Moram priznati da mi nije jasno po kojim pravilima je Genoa dobila direktni crveni, nakon što je igrao rukom u šesnaetercu?
Zar penal+žuti nije dovoljna kazna? Ustvari, nisam nikad vidio da se za ovo davao direktni crveni.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ma sere malo i on al' hajdePogba je napisao/la:Ka'e bolje da treniraju duze nego da surfaju po netu.Raonffa je napisao/la:Šta je reć'?Pogba je napisao/la:Gattuso ubio nogama ovu dvojicu cirkusanata s dresom Acerbia.
Ja bih samo suprugu izvrijeđaoChinaglia je napisao/la:uuu brate, nakon tekme protiv milana, na instagramu neki navodno novinar, brutalno izvrijedjao immobilea, njegovu suprugu i djecu
muxa je napisao/la:Sijevalo je sa svih strana. Na FotMob-u piše 47 suteva

jeste pali kurcu za usi kad vam je atalanta konkurencijarope11 je napisao/la:Atalanta chokira onda kada najviše treba. Hvala. :kafa:
baca na fm, joj kad mi se ovo desi, naprosto poludimakisarajevo92 je napisao/la:
Na pocetku sezone odlican, drugi dio sezone tanak, a ponekad i kriminal...Mago je napisao/la:Cancelo propo. Siljo igra ispred njega u utakmici sezone
Zar obično ne igraju na suprotnim stranama?Kompromis je napisao/la:Nema Mandzukica odmah nema ni ofanzivnog beka, tj cancela... Ovako radi balans umjesto defanzivnog krila, stavlja predefanzivnog beka.... jedna od najnejasnijih stvari kod allegria, ali hajd vidjet cemo.... rijetko kad je failao sa svojim konceptima i postavkama, pogotovo u drugoj utakmici...
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, muxa i 3 gosta.