PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Citira post s 150 slika samo da bi napisao hahahahahha 
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sta ce glavusina, nigdje ne moze ni pisati, **** ga njegovi pa dosao ovdje fazone prosipat 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
belosevic28
- Kontakt:
Prelazni rok nije ni poceo a zeljana vec ima odbijenica od igraca kao prosjecan diplomirani politolog odbijenica za posao...
#SWRA
#SWRA
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
BordoArmy88
- Kontakt:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/milivo ... /161221101
Da neće sada opet krenuti sa "željinom djecom"?!
Da neće sada opet krenuti sa "željinom djecom"?!
Insajderu ko nam dolazi, ti najavi nekog igraca iz druge lige srbijebelosevic28 je napisao/la:Prelazni rok nije ni poceo a zeljana vec ima odbijenica od igraca kao prosjecan diplomirani politolog odbijenica za posao...
#SWRA
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
belosevic28
- Kontakt:
Volkov vam dolazi hahahaha
Nece ni Lekovic, i on vas odbio...
Jedan je insajder, a to je rule!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Virto i High kakva je ono sramota 41:40, vi niste za kante
zemberek te yebo ja sam ocekivao neki navijac man.u, chel, bar, bayerna ili stare dame.
zemberek te yebo ja sam ocekivao neki navijac man.u, chel, bar, bayerna ili stare dame.
Ti rece zavrsena stvarbelosevic28 je napisao/la:Volkov vam dolazi hahahaha
Ja vam opet govorim ne postoji nesto takvo kao "odbiti zelju" , jedino je on mogo dobit odbijenicu
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 21 dec 2016, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
belosevic28
- Kontakt:
Zezam ja malo, za pocetak vam dolazi SIPA po megaMisketa, onda ce doci http://www.transfermarkt.com/igor-jelic ... eler/85105 , zatim http://www.transfermarkt.com/toni-tipur ... ler/155800 i http://www.transfermarkt.com/danijel-st ... eler/46256 ako se Sulenta smiluje...
Bar cemo u jednoj kategoriji dres pokupiti!MocMahale444 je napisao/la:Virto i High kakva je ono sramota 41:40, vi niste za kante![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Hrasno1921
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Zezam ja malo, za pocetak vam dolazi SIPA po megaMisketa, onda ce doci http://www.transfermarkt.com/igor-jelic ... eler/85105 , zatim http://www.transfermarkt.com/toni-tipur ... ler/155800 i http://www.transfermarkt.com/danijel-st ... eler/46256 ako se Sulenta smiluje...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Sramota za ovaj pdf da nam kladionicari uzimaju jedan dres i to sa lakocomjoker90 je napisao/la:Bar cemo u jednoj kategoriji dres pokupiti!MocMahale444 je napisao/la:Virto i High kakva je ono sramota 41:40, vi niste za kante![]()
S ove teme je i bilo za ocekivati kantu godine, a forumasa godine tesko da mozemo napraviti ovdje.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Sramota nego štairfo je napisao/la:Sramota za ovaj pdf da nam kladionicari uzimaju jedan dres i to sa lakocomjoker90 je napisao/la:Bar cemo u jednoj kategoriji dres pokupiti!MocMahale444 je napisao/la:Virto i High kakva je ono sramota 41:40, vi niste za kante![]()
zemberek te yebo ja sam ocekivao neki navijac man.u, chel, bar, bayerna ili stare dame., ne znam kako cemo se oporavit od ovog samara
Odma gasi temu ako su toliko jaci od PL pr.
@Joker opet nekako šugavo to zvuci. Bice oni bolesnici s prepucavanja i jesu za kante. Sad sto mi imamo najbolju furku na forumu to je nesto drugo.
Kud ih nije
-
belosevic28
- Kontakt:
Mlad si naucit ces. Duzan sam ti odg. Rosenheim je gradic u Njemackoj, a trEbina znas i sam sta je...ferreira je napisao/la:Nisam u toku, sta znaci to forumas i kanta, jel to glasanje neko ?
Znam to, nego ti cudna furka malo. Lokacija Rosenheim, nisi u Rosenhaimu, sad trebina, a ni na njoj neces bit, zdenka vam ne gine opet.belosevic28 je napisao/la:Mlad si naucit ces. Duzan sam ti odg. Rosenheim je gradic u Njemackoj, a trEbina znas i sam sta je...ferreira je napisao/la:Nisam u toku, sta znaci to forumas i kanta, jel to glasanje neko ?
19091921
- MocMahale444
Ovako im se obratio paša High, zašto Virto el chapo ne dolazi na temu da napise komentar vezan za prvo mjestoHigh je napisao/la:Dresu Reprezentacije Bosne i Hercegovine, moje zemlje - svakako. Zarađen je na osnovu predavanja srbofilima (istodobno mrziteljima Šehera i BiH), Pavelićevim frajlicama i sličnim kicošima. Znam da je to ništa naspram tvoje sreće, kad ti bace osam markica i zakite te srpskim dresom i Toholjovim skladanjem.
Ostani mi poselamljen, a mi ćemo ti, jer smo dobre duše, baciti koju kokicu. Ta nismo cicije.
Ovo im Allah vraca sto smo zbog njihove ideje dobili trajne banove
kantare oooo
lektore oooooo
da ga nije fras strefio?kad je čuo za kokice.a on hud prevodi lektorise glagol trpni.suti trpi i lektorisi
i na kraju kanta godine
lektore oooooo
da ga nije fras strefio?kad je čuo za kokice.a on hud prevodi lektorise glagol trpni.suti trpi i lektorisi
i na kraju kanta godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.