Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 dec 2010, 23:06

mogao bi neko Del Neriju rec da Hasan moze lijevog beka odigrat isto kao i Traore ili De Ćelje ako ne i bolje, a Grosa da ne spominjem :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 dec 2010, 23:06

juventus 0244 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Quagliarella premoćnoooooo :D

pjesma je stroj , ma za diskoteke ba e kvaljarela bel hahahaha :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 dec 2010, 23:09

JuveSissoko je napisao/la:

Pa to je ta famozna juznjacka inspiracija. Ova je bolja

[youtube][/youtube]

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 dec 2010, 23:10

Dobri ovi Napolitanci :D :D

[youtube][/youtube]

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 dec 2010, 23:11

@juventus 0244

hahaha
isto nam radi mozak :lol:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 dec 2010, 23:12

MaGiCa je napisao/la:

Pa to je ta famozna juznjacka inspiracija. Ova je bolja

[youtube][/youtube]
hahahahahahaha. evo i ja postavio nisam vidio da si ti koja slučajnost :D

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 dec 2010, 23:15

[youtube][/youtube]

Sti rossomerdi mi veramente romponi i coglioni :mrgreen: Forza Juve !! ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 dec 2010, 23:20

slika

Šteta za Quagliarellu, što nije priznat onaj gol imao bi 9 ;), bio bi prvi sa Cavaniem, jer nemaju iz penala. Gdje su oni što govore da je on slab 8-) .

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 dec 2010, 23:22

mani statistiku daj pivu , e kvaljarela e'bel :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 dec 2010, 23:24

Kad se samo setim kako je Quagliarella kukao da igra za Napoli, nesto na foru "peske bih isao u Napulj" i sl., a onda na prvi poziv Juventusa se spakovao put Torina. :roll:
Ali dobro je sto igra kvalitetno, to mi je jedan od najomiljenijih napadaca. :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 dec 2010, 23:26

e quagliarella è beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeell :D :D

hajmo svi :mrgreen: :mrgreen:

Forza Juve!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 dec 2010, 23:28

juventus 0244 je napisao/la:e quagliarella è beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeell :D :D

hajmo svi :mrgreen: :mrgreen:

Forza Juve!
kvaljarela bela bela tropo bel :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 dec 2010, 23:29

MaGiCa je napisao/la:Kad se samo setim kako je Quagliarella kukao da igra za Napoli, nesto na foru "peske bih isao u Napulj" i sl., a onda na prvi poziv Juventusa se spakovao put Torina. :roll:
Ali dobro je sto igra kvalitetno, to mi je jedan od najomiljenijih napadaca. :mrgreen:
Čast Napoliju, ali brate Juventus odbiti :mrgreen: , inače meni drag klub uz Palermo :mrgreen:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 dec 2010, 23:35

sarajlija89 je napisao/la:hahaha... :mrgreen:

razgovorice te quagliarella tokom meca..vjeruj mi 8-) :P
:D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 dec 2010, 23:59

juventus 0244 je napisao/la:
Čast Napoliju, ali brate Juventus odbiti :mrgreen: , inače meni drag klub uz Palermo :mrgreen:
Obrni, okreni, Di Natale ga je odbio. Ipak, nisu svi kao Di Natale.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 dec 2010, 00:12

[youtube][/youtube]

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 dec 2010, 00:19

majstorije quagliarelle, 2 super gola i juve super stoji....6 bodova za milanom zaostatka....da nije bilo glupih kikseva protiv rome i fiorentine moglo je biti i bolje, a te dvije utakmice je juve mogao dobit, bilo je prilike za to...a veceras odlicno izdanje
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 06 dec 2010, 00:50

MaGiCa je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
Obrni, okreni, Di Natale ga je odbio. Ipak, nisu svi kao Di Natale.

Di Natale je odbio Juventus jer mu uprava nije mogla obećati da će igrati u prvih 11.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 dec 2010, 03:08

Storari-Pokazao da je najbolji golman u Italiji...
Sorensen-Nije za beka..prespor...ali fenomenalan u postavljanju i intervencijama...stoper buducnosti..nevjerovatno kako je smiren,cvrst i kakv tajming ima a tekk mu je 18..odusevljen sam jos jednom....samo spor...nije za beka :)
Bonucci-Miran,pametan,pravovremen..sta ces vise za stopera...
Chiellini-Pokazao da je najbolji stoper u Italiji...sve bolje funkcionise sa Bonuccijem
Grosso - Morace se trazit alternativa na toj poziciji..poznata stvar :)
Krasic - Skontali su ga...procitan je,dribling i sve to..a i sve cesce ga dvojica cuvaju...svejedno...ne mogu mu nista :mrgreen: zmaj...
Melo - Samo malo da je kreativniji..ne bi boljeg veznog bilo....svaku tekmu sve bolji...veceras svakako na nivou
Aquillani - medju slabijim..al ne toliko los...kontam sto ga vadi u 56 min...reko da nije neka povreda ili sta...nadam se da je samo malo losija igra razlog i da nije neka povreda ;) vratice se aquaman u formu...
Pepe-2.tekma za redom da zabija...vrijedan i koristan igrac..ne toliko kvalitetan al takav igrac je potreban Juventusu...(Birindelli,Pessoto,Tacchinardi...)...usput je reko da mu ne smeta sjediti na klupi..Uprava sta cekate...vrhunsko lijevo krilo dovedite...i imamo stasna krila i izvrstan back-up u liku pepea...pocinje bit koristan..iako su ga mnogi kritikovali,on se polako isplacuje..ja volim tip igraca kao pepe i rekao sam da je koristan za ekipu...
Iaquinta -potpuno isto vazi kao i za pepea...isti tip igraca..Uprava dajte nam vrhunskog centarfora :) ..Iaq je tu da sa klupe udje i zabije...veceras odlican...rastrcan kao i uvijek..samo sada sa ucinkom ;)
Quagliarella - Adinjo..sta sam reko :D :) ...majstor,velemajstor fudbala..svaki od 8 golova je fenomenalan i na njemu svojstven, majstorski nacin postignut....veceras je to ponovo pokazao..nek nastavi ovako ;)

Sissoko-sasvim dobar..bolji nego u nekim proslim tekmama..al tesko da ce vratit onu formu od prije 2 god :( :( eh da nam je sad ona njegova forma...FORZA MOMo :)
Salihamdzic - i kad nije igrao i bio u konkurenciji,ja sam govorio da je Haso klasa i da je bolji od pola nasih igraca..jos uvijek...i pokazao je to....Mora on vise igrati..zasluzuje jednostavno...pokazao i veceras da je veliki igrac...u narednim utakmicama ga vratit na desnog ili lijevog beka...mada sumnjam da ce del neri to uradit :( al to bi bilo odlicno...hasan je bolji od svih nasih bekova i pola igrca u ekipi...
Del piero- Par fenomenalnih poteza majstora..steta sto ona prelijepa akcija i sut glavom nije usao...a morao je bolje loptu dati Krasicu,kad vec nije sam zavrsio akciju..doduse,pobjegla mu je malo..ako pazljivije pogledate..al necemo mu zamjerit naravno :)

Del Neri - Poslusao me :mrgreen: i poceo sa klasicnim centarforom u spicu(Iaquinta)...a ne sa dva niska napadaca..ne moze se tako igrat u sistemu kakav juve igra...uvijek moramo imati klasicnog centarfora i sidrasa..koji ce spusata lopte i graditi prostor...Iaq je to veceras pokazao sa dvije asistencije 8-) 8-) doduse i alex je bio na klupi zato sto je igrao 90. min u Poljskoj..al mislim da je shvatio da mora imati centarfora u spicu..i da ce nastavit to prakticirati...

Izmjene pravovremene i odlicne...sto znaci da je sve na nivou bilo :)

Eh..sad o igri malo...

Primjetne su oscilacije..igramo u intervalima dobro,odnosno slabije..al Boze moj,razumljivo je to..tim se jos trazi i potreban je kontinuitet da bi i igra bila stabilnija. :) :) Nije to jos na potrebnom nivou..al..veceras je proslo,prosle sedmice nije..iako smo i bolje igrali cak..fudbal je to :)

Napredak je evidentan...i samo ovako nastavit.Da nas povrede zaobidju prije svega i teskim radom cemo ostvariti konacan cilj aBd...ova ekipa ima vec neku osnovu za buducnost...kostur ekipe za naredne sezone se nazire..potrebna je nadogradnja ali i strpljenje...

Sljedece sezone je novi stadion..jos jaca ekipa aBd..povratak u Lp...Juventus je tim buducnosti..samo strpljenja :) a ima pravde nadam se....

Eto tako..izvinjavam se na duzem postu..al od sada pisem ovako rezime utakmica... :mrgreen: Tj od proslog kola... :mrgreen:

8-)

P.s

3:09 8-) :roll: :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 dec 2010, 08:10

bas lijepo.. sta samo radi boom boom :D ali moram spomenuti i ovdje Brazzu i Del Piera.. pa njima je sevap dati da igraju od 70-e minute kada su svi umoreni.. to je carolija, umjestnost.. gledati ovakva dva igraca.. a jos su oni i van terena dobri.. da je Del Piero zabio gol ovo bi bila Brazzi druga asistencija, a nije igrao vise od 49 minuta sve ukupno :lol: :D dobro si to primjetio sarajlija, i cijelo vrijeme mislim da je Krasic pa i malo procitan.. kako je samo lagano prolazio na pocetku, ali bez obzira opet on prolazi.. kad se samo sjetim Diega koji je briljirao na 2 tekme i onda ga svi skontali :roll: kako je samo igrao protiv Rome :(
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []