FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
hvala jaro na ovom postu... Meni samo sto mater nisu poceli krhat zbog njega prije par mjeseci... Dobro je Sarajevo odigralo, najrealnije bi mozda bilo nerijeseno, ali opet sreca prati hrabre. Celik kao i uvijek, vise nego solidan protiv Sarajeva
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
nek mi nemamo para
i da je zenica siromasna, ajde pjevajte 

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Evolution87
- Kontakt:
tuga
JOVICU ODLAZI!

JOVICU ODLAZI!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
igra odlicna, rezultat pa hajde i on nije toliko los dali smo 2 gola, imamo extra trenera....pojacanja extra, uigranost nikad bolja, fizicki smo spremni pucamo od snage.....bice nesto od nas 

Bosniacum Lilium je napisao/la:hvala jaro na ovom postu... Meni samo sto mater nisu poceli krhat zbog njega prije par mjeseci... Dobro je Sarajevo odigralo, najrealnije bi mozda bilo nerijeseno, ali opet sreca prati hrabre. Celik kao i uvijek, vise nego solidan protiv Sarajeva
Nije samo zbog ove utakmice da imam ovakvo misljenje o Zlatkovicu,jer sam vas gledao i preko TV-a u prethodnom periodu i vidio da je momak bas nekakav trom.Realno nismo zasluzili danas pobjedu i nerijeseno jeste najrealnije ali eto nama se bas na ovoj tekmi vratilo tamo negdje sto smo propustili.
Vi svakako imate extra ekipu i mislim da ce to naredne tekme pokazati.Jos jednom sve najbolje u natavku i ako biram izmedju vas i Zelje svakako bi mi bilo draze da je vi uzmete.
Nema vise :P
Ma nije Čelik loš, mi smo loši. Kao prvo Jović, ne znam zbog čega je čekao do 80. minute na zamjenu, mislim da njega trebamo prvo promjeniti.amypitar je napisao/la:Kad mi onako loš Čelik ne mozemo uzeti ,onda sta imamo traziti
Igrač kojeg više i ne znam kako da ga definišem je Suljić. On me razočara, pa obraduje, pa ponovo razočara. Čovjek zna oduzet loptu , al uvijek napravi višak potez u napadu. I to se danas desilo nekoliko puta, gdje smo mogli stvoriti solidne šanse. Todorović je odigrao dobro, onako baš se vidi da zna s loptom. Torlak "kapitenski" (iako više nije kap.) odrađuje posao. Melunović, iako je postigao gol, ono nije smio pucati preko gola. itd..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dočekat ćemo abd Husrefa!Head je napisao/la:Ja sam ubijedjen da bi Husref Musemic s ovom ekipom bio prvak.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ma da mu daš samo 15 igrača iz ovog tima, on bi od njih napravio šampionsku momčad.Head je napisao/la:Ja sam ubijedjen da bi Husref Musemic s ovom ekipom bio prvak.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Sto dragi Husref nije i sa boljim ekipama bio prvak tako lagano kako ga prizivate kao nekog spasioca godinama, a jedini rezultat koji ima je ta "popaj" titula. Ima i bolji strucnjaka od njega 
P.S. Jesam li ja budala ili sam jedini primjetio da opet stucne nosimo od Lescona, sto nije nista strano od nas da mjesamo dva ili tri proizvodjaca opreme na jednoj utakmici

P.S. Jesam li ja budala ili sam jedini primjetio da opet stucne nosimo od Lescona, sto nije nista strano od nas da mjesamo dva ili tri proizvodjaca opreme na jednoj utakmici

- Sarajlijc@
- Kontakt:
To je baš bitno pravo kakve štucne nosimoLFC1892 je napisao/la:Sto dragi Husref nije i sa boljim ekipama bio prvak tako lagano kako ga prizivate kao nekog spasioca godinama, a jedini rezultat koji ima je ta "popaj" titula. Ima i bolji strucnjaka od njega

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Jako bitno, jer nama se to ponavlja iz godine u godinu, sreca sad bar imamo grb na dresu.
To ako sam prozvao vaseg spasioca Huserfa ne mora znaciti da ces imati priliku da me ismijes za stucne, nama je to uvijek smetalo i smetat ce godinama se ista stvar ponavlja, od Legeini dresova koji nisu bili bordo vec crveni pa da nam je oprema nike, a golman legein dres nosi
To ako sam prozvao vaseg spasioca Huserfa ne mora znaciti da ces imati priliku da me ismijes za stucne, nama je to uvijek smetalo i smetat ce godinama se ista stvar ponavlja, od Legeini dresova koji nisu bili bordo vec crveni pa da nam je oprema nike, a golman legein dres nosi

Zadnja izmjena: LFC1892, dana/u 02 mar 2013, 20:48, ukupno mijenjano 2 puta.
mit o husrefu se svake godine cini sve vecim za koju godinu ce bit da je imao ovog ili onog osvojio bi ligu prvaka
Dobro ja znam da nebi smjelo, ali sam se pravo razocaro toliko smo svi cekali nastavak prvenstva i da ovako pokazu i da nas ovako obraduju mislim tuga....moustapha je napisao/la:@DevilS,
Svi smo iznervirani, pogotovo sto smo imali sigurnu pobjedu, ali psovanje igracima na forumu se ne bi trebalo desavati.
@Sarajlijc@,
Cini mi se da ni sami igraci nisu svjesni koliko ova ekipa moze. Treba nam nekoliko dobrih utakmica da se ova ekipa poslozi.

Ali brate dokle vise da nam zivce trgaju, obecavaju titule, kupove itd.., dokle mi navijaci da strepimo, i cekamo?
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
-
- Kontakt:
Svi vi bi htjeli da mi uzmemo tituli a svi protiv nas ginu na terenu a Zelji gace skidaju....flash je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:hvala jaro na ovom postu... Meni samo sto mater nisu poceli krhat zbog njega prije par mjeseci... Dobro je Sarajevo odigralo, najrealnije bi mozda bilo nerijeseno, ali opet sreca prati hrabre. Celik kao i uvijek, vise nego solidan protiv Sarajeva
Nije samo zbog ove utakmice da imam ovakvo misljenje o Zlatkovicu,jer sam vas gledao i preko TV-a u prethodnom periodu i vidio da je momak bas nekakav trom.Realno nismo zasluzili danas pobjedu i nerijeseno jeste najrealnije ali eto nama se bas na ovoj tekmi vratilo tamo negdje sto smo propustili.
Vi svakako imate extra ekipu i mislim da ce to naredne tekme pokazati.Jos jednom sve najbolje u natavku i ako biram izmedju vas i Zelje svakako bi mi bilo draze da je vi uzmete.
i dalje tvrdim da imamo dobru ekipu koja ce uz Haurdica i Osmanagica biti jos bolja a i klupa je nesto bolja ovaj put (Suljic,Huseinbasic,Radan...)
ali dzaba sve kad Jovic ne umije
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jesi ti ozbiljan kad pises ovo? I to sto bi on da Sarajevo prije osvoji ne znaci da Celik treba i hoce pustiti. Pa da vam sigurno treba za titule Celik ne bi pustio, isto kao sto ni vi nama niste 2007 a i ranije isto ako se neki sjecaju kad je bilo potplacivanje Celikovih igraca od strane uprave Sarajeva samo da Celik ne osvoji(izgubili tu 6-1).samosarajvo je napisao/la:
Svi vi bi htjeli da mi uzmemo tituli a svi protiv nas ginu na terenu a Zelji gace skidaju....
Celik!3,2,2.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jeste, Jovic ne zna... ali sta ce oni antitalenti poput Zlatkovica? Onaj momak sto je dosao iz Slavije nije ni dobio priliku kako treba, a momak je ekstra igrac, pratio sam ga u Slaviji... blokiro sam sad, ne mogu da mu se sjetim imena... Neka nama Irfo nadje te perspektivne igrace poput Zlatkovica 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
Razumjem ja da se gine na terenu, ali kad vec gines protiv nas gini i protiv ostalih.AllGunsBlazing je napisao/la:Jesi ti ozbiljan kad pises ovo? I to sto bi on da Sarajevo prije osvoji ne znaci da Celik treba i hoce pustiti. Pa da vam sigurno treba za titule Celik ne bi pustio, isto kao sto ni vi nama niste 2007 a i ranije isto ako se neki sjecaju kad je bilo potplacivanje Celikovih igraca od strane uprave Sarajeva samo da Celik ne osvoji(izgubili tu 6-1).samosarajvo je napisao/la:
Svi vi bi htjeli da mi uzmemo tituli a svi protiv nas ginu na terenu a Zelji gace skidaju....
@lilum
Ko je dosao iz slavije a nije dobio priliku?
Nisam skontao za ovog iz Slavije na koga tipujes da je dosao a nije dobio priliku ?Bosniacum Lilium je napisao/la:jeste, Jovic ne zna... ali sta ce oni antitalenti poput Zlatkovica? Onaj momak sto je dosao iz Slavije nije ni dobio priliku kako treba, a momak je ekstra igrac, pratio sam ga u Slaviji... blokiro sam sad, ne mogu da mu se sjetim imena... Neka nama Irfo nadje te perspektivne igrace poput Zlatkovica
Karamatic na njega misli
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".