Semper je napisao/la:S obzirom da ja čekam Brookyn i Lakers,moj je savjet da to ne igrate ili da barem probate X i 2 na veći ulog.Zadnji mjesec na oko 20-30 listića sam pao na jednom a nisam u tom periodu prošao nijedan listić. Danas sam već pao na kornerima City- United a na drugom Marsej. Tako da ovaj post shvatite kao analizu a ne žalopoljku.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Fulham - Newcastle(s.t.) 10.12. 21:00 1X 1,33
Srbija - Švedska/Ruk.Ž(s.t.) 10.12. 20:10 1 1,60
Sampdoria - Udinese 10.12. 19:00 1X 1,40
Široki WWin - U.Olimpija(147,5) 10.12. 20:30 Manje 1,85
Češka - Danska(-3,5) 10.12. 16:10 2 1,80
kvota: 9.92
Srbija - Švedska/Ruk.Ž(s.t.) 10.12. 20:10 1 1,60
Sampdoria - Udinese 10.12. 19:00 1X 1,40
Široki WWin - U.Olimpija(147,5) 10.12. 20:30 Manje 1,85
Češka - Danska(-3,5) 10.12. 16:10 2 1,80
kvota: 9.92
Fulham Newcastle X/2 8.5
Imam neki eben osjecaj za ovo
Imam neki eben osjecaj za ovo
1946
Za idući vikend,šta mislite da li bi moglo proći QPR Fulham i Sevilla Malaga oba daju gol ?
Treba mi nešto para,barem 15km da dobijem,a po 1.70 kvote na obje utakmice za oba daju gol.
Treba mi nešto para,barem 15km da dobijem,a po 1.70 kvote na obje utakmice za oba daju gol.
Dotad parova i parova ima da se digne tih 15 km..i ja tako ocu da gadjam pocetak neki bar do cvaje..imas sutra i preksutra kupove neke i engleze druge lige oba daju pa pokusaj tu..Narin je napisao/la:Za idući vikend,šta mislite da li bi moglo proći QPR Fulham i Sevilla Malaga oba daju gol ?

Ma nisam ja toliko ovisan o kladionicama,ja odigram jednom sedmično listić,ili možda 2 puta.Nisam igrao 2 godine bio,pa počeo opet nedavno,od dosade.bezze je napisao/la:Dotad parova i parova ima da se digne tih 15 km..i ja tako ocu da gadjam pocetak neki bar do cvaje..imas sutra i preksutra kupove neke i engleze druge lige oba daju pa pokusaj tu..Narin je napisao/la:Za idući vikend,šta mislite da li bi moglo proći QPR Fulham i Sevilla Malaga oba daju gol ?
Vidjet ću šta je u izboru,mada me ti kupovi znaju iznervirati često.
mislim da će se moć naći boljih i "sigurnijih" parova, bolje da pričekaš vikend i onda kalkuliraš 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
QPR ako ne dobije kuci Fulhama, dolaze u jako neugodnu poziciju, posljednji a slijedi im nekoliko teskih ut.Narin je napisao/la:Za idući vikend,šta mislite da li bi moglo proći QPR Fulham i Sevilla Malaga oba daju gol ?
A Newcastle
H WBA
H Liverpool
A Chelsea
H Tottenham
16 kola bez pobjede, a toliko para i novih igraca dovedeno...
Atletico M. ima dugi niz ut. gdje nisu igrali sa golovima na obje strane, eh sad jel mogu zabiti na Nou Campu

samo 8 golova na strani
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Nekako me baš vuče da ce biti dosta golova na toj utakmici,jer Fulham nije zabio gol 4 utakmice,ali ipak QPR ima jako losu odbranu i to je velika prilika za Berbatova,Huga i ostale njihove napadace.dr.van nostrand je napisao/la:QPR ako ne dobije kuci Fulhama, dolaze u jako neugodnu poziciju, posljednji a slijedi im nekoliko teskih ut.Narin je napisao/la:Za idući vikend,šta mislite da li bi moglo proći QPR Fulham i Sevilla Malaga oba daju gol ?
A Newcastle
H WBA
H Liverpool
A Chelsea
H Tottenham
16 kola bez pobjede, a toliko para i novih igraca dovedeno...
Atletico M. ima dugi niz ut. gdje nisu igrali sa golovima na obje strane, eh sad jel mogu zabiti na Nou Campu![]()
samo 8 golova na strani
E sada nisam bas siguran da li ce QPR dobiti tu utakmicu,nekako me najviše vuče na X,mada možda čak neko i iznenadi..
- corleone87
- Kontakt:
Prijedlozi za prelaze:
Steaua-Astra 2/X 17.50
Clermont-Nantes 1/1 4.20
Chelmsford-Hampton 2/1 22.00 Poseban naglasak na ovu utakmicu
Polonia-Pogon X/1 4.40
Dumbarton-Hamilton 2/2 3.20
Steaua-Astra 2/X 17.50
Clermont-Nantes 1/1 4.20
Chelmsford-Hampton 2/1 22.00 Poseban naglasak na ovu utakmicu
Polonia-Pogon X/1 4.40
Dumbarton-Hamilton 2/2 3.20
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Bilo je tačno 16 frameova. Završeno 10-6 za Marka, al' ono što je krasilo Shauna do finala, u finalu ga je stalo, a to su daleke kugle. Imao je procenat ispod 50% što nije nikako bilo za očekivat. Davao je Selbyu šanse, a ovaj koristio.Citizen-X je napisao/la:hahahahahaha analiza za snuker - alal vera šinko da i to vidim hehehheheenele-BHF je napisao/la:Shaun Murphy - Mark Selby
Odakle da počnem? Finale drugog najvećeg rangirajućeg turnira. Najbolji igrači na najboljem mjestu.
Idemo od početka. Murphy je krenuo odlično. Bez problema je uzeo Milkinsa i Dotta a onda je naletio na 17-godišnjeg Luku Brecela koji je igrao savršeno. Luka je imao 5-4 a igralo se na 6 dobijenih frameova. Murphy je dobio 10-i frame a u zadnjem 11-om Luka je došao do frame kugle, samo je trebao ubaciti rozu kuglu i meč je njegov, ali on maši i Shaun krade frame. Reklo bi se nezasluženo ali iskustvo je presudilo. Na redu je polufinale i Murphy igra sa do tada perfektnim Ali Carterom. Ali je igrao savršeno, došao je do 8-4 a igralo se na 9 framova, a onda, GENIJE, Murphy počinje konačno da igra kako zna. SAVRŠENO, PERFEKTNO, i uzima 5 framova za redom i ide u finale!
Tu će igrati sa Markom Selbyem, drugim igračem svijeta. Mark je izbacio Whitea, Daya, a onda naletio na Neila Robertsona. Neil je lagano čistio do 0-4 a onda totalno pao u igri i bukvalno je samo Selby igrao. Uzeo je čak 6 frameova za redom i dobio meč. U polufinalu je igrao sa Davisom koji nije bio ni nalik onom Davisu koji je došao do polufinala. Davis je igrao očajno, a Selby lagano uzimao frameova i na kraju slavio sa 9-4.
E sad preporuka... Očekujem da će Shaun nastaviti igrati kao u polufinalu zadnjih 5 frameova i da će dobiti Selbya, ali isto tako očekujem da će meč otići u dramatičnu, triler završnicu. Ako negdje ima broj frameova, onda sigurno igrajte da će biti barem 16 od 19. To u premieru nema, pa moja topla preporuka:
Shaun Murphy - Mark Selby 1 (2,00)![]()
![]()
svaka cast!

Idemo za danas malo "lopte":
Koln - Braunschweing x2 (1,57)
Hertha prekjučer pobjedila i primakla se na samo 1 bod pa će Braunschweig danas ići da uzme bod(ove). Realno i imaju najkompaktniju ekipu u cvajti i sumnjam da će Koln moći pobjediti iako su u formi, 5 tekmi bez poraza.
Zenit - Anzhi - oba daju gol (1,70)
Druga i treća ekipa ruskog šampionata. Anzhi mora ići na pobjedu jer im CSKA već bježi 3 boda, ali ima utakmicu više, a Zenit isto tako mora ići na pobjedu jer njima Anzhi bježi 3 boda a to drugo mjesto vodi u Ligu prvaka. Znači mora biti golova.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
moguce ali ne bas vjerovatnocorleone87 je napisao/la:Prijedlozi za prelaze:
Clermont-Nantes 1/1 4.20

danas su bez najboljeg strijelca Djordjevica, sam zabio vise od pola golova za Nantes 13 od 24 Nantesa.
Oni idu na bod sa opreznom igrom, under se isto namece, Clermontu upitan bitan iskusan veznjak Lacombe...
Domaci bi bili jos zadovoljniji podjelom bodova.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- samo_lijevo
- Kontakt:
Rubin-Spartak 1 @2,00samo_lijevo je napisao/la:Oklahoma vise od 102,5 @1,85
http://www.betexplorer.com/soccer/russi ... id=1337836" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 10 dec 2012, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Fulham - Newcastle oba daju gol @1,65
Bologna - Lazio X2 @1,35
Zenit - Anzhi oba daju gol @1,70
AEL Limassos - Paralimni zp1- @1,40
RŽ/Danska - Češka 1 @1,25
RŽ/Srbija - Švedska (-47,5+) z1 @1,85
Drott - Ystad IF 1 @1,50
Kvota: 18,39
Tiket sastavljen u vremenu od 57 sekundi. Ja stop'o
Sta mislite? 
Bologna - Lazio X2 @1,35
Zenit - Anzhi oba daju gol @1,70
AEL Limassos - Paralimni zp1- @1,40
RŽ/Danska - Češka 1 @1,25
RŽ/Srbija - Švedska (-47,5+) z1 @1,85
Drott - Ystad IF 1 @1,50
Kvota: 18,39
Tiket sastavljen u vremenu od 57 sekundi. Ja stop'o

SAMO ČELIK !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Eskilstuna Guif-Lugi HF 2 3,00 i preko
Napadacki Guif veceras dosta oslabljen, povrijedjen kapiten Andresson, takodjer su oslabljeni i za Anderssona - svojeg najboljeg pojedinca koji je povrijedio rame.
Lugi u zadnjih 5 ut. 4 puta je zabijao 30 i vise golova. Kvota prilicno dobra s obzirom da domaci i nisu toliko veliki favoriti...
Ut. je u super ponudi...

Napadacki Guif veceras dosta oslabljen, povrijedjen kapiten Andresson, takodjer su oslabljeni i za Anderssona - svojeg najboljeg pojedinca koji je povrijedio rame.
Lugi u zadnjih 5 ut. 4 puta je zabijao 30 i vise golova. Kvota prilicno dobra s obzirom da domaci i nisu toliko veliki favoriti...
Ut. je u super ponudi...

silver & black
silver & black
- pintol_TM87
- Kontakt:
prije xsamo_lijevo je napisao/la:Rubin-Spartak 1 @2,00samo_lijevo je napisao/la:Oklahoma vise od 102,5 @1,85
http://www.betexplorer.com/soccer/russi ... id=1337836" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
meni je nekako veceras zicer Houston-San Antonio (-202,5+) over ...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
za zicer ne znam, ali sanse za over su cini mi se ipak puno vece,bob je napisao/la:meni je nekako veceras zicer Houston-San Antonio (-202,5+) over ...
Houston-Dallas 109:116
Houston-LA Lakers 107:105
Houston-Utah 124:116
Houston-Toronto 117:101
Houston-New York Knicks 131:103
Neki dan igrali ut. u San Antoniju
San Antonio Spurs-Houston Rockets 114:92
pre season game:
Houston Rockets-San Antonio Spurs 107:116
toliko overa...
silver & black
silver & black
- Citizen-X
- Kontakt:
hahahahha kinguSemper je napisao/la:Semper je napisao/la:S obzirom da ja čekam Brookyn i Lakers,moj je savjet da to ne igrate ili da barem probate X i 2 na veći ulog.Zadnji mjesec na oko 20-30 listića sam pao na jednom a nisam u tom periodu prošao nijedan listić. Danas sam već pao na kornerima City- United a na drugom Marsej. Tako da ovaj post shvatite kao analizu a ne žalopoljku.

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
da li se isplati veceras bobcatse ganjat? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.