FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lisander
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lisander » 29 apr 2011, 10:46

ellaxaz je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Sudio je Vukasovic i 1.8.2009 kada je Alen zabio!
I onda se zaglavio na ogradi. :mrgreen:
Sudice Vukasovic i kad Lazilla zabije 25-tog :mrgreen:

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 29 apr 2011, 11:31

Utakmica slaba ,ali treba to razumijeti zbog vaznosti meca ,ako ste gledali polufinale real barca bice vam jasno sve...zeljo puno bolji ,celik iskreno nista nije pokazo JEDNA VELIKA 0...krivo mi je sao sto pitanje osvajaca nismo rijesili na grbavici a mogli smo da dobijemo bar 3 0 ako nista ,al haj sta je tu je..
patrick nyema po meni jedno od najboljih pojacanja koje smo doveli u nazad 3 4 godine stvrano svaku utakmicu koju sam ga gledo dosad usudjem se reci da je bez greske odigro,zeba kolko god vi pricali o njemu ipak se pokazalo sinoc da je jedan od nasih najboljih igraca jest da zna odigrat 1 2 utkamice slabo ali opet ima i kvalitet i iskustvo sto je jako bitno pogotovo u ovakvim utakmicama,beslija takodjer odlican ne znam sta je tacno uradio amar al on i zeba su nekako igrali drugacije pozicije nego inace bar se meni ucinilo da je zeba igro po strani a beslija u sredini vise,al ugl dobro je funkcionisalo,ostatak tima manje vise solidno iskreno da nisu onoliko PREnervozno usli u utakmicu moglo je ovo bit puno bolje ali sta je tu je...lazar vidim opet ga izvlacite na neko guranje i udaranje i davanje loptie ili sta ja znam ,al mislim i da je pticama na grani jasno da on ne zasluzuje da igra al haj necu pisat sto pisem poslije svake utakmice za njega... ;)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 apr 2011, 11:39

da prvo cestitam na zasluzenoj pobjedi,sudija jeste malo svirao i sto je trebao i sto nije ali ne smije se trazit izgovor za losu predstavu celika..jer nismo posteno zaprijetili prema golu..pogotovo u drugom poluvremenu kada nas je sadaka sacuvala,u prvom smo kao nesto i pokusavali ali sve je to bilo lose..
za celik je dobro da je zavrsilo 1:0,ima aktivan rezultat za revans.s obzirom kako je moglo zavrsiti.. ;)
sve u svemu jos jednom cestitke zelji na zasluzenooj pobjedi.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 apr 2011, 12:08

sta mislite hoceli "opet" Isovic izjaviti da je najznacajnija utakmica za sarajevo celik-zeljo ... ih gledati nas u finalu neprocjenljivo :D

crnac
Kontakt:

Post Postao/la crnac » 29 apr 2011, 12:29

Joj ubili ste nas po nogama kako vas nije stid,pogotovo onaj nacionalista sto sinu daje ime VUK,nismo u beogradi ni banja luci,on ce fasovati u zenici ako bude imao muda da dodje,ostalim svaka cast,bili su korektni,ali Culum sto je tukao,auuu brate..ko na radnoj akciji..

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 29 apr 2011, 12:34

to je njegov posao, sta se bunis

[youtube][/youtube]

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 29 apr 2011, 12:37

al' najjaca stvar, "ljubi te brat" :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 apr 2011, 12:41

crnac je napisao/la:Joj ubili ste nas po nogama kako vas nije stid,pogotovo onaj nacionalista sto sinu daje ime VUK,nismo u beogradi ni banja luci,on ce fasovati u zenici ako bude imao muda da dodje,ostalim svaka cast,bili su korektni,ali Culum sto je tukao,auuu brate..ko na radnoj akciji..
Ne seri, ali fkt, ne kontam te, današnja svaka ekipa ima onakvog igrača, da razbija protivničke ekipe, pa neće ga pustiti da prođe, finale je, nije termin ;) Čuj nacionalista, jesi li normalan ti? Znači ti nadiješ svom sinu ime koje odgovara tvojoj vjeroispovjesti i odmah si nacionalista, ima li tu logike? :lol: :lol: :lol:

Ćulum svaku utakmicu tuće, zato svaku 3 i ne igra, tako neće igrati u subotu, a u revanšu valjda hoće...i vi u Čeliku sve bi ste dali da ste sinoć imali onakvog igraća...Žuti je zaslužio, ali crveni definitivno ne...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 apr 2011, 12:58

crnac je napisao/la:Joj ubili ste nas po nogama kako vas nije stid,pogotovo onaj nacionalista sto sinu daje ime VUK,nismo u beogradi ni banja luci,on ce fasovati u zenici ako bude imao muda da dodje,ostalim svaka cast,bili su korektni,ali Culum sto je tukao,auuu brate..ko na radnoj akciji..

svakakvih likova :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 29 apr 2011, 13:31

Utakmica po meni loša,i ništa posebno.Žalosno je da su najbolji Željini igrači izuzev Šehe,Zeba i Bešlija.Stanića mi stvarno žao ,jer pozicija mu nikako ne odgovara.Kod Čelika isto Kuduz i Milošević jedino mogu prolaznu dobiti.Mislim da razlog leži u tome što većina mlađih igrača igra ne za klubove nego za menadžere, ali kad se igra za menadžere onda nema tu igrača jer su misli okrenute prema tribinama.Sve dok neko tim momcima(Višći,Staniću,Džafiću,Onom malom čelika veznjaku i još njih)ne kažu da svoju igru moraju usredsrediti na teren i zaboraviti ko je na tribinama neće vjerujte mi biti niti igre ,a niti igrača.

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 29 apr 2011, 13:33

banovan je napisao/la:Čelik smiješan. Robijaši smiješni.

1:0 je dobar rezultat. Ostaneš naperen, nema opuštanja. 2:0 se čini kao bolji rezultat al bi se moglo desiti da se ovi naši opuste, ko biva "ta će oni", fasujemo gol na početku i belaj do kraja utakmice.

Ovako, nema zajebancije. Trebamo postići jedan gol i završili smo posao. Bojim se da ne uđe neka frljoka u Zenici. Opet, i da se to desi, nema veze, oni ne smiju primiti gol. To je dodatni pritisak na igrače Čelika. Možda ga Lazar zabije :mrgreen:

Mi ako odigramo sličnu utakmicu oni nemaju šanse da nam zabiju gol u Zenici. Isto tako je primjetna razlika u večerašnjoj igri u odnosu na utakmice sa Slobodom, Veležom i Širokim. Šta je u pitanju, ne znam. Znam sigurno da nam ovi ne mogu ništa. Isto kao što Ibraković ne može ništa Amaru. U šest utakmica, Amar je dobio 5 a jedna je završena remijem.

Nema onog lika što je pisao hvalospjeve o Čeliku a fol navijač Želje :lol: Baš su me oduševili Džafić, Adilović, Hadžić, Šišić, Ćulov, Semjon Milošević :lol:

Senči(op.a.nikad_izvini sada banovan), je li ti kad dođes u skolu, odgovaras za ocjenu i kaze ti uciteljica:"Senci sine, nije ovo dovoljno, ne znas ovu oblast" a ti njoj:"slusajte uciteljice, ko ste vi da mi kazete da ne znam, Amar zna najbolje" :lol:

Celik (igraci prije svega) nakon toliko godina u prilici da se bore za neki trofej, morali su podleci onakvoj atmosferi i znacaju tekme, opet su pokazali da mogu drzati neizvjesnu situaciju na terenu i da mogu igrati dobro...pogotovo je pokazao to onaj period od 55, 60 minute pa nekih desetak minuta do 70 i nase stative (nisam siguran bas koji je period ali koliko sam upratio sinoc, tu je negdje)

ROBIJASI RESPECT, mene su Robovi odusevili i brojnoscu,, ali i navijanjem, svaka cast, kapa do poda...cijelo smo ih vrijeme na jugu culi...nama je nedostajala jedna "jaca" bakljada, ali super je i ono

Navijanje nosi **** napolje, za golmana dabogda umro, zenicke picke, nasa **** itd, raja prihvata i navija, sramota na kvadrat :oops:

tekma borbena i gruba na momente, nista neobicno ne samo za nasu ligu nego za vaznost utakmice, ne zamjeram igracima ni jedne i druge ekipe na tome...nasi igraci "potegli" jace nego u nekoliko prethodnih utakmica, vidjelo se na terenu, napadacka igra u kojoj nije bilo mnogo petljanja sa loptom kao inace, sto je za pohvalu...

Celik nije stvorio prilike, ali je dobro stajao na terenu bez obzira na sve, ipak smo ih dobili samo 1:0, uz jednu 100% sansu Laze, te stativu Visce...oni nisu losi, malo podlegli atmosferi a sudija je mogao i bolje suditi...

A ti Senci, tebe nema ni u onoj subi na mom tavanu gdje se đahkad hajvani zavlace, jer u moju subu kad se hajvani zavlace postaju domace zivotinje, a ti ni to ne mozes biti...znas, konstatovali smo da si razvio kult licnosti Amara Osima, zato kultadžijo, kultas moj :) hranis se postovima i razmisljenjem ljudi koji ne dijele tvoje misljenje, pravis sebe vecim i boljim navijacem, a to se vidi na temi Fk Sarajevo, Borac itd., jadno i bijedno...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 29 apr 2011, 13:40

Hajde mogo si još duže ovo pismo napisati.zanimaju nas pametnije stvari da čitam,a ne neke gluposti koje pišeš.

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 29 apr 2011, 15:12

Losa tekma,al ' razglas ubi :lol: :lol: :lol: :lol:
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 29 apr 2011, 15:27

deset je napisao/la:Hajde mogo si još duže ovo pismo napisati.zanimaju nas pametnije stvari da čitam,a ne neke gluposti koje pišeš.
e glupost je za vas u tom realnom tekstu sto je covjek pisem napisao sto su SE ROBIJASI na jugu culi heheheh tek sada vidim koliko su horde zla ispred vas po svemuu i ako ih ja nevolim al brate za njih ste bas strumfovi i to oni mali .....jaci je vas sjever od juga koliko sam ja mogo vidjeti ....zenica sutra gubite korak za titulom plus najmanje 4 povrede igraca jer ce nasi igrati kao vi sinoc mesarski .ozdrav za tm87 misevi
razocara me likce po ko zna koji put .....al

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 apr 2011, 15:35

bilinopolje je napisao/la: plus najmanje 4 povrede igraca jer ce nasi igrati kao vi sinoc mesarski .ozdrav za tm87 misevi
Eh da ce samo ove povrede sutra biti u Zenici :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 apr 2011, 15:37

Ne budi smiješan, Željo je već kupio sutrašnju utakmicu, pitaj ove iz Banja Luke :lol:

Oko za oko, zub za zub, misliš da naši igrači neće uzvratiti...prošlo je vrijeme kad je Željo unaprijed gubio tekme na strani, ti prvo skontaj kako ćete vi preći centar, pa tek onda kršiti Željine igrače...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 29 apr 2011, 15:42

nick je napisao/la:

svakakvih likova :mrgreen:

Sto tebe boli ku... ko kako daje dijetetu ime sta se tebe to tice???
Sta ces pravo ste odigrali sto Amar kaze niste pogledali po golu hahahahahahha cuj fasovati hahahahah

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 29 apr 2011, 15:44

Bianconeri1988 je napisao/la:Ne budi smiješan, Željo je već kupio sutrašnju utakmicu, pitaj ove iz Banja Luke :lol:

Oko za oko, zub za zub, misliš da naši igrači neće uzvratiti...prošlo je vrijeme kad je Željo unaprijed gubio tekme na strani, ti prvo skontaj kako ćete vi preći centar, pa tek onda kršiti Željine igrače...
sutra ce nas lesinari castit jer im mi osvajamo titulu bukvalno sto cemo vas pobijediti a culum moze da pakuje kofere sa bilinog jer nece zagrati ni 6mjeseci poslije startova koji ce biti to pitaj samog milosevica i ostale sta se sprema zelji sutra navecer .a kup budi realan jeli sve otvoreno i vi ste ga dali u 1minuti tako mozemo i mi i sve otvoreno al malo je jedan micemo 2 najmanje jer mi nismo mesari kao vi
razocara me likce po ko zna koji put .....al

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 29 apr 2011, 15:45

bilinopolje je napisao/la:
deset je napisao/la:Hajde mogo si još duže ovo pismo napisati.zanimaju nas pametnije stvari da čitam,a ne neke gluposti koje pišeš.
e glupost je za vas u tom realnom tekstu sto je covjek pisem napisao sto su SE ROBIJASI na jugu culi heheheh tek sada vidim koliko su horde zla ispred vas po svemuu i ako ih ja nevolim al brate za njih ste bas strumfovi i to oni mali .....jaci je vas sjever od juga koliko sam ja mogo vidjeti ....zenica sutra gubite korak za titulom plus najmanje 4 povrede igraca jer ce nasi igrati kao vi sinoc mesarski .ozdrav za tm87 misevi
jesi li bio na tekmi ?
eto kolko se nisu manijaci čuli ide pjesma čelik je dio i onda odjednom IGRAJ ŽELJO HRABRO BORI SEEEE
pregledaj da ne bi bilo nekih gluposti
G R B A V I C A 2

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.