Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kakva pljuska Arsenalu i Realu 
#miasanmia
Da ga je Real žarko želio bilo bi veliko pitanje da li bi došao kod nas.schweinsteiger je napisao/la:Kakva pljuska Arsenalu i Realu
- Centre forward
- Kontakt:
Čuj MKO Arsenal
. Nije Vidal tehnološki višak pa da završi kod Arsena. Mislio sam @Švajni da si ozbiljniji. Uostalom, mijenjaj nick, neću više da pišem ime izdajice.
Baš me zanima ko bi mog'o bit' to jedno pojačanje koje su najavljivali, i da li su zaobišli istinu? Malo me brine i ovo piskaranje oko Mehe i Juventusa, nisu valjda naši ludi da ga puste, s obzirom na stanje naše defanzive.
Baš me zanima ko bi mog'o bit' to jedno pojačanje koje su najavljivali, i da li su zaobišli istinu? Malo me brine i ovo piskaranje oko Mehe i Juventusa, nisu valjda naši ludi da ga puste, s obzirom na stanje naše defanzive.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Kalle je rekao da bi moglo biti još pojačanja jer iduće godine igrači mogu biti samo skuplji. E sad na koga je mislio ne znam, možda nekog sa klauzulom koja se aktivira iduće godine? Još je rekao čelnicima Juventusa, kaže Di MArzio, da smo možda napravili veliku grešku što nismo doveli Dybalau.Centre forward je napisao/la:Čuj MKO Arsenal. Nije Vidal tehnološki višak pa da završi kod Arsena. Mislio sam @Švajni da si ozbiljniji. Uostalom, mijenjaj nick, neću više da pišem ime izdajice.
![]()
- Centre forward
- Kontakt:
Kad vidim da je Benteke u Liverpoolu završio za nekih cca 50 miliona eura, a za koliko je para doš'o Vidal, taj transfer je pos'o desetljeća.
Transferi su otišli u mp3, treba ranije angažovat' neko pojačanje (krilo, nadam se) i da se lagano krene u pohode. Mi ćemo za krilo kad-tad morat' istrest' džak para, tako da je to bolje što ranije završit' al' pitanje je koga. ADM ostaje u Unitedu (što se i očekivalo). Izgleda da ćemo morat' sačekat da Bejl flopne još jednu godinu.
Trasnfer Vidala je spasio čast BL (da se i toga dotaknem). Ne mogu da vjerujem šta se dešava u Njemačkoj. Još se i Kuranji spominje u tom kontekstu, pa ne mogu da vjerujem(opet' nači). Ako Draxler ode, nije dobro nikako.
Transferi su otišli u mp3, treba ranije angažovat' neko pojačanje (krilo, nadam se) i da se lagano krene u pohode. Mi ćemo za krilo kad-tad morat' istrest' džak para, tako da je to bolje što ranije završit' al' pitanje je koga. ADM ostaje u Unitedu (što se i očekivalo). Izgleda da ćemo morat' sačekat da Bejl flopne još jednu godinu.
Trasnfer Vidala je spasio čast BL (da se i toga dotaknem). Ne mogu da vjerujem šta se dešava u Njemačkoj. Još se i Kuranji spominje u tom kontekstu, pa ne mogu da vjerujem(opet' nači). Ako Draxler ode, nije dobro nikako.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Neuer (K) - Benatia, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Rode, Kurt, Kimmich, Hojbjerg |
Otići će i Draxler i De Bruyne, a doći će Okaka Očuka, Mame Biram i razni njemački polovnjaci.Centre forward je napisao/la:Kad vidim da je Benteke u Liverpoolu završio za nekih cca 50 miliona eura, a za koliko je para doš'o Vidal, taj transfer je pos'o desetljeća.
Transferi su otišli u mp3, treba ranije angažovat' neko pojačanje (krilo, nadam se) i da se lagano krene u pohode. Mi ćemo za krilo kad-tad morat' istrest' džak para, tako da je to bolje što ranije završit' al' pitanje je koga. ADM ostaje u Unitedu (što se i očekivalo). Izgleda da ćemo morat' sačekat da Bejl flopne još jednu godinu.![]()
Kad je vec Vidal potvrdjen, sad bi bilo pozeljno rijesiti se X.Alonsa...jednostavno, po mom misljenju, taj covjek ne moze Bayernu dati vise nista...bolje gurati malog Kimmicha i Hojbjerga ( djeluje mi sad mnogo zrelije a i vidi se da mu je samopouzdanje poraslo )...
Slažem se. Alonso ima iskustvo i znanje samo nema više kuveta u sebi. Mislim da se zasitio igranja i da ne može više da pronađe motivaciju. Mislim da se treba poslati na klupu.edo07 je napisao/la:Kad je vec Vidal potvrdjen, sad bi bilo pozeljno rijesiti se X.Alonsa...jednostavno, po mom misljenju, taj covjek ne moze Bayernu dati vise nista...bolje gurati malog Kimmicha i Hojbjerga ( djeluje mi sad mnogo zrelije a i vidi se da mu je samopouzdanje poraslo )...
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sto se tice Alonsa, mislim da ce ovu sezonu zavrsit i onda put pod noge, mozda USA , posto je to sad neka kvalitetna destinacija, a vrlo moguce i Emirati
Sve u svemu, i ove sezone nadam se da ce mladjarija dobivat vise sanse, a Alonso samo radi svog iskustva koji moze prenjet na mladje narastaje a i na sam klub.
Sve u svemu ja sam optimista za ovu sezonu
Sve u svemu, i ove sezone nadam se da ce mladjarija dobivat vise sanse, a Alonso samo radi svog iskustva koji moze prenjet na mladje narastaje a i na sam klub.
Sve u svemu ja sam optimista za ovu sezonu
FC Bayern !!!!!
Alonso i Vidal nemaju ništa zajedničko od eventualnih uloga u Bayernu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Benatia osjetio bol u leđima haman, Alaba umjesto njega.
Re: Odg: RE: Re: FC Bayern München
Al zato ima Kimmich sa Alonsomrikimo je napisao/la:Alonso i Vidal nemaju ništa zajedničko od eventualnih uloga u Bayernu.
Re: Odg: RE: Re: FC Bayern München
Tacno je ovaj Pep glup...pa jbt sta treba Alaba da umre na ovoj kineskoj turneji? Ubaci brate svog ljibimca AlonsaNYKnicks Fan je napisao/la:Benatia osjetio bol u leđima haman, Alaba umjesto njega.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ovaj svako malo povređenNYKnicks Fan je napisao/la:Benatia osjetio bol u leđima haman, Alaba umjesto njega.
Razolg zašto nam treba novi štpoer Javi, Badstuber i Dante nemogu biti kvalitetne zamjene našim štoperima prije svega zbog njihovih stalih povreda.
Kalle daj novog štopera

momci kaj mislite ovakvu postavkui
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Za 6 titulu LŠKufur je napisao/la:
momci kaj mislite ovakvu postavkui
Ubiše nas ljudi, igramo preko volje....
Edit: Koja je krampa ovaj Hojbjerg, ccc,
Edit: Koja je krampa ovaj Hojbjerg, ccc,
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne mozemo protiv Kineza igrati punim gasom, ipak se prodajemo njihovim navijacima, treba to iskusno odraditi.
Robben poceo trenirati.
Grande Arturo.
Robben poceo trenirati.
Grande Arturo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gotze hoće da razvali one instrumente na prsima da Pep ne vidi koliko je trč'o....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.