al lik voli zabijati na bernabeu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Messi makes a Garlic Milkshake out of that onemandraX je napisao/la:Samo je ljepota slušat' onog Hudsona (jel' mu tako ime) dok prenosi Barcu, lik svrši nakon Messijevog dobrog poteza, gola...
Objasnikingwazza je napisao/la:Barca Iili Atl moraju do titule,sve ostalo bilo bi nepravedno
Sudija je to uradio za njih.Do crvenog kartona Juve ih je pojeo na Bernabeu.Adit je napisao/la:Pa pobjedili su Juventus u LP.
Klub koji ne moze dobiti direktne rivale i ne zasluzuje titulu .Guzonja je napisao/la:Objasnikingwazza je napisao/la:Barca Iili Atl moraju do titule,sve ostalo bilo bi nepravedno
Pa kako ste vi prošle godine osvojili titulu?Johny je napisao/la:Klub koji ne moze dobiti direktne rivale i ne zasluzuje titulu .Guzonja je napisao/la:Objasnikingwazza je napisao/la:Barca Iili Atl moraju do titule,sve ostalo bilo bi nepravedno
Skinuli su gace u sve 4 utakmice , na Claderonu ih je Atletico razmontirao ali sudija je odradio odlican posao u korist Reala pa im je i 2:2 bilo premija.
Pa i Barsa je isto osvj. trofej Lige a nije dobila konkurentaJohny je napisao/la:Klub koji ne moze dobiti direktne rivale i ne zasluzuje titulu .Guzonja je napisao/la:Objasnikingwazza je napisao/la:Barca Iili Atl moraju do titule,sve ostalo bilo bi nepravedno
Skinuli su gace u sve 4 utakmice , na Claderonu ih je Atletico razmontirao ali sudija je odradio odlican posao u korist Reala pa im je i 2:2 bilo premija.
http://metro.co.uk/2014/02/06/sir-alex- ... p-4293757/" onclick="window.open(this.href);return false;kingwazza je napisao/la:Johny je to objasnio mjesto mene,znaci Johny ko da si mi u mozak usao.Bas ta utakmica na VC,je pokazala neke stvari,zasto se vi ne bi trebali zaliti na sudjenje(Madridjani)
Bas si dosadan.kingwazza je napisao/la:Imas pa ni sam ne znam koliko puta skuplji sastav,toliko preplacenih igraca od kojih ne da trebas vec moras ocekivat samo pobjede,vi skinete gace pred Atl,i sta tu nije jasno,evo realno gledajuci.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.