20 decembratyler durden je napisao/la:Kad je izvlacenje?
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Visca el Barça ! Mes que un club !
Idealno za Španjolce bi bilo:
Valencia-Schalke
Barcelona-Arsenal
Malaga-Celti
Real-PSG
Imali bi onda sansu da u 1/4 finalu gledamo 4 tima iz Primere
Valencia-Schalke
Barcelona-Arsenal
Malaga-Celti
Real-PSG
Imali bi onda sansu da u 1/4 finalu gledamo 4 tima iz Primere

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Za Barcu i Malagu me nije strah.Prvi idu dalje koga god da dobiju,a Malaga samo neka izbjegne Shakthara od ostalih je jača 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Znaci ,Adi bi opet Schalke
pa,izbacili su vas prije 2 sezone
.Schalke je ekipa koja je u zadnjih pet godina igrala polufinale i cetvrtfinale lige prvaka ,te su konstantno u vrhu bundeslige. A nijemci bas i ne leze Valenciji . Jaci ste od Schalkea ali jednostavno ne odgovaraju vam . Po meni za Valenciju bi bilo bolje da igra protiv Uniteda ili PSG-a . Ali prije svega,hajde da vidimo hoce li Valverde uspijeti ''prodrma'' ekipu.
Protiv Mance ne bi bili optereceni ulogom favorita,tako da bi mogli odigrati rastereceno taj dvoboj .
United je ove sezone pokazao dosta slabosti,prije svega u odbrani ,mada i na sredini terena ne djeluju (bar meni) previse impresivno. Proslog vikenda Reading im je zabio tri komada . U LP takodje su se mucili protiv svake ekipe . Posto Valencia ima odlicne igrace na sredini terena, tu bi mogli steci veliku prednost u smislu veceg posjeda lopte i na taj nacin mogli bi im zadati dosta problema . Nesto slicno kao i Athletic prosle sezone . PSG mi djeluje kao ekipa koja previse ovisi od Zlatanu,iako na papiru djeluju odlicno . Malaga bi bez problema prosla Celtic,no protiv bilo koje druge ekipe tesko ce ista napraviti .

Protiv Mance ne bi bili optereceni ulogom favorita,tako da bi mogli odigrati rastereceno taj dvoboj .
United je ove sezone pokazao dosta slabosti,prije svega u odbrani ,mada i na sredini terena ne djeluju (bar meni) previse impresivno. Proslog vikenda Reading im je zabio tri komada . U LP takodje su se mucili protiv svake ekipe . Posto Valencia ima odlicne igrace na sredini terena, tu bi mogli steci veliku prednost u smislu veceg posjeda lopte i na taj nacin mogli bi im zadati dosta problema . Nesto slicno kao i Athletic prosle sezone . PSG mi djeluje kao ekipa koja previse ovisi od Zlatanu,iako na papiru djeluju odlicno . Malaga bi bez problema prosla Celtic,no protiv bilo koje druge ekipe tesko ce ista napraviti .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Mislim da će dosta toga ovisiti i o siječanjskim transferima.Npr. Manchester bi sa novim kvalitetnim veznjakom dobio puno toga i sigurno bio puno teži protivnik od ovog Uniteda danas.Naravno i ozljede će igrati ulogu pogotovo kod ovih ekipa koji nemaju toliko široku i kvalitetnu klupu (Malaga npr.).Sve u svemu dugo je još do 1/8 finala,ali će u svakom slučaju biti zanimljivo pogledati ždrijeb.
Slazem se .
Valenciji fali jedan dobar defanzivni vezni ,valjda dovedu nekog sada u januarskom prijelaznom roku .
Tino ,Banega,Gago i Parejo su vise kreativni igraci , trebaju dovesti igraca koji zna da razbija protivnicke napade. Albelda je u godinama i cistu sumnjam da moze odigrati kvalitetno one najteze utakmice.
Valenciji fali jedan dobar defanzivni vezni ,valjda dovedu nekog sada u januarskom prijelaznom roku .
Tino ,Banega,Gago i Parejo su vise kreativni igraci , trebaju dovesti igraca koji zna da razbija protivnicke napade. Albelda je u godinama i cistu sumnjam da moze odigrati kvalitetno one najteze utakmice.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Fina tekma,Getafe nastavlja uzimati bodove žao mi je što nisu uzeli sva 3 ali nisu ni zaslužili.Jel Sociedad ekipa sa najviše igrača iz svoje škole u ekipi ili je to Bilbao?Mislim od ekipa u primeri 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Falcao zabija više od Teletovića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tim i Igrač kola

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Carlos Martinez ove sezone igra sjajno. Cak mislim da nije daleko od poziva za repku ako se uzme u obzir da su na poziciji desnog beka deficitarni.
osoba iz deportiva u timu kola nakon rezultata od sinoc 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Valjda je ovo Guardado iz Valencie 

I od Arsenala?LBJ MVP je napisao/la:Za Barcu i Malagu me nije strah.Prvi idu dalje koga god da dobiju,a Malaga samo neka izbjegne Shakthara od ostalih je jača
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Aha.DANTES je napisao/la:I od Arsenala?LBJ MVP je napisao/la:Za Barcu i Malagu me nije strah.Prvi idu dalje koga god da dobiju,a Malaga samo neka izbjegne Shakthara od ostalih je jača
rio_Ferdy88 je napisao/la:Tim i Igrač kola![]()
Kakva je ovo postavka ?
Pa ne bi valjda Ozil igr'o laznu devetku

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Malo Segunde za nas nepusace marketinga .
1 Elche 39
2 Almería 34
3 Girona 33
4 Alcorcón 31
5 Villarreal 30
6 Barcelona B 27
7 Las Palmas 26
8 Ponferradina 25
9 Sabadell 24
10 Murcia 23
11 Córdoba 23
12 Recreativo 23
13 Numancia 22
14 RM Castilla 21
15 Xerez 20
16 Lugo 20
17 Sporting 18
18 Guadalajara 16
19 Huesca 16
20 Racing 14
21 Hércules 14
22 Mirandés 1
U derbiju kola Villareal demolirao Alcorcon i vjerovatno odigrao najbolju utakmicu ove sezone . Pobijeda je mogla biti i ubjedljivija da Senna nije promasio penal kod rezultata 0-0 .
Elche je na neugodnom gostovanju kod Farse B izvukao 1 bod,taj bod dobija na znacaju jos vise ako se uzme u obzir da je najblizi pratilac Almeria izgubila svoju utakmicu, tako da je Elche sada na +5 u odnosu na najblizeg pratioca.
Nizom dobrih rezultata Las Palmas se vratio u igru za playoff. Odlicno igraju Votolo,Tiewy i legendarni Javi Gererro . Tu je i Chrisantus ,lik koji je dosta dobro igrao i u drugoj Bundes ligi prosle sezone .Solidna ekipa . Ovaj njihov trener Sergio Lobera mi je nepoznanica,ali ocito da lik radi dosta dobro svoj posao . Nadam se njihovom plasmanu u Primeru .
Najvece razocarenje je Sporting Gijon. Iako su ispali iz Primere prosle sezone ,zadrzali su vecinu igraca i kostur ekipe . Recimo Canella, De las Cuevas, Bilic, Trejo, Cases sve su to igraci koji su igrali godinama u Primeri .
Mislio sam da ce dolaskom Sandovala ekipa poceti pobjeđivati u serijama ,ali osim one dvije dobre partije na pocetku njegovog mandata ,ostalo su odigralo poprilicno lose. Mada su sada osvojili bod u Cordobi sto svakako nije los rezultat.
Na dnu bez promjena ali treba spomenuti da je Hercules u zadnjih nekoliko sedmica poceo pokazivati znakove zivota, dok Racing djeluje katastrofalno, u zadnjih 5 kola imaju isto toliko poraza i vjerojatno ce ispasti.
Cini se da su svi digli ruke od njih ,mada lokalne vlasti nesto kao pomazu...To sve mogu zahvaliti onom kriminalcu iz Indije .
Steta jer se radi jednom od 10 timova koji su bili osnivaci Primere .

1 Elche 39
2 Almería 34
3 Girona 33
4 Alcorcón 31
5 Villarreal 30
6 Barcelona B 27
7 Las Palmas 26
8 Ponferradina 25
9 Sabadell 24
10 Murcia 23
11 Córdoba 23
12 Recreativo 23
13 Numancia 22
14 RM Castilla 21
15 Xerez 20
16 Lugo 20
17 Sporting 18
18 Guadalajara 16
19 Huesca 16
20 Racing 14
21 Hércules 14
22 Mirandés 1
U derbiju kola Villareal demolirao Alcorcon i vjerovatno odigrao najbolju utakmicu ove sezone . Pobijeda je mogla biti i ubjedljivija da Senna nije promasio penal kod rezultata 0-0 .
Elche je na neugodnom gostovanju kod Farse B izvukao 1 bod,taj bod dobija na znacaju jos vise ako se uzme u obzir da je najblizi pratilac Almeria izgubila svoju utakmicu, tako da je Elche sada na +5 u odnosu na najblizeg pratioca.
Nizom dobrih rezultata Las Palmas se vratio u igru za playoff. Odlicno igraju Votolo,Tiewy i legendarni Javi Gererro . Tu je i Chrisantus ,lik koji je dosta dobro igrao i u drugoj Bundes ligi prosle sezone .Solidna ekipa . Ovaj njihov trener Sergio Lobera mi je nepoznanica,ali ocito da lik radi dosta dobro svoj posao . Nadam se njihovom plasmanu u Primeru .
Najvece razocarenje je Sporting Gijon. Iako su ispali iz Primere prosle sezone ,zadrzali su vecinu igraca i kostur ekipe . Recimo Canella, De las Cuevas, Bilic, Trejo, Cases sve su to igraci koji su igrali godinama u Primeri .
Mislio sam da ce dolaskom Sandovala ekipa poceti pobjeđivati u serijama ,ali osim one dvije dobre partije na pocetku njegovog mandata ,ostalo su odigralo poprilicno lose. Mada su sada osvojili bod u Cordobi sto svakako nije los rezultat.
Na dnu bez promjena ali treba spomenuti da je Hercules u zadnjih nekoliko sedmica poceo pokazivati znakove zivota, dok Racing djeluje katastrofalno, u zadnjih 5 kola imaju isto toliko poraza i vjerojatno ce ispasti.
Cini se da su svi digli ruke od njih ,mada lokalne vlasti nesto kao pomazu...To sve mogu zahvaliti onom kriminalcu iz Indije .

Ne znam je li iko pisao ovdje, ali ću da pohvalim II poluvrijeme Betisa sinoć, odavno nisam vidio ekipu koja se nadigrava sa Barcom i koja ih je u 90% tog dijela igre u potpunosti nadigrala.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nepušač marketinga iz razloga što opet spušiste derbi inače ne bi biojuznjak> je napisao/la:Malo Segunde za nas nepusace marketinga .![]()
1 Elche 39
2 Almería 34
3 Girona 33
4 Alcorcón 31
5 Villarreal 30
6 Barcelona B 27
7 Las Palmas 26
8 Ponferradina 25
9 Sabadell 24
10 Murcia 23
11 Córdoba 23
12 Recreativo 23
13 Numancia 22
14 RM Castilla 21
15 Xerez 20
16 Lugo 20
17 Sporting 18
18 Guadalajara 16
19 Huesca 16
20 Racing 14
21 Hércules 14
22 Mirandés 1
Cini se da su svi digli ruke od njih ,mada lokalne vlasti nesto kao pomazu...To sve mogu zahvaliti onom kriminalcu iz Indije .Steta jer se radi jednom od 10 timova koji su bili osnivaci Primere .

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
možeš pojasnit?Pogba je napisao/la:Ne znam je li iko pisao ovdje, ali ću da pohvalim II poluvrijeme Betisa sinoć, odavno nisam vidio ekipu koja se nadigrava sa Barcom i koja ih je u 90% tog dijela igre u potpunosti nadigrala.
uzmi u obzir da je barselona imala stativu, prečku i dvije 100% šanse.
Slozio bih se s momkom.
Tesko da je neko u zadnje vrijeme Barcu onoliko namucio kao Betis u 2. poluvremenu sinoc.
Jednostavno su eksplodirali nakon postignutog gola a i publika im je bila taj 12-ti igrac.
Jest da je i Barca jedva cekala kraj tekme .. ali ne znam zasto.
Tesko da je neko u zadnje vrijeme Barcu onoliko namucio kao Betis u 2. poluvremenu sinoc.
Jednostavno su eksplodirali nakon postignutog gola a i publika im je bila taj 12-ti igrac.
Jest da je i Barca jedva cekala kraj tekme .. ali ne znam zasto.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.