Ja koliko znam on je bio u kampovima nasih mladjih selekcija, ali nasi strucnjaci su se opet dokazali.calcio je napisao/la:Pokusavali smo i na druge nacine. Na primjer malo je poznato da smo ga mi prvi pozvali, prije Hrvatske. Kada je imao 15-16 godina odbio je nekoliko poziva nasih mladih reprezentacija. Tada jos uvijek nije igrao za mlade hrvatske reprezentacije a nije bio ni debitovao za Dinamo... Dosta vise o njemu, ko ga hebe.Pivopija je napisao/la:@calcio
Poenta je u tome da nista nismo pokusali, osim onih blamiranja sa sijelima i medijskim glupostima, a imali smo priliku i nacin da ga privolimo. Safetu se ne moze prigovoriti sto Alen ne igra za nas, ali mu se moze prigovoriti sto nije pokusao da ga dovede.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Pa imas priliku da shvatis da mu je babo zena u kuci. Igrao je i Maglajlija za BIH u rukometu i bio kapiten pa je na HRT-u govorio u prvom licu kad je komentarisao igru Hrvatske. Gudelja sam spomenuo da dokazem da Brazil ne znaci nista, tako i kod Alena. Sve i da je plasman Kroata bio upitan oni opet imaju kontinuitet i ne mogu propustiti dva uzastopna takmicenja dok je nama ovo bilo prvo. Malo smo se mi digli zbog tog Brazila.Pivopija je napisao/la:Je li Gudeljov babo igrao za BiH? Poredjenje ti je stvarno na mjestu. Sta bi mu to bilo sa porodicom, pa ne zivi na divljem zapadu, kad je Hibic u vrijeme Tuđmana mogao odbiti Hrvatsku, onda ne vidim problem. Mamic mu sigurno ne bi pravio probleme, njemu je bitno samo da zaradi, a gdje ces bolju promociju od svjetskog u Brazilu. Evo i Ademi je presao za Makedoniju da igra, pa ne vidim bas da mu neko pravi probleme.Sabinho je napisao/la:Daj covjece ne budi lud. Zna on vrlo dobro sta bi bilo sa njim, porodicom i karijerom da je nas izabrao. Pa evo jedan Gudelj je izabrao Srbiju a oni nisu imali nikakve sanse za plasman.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Je li tačna informacija koji su objavili inostrani i naši mediji da ste predložili Safeta Sušića za selektora Japana?
- Ne, nisam. Ne znam ko je to objavio... Drugi predlažu, pišu, izmišljaju, a mene ne pita niko. Jer, mislim da to ne bi bilo korektno s moje strane - da se petljam u te stvari. A pogotovo ne da odlučujem o nečijoj sudbini ili nečijim sudbinama. Ipak, oba kandidata su naši treneri - iz BiH. Svako od njih na svoj način ima svoje ime i prezime, i svoju karijeru. Da li je ona ispred ili iza njih, to je drugo pitanje.
- Ne, nisam. Ne znam ko je to objavio... Drugi predlažu, pišu, izmišljaju, a mene ne pita niko. Jer, mislim da to ne bi bilo korektno s moje strane - da se petljam u te stvari. A pogotovo ne da odlučujem o nečijoj sudbini ili nečijim sudbinama. Ipak, oba kandidata su naši treneri - iz BiH. Svako od njih na svoj način ima svoje ime i prezime, i svoju karijeru. Da li je ona ispred ili iza njih, to je drugo pitanje.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
I Safet je patriota, draze mu bilo ostaviti mjesto braticu, hadzicu i ostaloj bagri u germaniji nego pozvati Vrancica, Zukanovica, Martica i mnoge druge. Da nije bilo medijske hajke, Kolasinac bi danas igrao za Njemacku.calcio je napisao/la:Pa njemu je dedo koji zivi u BiH porucio preko medija da treba igrati za Hrvatsku. To je taj patriotizam... Otac mu je jos gori, na pozive nase reprezentacije ljutito reagovao i prozivao savez po medijima "sta hoce gospoda iz Sarajeva, Alen je hrvatski sportas".Safet je odmah namirisao o cemu se radi, ovo nonsalantno povlacenje za kapu mu je bio jedan od najboljih poteza.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sa Borcetovog fejsbuka

Popodnevna drkica, a ?
- Motokultivator
- Kontakt:
Spijun protivnicke igre i kasetasu sve na kasetu..
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
Zar je moguce da ovakav genijalac jos uvijek nije nasao posao?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kazu prvi favorit za preuzimanje Japana. Kazu i da ga je Osim preporucio, koji je to kasnije demantovao.Greivis je napisao/la:Zar je moguce da ovakav genijalac jos uvijek nije nasao posao?
- Motokultivator
- Kontakt:
Ceka se klupa Konjuspora ili PSG 

x
x
Imao je ponudu Rižaspora, ali kad im je poslao svoje zahtjeve vise mu se nisu javljali.Motokultivator je napisao/la:Ceka se klupa Konjuspora ili PSG
Sušić se prije svega osvrnuo na pregovore s turskim Rizesporom.
"Nema od toga ništa. Pregovori s Rizesporom su bili aktuelni prije tri sedmice i više nemam nikakav kontakt s ljudima iz tog kluba. Možda im nisu odgovarali uslovi koje sam postavio. Uglavnom, od toga definitivno nema ništa", izjavio je Sušić.
@calcio
Jel' se to oni drze za ruke?

Jel' se to oni drze za ruke?

- Motokultivator
- Kontakt:
Badevija bezobrazna se oslila, on da postavlja uslove
u prosjeku za BIH godisnje imao 20 treninga uvrh glave (necemo brojati koliko ih je odgodio) i 5,6 tekmi = 2 mill KM
kakve je uslove trazio od ovi hudnjaka...
Mozda PSG ima viska novca kao nas savez

x
x
Mozes misliti koliko se umislio i udario cijenu da mu se poslije ljudi nisu ni javili.Motokultivator je napisao/la:Badevija bezobrazna se oslila, on da postavlja usloveu prosjeku za BIH godisnje imao 20 treninga uvrh glave (necemo brojati koliko ih je odgodio) i 5,6 tekmi = 2 mill KM
kakve je uslove trazio od ovi hudnjaka...
Spominje se kao prvi kandidat za klupu Reala, u slucaju smjene trenera 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
On je covjek s obrazom, tako da to nikada ne bi napravio Barceloni.Otelo je napisao/la:Spominje se kao prvi kandidat za klupu Reala, u slucaju smjene trenera
- Motokultivator
- Kontakt:
+Otelo je napisao/la:Spominje se kao prvi kandidat za klupu Reala, u slucaju smjene trenera
Manchester United

Svi zele Papeta

x
x
Osim je rekao da je Anel Hadzic buducnost nase reprezentacije, nasi novinariPivopija je napisao/la:Kazu prvi favorit za preuzimanje Japana. Kazu i da ga je Osim preporucio, koji je to kasnije demantovao.Greivis je napisao/la:Zar je moguce da ovakav genijalac jos uvijek nije nasao posao?

Isto pitanje vazi za Barbareza koji je vazio za najbolji izbor koji imamo kad je u pitanju selektor.Greivis je napisao/la:Zar je moguce da ovakav genijalac jos uvijek nije nasao posao?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.