Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
da li mi koji igramo online u premieru učestvujemo u ovom izvlačenju za jackpot, ako može neko odg, stvarno ne znam
"Ne vjeruj ženi koja laže!"
učestvuješ ako odigraš listić(e)major je napisao/la:da li mi koji igramo online u premieru učestvujemo u ovom izvlačenju za jackpot, ako može neko odg, stvarno ne znam
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
hvala punoanonimni je napisao/la:učestvuješ ako odigraš listić(e)major je napisao/la:da li mi koji igramo online u premieru učestvujemo u ovom izvlačenju za jackpot, ako može neko odg, stvarno ne znam
"Ne vjeruj ženi koja laže!"
- Citizen-X
- Kontakt:
sta reci za hajvando tim - imaju 2+ 3+ nakon 3/4 na ulazu u 4/4 i 5 minuta fatinu rupu nisu mogli pogodit retardi... glup pad.Citizen-X je napisao/la:opet dobra kvota na Orlando 2.30 -ili x2
prevalika je kvota na hjuston - mislim da je 4.5 dobra vrijednost da se proba ja bih prije to ovako poredao 60/40%...
hjuston sam mislio da bi mogao nesto napravit ali znacajnih problema nije imao san antonio....
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
medjutim veceras bi Fenix mog'o iznenadit - ne zato sto je bolji od klipersa nego zato sto u H2H-u Kliperaši imaju negativan skor u zadnjih 5 meceva....
http://www.rezu" onclick="window.open(this.href);return false; ltati.com/utakmica/jNQs1VeJ/#tablica;table;overall
zakon velikih brojeva +
nalozice se da se izvuku iz negativne serije+
kliperaši imaju imperativ da naplate loš skor + (puno kiksova)
vrlo moguc i X + - dakle X2
1/4 i 2/4 takodjer moguce 2
x2 = 4.00 kvota.
ko ima para da proba. ili radije neka pokusa na lajvu prateci tok rezultata kasnije.
ovdje ja ne bih imao muda da stavim LA na tiket. sretno
gudlakiram
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- _karabaja_
- Kontakt:
Jel neko od vas kad dobio ovaj jackpot ili neko vama poznat, i imal nekih uslova za ucestvovanje, osim biti clan i odigrati listic?anonimni je napisao/la:učestvuješ ako odigraš listić(e)major je napisao/la:da li mi koji igramo online u premieru učestvujemo u ovom izvlačenju za jackpot, ako može neko odg, stvarno ne znam
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
ja kad sam dobio samo sam igrao online, to znaci da i oni koji igraju online ucestvuju u izvlacenju_karabaja_ je napisao/la:Jel neko od vas kad dobio ovaj jackpot ili neko vama poznat, i imal nekih uslova za ucestvovanje, osim biti clan i odigrati listic?anonimni je napisao/la:učestvuješ ako odigraš listić(e)major je napisao/la:da li mi koji igramo online u premieru učestvujemo u ovom izvlačenju za jackpot, ako može neko odg, stvarno ne znam
Mene su izvukli kad sam uplatio prvi online listic, kad sam se tek počeo kladit preko interneta, dobio 70 kermi_karabaja_ je napisao/la:Jel neko od vas kad dobio ovaj jackpot ili neko vama poznat, i imal nekih uslova za ucestvovanje, osim biti clan i odigrati listic?anonimni je napisao/la:učestvuješ ako odigraš listić(e)major je napisao/la:da li mi koji igramo online u premieru učestvujemo u ovom izvlačenju za jackpot, ako može neko odg, stvarno ne znam
Pustiću sunce da topi ljubav!
Svaki dan se izvlaci 10 osoba,,a prijavljenih na premieru 100 000 i ajd ti dobij_karabaja_ je napisao/la:Jel neko od vas kad dobio ovaj jackpot ili neko vama poznat, i imal nekih uslova za ucestvovanje, osim biti clan i odigrati listic?anonimni je napisao/la:učestvuješ ako odigraš listić(e)major je napisao/la:da li mi koji igramo online u premieru učestvujemo u ovom izvlačenju za jackpot, ako može neko odg, stvarno ne znam
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
Je li moguće postati član PREMIER KLUBA sa 17 god 
- _karabaja_
- Kontakt:
Pussy smokemerdo21 je napisao/la:Svaki dan se izvlaci 10 osoba,,a prijavljenih na premieru 100 000 i ajd ti dobij_karabaja_ je napisao/la: Jel neko od vas kad dobio ovaj jackpot ili neko vama poznat, i imal nekih uslova za ucestvovanje, osim biti clan i odigrati listic?![]()
Prije cu to dobit nego pogodit utakmice na kladionici
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
_karabaja_ je napisao/la:Pussy smokemerdo21 je napisao/la:Svaki dan se izvlaci 10 osoba,,a prijavljenih na premieru 100 000 i ajd ti dobij_karabaja_ je napisao/la: Jel neko od vas kad dobio ovaj jackpot ili neko vama poznat, i imal nekih uslova za ucestvovanje, osim biti clan i odigrati listic?![]()
¸
Prije cu to dobit nego pogodit utakmice na kladionici.
1946
Ne, jednostavno je logično ako se ne smiš kladit kao maloljetnik (bar po zakonu), onda ne smiš biti niti član kluba.Soba je napisao/la:Je li moguće postati član PREMIER KLUBA sa 17 god
Ja dvaput dobio ovaj jackpot
- Citizen-X
- Kontakt:
to je na nacionalnoj osnoviLivnobet je napisao/la:Ne, jednostavno je logično ako se ne smiš kladit kao maloljetnik (bar po zakonu), onda ne smiš biti niti član kluba.Soba je napisao/la:Je li moguće postati član PREMIER KLUBA sa 17 god
Ja dvaput dobio ovaj jackpot
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Bar neke koristi od togaCitizen-X je napisao/la: to je na nacionalnoj osnovi
P.S. Morat ću za jubilarni 300ti post kakve dobre parove za prijedlog stavit
- Sarajlijc@
- Kontakt:
50220 DšiK/Osasuna - Valencia 08.12.2012 22:00 2 1.90
47610 2.5/Porto - Moreirense 08.12.2012 21:30 VIŠE 1.45
52120 DšiK/Atl.Rafaela - Velez Sarsfield 08.12.2012 23:15 2 1.60
3239 Defensor - CA Cerro 08.12.2012 21:30 1 1.40
Na 2,5 dobitak 16
47610 2.5/Porto - Moreirense 08.12.2012 21:30 VIŠE 1.45
52120 DšiK/Atl.Rafaela - Velez Sarsfield 08.12.2012 23:15 2 1.60
3239 Defensor - CA Cerro 08.12.2012 21:30 1 1.40
Na 2,5 dobitak 16
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ajde dajte kakve nba parove
ne budite skrti
i igrace ko bi mogao under ko over.
i igrace ko bi mogao under ko over.
Za malo družebavarian_bk je napisao/la:Sutra , tj. danas probati :
Sabadell - Murcia 1/2 . 30,0 kvota .
Ovom Sabadellu nije strano da odigra prelaz često . Prošlo kolo je bilo iz 2/1 , vodili 1 0 i na kraju izgubli 2 1 . Priča se da vole namještati , na mali ulog , nije nemoguće da prođe .
it's football day
- kupus army
- Kontakt:
Ja mislim da je neko ovdje napisao juce da bi mogao doci ovaj Sadabel-Mursija 2/1 i evo dodje i to jos Mursija imala i crveni,lagano ljudi nastimase.
Edit:Evo ipak zavrsi 2-2 i jos jedan crveni za Mursiju.
Edit:Evo ipak zavrsi 2-2 i jos jedan crveni za Mursiju.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
imal ko sta sigurno za nba,kvota 5 
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
idemo malo nba.zbroj koseva,over under 
ja mislim da ce biti memphis-atlanta(187,5) vise i boston-phila 187 vise
ja mislim da ce biti memphis-atlanta(187,5) vise i boston-phila 187 vise
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.