Sad ce staragarda brat kuci jos malo pa ce napisat' izvjestaj kraci.. upravo sam se cuo sa njimsolinas je napisao/la:imal ista ljudi,jel ima ijedan novinar na toj sjednici,jel zavrseno,
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sad ce staragarda brat kuci jos malo pa ce napisat' izvjestaj kraci.. upravo sam se cuo sa njimsolinas je napisao/la:imal ista ljudi,jel ima ijedan novinar na toj sjednici,jel zavrseno,
hajde bitno je da je uglavnom pozitivno,dobro jeTzBulevar87 je napisao/la:Sad ce staragarda brat kuci jos malo pa ce napisat' izvjestaj kraci.. upravo sam se cuo sa njimsolinas je napisao/la:imal ista ljudi,jel ima ijedan novinar na toj sjednici,jel zavrseno,
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Pa i opstina nanjusila da ce imati itekakve koristi od ovog projekta pa salje covjeka iz izvrsne vlasti (Kurevica) da stiti svoje interese, sto znaci da se aktivnije ukljucuju...ipak je FK Sloboda jos u vlasnistvu grada. mada je trebao biti prof. Begic, ali za njega ce itekako biti mjesta u Slobodi kao osoba koja moze itekako pomoci.KrojcicaHills je napisao/la:kako je pocelo nije se dalo ni naslutiti da ce ovako dobro zavrsiti....kao sto rekose azmir ce ostati sa ili bez podrske grada...medjutim dok su se dogovorili da iz opstine ovaj bude predsjednik skupstine znaci da ce opstina to podrzati e sad na koji nacin vidjecemo.....
sto je najbitnije azmir je napisao pismeno izjavu za one pozajmnice i sa potpisom sve ovjerio da nece traziti pare nazad osim ako neko privatizuje klub.....znaci sve dok je gradski klub on nema pravo traziti te pare nazad.... potrudio se objasniti to i navijacima tako da sto je najbitnije mislim da ce sjever uskoro biti ponovo onaj od prosle godine
detalje nek objasne ovi sto im se da vise pisati
KrojcicaHills je napisao/la:kako je pocelo nije se dalo ni naslutiti da ce ovako dobro zavrsiti....kao sto rekose azmir ce ostati sa ili bez podrske grada...medjutim dok su se dogovorili da iz opstine ovaj bude predsjednik skupstine znaci da ce opstina to podrzati e sad na koji nacin vidjecemo.....
sto je najbitnije azmir je napisao pismeno izjavu za one pozajmnice i sa potpisom sve ovjerio da nece traziti pare nazad osim ako neko privatizuje klub.....znaci sve dok je gradski klub on nema pravo traziti te pare nazad.... potrudio se objasniti to i navijacima tako da sto je najbitnije mislim da ce sjever uskoro biti ponovo onaj od prosle godine
pa jel makar moze u ppKrojcicaHills je napisao/la:mislim da od danas mozete samo ocekivati svaki dan po neku dobru vijestiako sam i ja licno bio pola pola do danas vidi se da cojk nista ne mulja....pravio je neke greske od cega i ova zadnja sa parama itd.....medjutim mislim da nas je sve naguzio koji smo sumnjali sa ovom izjavom jer ova izjava ako je validna, a jeste daje garanciju da covjek ne moze ni zakonski traziti pozajmnicu nazad osim ako neko ne privatizuje klub...otom potom ima dosta gubitnika danas ! mislim da ide na to i on sam na bolji odnos sa SVIM NAVIJACIMA i dobili su navijaci neka obecanja da se ne iznosi ovdje.....
Hvala bogu to se trazi...sad je vazno da izgradimo hemiju izmedju grupe i uprave i da kazemo te svoje zahtjeve i da eto postoji nagrada Sale Vilenjak,Neven Kalesic i ostali jer imamo mi i sehida damo trebamo naci pravo ine te nagrade ..polahko sve postepeno i vratiti sjever onakav kakav je bio u prvoj ligi federacije...too bozeeeKrojcicaHills je napisao/la:kako je pocelo nije se dalo ni naslutiti da ce ovako dobro zavrsiti....kao sto rekose azmir ce ostati sa ili bez podrske grada...medjutim dok su se dogovorili da iz opstine ovaj bude predsjednik skupstine znaci da ce opstina to podrzati e sad na koji nacin vidjecemo.....
Nadam se na Tušnju, bar jedna...?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pripremne utakmice nase SVETINJE F.K.Sloboda igraju se protiv Partizana iz Beograda i Hajdukom iz Splita !

odakle ti to???NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pripremne utakmice nase SVETINJE F.K.Sloboda igraju se protiv Partizana iz Beograda i Hajdukom iz Splita !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.