Auuuu
Kakav prcccc sedmerostrukog
Nije to nikakav prc moj drug , to je ifrizluk i ljubomora koja ga izjeda. I dalje žive u zabludi i laži kao zadnjih 20 godina da će im se nekad stadion na kojem su podstanari obnavljat . Ebe ih debeli ne vadi , ebe ih Židov i ne pita . Nacionalni klubu a igra na komunističkom ruglu , teške su noći i dani kona . Pogtovo kad danas procita da ima obezbjedjena financijska konstrukcija za iduća u ulaganja u Arenu , a njih lažu zadnjih 20 godina mrdnuli nisu , teške su noći i dani . A na svakoj pauzi se nadaju i čekaju da vide nešto , a oni vide stomak od debelog i geja dok im puse .
Pa jedno 100 puta sam do sada napisao da FK Borac radi po istom principu kao i FC Astra Girurgiu, to nije klub, to je alat koji nogometna mafija koristi najviše u svoju korist, pa tek onda u korist nekog srpstva potom nogometa i nogometnog napretka. Takav rad će u dogledno vrijeme dovesti klub u istu situaciju kao i Astru, a to je gašenje zbog nemogućnosti izmirenja obaveza, zatvorskih kazni i svega što prati takav način rada.
Do proljeća se završava i uređuje zapadna tribina.opalaopala je napisao/la: ↑15 dec 2022, 17:49Nije to nikakav prc moj drug , to je ifrizluk i ljubomora koja ga izjeda. I dalje žive u zabludi i laži kao zadnjih 20 godina da će im se nekad stadion na kojem su podstanari obnavljat . Ebe ih debeli ne vadi , ebe ih Židov i ne pita . Nacionalni klubu a igra na komunističkom ruglu , teške su noći i dani kona .
Puši **** ko te **** drži se svoje hrvaCke
Kakve su to tajne brate?
Sad je mile opet na vlasti,mogli bi oni tri godine lige RS-a pa onda 4. borba za Ligu prvaka ipak je Mile ljubitelj kosarke.denimen99 je napisao/la: ↑15 dec 2022, 17:50Pa jedno 100 puta sam do sada napisao da FK Borac radi po istom principu kao i FC Astra Girurgiu, to nije klub, to je alat koji nogometna mafija koristi najviše u svoju korist, pa tek onda u korist nekog srpstva potom nogometa i nogometnog napretka. Takav rad će u dogledno vrijeme dovesti klub u istu situaciju kao i Astru, a to je gašenje zbog nemogućnosti izmirenja obaveza, zatvorskih kazni i svega što prati takav način rada.
Od Monze i Serie A do Padove i Serie CZukanovic je napisao/la: ↑15 dec 2022, 20:53Nemanja Bilbija je u pregovorima sa Padovom, saznaje ****.
Nemanja Bilbija, napadač Zrinjskog, sezonu bi mogao da nastavi u Padovi, ekipi koja se takmiči u italijanskoj Seriji C, gdje trenutno zauzima 14. poziciju na tabeli.
Iskusni 32-godišnji Banjalučanin je prije Plemića nastupao za Gangvon, Split, Sarajevo, Vojvodinu i Borac.
PotpisLeonProfessional je napisao/la: ↑16 dec 2022, 08:26Proglasiti ligu amaterskom, da mogu igraci pored fudbala i raditi.
Plate su uglavnom u prosjeku troduplo vece od drzavnig prosjeka, svi na kraju budu isplaceni "milom il silom", tako da igraci nisu sirotinja niti nesto ugrozeni.Ado1922 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 08:29PotpisLeonProfessional je napisao/la: ↑16 dec 2022, 08:26Proglasiti ligu amaterskom, da mogu igraci pored fudbala i raditi.
Da imaju ljudi od čega živjeti kad im klubovi kasne sa isplatom primanja.![]()
Zrinski bi trebalo ponovo ugasiti to je uatasluk zesciAntipolitika3 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 08:32Velez bi trebalo ugasit je je to bas amaterizam zesci.
Ma kakvi,mi smo zidovski klub sadaAdo1922 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 10:08Zrinski bi trebalo ponovo ugasiti to je uatasluk zesciAntipolitika3 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 08:32Velez bi trebalo ugasit je je to bas amaterizam zesci.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, held9, tutankamon1905 i 25 gostiju.