AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

koraj
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la koraj » 25 jul 2017, 07:30

rope11 je napisao/la:pa dobro ba ljudi, jel' dosta više sa ibrahimovićem? :yawn:

imao je finu prošlost sa milanom i hvala mu na onih par sezona, ali nema nikakve potrebe vraćati ga nazad u ovim godinama, pogotovo nakon ove povrede.
a zadnje što nam treba je takav tip igrača koji misli da je superioran naspram ostalih i da mu se svi moraju podrediti, samo bi unio nemir u klub.
Bolje Ibro ovakav povrijedjen nego Kalinic.. Vise ce pomoci sa jednom nogom nego panj iz Fiorentine sa obje...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 25 jul 2017, 08:11

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jul 2017, 09:50

pa zašto biti isključiv, ne treba mi nijedan od njih :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 25 jul 2017, 09:55

koraj je napisao/la:
rope11 je napisao/la:pa dobro ba ljudi, jel' dosta više sa ibrahimovićem? :yawn:

imao je finu prošlost sa milanom i hvala mu na onih par sezona, ali nema nikakve potrebe vraćati ga nazad u ovim godinama, pogotovo nakon ove povrede.
a zadnje što nam treba je takav tip igrača koji misli da je superioran naspram ostalih i da mu se svi moraju podrediti, samo bi unio nemir u klub.
Bolje Ibro ovakav povrijedjen nego Kalinic.. Vise ce pomoci sa jednom nogom nego panj iz Fiorentine sa obje...
Apsolutno se slazem. Vise Silva i Cutrone mogu od Zlatana nauciti za jedan trening nego od Nikole za citavu karijeru. Zlatan je i dalje strah i trepet u Italiji za sve odbrane i siguran sam da moze pomoci
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jul 2017, 10:06

e yebaji ga, po vama i kad uđe u šezdesete bit će "ma neka ga/može poslužit/neka drugi uče od njega" :zzz:

kao prvo ne treba nam napadač u 36-oj godini sa sjebanim koljenom koji neće biti dostupan do drugog dijela sezone (a upitno je na šta će ličiti poslije povrede) i kao drugo ne treba nam takav karakter među ovim momcima, on mi se uopšte svojom pojavom ne uklapa u ovu ekipu i timski duh koji stvaraju montela i igrači.

i kao treće, raiola... :zzz: znači nikad, ali nikad više se ne petljat sa njim.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 25 jul 2017, 10:15

zlatan je mac sa dvije ostrice. generalno lik koji ce porpaviti i marketing i popularnost kluba, ali i unijeti nered u svlacionicu. na to treba dodati debelog idiota od menadzera i njegovu povredu.

koliko kod on meni bio drag, ja bi volio vise prostora za durexa.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 jul 2017, 10:38

Ne mogu da vjerujem da neko prizeljkuje igraca u 36 god sa ozbiljnom povredom, bez obzira o kome se radi

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 jul 2017, 10:45

Pa ne bi Ibra ostao tu dvije, tri ili pet sezona.Doš'o bi, odradio svojih 7-8 mjeseci i otiš'o.

Nego najnovija informacija iz Italije glasi da su Mirabelli i Fassone još jučer napustili Milano, i u potpunoj tajnosti otišli da pregovaraju sa jednim igračem.Niko ne zna tačnu destinaciju ili ime igrača.Samo je sigurno da se ne radi o Aubi, Belottiu ili Maharezu.Možda je hint da igrač sigurno nije skuplji od 60-70M i da mu plata neće ići preko 10-11M. Znači tražimo igrača koji se uklapa u te finansijske okvire. Možda se F&M vrate sa obećanim iznenađenjem..

Nagađanja su uveliko počela, i već nekoliko medija pomalo stidljivo spominje ime Thomasa Mullera. :shock:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 25 jul 2017, 10:50

dovedite dzeku i ispunite djecacki san kapitenu :D
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 jul 2017, 11:02

Jao samo ne Muller :puke:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 jul 2017, 11:05

Pa da, kakav Muller samo 150+ golova i 120+ asistencija u manje od 400 utakmica za Bayern. Šta će nam on, bolje Belotti sa jednom dobrom sezonom iza sebe.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 25 jul 2017, 11:10

Cuadrado se previse spominje a zo je jedan od rijetkih koga ne bi volio da dodje
Forza Milan
Pivopije

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 jul 2017, 11:12

Prosle sezone u dresu Bayerna je bio los, bar ono sto sam ja gledao. Znaci totalno neupotreljiv i beskoristan na terenu. Meni licno antipatican, ali eto ako se odluce za njeg onda se mora priznati da ima osjecaj za gol, mozda nesto slicno kao Pipo..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 25 jul 2017, 11:12

Ibra nije tip koji će nekoga nešto učiti, neće on biti ničiji mentor.
Ovi momci tek trebaju da izgrade timski duh, neku hemiju i zadnje što im treba je ličnost poput Ibrahimovića.
Poštujem šta je čovjek ostvario, posebno kako je igrao u Milanu ali više nije potreban ovom timu.

Malo me Montela brine sa svojim željama. Kalinić, Badelj, Cuadrado???
Ne smeta mi niko od njih pojedinačno već mi smeta tendencija dovođenja igrača Fiorentine sa kojim je ranije radio (Kalinić?)
Sad je u Milanu, koji ima određenu finansijsku snagu, vrijeme je da počne da se ponaša u skladu s tim.
Neka tih igrača za popunjavanje određenih pozicija ali ne treba da gleda sa kim mu je bilo fino raditi dok je bio u Firenci već treba da traži
najbolja moguća pojačanja, koja će Milan dovesti do LP a u budućnost do prilike da se bori za scudetto.

Ne smeta mi Badelj za klupa. Kalinića ne bih po ovoj cijeni koju Fiorentina traži. Cuadrada ne bih nikako.

Neee Mullera. Da je dao milion golova, ne njega :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Zadnja izmjena: SonVolt, dana/u 25 jul 2017, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 25 jul 2017, 11:14

Vidjećete kad vam Edin "sleti" u podnožje San Sira.. bio bi to šlag na tortu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 25 jul 2017, 11:22

Zlatan je magnet za sponzore, prodaja dresova zagarantovana a igracki bolja opcija od Kalinica. A i ta prica da je problem za svlacionicu ja se ne sjeca da je Zlatan pravio velike probleme dok je bio kod nas
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 jul 2017, 11:24

SonVolt je napisao/la:Ibra nije tip koji će nekoga nešto učiti, neće on biti ničiji mentor.
Ovi momci tek trebaju da izgrade timski duh, neku hemiju i zadnje što im treba je ličnost poput Ibrahimovića.
Poštujem šta je čovjek ostvario, posebno kako je igrao u Milanu ali više nije potreban ovom timu.

Malo me Montela brine sa svojim željama. Kalinić, Badelj, Cuadrado???
Ne smeta mi niko od njih pojedinačno već mi smeta tendencija dovođenja igrača Fiorentine sa kojim je ranije radio (Kalinić?)
Sad je u Milanu, koji ima određenu finansijsku snagu, vrijeme je da počne da se ponaša u skladu s tim.
Neka tih igrača za popunjavanje određenih pozicija ali ne treba da gleda sa kim mu je bilo fino raditi dok je bio u Firenci već treba da traži
najbolja moguća pojačanja, koja će Milan dovesti do LP a u budućnost do prilike da se bori za scudetto.

Ne smeta mi Badelj za klupa. Kalinića ne bih po ovoj cijeni koju Fiorentina traži. Cuadrada ne bih nikako.

Neee Mullera. Da je dao milion golova, ne njega :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Montella nikad nije trenirao Kalinića, jer ovaj je tek došao kad je Montella napustio Firencu.Dalje, bolje da je Badelj zamjena za Bigliu nego mrtvi Montolivo.I Cuadrado odličan igrač za imati ga u ekipi, može pomoći i koristan je na više pozicija.Ne znam kako tako jednodimenzionalno razmišljate i ne možete da povežete neke stvari i da shvatite neke poteze na merkatu.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 25 jul 2017, 11:28

Ibra je zmaj ali to je kratkorocno rijesenje i mislim da ne bi bio dobar potez koliko god da nam je drag da ga dovedu nazad.

Dzeko i ja sam razmisljao najbolji napadac lige zasto da ne za 3 sezone imas rijesen problem glavnog spica. Em nije puno star, iskusan prekuco ligu na veteran tezini, voli klub, nema ogromnu platu, nikad ga nije krasila neka velika brzina niti je injury prone tako da povrede i godine tu nisu problem. Ali ako bi ga Roma i prodala mnogo bi trazila za najboljeg strijelca lige.

Müller fuj ne kad mu facu samo vidim i ona izjava protiv San Marina da se takve utakmice ne trebaju ni igrati ma ne bi ga ja doveo za 1m eur.

Samo da se prisjetimo prijasnjih mercata :kafa:

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 25 jul 2017, 11:29

@Romagnoli

Zato sam i stavio Kalinića s upitnikom jer mislim da ga nije trenirao.

Napisao sam da mi ne smetaju pojedinačno ali mi se ne svidja to razmišljane, dovesti igrače sa kojima si nekad radio
a klub u kojem si trenutno ima potpuno druge ambicije.
Ne znam ali meni Cuadrado nikako ne miriše.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 jul 2017, 11:31

SonVolt je napisao/la:@Romagnoli

Zato sam i stavio Kalinića s upitnikom jer mislim da ga nije trenirao.

Napisao sam da mi ne smetaju pojedinačno ali mi se ne svidja to razmišljane, dovesti igrače sa kojima si nekad radio
a klub u kojem si trenutno ima potpuno druge ambicije.
Ne znam ali meni Cuadrado nikako ne miriše.
Ako i dođu, ne dolaze zato jer ih Montella voli k'o rođenu djecu, već dolaze jer je čovjek uvjeren da mu mogu pomoći da ostvari zadani cilj.Ekipa se sastoji od 25 igrača a ne od 11, i svaki igrač je bitan, što više kvalitetnih opcija i na klupi to bolje za ekipu i sve nas.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.