FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 01 jun 2015, 20:18

solinas je napisao/la:imal ista ljudi,jel ima ijedan novinar na toj sjednici,jel zavrseno,
Sad ce staragarda brat kuci jos malo pa ce napisat' izvjestaj kraci.. upravo sam se cuo sa njim :D

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 01 jun 2015, 20:20

Faraon očigledno postavlja predsjednika skupštine, al' ajde, ako se Azmir složio :thumbup:

solinas
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 01 jun 2015, 20:20

TzBulevar87 je napisao/la:
solinas je napisao/la:imal ista ljudi,jel ima ijedan novinar na toj sjednici,jel zavrseno,
Sad ce staragarda brat kuci jos malo pa ce napisat' izvjestaj kraci.. upravo sam se cuo sa njim :D

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
hajde bitno je da je uglavnom pozitivno,dobro je :)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 01 jun 2015, 20:21

Hvala Bogu da to fino završi da smo malo rahatniji. Vremenom će i taj manji broj hijena iz skupštine biti liferovan, bitno je da se krenulo naprijed. Čestitamo profesoru na preuzimanju funkcije barem za taj kraći period, iako ne znam kako čovjek stigne na sve strane :salut:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 01 jun 2015, 20:37

kako je pocelo nije se dalo ni naslutiti da ce ovako dobro zavrsiti....kao sto rekose azmir ce ostati sa ili bez podrske grada...medjutim dok su se dogovorili da iz opstine ovaj bude predsjednik skupstine znaci da ce opstina to podrzati e sad na koji nacin vidjecemo.....

sto je najbitnije azmir je napisao pismeno izjavu za one pozajmnice i sa potpisom sve ovjerio da nece traziti pare nazad osim ako neko privatizuje klub.....znaci sve dok je gradski klub on nema pravo traziti te pare nazad.... potrudio se objasniti to i navijacima tako da sto je najbitnije mislim da ce sjever uskoro biti ponovo onaj od prosle godine

detalje nek objasne ovi sto im se da vise pisati :mrgreen:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 jun 2015, 20:45

KrojcicaHills je napisao/la:kako je pocelo nije se dalo ni naslutiti da ce ovako dobro zavrsiti....kao sto rekose azmir ce ostati sa ili bez podrske grada...medjutim dok su se dogovorili da iz opstine ovaj bude predsjednik skupstine znaci da ce opstina to podrzati e sad na koji nacin vidjecemo.....

sto je najbitnije azmir je napisao pismeno izjavu za one pozajmnice i sa potpisom sve ovjerio da nece traziti pare nazad osim ako neko privatizuje klub.....znaci sve dok je gradski klub on nema pravo traziti te pare nazad.... potrudio se objasniti to i navijacima tako da sto je najbitnije mislim da ce sjever uskoro biti ponovo onaj od prosle godine

Pa i opstina nanjusila da ce imati itekakve koristi od ovog projekta pa salje covjeka iz izvrsne vlasti (Kurevica) da stiti svoje interese, sto znaci da se aktivnije ukljucuju...ipak je FK Sloboda jos u vlasnistvu grada. mada je trebao biti prof. Begic, ali za njega ce itekako biti mjesta u Slobodi kao osoba koja moze itekako pomoci.

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 01 jun 2015, 20:48

KrojcicaHills je napisao/la:kako je pocelo nije se dalo ni naslutiti da ce ovako dobro zavrsiti....kao sto rekose azmir ce ostati sa ili bez podrske grada...medjutim dok su se dogovorili da iz opstine ovaj bude predsjednik skupstine znaci da ce opstina to podrzati e sad na koji nacin vidjecemo.....

Olee, na svijetu mi je sve, Sloboda iz Tuzle, voljecu je jaa, do kraja zivota oleeeeeeeeeeeee hvala ti GIGANTEEEE :clap: :clap: :clap:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 01 jun 2015, 20:53

mislim da od danas mozete samo ocekivati svaki dan po neku dobru vijest :D iako sam i ja licno bio pola pola do danas vidi se da cojk nista ne mulja....pravio je neke greske od cega i ova zadnja sa parama itd.....medjutim mislim da nas je sve naguzio koji smo sumnjali sa ovom izjavom jer ova izjava ako je validna, a jeste daje garanciju da covjek ne moze ni zakonski traziti pozajmnicu nazad osim ako neko ne privatizuje klub...otom potom ima dosta gubitnika danas ! mislim da ide na to i on sam na bolji odnos sa SVIM NAVIJACIMA i dobili su navijaci neka obecanja da se ne iznosi ovdje.....

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 01 jun 2015, 20:56

KrojcicaHills je napisao/la:mislim da od danas mozete samo ocekivati svaki dan po neku dobru vijest :D iako sam i ja licno bio pola pola do danas vidi se da cojk nista ne mulja....pravio je neke greske od cega i ova zadnja sa parama itd.....medjutim mislim da nas je sve naguzio koji smo sumnjali sa ovom izjavom jer ova izjava ako je validna, a jeste daje garanciju da covjek ne moze ni zakonski traziti pozajmnicu nazad osim ako neko ne privatizuje klub...otom potom ima dosta gubitnika danas ! mislim da ide na to i on sam na bolji odnos sa SVIM NAVIJACIMA i dobili su navijaci neka obecanja da se ne iznosi ovdje.....
pa jel makar moze u pp :D

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 01 jun 2015, 21:00

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jun 2015, 21:03

tooo Nusmire, Allah te nagradio :P

igraj Slobodo, volim te :ljepota:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jun 2015, 21:04

Hvala bogu to se trazi...sad je vazno da izgradimo hemiju izmedju grupe i uprave i da kazemo te svoje zahtjeve i da eto postoji nagrada Sale Vilenjak,Neven Kalesic i ostali jer imamo mi i sehida damo trebamo naci pravo ine te nagrade ..polahko sve postepeno i vratiti sjever onakav kakav je bio u prvoj ligi federacije...too bozeee
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 01 jun 2015, 21:09

Pripremne utakmice nase SVETINJE F.K.Sloboda igraju se protiv Partizana iz Beograda i Hajdukom iz Splita !

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 jun 2015, 21:11

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 01 jun 2015, 21:14

Eto i sportsport izbacio clanak :D vrijedi procitati svakako ;)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 jun 2015, 21:15

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pripremne utakmice nase SVETINJE F.K.Sloboda igraju se protiv Partizana iz Beograda i Hajdukom iz Splita !
Nadam se na Tušnju, bar jedna...? :cool:

A ovaj je prešao sve granice. Idi u Sarajevo, Pitarima svojim, šta ćeš na Tušnju jado jadni. :puke: Nadam se da će predsjednik Husić sve ovo vidjeti, te ispratiti adekvatno i poslati ga da duva lopte zajedno sa Fućkom i Misketom. :puke:
slika

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 01 jun 2015, 21:22

Doe, napravio si dar-mar :urnebes:

A Suljo . . . . .šta reći !!!! Mnogima su začepljena usta. . .
Ajd sad da vidimo ko je protiv Husića. Šta još treba. . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 01 jun 2015, 21:24, ukupno mijenjano 2 puta.

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 01 jun 2015, 21:23

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pripremne utakmice nase SVETINJE F.K.Sloboda igraju se protiv Partizana iz Beograda i Hajdukom iz Splita !
odakle ti to???

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 jun 2015, 21:29

suljo me iznenadio....a i reko sam,neznam koji ce on tu ****...prestavljaju neku svoju frakciju il sta...vodja nije..zvanicno..
neulaze pare...nevidim da se javno istupa,da se angazuje pojavi na tv,poziva navijace,barem nesto...
negativno sam iznenadjen...cuj 200 km...pa sta oces..penziju od covjeka dozivotnu...nisi mu ni brat ni pomozbog da ti daje...kako smo nezahvalni..
ali najvaznije da je sve dobro proslo,idemo braco :clap:
nusmire,hvala :thumbup:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jun 2015, 21:34

jedva čekam narednu sezonu, a u subotu jedva čekao da ova završi :lol:

AZMIR HUSIĆĆĆĆ :opaopa:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.