Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Kepec ne da loptu i rođenoj majci. Trebaju dvije lopte, jedna za Aguera a jedna za sve ostale. 
Svi loše igraju, ali po običaju Džeko će biti kažnjen. Pelle bi mogao da počMe da traži novi posao.
Svi loše igraju, ali po običaju Džeko će biti kažnjen. Pelle bi mogao da počMe da traži novi posao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
katastrofalan, da je Mancini trener, izveo bi ga na poluvremenu, ovako će vjerovatno igrat' do 55-60 minute
Dzeko out JOvetic in tako ce biti !Losa igra skroz .Zali boze para sto ovi ljudi dobiju .
Loš.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
A ostali su kao bolji jel? E logiko logiko.Chinaglia je napisao/la:katastrofalan, da je Mancini trener, izveo bi ga na poluvremenu, ovako će vjerovatno igrat' do 55-60 minute
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
tipičan Bošnjo, odmah se traži alibi u drugim igračima 
šta mene zanima kako igraju ostali, komentarišem Edinovu igru, izgubio je 90% duela, 90% pasova pogriješio, jednostavno odigrao katastrofalno .. nisu mu saigrači krivi za to sigurno
šta mene zanima kako igraju ostali, komentarišem Edinovu igru, izgubio je 90% duela, 90% pasova pogriješio, jednostavno odigrao katastrofalno .. nisu mu saigrači krivi za to sigurno
Poklopi se strucnjakChinaglia je napisao/la:katastrofalan, da je Mancini trener, izveo bi ga na poluvremenu, ovako će vjerovatno igrat' do 55-60 minute
Prosto nemam pametnija posla nego da Dzeki trazim alibije.Chinaglia je napisao/la:tipičan Bošnjo, odmah se traži alibi u drugim igračima
nisam napisao da City igra loše jer Edin igra katastrofalno, a logično da pratim i jedino me zanima kako igra Džeko, zbog njega i gledam City
slažem se da i ostali igraju loše, al' njih ne komentarišem jer nema potrebe, mene ne zanimaju
Dzeko nema sto traziti u ovom klubu...kad bi mogo otic u januaru najbolje bi bilo..Unofficialpage je napisao/la:Kepec ne da loptu i rođenoj majci. Trebaju dvije lopte, jedna za Aguera a jedna za sve ostale.
- DonCorleone
- Kontakt:
Los je kroz, ali odlika velikih je da pogadjaju i kada ne igraju dobro. Ima za to jos sest minuta vremena
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Cekam subotu I sta vidim bas nista J*** ti fudbal
Dobro je niste jos poceli kloc ovo ono.
Kad ne ide ne ide i jbt.ga sad.
Evo i kepec mali masi sto normalno uvjek pogadja.
Uprska Edin,,,nece poceti derbi protiv Man Unt,,,,pa neka on pita kecepa malog.
Ma danas citav City izgleda ko da su ograjisali na nesto.sedra je napisao/la:Dobro je niste jos poceli kloc ovo ono.
- Centre forward
- Kontakt:
Istina bio je loš, al' bar je utakmica dinamična sa puno prilika, samo da Jovetić i Aguero promaše još koju 100 % priliku. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
e sad je vec bolje
Pelegrini moze lagano pakovat kofere

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovdje ni C. Ronaldo ni Messi ne bi bolje odigrali nego što je Džeko odigrao. Vezni red slab, Aguero ne da lopte nikom i kako da pruži bolju igru?
Samo mi nije jasno, što Džeko ide na krilo a Aguero ostaje u 16m, valjda treba da bude obrnuto, da Džeko čeka da ubace loptu u 16m i da je zakuca glavom zakuca u gol.
Samo mi nije jasno, što Džeko ide na krilo a Aguero ostaje u 16m, valjda treba da bude obrnuto, da Džeko čeka da ubace loptu u 16m i da je zakuca glavom zakuca u gol.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.