Dok omladini mediji ispiru mozak, tako i novokomponovanim i wanna be vjernicima njihove vođe(ili barem osobe koje bi to trebale biti)rade.cikular je napisao/la:Omladino, nw djte da vam mediji isperu mozak.
Reis se na vas ne ljuti jer ste mladi i podlozni manipulacijama, medutim, njegova duznost je da vam ukaze
na opasnost koja prijeti od ovih medija.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Tebi je reis isprao mozak i to polijepocikular je napisao/la:Omladino, nw djte da vam mediji isperu mozak.
Reis se na vas ne ljuti jer ste mladi i podlozni manipulacijama, medutim, njegova duznost je da vam ukaze
na opasnost koja prijeti od ovih medija.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- TheManiacs
- Kontakt:
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Teorija zavjere na matematici.
Treba moja prijateljica odgovarat trigonometriju... A ona sa matematikom na vi. I kaze:
Lejla, ako je prvi kvadrant, ti reci Zeljo. Ako je drugi Borac, a ako je treci, reci Siroki, brijeg ne spominji. A ako je cetvrti, ma reci Sarajevo, red je
Treba moja prijateljica odgovarat trigonometriju... A ona sa matematikom na vi. I kaze:
Lejla, ako je prvi kvadrant, ti reci Zeljo. Ako je drugi Borac, a ako je treci, reci Siroki, brijeg ne spominji. A ako je cetvrti, ma reci Sarajevo, red je
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- majestic24
- Kontakt:
Haha,lejla ti si bas vragolanka.lejla je napisao/la:Teorija zavjere na matematici.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Zareza ja i odo u neku stvarcikular je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:
Dugo te nije bilo sheki![]()
Kako bolan Utah da dobije najjacu ekipu u istoriji kosarke![]()
Veceras se sve vraca na pravo mjesto, slobodno zarezi dvicu.
Moram ovim golobradim mladicima objasniti da je nas reis plemenit covjek i da je Bakir placen da ga diskredituje.
Cuj, mi ne volimo reisa, zato sto vozi Mercedesa.
Loshi ste skroz
nema potpisa
- Edin Dzeko
- Kontakt:
Dobar viclejla je napisao/la:Teorija zavjere na matematici.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kuku lele, sutra mi lektira, a ja pojma nemam koja je, nit sam sta napisao 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Jesil siguran da Ti je sutra ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:kuku lele, sutra mi lektira, a ja pojma nemam koja je, nit sam sta napisao
A C A B !
Vidis da se zabrinuo za skolu ne zna ni koji je dan danas.
Ja da sam se brinuo o skoli ja bi davno bio na psihijatriji nekoj. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
hahaha ..ma ludnica mi nebi ginula ocamDevil je napisao/la:Vidis da se zabrinuo za skolu ne zna ni koji je dan danas.Ja da sam se brinuo o skoli ja bi davno bio na psihijatriji nekoj.
A C A B !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uh
otkako idem subotom ne znam nit kud hodam
hajd opet je dobro, sutra nedelja, valja prepisati nesto
hajd opet je dobro, sutra nedelja, valja prepisati nesto
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
hjoj, i meni je prekosutra lektira ja jos nisam vrati proslu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kuku lele, sutra mi lektira, a ja pojma nemam koja je, nit sam sta napisao
ujj sto se izbi 
hahah što me ubi !
Vidim nešto mi poznat ! 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
lejla je napisao/la:MElloo je napisao/la:DdIiNnOo je napisao/la:Najveci debil sa ovog foruma nadjen na facebooku..
http://www.facebook.com/profile.php?=743264506
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: DdIiNnOo, dana/u 25 apr 2010, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik do bagro
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Prisječe me stari, od struka pa nagore, no dobro.DdIiNnOo je napisao/la:Najveci debil sa ovog foruma nadjen na facebooku..
http://www.facebook.com/profile.php?=743264506
![]()
![]()
Imam molbu, ako neko negdje uspije naći čitav MP3 s pjesmama Bajage. Nedajte se zbuniti pa mi ostaviti linkove Baje, ne slušam tog seljaka.
Momčilo Bajaga, legenda!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.