Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool ima dobru igru nea sta..al tolko se vi sjebete evo ko sad mi protiv Fulema.. Arsenal 3-3 odigra a dobijemo vas 2-0, kod nas **** ta nesigurnost, a vi dobre sanse stvorite povedete cak i onda ujebete, treba bolji trener za Liverpool majke mi, sila ste vi jos.
LP Liverpool U-19 - Rosenborg U-19 3-1 poluvrijeme. Morgan 2 gola.
Specijalne kopačke za Gerarda:

Specijalne kopačke za Gerarda:

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Sad stvarno imamo uber-lagani raspored od 6 utakmica u Premiershipu koje bi sve od reda trebali dobiti, a budući da nijednu utakmicu osim s Arsenalom i 1. poluvrijeme sad s Chelseaom nismo odigrali loše, mislim da je red da nam se neke stvari poslože i da s dobrom igrom, koju većinom pokazujemo, složimo napokon nekakav pobjednički niz. Osim ako nam se Suarez ne ozlijedi, onda idemo free fall prema 20. mjestu. Možda, ne znam...
Treba odmoriti Allena, Hendersona staviti u sljedeću. Dečko bude pregorio, odigrao je protiv Chelsea katastrofalno, gore od Sahina za mene. A i općenito mu se vidi pad u formi; previše tekmi igra, nije to dobro. Isto i za Sterlinga vrijedi. Ne razumijem zašto Assaidi malo ne dobi šansu. Raheem samo 17 godina ima, ubit će i njega ovaj ritam... Ako je istina kako Rodgers kaže da ćemo u januaru minimalno 3 napadački orijentirana igrača dovesti, prijelazni će rok biti pravo osvježenje za momčad.
Treba odmoriti Allena, Hendersona staviti u sljedeću. Dečko bude pregorio, odigrao je protiv Chelsea katastrofalno, gore od Sahina za mene. A i općenito mu se vidi pad u formi; previše tekmi igra, nije to dobro. Isto i za Sterlinga vrijedi. Ne razumijem zašto Assaidi malo ne dobi šansu. Raheem samo 17 godina ima, ubit će i njega ovaj ritam... Ako je istina kako Rodgers kaže da ćemo u januaru minimalno 3 napadački orijentirana igrača dovesti, prijelazni će rok biti pravo osvježenje za momčad.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
Treb'o bi Rodgers malo izmiksati sastav. Pomalo je monotono postalo svaki meč gledati jedne te iste igrače svaki meč. Allenu i Sterlingu (prije svega) bi dobro došao mali odmor. Hendersonu dati šansu u veznom redu, a mogao bi i Downing otpočeti jedan meč. Pa ne mogu biti toliko loši nikako.
FK Pjetlovi
Fora je što je i ovo sasvim dobra momčad koja može da bude koliko-toliko konkurentna, ali nepovezanost vezne trojke i nedovoljan broj lopti u prostor spriječavaju da ovaj tim pokaže pun potencijal. Brendan mora nekako to da izvuče iz njih i da riješi do januara, poslije ako se dovede krilo može i Suso na AMC da se isproba koliko može u PL u ovom trenutku ali ako je dobar na krilu ne sumnjam da bi bio još bolji na svojoj poziciji. Protiv Bluesa je bio u sredini i zaista vrlo agilan i koristan. Enrique je bio praktično krilo, a Glen lijevi bek mada su se svi dosta kretali, previše odstupali od pozicija te niko od nas nije najbolje razumio neke stvari. To nije loše izgledalo ali mora ipak da se zna ko ima koju ulogu. Volio bih obrnuto, da Jose igra beka, a Glen da igra desno krilo, Raheem lijevo, a Andre desnog beka. Suso 10-ka, Allen i Gerrard iza. Joe ako nastavi ovako, Lucas u prvu čim bude spreman za 90 minuta, bez dileme.
Rekao bih samo jednu stvar. U jednom jedinom meču su Sahin, Allen i Gerrard odigrali dobro i dali smo 5 komada. Čim su razigravali ofanzivnu trojku kako treba, uključivali bekove u napad i međusobno na pravi način razmjenjivali pasove i kretali se iskidali smo. Bilo je nešto slično i protiv Uniteda ali su tad dvojica bila na zadatku, Shelvey je podbacio. Tako da nije ni ovo loš tim niti treba toliki broj pojačanja koliko ispada da treba ali mora bar jedan igrač da dođe u januaru i da se ova trojica sa Brendanom dogovore ko šta radi u vezi.
Rekao bih samo jednu stvar. U jednom jedinom meču su Sahin, Allen i Gerrard odigrali dobro i dali smo 5 komada. Čim su razigravali ofanzivnu trojku kako treba, uključivali bekove u napad i međusobno na pravi način razmjenjivali pasove i kretali se iskidali smo. Bilo je nešto slično i protiv Uniteda ali su tad dvojica bila na zadatku, Shelvey je podbacio. Tako da nije ni ovo loš tim niti treba toliki broj pojačanja koliko ispada da treba ali mora bar jedan igrač da dođe u januaru i da se ova trojica sa Brendanom dogovore ko šta radi u vezi.
Mladi pobjedili 4-1.
Ima jedan igrac bolji je i od Hendersona i Allena zajedno, ime mu je Jonjo Shelvey.
Nego, Agger je povrijedjen i bice 2 sedmice out. Sto znaci, Skrtel nazad u tim a Carra ostaje u timu. Lucas se vratio treninzima i treba ga ocekivati vec protiv Swansea na klupi.
Inace, nadam se ovoj postavi protiv Wigana:
------------------Jones----------------
-----Coates-----Skrtel-----Carra-----
-Glen-Shelvey-Allen-Gerard-Enriqe-
--------Raheem--------Suarez--------
Ovo je početnih 11 Engleza protiv Švedske:
Hart; Johnson, Caulker, Cahill, Baines; Osman, Gerrard, Cleverley; Sterling ,Welbeck, Young.
Ima jedan igrac bolji je i od Hendersona i Allena zajedno, ime mu je Jonjo Shelvey.
Nego, Agger je povrijedjen i bice 2 sedmice out. Sto znaci, Skrtel nazad u tim a Carra ostaje u timu. Lucas se vratio treninzima i treba ga ocekivati vec protiv Swansea na klupi.

Inace, nadam se ovoj postavi protiv Wigana:
------------------Jones----------------
-----Coates-----Skrtel-----Carra-----
-Glen-Shelvey-Allen-Gerard-Enriqe-
--------Raheem--------Suarez--------
Ovo je početnih 11 Engleza protiv Švedske:
Hart; Johnson, Caulker, Cahill, Baines; Osman, Gerrard, Cleverley; Sterling ,Welbeck, Young.
"OFFICIAL-
Liverpool FC will tomorrow reveal
which player is going to join the Reds
in January.
Rumours say itz Fernando Torres"
Sa facebook stranice YNWA
Liverpool FC will tomorrow reveal
which player is going to join the Reds
in January.
Rumours say itz Fernando Torres"
Sa facebook stranice YNWA
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
To 'e to.Only Ben Arfa (54) & Suarez (36) have dribbled past an opponent more in the PL this season than Sterling (31)"

Ljudi, opasno se kuha da ce se sutra objaviti ime prvog januarskog pojacanja. Većina izvora govori da je u pitanju Torres.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Ma bice prica koliko hoces do januara a sto se Torresa tice mislim da to nije istina a i nema smisla vracat ga barem je to moje misljenjeDesmond je napisao/la:Ljudi, opasno se kuha da ce se sutra objaviti ime prvog januarskog pojacanja. Većina izvora govori da je u pitanju Torres.
- BeyKopites
- Kontakt:
Naravno da nema smisla.RA. je napisao/la:Ma bice prica koliko hoces do januara a sto se Torresa tice mislim da to nije istina a i nema smisla vracat ga barem je to moje misljenjeDesmond je napisao/la:Ljudi, opasno se kuha da ce se sutra objaviti ime prvog januarskog pojacanja. Većina izvora govori da je u pitanju Torres.
Bio bi preskup a u isto vrijeme se za pare za koje bi njega doveli mogu kupiti bar 2 kvalitetnija igrača na istoj poziciji ! Još i rizik od toga kako bi ga navijači prihvatili. Iskreno se nadam da su to za Torresa sve medijske patke.
Da je trenutno igračina i da je u nekoj formi, ne bih imao ništa protiv njegovog povratka.Ali sad kad je nikakav igrač, ne trebamo ga.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
torres ima 29 god ako se en varam, a svi znamo da fsg zeli mlade igrace, ako bi krsili taj kriterij onda sigurno ne bi dovodili igraca koji je van forme(malo je rec)
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Sterling fenomenalan protiv Švedske ,Stivi asistent kod drugog gola
Sad se govori da nema nekih dobrih vijesti, tj. mogao bi sutra neko otići iz Liverpoola, priča se da je Reina. Šta se sve neće desiti u ovom Liverpoolu, bar je zanimljivo. 

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Ne kontam, sutra je 15.11 i do transfera ima jos 45 dana. Zasto bi neki klub objavljivao da ce doveesti ili jos gore objaviti sada u pola prvog dijela sezone da ce neki igrac otici !? Takve stvari samo stete moralu igraca.... Zamisli sada Chelsea objavi da Torres odlazi iz kluba, i onda Torres narednih 10 utakmica igra u prvoj postavi.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
A Stevie je 100. nastup za Englesku proslavio asistencijom, dok je Suarez zabio gol za Urugvaj protiv Poljske.Ibrahimović: "Steven Gerrard bi se trebao iskušati u nekom velikom europskom klubu"
Kapetan švedske reprezentacije Zlatan Ibrahimović je pred večerašnji prijateljski dvoboj protiv Engleske izrazio svoje poštovanje prema kapetanu Liverpoola Stevenu Gerrardu, rekavši kako je on igrač kojega se poštuje širom Europe, te bi ga volio prije kraja karijere vidjeti u nekom drugom velikom europskom klubu.
Gerrard će večeras na otvaranju Friends Arene u Štokholmu odigrati svoju stotu utakmicu u dresu engleske reprezentacije, a nedavno je odigrao svoju 600-tu utakmicu u dresu Liverpoola, kluba kojemu je vjeran već više od desetljeća.
"Steven Gerrard je poštovan širom Europe i uvijek je igrač na kojega vas trener upozorava, jer je on igrač koji stvara razliku na terenu. Ali, iako je naravno i Liverpool veliki klub, volio bih ga vidjeti u nekom velikom europskom klubu. Volio bih to vidjeti i zbog Engleske, jer je uvijek uzbudljivo kad netko ode u inozemstvo i pokaže koliko vrijedi u drugom natjecanju. Za mene je fantastičan igrač onaj koji može stvoriti razliku u svakoj državi gdje zaigra. Prilično sam siguran da bi Steven bio takav igrač." rekao je Ibrahimović.
"Mislim da je Gerrard fantastičan igrač. On je odan svom klubu, s kojim je osvojio neke velike trofeje. On uvijek igra na vrhunskoj razini kad nije ozlijeđen. On je jako dobra osoba i dobro ga je imati za suigrača. Uvijek daje 200% od svojih mogućnosti, veliki je borac i kvalitetan igrač s loptom u nogama. On nije tipičan engleski igrač, jer su oni uvijek jako borbeni i agresivni, on više izgleda kao stranac. On je vještiji s loptom nego tipičan engleski igrač." dodao je Ibrahimović.
Gerrard će večeras postati tek šesti igrač u povijesti koji je za englesku reprezentaciju odigrao trocifren broj utakmica, nakon Petera Shiltona, Davida Beckhama, Bobbya Moorea, Sir Bobbya Charltona i Billya Wrighta.
Treće i četvrto mjesto na toj listi se posebno izdvajaju kao istinske ikone engleskog nogometa, jer se radi o kapetanu i najboljem igraču momčadi koja je osvojila jedini naslov prvaka svijeta za Englesku.
Iako se Gerrarda često naziva jednim od najboljih engleskih igrača svoje generacije, što on nesumnjivo i jeste, on sam priznaje kako njegove igre u reprezentaciji nisu bile na takvoj razini da bi ga se moglo uspoređivati s najvećim velikanima engleskog nogometa.
"Ako bismo njih ocijenili s desetkom, rekao bih da sebe mogu ocijeniti sa šesticom ili sedmicom. Moore i Charlton će uvijek biti moji heroji i heroji engleskog nogometa. U nogometu se prečesto i prelagano dodjeljuje status heroja i legende. Što se tiče igranja u dresu engleske reprezentacije, postoji možda 14 ili 15 heroja. Ostali nisu postigli neki rezultat." kaže Gerrard.
Teško je ne primjetiti kako je Gerrardov dolazak na scenu bio u vrijeme kad je započeo i niz engleskih razočaranja na reprezentativnom planu. I on sam se s tim slaže, a posebno se to odnosi na razdoblje između dva europska prvenstva, 2000. i 2004. godine, kad je i počinjala njegova reprezentativna karijera.
Izbornik Sven Goran Eriksson je tada na raspolaganju imao sjajnu momčad, koja je igrala u tri velika četvrtfinala zaredom, ali Gerrard zna kako su morali polučiti bolji rezultat.
"Ne volim baš pričati o 'zlatnoj generaciji', ali od obrane do napada, to je bila doista jaka momčad. U potpunosti se slažem s tim da je ta skupina igrača podbacila na velikim natjecanjima."
Sada je Gerrardov cilj da nova generacija, koju bi terbali predvoditi Arsenalov Jack Wilshere i Wilfried Zaha iz Crystal Palacea, dobije najbolju moguću pomoć od strane iskusnih igrača na početku svojih reprezentativnih karijera.
"Ne želim da me se neki od tih mlađih igrača plaši. Ja sam pristupačan. Prva stvar koju napravim kad je netko novi u momčadi je da razgovaram s njim, jer znam koliko zastrašujući mogu biti prvi susreti s reprezentacijom, a posebno to vrijedi za Wilfrieda, koji večeras debitira. On dolazi iz Championshipa i ne igra protiv takvih igrača svaki tjedan, tako da nema priliku ni razgovarati s njima. Rekao sam mu da, ako bilo što treba, ja sam tu za njega." zaključio je Gerrard.
FK Pjetlovi
Svake vam godine bilo dobro ili kullu amin ve entum bi hajr svim crvenim muslimanima. 

dajte nam ibrahimovica

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
gaston je napisao/la:dajte nam ibrahimovica![]()
![]()
hahaha

-
- Kontakt:
novinar timesa rory smith kaze da nisu dobre vijesti za nas, vjerovatno na ovo misli
veceras go, nenormalna asistencija i precka s 25 metara protiv poljaka
Tony Barrett Times new article online saying Mancini wants Suarez in Jan window.

veceras go, nenormalna asistencija i precka s 25 metara protiv poljaka
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.