FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Slatinash_7
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Slatinash_7 » 28 maj 2015, 15:39

klma1 je napisao/la:
merak je napisao/la:
Od nove sezone krece i nova garnitura dresova sa novim grbom gdje znam mnogo ljudi koji cekaju da se pojavi na trzistu. Sad zamislite da dodje Ibricic i njemu slicni sto znaci obavezno na dresove stampati i prezimena igraca zbog vece i bolje prodaje samih jer svi znamo sta znaci prodaja artikala u svijetu sporta nadam se da ce i to uskoro biti rijeseno u vidu fan shopa gdje ce se dobit slijevati u kasu kluba, a ne posrednika.
Momci su i krenuli dobro prosle godine...Standovi...Kampanja...Ali rezultati i negativna atmosfera vjerovatno je uticala da se to sve zavrsi na ne bas dobar nacin...Ali nova sezona, nova nafaka, lekcije naucene...Sad povuci refu i otvoriti novu ljepsu stranu fudbala u Tuzli...
Krenut sezonu jako od pocetka,odigrati prvi dio sezone po mogucnosti kao ovaj drugi,bez nekih crnih rupa,busiti levatske ekipe,ipak 6 ekipa ispada i to znaci da konstantno trebamo biti oko 6-tog mjesta da opstanak uopste ne bude dolazio u pitanje jer je svijetu dosta vise borbe za opstanak.Proci koje kolo kupa a ne ispadati od ekipa iz druge lige i to sa naseg kantona,to se ne smije desiti!I kad se to odradi,onda imas sve uslove da drugi dio sezone imas fantasticnu posjetu na stadionu,da ce ti sve vise ljudi uzimati te dresove,mozda se nadje i koji sponzor kad vidi koliko je svijeta u igri..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 28 maj 2015, 15:48

TzBulevar87 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
merak je napisao/la: Nama titula nije realan domet iduce sezone i to svi poznavaoci fudbala znaju na stranu mi navijaci, simpatizeri sto sanjarimo kojekakve van realne situacije. Jedino sta je najavljeno je BORBA za Evropu da li kroz takmicenje ili kup.
Ekipa za velike domete se ne stvara preko par mjeseci vec to je dugotrajan i mukotrpan proces koji moze potrajati godinama, na uspone i padove treba biti spreman tokom sezone. Mi navijaci smo svjesni toga, ja znam da ce ocekivanja biti ogromna pogotovo ako se uloze velika sredstva ali nije to bas sve tako lako vidi Sarajevo. Po imenima, budzetom su trebali slaviti titulu jos prije nekoliko kola ali da se i u drugim klubovima igra odlican fudbal to znamo barem mi koji pratimo ovu nasu ligu koja mi je sve zanimiljivija.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Da upravu si sve 100%. :thumbup:
Vala se meni zgadila Listica i ostala sela koja godinama su u vrhu BH-a fudbala.Zato bi volio da Sloboda napokon ima dobar tim ,kad dođeš u Tuzlu ,a tamo pun stadion atmosfera gori.To isto ocekujem od Čelika ,Veleza,ali ce valjda sve to doci na svoje smanjenjem lige.Kakva bi to ludnica bila.
Cudi me da Husica ne podrzi neka jaca firma u TZ kantonu,i sa jos par sponzora, uz podrsku opstine,mogla bi se budzet napuniti.
Tako ti je u zivotu nece ni cura nekog otrcanog i bankrotiranog momka vec gleda da se uhljebi sa uspjesnim i finanskijski jakim frajerom :)
Ovdje nista nije drukcije sami ce se oni lijepiti uskoro budi siguran.

U prostorijama zgrade Privredne komore TK u ponedjeljak 1. juna 2015. god od 17:00 sati biće održana redovna sjednica Skupštine “FK Sloboda”. Dnevni red sadrži ukupno sedam tačaka o kojma će biti raspravljano. Pored standardnih tačaka koje se odnose na imenovanje radnog tijela Skupštine, zapisničara i ovjerivača zapisnika te usvajanja Zapisnika sa prethodno održane sjednice Skupštine. Na sjednici biće govora i o licenciranju FK Sloboda za sezonu 2016/2016, Nacrtu projekta “Zlata karika” čiji će izvjestilac biti Sabahudin Saša Vugdalić. Dnevnim redom također je predviđeno razmatranje i usvajanje finansijskog izvještaja FK Sloboda, kao i imenovanje Upravnog odbora te predsjednika Skupštine FK Sloboda Tuzla.

slika

Bice svega kada dodju na red tacke 4 a i tacka 7 :opaopa:
samo Sloboda

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 28 maj 2015, 16:03

Meni je zanimljiva i tacka 6,cisto jer jos uvijek ne znamo ko je uz Azmira u UO kluba..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 maj 2015, 16:09

izabrat' će Azmir najbolje, sam je rekao, ako taj neko ne može pomoći finansijski, može na drugi način, radom, idejama, itd, tako da će takve ljude instalirat' u UO :salut:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 28 maj 2015, 18:08

Koliko Vas dolazi na Kosevo?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 maj 2015, 18:14

Amca007 je napisao/la:Koliko Vas dolazi na Kosevo?
ne dolazimo...dobili smo juce mail od strumfeta da ce oni rado na sebe uzet bodrenje Slobode u zadnjem kolu...njima je potrebnija pobjeda Slobode a da se malo operu i od trebinja :urnebes: :urnebes: ..sta rec,sta dodat :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 28 maj 2015, 18:31

staragarda je napisao/la:
ne dolazimo...dobili smo juce mail od strumfeta da ce oni rado na sebe uzet bodrenje Slobode u zadnjem kolu...njima je potrebnija pobjeda Slobode a da se malo operu i od trebinja :urnebes: :urnebes: ..sta rec,sta dodat :urnebes: :urnebes:
Dodjite uzmite Barića, Bekića, Bilbiju a strumfovima cemo da ostavimo qrac :D
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 28 maj 2015, 18:45

Amca007 je napisao/la:
Dodjite uzmite Barića, Bekića, Bilbiju a strumfovima cemo da ostavimo qrac :D
Šta će im Barić, ispašće s njim iz lige...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 maj 2015, 18:56

Kako ce im srce i navijanje biti uz Slobodu. To ti dodje isto kao da molis komsiju da ti brata ili sestru napravi. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 28 maj 2015, 21:04

Hebote da smo Obarsku glat dobili nista jos nebi znali...vako na 2:0 raja poce psovat sve zivo i mrtvo i probudise"seljacki"inat prije vremena...

:urnebes: :urnebes:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 28 maj 2015, 21:12

ocekujem da brat Mramor baci spisak mogucih pojacanja :kafa: :kafa:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 28 maj 2015, 21:49

Znaš da neću. Krenut' će odmah prozivanje, a i da pustim malo vas da prizivate Mešanovića i Tomića... :)

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 maj 2015, 21:52

Znaci obojica bi trebala doci!? :p Mada ne bih Mesanovica, ne znam zasto.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 maj 2015, 22:08

Batva je napisao/la:Znaci obojica bi trebala doci!? :p Mada ne bih Mesanovica, ne znam zasto.
Ni ja nešto nisam za Mešanovića, evo gledam kakav je u Osijeku, u 29 utakmica dao 4 gola :nene:
Do kad je on pod ugovorom uopšte, zna li neko ? Znam da je bilo nekih problema oko tog ugovora.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 28 maj 2015, 22:15

Ne razmišljajte uopšte o njemu, kad' u Osijeku koji se bori za opstanak ne može dat' više od 4 mrtva gola, koji će onda nama krasni. Nać' će Musemić napadača koji zaslužuje da nosi dres Svetinje.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 28 maj 2015, 22:34

Al nas frajer mramor pumpa ko fuki lopte :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 maj 2015, 22:36

NKMramor je napisao/la:Ne razmišljajte uopšte o njemu, kad' u Osijeku koji se bori za opstanak ne može dat' više od 4 mrtva gola, koji će onda nama krasni. Nać' će Musemić napadača koji zaslužuje da nosi dres Svetinje.
Ma jaka je HNL, njihov prosjecan igrac ovdje kod nas u ligi moze biti ekstra u dosta slucajeva :mrgreen:

Eto ti primjer Jesea, dok je bio tamo bio onako, dosao ovdje par godina i bio top3 stoper lige, sada otisao tamo i Zadar ispada iz lige. Mada ja tvrdim da Ahmetovica se moze vratiti u zivot, dugo nisam primjetio da je onako neko zakuca glavom kod nas u ligi :bow:

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 29 maj 2015, 12:30

Počelo rušenje dimnjaka nekadašnje Špiritane u Tuzli

Rušenje dimnjaka nekadašnje prve fabrike špirita u Bosni i Hercegovini, koja je počela raditi 1887. godine, izazvalo je oprečna mišljenja u Tuzli.

Prema mišljenju jednih uklanjanje dimnjaka je korak ka modernijem izgledu zapadnog dijela grada, a prema mišljenju drugih urbicid, jer se ruši simbol urbanog industrijskog uzleta nulte kategorije.

Dimnjak visine 46 metara u narednih nekoliko dana pretvorit će se u hrpu cigle i starog gvožđa, prah i pepeo, a uspomenu na "Špiri", kako su ga zvali stanovnici kultnog tuzlanskog naselja Kreka, čuvat će crno-bijele fotografije.

Špiritana, kasnije fabrika kvasca, svoj blistavi put započela je 1887. godine, a 1901. godine, prema podacima iz Arhiva TK, preimenovana je u Prvu bosansku špiritanu. Preduzeće je među prvima ugašeno nakon privatizacije, a od tada je počelo uništavanje poslovnih objekata i na koncu rušenje jedinog preostalog simbola Špiritane.

Prethodno je bilo zamišljeno da se dimnjak sačuva i posluži kao reklamni pano za savremeni shopping centar. Zašto se odustalo od te ideje – nije poznato.

Uglavnom, zapadni dio Tuzle trebao bi dobiti savremeni shopping centar, jedan od najvećih na Balkanu, a investitor je najveći domaći trgovački lanac Bingo.

Također, u zapadnom dijelu Tuzle nedavno je srušen objekat Kino Radnik, a na toj lokaciji niknut će stambeno-poslovni objekat.

Podsjetimo kako su članovi UG Kreka poveli inicijativu o stavljanju objekta DTV Partizan na raspolaganje građanima gdje bi se napravio muzej, prostorije mjesne zajednice, ambulanta... Narednih mjeseci bit će poznato hoće li biti sačuvan i obnovljen kultni DTV Partizan ili će početi i njegovo rušenje.
Vjerovatno ima veze sa Slobodom :D :D :D

sloboda72
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 29 maj 2015, 12:50

merak je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Da upravu si sve 100%. :thumbup:
Vala se meni zgadila Listica i ostala sela koja godinama su u vrhu BH-a fudbala.Zato bi volio da Sloboda napokon ima dobar tim ,kad dođeš u Tuzlu ,a tamo pun stadion atmosfera gori.To isto ocekujem od Čelika ,Veleza,ali ce valjda sve to doci na svoje smanjenjem lige.Kakva bi to ludnica bila.
Cudi me da Husica ne podrzi neka jaca firma u TZ kantonu,i sa jos par sponzora, uz podrsku opstine,mogla bi se budzet napuniti.
Tako ti je u zivotu nece ni cura nekog otrcanog i bankrotiranog momka vec gleda da se uhljebi sa uspjesnim i finanskijski jakim frajerom :)
Ovdje nista nije drukcije sami ce se oni lijepiti uskoro budi siguran.

U prostorijama zgrade Privredne komore TK u ponedjeljak 1. juna 2015. god od 17:00 sati biće održana redovna sjednica Skupštine “FK Sloboda”. Dnevni red sadrži ukupno sedam tačaka o kojma će biti raspravljano. Pored standardnih tačaka koje se odnose na imenovanje radnog tijela Skupštine, zapisničara i ovjerivača zapisnika te usvajanja Zapisnika sa prethodno održane sjednice Skupštine. Na sjednici biće govora i o licenciranju FK Sloboda za sezonu 2016/2016, Nacrtu projekta “Zlata karika” čiji će izvjestilac biti Sabahudin Saša Vugdalić. Dnevnim redom također je predviđeno razmatranje i usvajanje finansijskog izvještaja FK Sloboda, kao i imenovanje Upravnog odbora te predsjednika Skupštine FK Sloboda Tuzla.

slika

Bice svega kada dodju na red tacke 4 a i tacka 7 :opaopa:

Po meni ova tačka 7.znači da Muharemagić "odlazi u istoriju".
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 29 maj 2015, 12:56

Mislim da Muharemagić podnosi ostavku.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.