Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

King Kenny
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la King Kenny » 12 nov 2012, 14:16

Uh kakav tekst 8-) odlican,ali cisto sumnjam da ce Torres ikada vratiti u Liverpool.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

AllenLFC
Kontakt:

Post Postao/la AllenLFC » 12 nov 2012, 14:20

Sam je sebi kriv, niko ga nije tjerao da ide u tuđinu. Izdao nas je kad smo ga najvise trebali ,ko.nj je mogao postati legenda :roll:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 nov 2012, 14:23

Price iz 1001 noci i necemo se vracati na to.
Nego braca Gerard i Shelvey su povrijedjeni i vjerovatno nece igrati za Englesku. Kako mudar potez Brendona.
Sada kada nema Shelveya, Roy moze pozvati njegovu zamjenu Carricka tako da ne placu ovi na temi Uniteda. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 12 nov 2012, 14:36

Ma nesto kad citam ovaj tekst volio bi da se vrati (jedan dio mene,dok onaj drugi misli da je djubre)
Al lijepo ti izgledalo Suarez-Torres a iza njih Gerrard :D :D
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 12 nov 2012, 15:32

Predobar bi to bio tandem Suarez--Torres--Cavani :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 nov 2012, 15:44

EBSCO je napisao/la:Predobar bi to bio tandem Suarez--Torres--Cavani :D
Nerealno za očekivati, više nego nerealno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 12 nov 2012, 15:52

kakav **** torres. kada ga je išlo izdao je liverpool, a sad kad je spao na rang adilovića i ermina zeca nazad bi u liverpool :lol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 nov 2012, 16:07

Peralta,Narsing.... :D Ja mislim da ce Rodgers u Holandiju po pojacanja...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 12 nov 2012, 17:44

Ponos Torina je napisao/la:Peralta,Narsing.... :D Ja mislim da ce Rodgers u Holandiju po pojacanja...
narsingh je tek doso u psv tako da nista od njega

Kod: Označi sve

Semi reliable reports in Holland are stating we had a number of people over in Holland watching Vitesse-FC Twente, to keep an eye out for Wilfried Bony.
bony je najbolji napadac holandske lige..kad je 19 imo bio na probi kod nas
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 12 nov 2012, 17:58

Na danasnji dan rodjen je sin Brada Jonesa,Luca Jones koji je umro od leukemije prosle godine

RIP LUCA
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 12 nov 2012, 18:06

Phill Jackson je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Peralta,Narsing.... :D Ja mislim da ce Rodgers u Holandiju po pojacanja...
narsingh je tek doso u psv tako da nista od njega

Kod: Označi sve

Semi reliable reports in Holland are stating we had a number of people over in Holland watching Vitesse-FC Twente, to keep an eye out for Wilfried Bony.
bony je najbolji napadac holandske lige..kad je 19 imo bio na probi kod nas
Bony explodirao ove sezone, u 12 kola dao 12 golova ! Stvarno u odličnoj formi, svaka mu čast, al' ja bi ga uzeo samo za rotacije i zamjenu za nekog provjerenog igrača :)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 12 nov 2012, 18:15

BeyKopites je napisao/la: Bony explodirao ove sezone, u 12 kola dao 12 golova ! Stvarno u odličnoj formi, svaka mu čast, al' ja bi ga uzeo samo za rotacije i zamjenu za nekog provjerenog igrača :)
nemamo mi kesa za provjerene igrace..za mene su bony i gabonska senzacija iz st. etiennea aubameyang najbolja rjesenja :D
James Pearce of Echo says in a web chat, #LFC are expected to bring atleast 3 players in jan.but suspects club will spend more than 20m

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 nov 2012, 18:29

Senaid L.F.C je napisao/la:Na danasnji dan rodjen je sin Brada Jonesa,Luca Jones koji je umro od leukemije prosle godine

RIP LUCA
RIP!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 12 nov 2012, 18:32

R.I.P.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 12 nov 2012, 18:39

zašto ljudi pišu liverpool-a, torres-a? :?

zamislite naslov u novinama "novi gol ibišević-a"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 12 nov 2012, 19:03

Brendan je danas dao dan odmora igračima. To su svi zajedno iskoristili i u organizaciji kapitena Stevie-a i trenera priredili zajedničku večeru i tako obilježili rođendan Luce Jones-a, preminulog sina našeg golmana.
Ljep gest kapitena.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 12 nov 2012, 19:04

BeyKopites je napisao/la: Bony explodirao ove sezone, u 12 kola dao 12 golova ! Stvarno u odličnoj formi, svaka mu čast, al' ja bi ga uzeo samo za rotacije i zamjenu za nekog provjerenog igrača :)
nemamo mi kesa za provjerene igrace..za mene su bony i gabonska senzacija iz st. etiennea aubameyang najbolja rjesenja :D
James Pearce of Echo says in a web chat, #LFC are expected to bring atleast 3 players in jan.but suspects club will spend more than 20m
Treba nam izrađen proizvod, a ne nebrušeni dijamant ! Imamo ih dovoljno u ekipi trenutno.Treba igrač koji može probuditi Liverpool u nastavku sezone, pravi partner Suarezu.
Huntelaar, Ba, Llorente su jelte, daleko provjereniji igrači a ne bi bili puno skupi.
Skupi su Cavani i šta ja znam ko, da sad ne idemo dalje.
-CaptainFantastic08-

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 12 nov 2012, 19:21

Ma najbolje dovest Gomeza i onako ga je Mandžukić sj.ebo :D

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 12 nov 2012, 19:42

BeyKopites je napisao/la: Treba nam izrađen proizvod, a ne nebrušeni dijamant ! Imamo ih dovoljno u ekipi trenutno.Treba igrač koji može probuditi Liverpool u nastavku sezone, pravi partner Suarezu.
Huntelaar, Ba, Llorente su jelte, daleko provjereniji igrači a ne bi bili puno skupi.
huntelaar je na dobrom putu da produzi ugovor s schalkeom + ima 29 godina, a znamo da vlasnici insistiraju na dovodjenju mladjih igraca..llorente nece u klub koji ne igra lp, on je najblizi juventusu kolko znam..ba odigro pola sezone dobro i odma neka igracina :roll: nije isto igrat za newcastle,villu (downing) i liverpool uz duzno postovanje tim ekipama..evo jos jednog razloga sto ne treba rizikovat s njim

The club later agreed to a transfer to Stoke City for a reported fee of £7.1 million, but it fell through after Ba had agreed personal terms but failed his medical for undisclosed reasons.[8][9] Expressing disappointment, Stoke City manager Tony Pulis said "Obviously they found something which could cause problems later"
Alan Pardew has said the Demba Ba deal is is in doubt following issues with the player’s medical.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 12 nov 2012, 19:54

BeyKopites je napisao/la: Treba nam izrađen proizvod, a ne nebrušeni dijamant ! Imamo ih dovoljno u ekipi trenutno.Treba igrač koji može probuditi Liverpool u nastavku sezone, pravi partner Suarezu.
huntelaar je na dobrom putu da produzi ugovor s schalkeom + ima 29 godina, a znamo da vlasnici insistiraju na dovodjenju mladjih igraca..llorente nece u klub koji ne igra lp, on je najblizi juventusu kolko znam..ba odigro pola sezone dobro i odma neka igracina :roll: nije isto igrat za newcastle,villu (downing) i liverpool uz duzno postovanje tim ekipama..evo jos jednog razloga sto ne treba rizikovat s njim

The club later agreed to a transfer to Stoke City for a reported fee of £7.1 million, but it fell through after Ba had agreed personal terms but failed his medical for undisclosed reasons.[8][9] Expressing disappointment, Stoke City manager Tony Pulis said "Obviously they found something which could cause problems later"
Alan Pardew has said the Demba Ba deal is is in doubt following issues with the player’s medical.
Hajde da kažemo da si upravu, za sve ove igrače imaš neki izgovor zašto ne bi došli nama.
Ba eto nije neki superstar, al' sigurno je na dosta većem nivou od Bonya...

Nije poenta u Dembi,Huntelaaru ili Llorenteu - poenta je da se mora dovesti provjeren napadač.
Carroll nije bio provjeren, bljesnuo u polusezoni i bacili smo 35 mil. na ništa.
Eto nek ni Ba nije provjeren, al' ne bi koštao više od 7-8 mil.
-CaptainFantastic08-

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.