9 kola cini mi se.Guzonja je napisao/la:Koliko jos kola tj. bodova ima u igri![]()
Svi otpisali Atl. Madrid
Večeras smo igrali protiv dvanaestorice i na našu žalost, tako je uvijek. Možda oni žele da Barcelona bude prvak", izjavio je razočarani Ronaldo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
9 kola cini mi se.Guzonja je napisao/la:Koliko jos kola tj. bodova ima u igri![]()
Svi otpisali Atl. Madrid
K'o da gledam da će ga savez kazniti zbog ove izjave.terabajt je napisao/la: Večeras smo igrali protiv dvanaestorice i na našu žalost, tako je uvijek. Možda oni žele da Barcelona bude prvak", izjavio je razočarani Ronaldo.
Jel ovo izjava iz 60-og minuta nakon sto je na semaforu pisalo 3:2 ?Amar Dzeko je napisao/la:K'o da gledam da će ga savez kazniti zbog ove izjave.terabajt je napisao/la: Večeras smo igrali protiv dvanaestorice i na našu žalost, tako je uvijek. Možda oni žele da Barcelona bude prvak", izjavio je razočarani Ronaldo.
pa bio bi red ,do kad ce ovako bezze nesto pricat ,najlakse je okrivit sudijsku organizaciju za svoju losu igruAmar Dzeko je napisao/la:K'o da gledam da će ga savez kazniti zbog ove izjave.terabajt je napisao/la: Večeras smo igrali protiv dvanaestorice i na našu žalost, tako je uvijek. Možda oni žele da Barcelona bude prvak", izjavio je razočarani Ronaldo.
kako bruka sa tim izjavamaterabajt je napisao/la:9 kola cini mi se.Guzonja je napisao/la:Koliko jos kola tj. bodova ima u igri![]()
Svi otpisali Atl. Madrid
Večeras smo igrali protiv dvanaestorice i na našu žalost, tako je uvijek. Možda oni žele da Barcelona bude prvak", izjavio je razočarani Ronaldo.
Daj ne seri svega ti.Johny je napisao/la:Ronaldo ne moze vezati kopacke Messiju...
Sramota za fudbalski Svijet da ovaj padavicar osvoji nagradu za najboljeg igraca Svijeta.
ma boli poraz od barce to je to ,nece rec nisam se vidio citavu utakmicu ,hadalj alves me ustopolet3 je napisao/la:kako bruka sa tim izjavamaterabajt je napisao/la:9 kola cini mi se.Guzonja je napisao/la:Koliko jos kola tj. bodova ima u igri![]()
Svi otpisali Atl. Madrid
Večeras smo igrali protiv dvanaestorice i na našu žalost, tako je uvijek. Možda oni žele da Barcelona bude prvak", izjavio je razočarani Ronaldo.![]()
dobio je poklon penal iz kojeg je zabio- kakav mu ni Perez ne bi svirao...i umjesto da se poklopi i šuti, on ima obraza još da prica o sudijama
Cirkus od igraca !Amar Dzeko je napisao/la:Daj ne seri svega ti.Johny je napisao/la:Ronaldo ne moze vezati kopacke Messiju...
Sramota za fudbalski Svijet da ovaj padavicar osvoji nagradu za najboljeg igraca Svijeta.
Ne više nego što si se ti nakenjao u ova 4 dana koliko si registrovan pod ovim nickom samo.Guzonja je napisao/la:Gdje je Messi prosle El Clasicese penala opet.. pa ok. Cim Ronaldo zabije sa penala Penaldo.
Koliko je Messi zabio sa penala ove sezone i Clasicima opcenito
Ronaldo je igrac koji igra dobro kada ekipa igra dobro , Messi je igrac koji svojom igrom cini ekipu boljom.Poredis nebo i zemlju.Guzonja je napisao/la:Gdje je Messi prosle El Clasicese penala opet.. pa ok. Cim Ronaldo zabije sa penala Penaldo.
Cekaj bola gdje je Messi u posljednih 10 El Clasica pa taj Ronaldo je imao jeli onaj niz od 7,8 zaredom gdje zabije barem jedan GOL (nisu bili sa penala) u tim duelima dok je MessiJohny je napisao/la:Ronaldo je igrac koji igra dobro kada ekipa igra dobro , Messi je igrac koji svojom igrom cini ekipu boljom.Poredis nebo i zemlju.Guzonja je napisao/la:Gdje je Messi prosle El Clasicese penala opet.. pa ok. Cim Ronaldo zabije sa penala Penaldo.
Covjek vas je bukvalno sam dobio onim golom i onim dvjema loptama gdje je po hiljaditi put pokazao da je najkompletniji igrac na dunjaluku !
Nemoš' ti to Guzonji pojasnit.Titova-Juga je napisao/la:Gospodine "Guzonja", nogomet je vjerovao ti ili ne timski sport.
Sport u kojem je tvoj klub večeras izgubio od superiornijeg na čelu sa najboljim igračem na svijetu.
Ja nisam vlasnik ni jednog kluba.Titova-Juga je napisao/la:Gospodine "Guzonja", nogomet je vjerovao ti ili ne timski sport.
Sport u kojem je tvoj klub večeras izgubio od superiornijeg na čelu sa najboljim igračem na svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.