Pa znaš li ti da je najviše dresova prodano sa Lazarovim imenom?Bianconeri1988 je napisao/la:Lazara na jugu prozivaju zato što cirkuze s njim, a ne što ga vole i da im je drag igrač...Pa prije prozivanja, izvjesni vođa navijača kaže: Hajd da prozovemo onog našeg kloca i onda počinje pjesma Hajde Lazare....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bianconeri1988 je napisao/la:Lazara na jugu prozivaju zato što cirkuze s njim, a ne što ga vole i da im je drag igrač...Pa prije prozivanja, izvjesni vođa navijača kaže: Hajd da prozovemo onog našeg kloca i onda počinje pjesma Hajde Lazare....
I Džeku su zvali klocem, ostalo je historija![]()
nisam mislio samo na navijace nego i na medije i sva frka sto se dize oko njega, nije bitno u kom kontekstu ga prozivaju ali brate svima puna usta lazara... cini mi se da je markovic dao odlican pass za besliju ovaj jos bolji za zebu, beslija bivsi reprezentativac, zeba takodje njih spomenuse jednom u 50 sekundi na tv u press konferencijama ni jednom a ljudi zavrsili utakmicu u 3 passa ali djaba svi o lazaru pricaju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nakon onoliko masanja ni psihijatar ne pomaze,a kamoli psiholog.L' Imperator je napisao/la:mislis psiholog?nick je napisao/la:lazaru treba psihijatar, jednostavno poslije ovolikog prozivanja njemu covjek da stavi loptu na liniju on ce fulit, lik sve odlicno odradi do gola i tu mu je kraj, znaci psihijatar i onu loptu gumenu prijeratnu satro polu-fudbal i nek puca po cjeli dan...
Jedino otpusna lista u kojoj pise neizlijeciv.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 apr 2011, 02:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A za takvu situaciju, sam je kriv Lazar, meni je on dragi kao igrač i drago mi je što igra, o njemu nikad ne bi rekao ništa loše kao i o bilo kojem igraču Želje, ali jednostavno tako je to, Lazar je privukao pažnju na sebe zbog promašaja, a ne loše igre i nezalaganja, čovjek daje svoj maximum i on igra samo zato što trenutno nemamo boljeg za Amarove taktike i to je to...
Neka je i treba da bude tako u inat svima koji ga tjeraju iz kluba.Begonja je napisao/la:Pa znaš li ti da je najviše dresova prodano sa Lazarovim imenom?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- blueman-TM87
- Kontakt:
Moze jedno pitanje? Bez ljutnje! Imas li brata, sestru, oca, majku (mozda sam te uvrijedio NE NAMJERNO ako si nekoga u ratu izgubio), hocu da kazem. Imas nekoga u porodici i ide ti na zivce, pije, drogira se, sta ja znam jos. Das mu priliku, normalno.Uglavnom da ne idem sa teme, nikad mu neces reci, idi **** idi alkosu idi kurvo idi klosaru. Nego ces reci kao svaki normalan covjejek. Dobar si ali nisi za nase kuce, hvala na svemu!Bianconeri1988 je napisao/la:To što ti nisi čuo druga je stvar, ja dobro znam šta je Tica rekao i to pred kraj prvog poluvremena...
Sta je ba digli smo Celika, sad je na nama da idemo u Zenici, na noz, pa sta.Nase je da idemo! Ima nas hvala Bogu. Pa ko koga.Bujrum!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- Bianconeri1988
- Kontakt:
To za članove porodice je već lična stvar
Pročitaj moje prethodne postove o večerašnjoj utakmici i sve će ti biti jasno...ja imam pozitivno mišljenje o Lazaru i kao igraču i kao čovjeku, a to što on njega naziva klocem, a daju podršku zatvorenicima je druga stvar...to mi se nije svidjelo, ako je on vođa treba da bude primjer ostalim u pozitivnom smislu, a ne negativnom...

Pročitaj moje prethodne postove o večerašnjoj utakmici i sve će ti biti jasno...ja imam pozitivno mišljenje o Lazaru i kao igraču i kao čovjeku, a to što on njega naziva klocem, a daju podršku zatvorenicima je druga stvar...to mi se nije svidjelo, ako je on vođa treba da bude primjer ostalim u pozitivnom smislu, a ne negativnom...
Ž '21!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
mesari
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Čestitke na pobjedi. Evo baš gledam prilike, mogli ste još nabiti najmanje 1. Jedino oni startovi (množina) Ćuluma nad Džafićem... ondje je sudija mog'o pokazat 5 žutih kartona, a ne 1. 

Čelik Zenica 1945
A ko si ti?bordo_Sarajevo je napisao/la:mesari
Sto si gledao ako ti se ne svidja... mogao si Porto da gledas, a ipak si gledao Zelju.... jado.
Hvala.Nimla_RZ je napisao/la:Čestitke na pobjedi. Evo baš gledam prilike, mogli ste još nabiti najmanje 1. Jedino oni startovi (množina) Ćuluma nad Džafićem... ondje je sudija mog'o pokazat 5 žutih kartona, a ne 1.
Jedino sto znam da smo dobili masu zutih (Culum, Beslija, Zeba, Svraka...). Realno crveni niko nije zasluzio. Sto se tice Culuma, momak je fenomenalno ustopao Dzafica i ovaj se nije vidio cijelu tekmu.
- bilinopolje
- Kontakt:
realno sudija je navlacio na vasu stranu i ako ste bili bolji i bez sudije al onaj sudija moze da sudi kantonalnu ligu a ne finale kupa zalosno da igraci zelje sa ledza rusi jednog igraca pa nedobje zuti kartom .dobro ste vi prosli da niste dobili 25 zuti kako ste igrali grubo aal nema veze pobjeda zasluzena vidimo se u zenici i ko nam je razbio bus i to bas samo nas razbijen jedno stakloUtic je napisao/la:Hvala.Nimla_RZ je napisao/la:Čestitke na pobjedi. Evo baš gledam prilike, mogli ste još nabiti najmanje 1. Jedino oni startovi (množina) Ćuluma nad Džafićem... ondje je sudija mog'o pokazat 5 žutih kartona, a ne 1.
Jedino sto znam da smo dobili masu zutih (Culum, Beslija, Zeba, Svraka...). Realno crveni niko nije zasluzio. Sto se tice Culuma, momak je fenomenalno ustopao Dzafica i ovaj se nije vidio cijelu tekmu.
razocara me likce po ko zna koji put .....al
Sto se tice igre mi za nijansu bolji,mozda po prilikama je trebalo biti 2:0 ali sta je tu je u revansu neka bude fer a kup neke osvoji ko bude bolji,sudija malo zalutao ali tako je to kod nas.Pohvalio bih navijace oba kluba na korektom navijanju i sto je sve proslo fer i korektno(ona sitna psovanja i vulgarnosti su normala svugdje).Robijasima svaka cast na brojnosti i navijanju i steta je da se zbog ovakvih navijaca Celik svake godine se ne bori za sam vrh,jer upravo Zeljo,Sarajevo i Celik zbog odanosti i brojnosti svojih navijaca zasluzuju i imaju obavezu da svojim igrama svake godine obezbjede igranje u Evropi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Mogli smo vecom razlikom da dobijemo,ali ja sam generalno zadovoljan.Atmosfera fudbalska,lijepa noc i fudbal bio bar borben ako ista...Kvalitetniji smo tim od Celika,iz aviona se to vidi,iako Celik ima par zaista dobrih pojedinaca kojima nasi igraci nisu dali da se razmasu...Bitna je stvar kada se kaze da Celik nije posteno zaprijetio nasem golu,i mislim da je to najvise djelo nase dobre defanzive u ovoj utakmici,nego to sto je Celik losa ekipa...da im se ostavilo prostora Celik bi to mislim znao iskoristiti,stoga cestitam defanzivnom dijelu nase ekipe na odlicno odradjenom poslu.
Jako lijep dekor nasih navijaca,cestitke na tome...
Sehic,ono malo sto je imao,uradio dobro skroz,cini mi se da dobija na rutini i zaista mi je drago vidjeti bar neke pomake kod njega....Markovic standardno dobar,i volim to sto je ofanzivan,njegove zamjene skoro svaku utakmicu su realnost jer se posteno naradi i istrosi i svaka mu cast sto svaku utakmicu udje isto,borbeno i jos bolje,zna lopte...lopta kod naseg gola za Besliju je bila njegova i akcija je pocela od njega...Stanic nesto bolji nego inace,on je ofanzivan igrac,kojem defanziva ne lezi i ne zamjeram mu na nekim greskama u predaji iz defanzive,trudio se i bolji je bio nego inace...Nijema je bio odlican,dobili smo dobrog igraca i sve sto mogu da pozelim je to da mu se produzi ugovor i da momak ostane kod nas...Vasilic solidan,cini mi se da se bolje slaze sa Nijemom nego sa Mesicem...
Pokusao je Amar opet sa nekim rokadama u sredini,mislim na polozaj igraca,pa Zeba nije vidio centralni dio,nego je bio po strani,Beslija vise u sredini a Visca desno uz nase defanzivce Culuma i Svraku...Culum standardno,postujem kad igra bez pardona,malo jeste preostar,ali pokazuje zube,da njega nije bilo,ne bi bilo faula kako treba sa nase strane,sto govori da je on zaduzen za prljave zadatke u nasoj ekipi i takav nam igrac svakako treba...Svraka onako,trcao jeste,ali po meni najlosiji iz tog veznog dijela,ne bi mi bilo krivo da je bio zamijenjen...Zeba imao nesto vise motiva,veliki je znalac sa loptom,i ovaj put je imao nesto bolju saradnju sa veznim redom,mada taj segment je najlosiji u nasoj igri,ta velika supljina i ogroman slobodan prostor...Beslija za mene igrac utakmice do momenta njegovog izlaska,bravo kapitenu...Visca los,ali totalno...radi se o ogromnom potencijalu,koji nazalost jos uvijek ne moze da sastavi dvije dobre zaredom,ili je najbolji ili je najgori,za mene je sinoc bio ovo drugo...Lazar Popovic...mene je ubijedio sinoc da apsolutno zna da igra lopte,ovo govorim bez zezanja,sasvim ozbiljno...tacno je i to da ne zna dati gol...mislim da bi uz njega i osrednji centarfor bio proslavljen na njegove lopte,Lazo to radi briljantno...sinoc se mnogo borio i svaka mu cast..strasno je emotivan i promasaj tesko dozivljava i mislim da mu je to mana,jer se tesko vrati u utakmicu,ne moze da prezali promasaj...jedna od njegovih boljih utakmica i da igra na nivou od sinoc ja bi bio prezadovoljan,ali on uz sebe moa imati jednog spica koji ce da zabija redovno na njegove i zebine lopte..E.Colic vec po koji put dokazuje da mu se treba zahvaliti,igrac manje svaki put kada on udje,kriminalan...
Imamo velike sanse za kup i ostaje zal sto nismo rijesili vec sinoc sve..ipak Lazo nije bio u stanju da ono zabije,nazalost,i nesretna stativa se isprijecila...zadovoljan sam !
Jako lijep dekor nasih navijaca,cestitke na tome...
Sehic,ono malo sto je imao,uradio dobro skroz,cini mi se da dobija na rutini i zaista mi je drago vidjeti bar neke pomake kod njega....Markovic standardno dobar,i volim to sto je ofanzivan,njegove zamjene skoro svaku utakmicu su realnost jer se posteno naradi i istrosi i svaka mu cast sto svaku utakmicu udje isto,borbeno i jos bolje,zna lopte...lopta kod naseg gola za Besliju je bila njegova i akcija je pocela od njega...Stanic nesto bolji nego inace,on je ofanzivan igrac,kojem defanziva ne lezi i ne zamjeram mu na nekim greskama u predaji iz defanzive,trudio se i bolji je bio nego inace...Nijema je bio odlican,dobili smo dobrog igraca i sve sto mogu da pozelim je to da mu se produzi ugovor i da momak ostane kod nas...Vasilic solidan,cini mi se da se bolje slaze sa Nijemom nego sa Mesicem...
Pokusao je Amar opet sa nekim rokadama u sredini,mislim na polozaj igraca,pa Zeba nije vidio centralni dio,nego je bio po strani,Beslija vise u sredini a Visca desno uz nase defanzivce Culuma i Svraku...Culum standardno,postujem kad igra bez pardona,malo jeste preostar,ali pokazuje zube,da njega nije bilo,ne bi bilo faula kako treba sa nase strane,sto govori da je on zaduzen za prljave zadatke u nasoj ekipi i takav nam igrac svakako treba...Svraka onako,trcao jeste,ali po meni najlosiji iz tog veznog dijela,ne bi mi bilo krivo da je bio zamijenjen...Zeba imao nesto vise motiva,veliki je znalac sa loptom,i ovaj put je imao nesto bolju saradnju sa veznim redom,mada taj segment je najlosiji u nasoj igri,ta velika supljina i ogroman slobodan prostor...Beslija za mene igrac utakmice do momenta njegovog izlaska,bravo kapitenu...Visca los,ali totalno...radi se o ogromnom potencijalu,koji nazalost jos uvijek ne moze da sastavi dvije dobre zaredom,ili je najbolji ili je najgori,za mene je sinoc bio ovo drugo...Lazar Popovic...mene je ubijedio sinoc da apsolutno zna da igra lopte,ovo govorim bez zezanja,sasvim ozbiljno...tacno je i to da ne zna dati gol...mislim da bi uz njega i osrednji centarfor bio proslavljen na njegove lopte,Lazo to radi briljantno...sinoc se mnogo borio i svaka mu cast..strasno je emotivan i promasaj tesko dozivljava i mislim da mu je to mana,jer se tesko vrati u utakmicu,ne moze da prezali promasaj...jedna od njegovih boljih utakmica i da igra na nivou od sinoc ja bi bio prezadovoljan,ali on uz sebe moa imati jednog spica koji ce da zabija redovno na njegove i zebine lopte..E.Colic vec po koji put dokazuje da mu se treba zahvaliti,igrac manje svaki put kada on udje,kriminalan...
Imamo velike sanse za kup i ostaje zal sto nismo rijesili vec sinoc sve..ipak Lazo nije bio u stanju da ono zabije,nazalost,i nesretna stativa se isprijecila...zadovoljan sam !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sljedeca stanica, stadion Bilino Polje, Zenica! Subota, 30.04. u 20:00!
ČELIK-ŽELJEZNIČAR
Glavni sudija: Radoslav Vukasović (Trebinje).
Pomočnici: Hrvoje Turudić (Čitluk) i Admir Forto (Vitkovići).
Četvrti sudija: Tomislav Čuić (Tomislavgrad).
Delegat: Ferid Čovčić (Goražde).
Kontrolor suđenja: Salih Hasukić (Gradačac).
ČELIK-ŽELJEZNIČAR
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Mislim da imamo travnjak najbolji u BiH 

- bistrikboy
- Kontakt:
Sudio je Vukasovic i 1.8.2009 kada je Alen zabio!Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Bilino Polje, Zenica! Subota, 30.04. u 20:00!
ČELIK-ŽELJEZNIČAR
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Bas tako ...bistrikboy je napisao/la:Sudio je Vukasovic i 1.8.2009 kada je Alen zabio!
AMAR OSIM
I onda se zaglavio na ogradi.bistrikboy je napisao/la:
Sudio je Vukasovic i 1.8.2009 kada je Alen zabio!

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
- Kontakt:
Mene je samo strah da nam se ove sanse ne obiju o glavu, jer realno je trebalo biti 2 ili 3:0, ona sansa zebe kad se spetljao a trebo je iz prve lijevom, onda stativa visce i dvije lazarove 100% sanse... ali opet mislim da smo dosta bolji i da bi trebali uzet ovaj kup...ono sto mi se nije svidjelo kod nas je stavljanje visce u sredinu a zebe na lijevo krilo
Sve čestitke i pohvale za trud i borbu. Pogotovo za Gerhardta. Mali Stanić uvijek brz i eksplozivan,a Lazo me pozitivno iznenadio igrom,mislim na zalaganje i borbu,i žao mi je što nije postigao gol,zaslužio je. Utakmica na nivou naše lige,kad može el clasico imati onakvu igru,mislim da smo mi puuuunoooo nježniji. I nije bilo ganjanja sudije,osim par malih koškanja. Još jednom,čestitke momci,i samo tako do konačne pobjede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.