Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Dybala i McKennie su trenirali sami,Nedved i Paratići su dosli na trening da im kažu šta klub misli o njihovom postupku i da im jasno stave do znanja da je odluka trenera bila da im 'zabrani' nastup u derbiju.
La Republica:
Juventus će kazniti Dybalu, Arthura i McKennieja po 300.000 €.
Corriere dello Sport:
Uprava Juventusa zatražila je od igrača da "odlože" isplatu plata. Baš kao što se dogodilo prošle sezone u jeku pandemije, plate za mart, april, maj i juni mogle bi se planirati za narednu godinu.
Kako stvari stoje, Juventus bi u junu mogao zavrsiti svoje finansije na -200 miliona €. Do 30. juna klub mora zaraditi oko 100 miliona € u plusvalenci. Stoga se očekuje još jedna razmjena poput Pjanic-Arthura, ali i prodaja igrača poput: Perina,Pjace,Ruganija..
Sto se tice ostalih igraca koji su bili na partiju, sacekat cemo opet komšiju da se javi.
La Republica:
Juventus će kazniti Dybalu, Arthura i McKennieja po 300.000 €.
Corriere dello Sport:
Uprava Juventusa zatražila je od igrača da "odlože" isplatu plata. Baš kao što se dogodilo prošle sezone u jeku pandemije, plate za mart, april, maj i juni mogle bi se planirati za narednu godinu.
Kako stvari stoje, Juventus bi u junu mogao zavrsiti svoje finansije na -200 miliona €. Do 30. juna klub mora zaraditi oko 100 miliona € u plusvalenci. Stoga se očekuje još jedna razmjena poput Pjanic-Arthura, ali i prodaja igrača poput: Perina,Pjace,Ruganija..
Sto se tice ostalih igraca koji su bili na partiju, sacekat cemo opet komšiju da se javi.

Da li ce se ici po Aguera , po mene nije losa opcija ugovor na dvije godine, jer nece biti love za nekog mladjeg, bolje nego Milik. Ili Milik i Aguero, a Moratu vratiti u Atletico.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako ostaje Ronaldo Aguero je perfekt fit, Milik klupa i vratiti Moratu kuci. Samo ima li se para za te dvije plate.
Onda Dibalu mozemo mijenjati za veznjaka kako bog zapovijeda
ako ide Ronaldo ja bih isao ka Barseloni trejd Grizman- Dibala. Zajebali su nas za Artura, red je da i mi njih. A trebat ce i njima plusvalenca
eh sad koliko im treba Dibala ako oni uhvate Aguera zbog veza sa Mesijem ili Halanda. Ali kako god ne treba im Grizman, a obzirom na nasa iskustva sa francuzima tu ja vidim buducnost. U slucaju dolaska Grizmana neko bi halalio i Ronalda.
Onda Dibalu mozemo mijenjati za veznjaka kako bog zapovijeda
ako ide Ronaldo ja bih isao ka Barseloni trejd Grizman- Dibala. Zajebali su nas za Artura, red je da i mi njih. A trebat ce i njima plusvalenca
eh sad koliko im treba Dibala ako oni uhvate Aguera zbog veza sa Mesijem ili Halanda. Ali kako god ne treba im Grizman, a obzirom na nasa iskustva sa francuzima tu ja vidim buducnost. U slucaju dolaska Grizmana neko bi halalio i Ronalda.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Od milika je bolji i dybala iz ove sezone.
Morata nam je preskup a crne rupe su po tri mjeseca, tri put godisnje.
Ako ronaldo ostaje, perfect fit je benzema, barem sam ja shvatio da on takvog saigraca trazi?
Morata nam je preskup a crne rupe su po tri mjeseca, tri put godisnje.
Ako ronaldo ostaje, perfect fit je benzema, barem sam ja shvatio da on takvog saigraca trazi?

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- akisarajevo92
- Kontakt:
Opet Kulusevski pocinje. Uporan Pirlo ko mazga s ovom formacijom koju niko ozbiljan u Evropi osim nas ne igra.
Je li ovaj Matheus Pereira što razmontira Chelsea bijaše onaj naš Brazilac što smo ga slali u Empoli ili gdje već?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nas je u Barci mislim.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Szczesny
Cuadrado - De Ligt - Chiellini - Sandro
Kulusevski - Danilo - Bentancur - Chiesa
Morata - Cristiano
Cuadrado - De Ligt - Chiellini - Sandro
Kulusevski - Danilo - Bentancur - Chiesa
Morata - Cristiano
Kulu
Utusi Pirlo Juve sa formacijom gdje se ne zna ko sra radi i ko sta igra. Rasulo. Koja je uloga Kulusevskog? Nit probija, nit je dobar defanzivno, nit sta kreira. Morata ko izgubljen trci, a Ronaldo gleda samo gol da zabije, mada je nabacio jednu lijepu Chiesi.
ajde **** se
Kulusevski..ojj ludila koji kloc.
I ovaj Scsesnej rupa.
I ovaj Scsesnej rupa.
- forza_juve
- Kontakt:
Kulusevski vrhunska asistencija
Yebo te Pirlo otac i izbor igrača
Yebo te Pirlo otac i izbor igrača
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.