FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Uskoro nece odgovarat ni Zlatan Begic,koji je skolovan i pametan covjek,a odgovara lesinar tipa Muharemagica,koji toliko godina nije mrdnuo prstom i sad kad mu je zaigrala stolica smijenj i hoce neku transparentnost u radu hahahahahha...
Azmire rijesi se ovakvih i slicnih hijena..imaces ti pun stadion i navijace koji ne zele ni marke od Slobode,vec samo njene dobre rezultate !
Azmire rijesi se ovakvih i slicnih hijena..imaces ti pun stadion i navijace koji ne zele ni marke od Slobode,vec samo njene dobre rezultate !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja uticaja...ako je iko zadnju godinu dana pogledao malo bolje Fukare,to ne da su navijaci,to bliza famelija nije u stanju da odredi sta su.Kakvi navijaci,ako se budu takvi ljudi pitali,nema od sporta i napredovanja nista.staragarda je napisao/la:to je jedino sto mene brine...asim je jedan od osnivaca Fukara....on,suljo i kareli su napustili skupstinu...imaju oni veliki uticaj u Fukarama i sto mi je jos zapelo za oko je kafa u nekom od kafica u Baroku poslije skupstine....njih trojica,muharemagic i VEDRAN LAKICsolinas je napisao/la:ko je ovaj asim hadjiselimovic staragarda...![]()
..ovaj zadnji je glas GRADA
Kakvo je inace u Tuzli stanje po pitanju Azmira? Za ili protiv?tribina?
najgore je sto su ti isti imali koristi od svih mutnih radnji u slobodi,a jebu sad azmira ko budalu,jos za njegove pare..
davud je potpisao pozajmicu na 100 000 km,dao pojedincima u to vrijeme po milju...naravno u slobodu nije stigla nikakva pozajmica..
sad im covjek daje napismeno,u izvjestaju,dje svaka marka,i nevalja...naravno da nevalja,nema vise loja pod bubrege...koja ****
davud je potpisao pozajmicu na 100 000 km,dao pojedincima u to vrijeme po milju...naravno u slobodu nije stigla nikakva pozajmica..
sad im covjek daje napismeno,u izvjestaju,dje svaka marka,i nevalja...naravno da nevalja,nema vise loja pod bubrege...koja ****
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ko i u citavoj Bosni....80% ljudi nepismeno,nema pojma sta se radi,ali zato glasa za najglasnije.....a inace su ti najglasniji....Orton je napisao/la:Kakvo je inace u Tuzli stanje po pitanju Azmira? Za ili protiv?tribina?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ja ti kazem a dobro sam upucen da to nije za podcijenit....a ti kako hoceszvucnikK je napisao/la:Ja uticaja...ako je iko zadnju godinu dana pogledao malo bolje Fukare,to ne da su navijaci,to bliza famelija nije u stanju da odredi sta su.Kakvi navijaci,ako se budu takvi ljudi pitali,nema od sporta i napredovanja nista.staragarda je napisao/la:to je jedino sto mene brine...asim je jedan od osnivaca Fukara....on,suljo i kareli su napustili skupstinu...imaju oni veliki uticaj u Fukarama i sto mi je jos zapelo za oko je kafa u nekom od kafica u Baroku poslije skupstine....njih trojica,muharemagic i VEDRAN LAKICsolinas je napisao/la:ko je ovaj asim hadjiselimovic staragarda...![]()
..ovaj zadnji je glas GRADA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- FranckRibery
- Kontakt:
sad je stvarno poklopio svakog ko je mislio da ce uzeti pare kad bude otisao, da ce vratiti sve ulozeno preko raznih kladionica u Kini i ta njasra oko namjestanja al hajd neka pricaju misevi. Azmire ti si Bog, dabogda nam bio jos 100 godina predsjednik, hejteri nek ti se sagnu malo i nek ga dudlaju 

Doso lik iz obecane zemlje,ko Isus da izvadi ekipu iz govana i likovi koji su ekipu doveli u **** se bune a raja ih podrzava
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da bar umru..
sad i zlatan begic,ostao sokiran azmirovom izjavom...staragarda sta je to tacno bilo oko sulje i azmira ba...eno i zlaja budalase...
"Modra boja,na bijelome platnu,
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma degeni, nemaju koristi od njega, pa ga napadaju.Orton je napisao/la:Doso lik iz obecane zemlje,ko Isus da izvadi ekipu iz govana i likovi koji su ekipu doveli u **** se bune a raja ih podrzava
Sto nisu govorili ovako za vrijeme Dacuda Zahirovica, za vrijeme nekih legenedi, zasto su tada sutili? Klasika, jer su i oni svi imali neke koristi od njih, mjesecno

-
- Interni moderator
- Kontakt:
kad smo kod tog kera davuda, stigla je pravosnazna presuda za izvrsenje njegovih potrazivanja u iznosu od cc 450 000 kmsolinas je napisao/la:najgore je sto su ti isti imali koristi od svih mutnih radnji u slobodi,a jebu sad azmira ko budalu,jos za njegove pare..

Samo da sve do kraja prodje kako treba, kako kaze Azmir hijene koje se vrte oko kluba uskoro ce ih progutati EVROPSKA SLOBODA.Niko nece ostati imun na dobre rezultate,pobjede,pojacanja...Bice opet Tusanj pun zajedno sa Suljom,Kareliem i slicnim pljuvacima.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Mnogo glupih osoba i nepismenih na jednom mjestu.
Na statusu tog Sulje Dorića.
Na statusu tog Sulje Dorića.
- tuzlak1987
- Kontakt:
E nek se gone svi u PM vise, 1000 sposobnih ljudi sa fakultetom se ne pita nista, a prate i taj Zlaja udaren u mozak. Nabijem i njega na k
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma ja bolan....klasikaguillermo je napisao/la:Samo da sve do kraja prodje kako treba, kako kaze Azmir hijene koje se vrte oko kluba uskoro ce ih progutati EVROPSKA SLOBODA.Niko nece ostati imun na dobre rezultate,pobjede,pojacanja...Bice opet Tusanj pun zajedno sa Suljom,Kareliem i slicnim pljuvacima.
Sta ce bit,lik pomogo u situaciji gdje njegovi jarani nisu "mogli ili nisu htjeli" a on naso srat u vezi kojekakvih pozajmica i trazenja objasnjenja radi cega hoce da povuce pare,ako ne bude islo onako kako je zamislio.I Azmiru ocigledno bilo dosta toga.solinas je napisao/la:sad i zlatan begic,ostao sokiran azmirovom izjavom...staragarda sta je to tacno bilo oko sulje i azmira ba...eno i zlaja budalase...
Nazalost ti ljudi su se okoristili od Slobode,a serem se na sve njegove nastupe zadnjih 40 godina kao navijac,to cak nije ni bitno,i da nije bio 40 godina na tribinama za Tuzlu nebitan faktor
suljo i co ce to isplatiti ,oni vole slobodu toliko da ce oni to duvadu isplatitistaragarda je napisao/la:kad smo kod tog kera davuda, stigla je pravosnazna presuda za izvrsenje njegovih potrazivanja u iznosu od cc 450 000 kmsolinas je napisao/la:najgore je sto su ti isti imali koristi od svih mutnih radnji u slobodi,a jebu sad azmira ko budalu,jos za njegove pare..
sad im covjek daje napismeno,u izvjestaju,dje svaka marka,i nevalja...naravno da nevalja,nema vise loja pod bubrege...koja ****![]()

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Nikako mi se ne sviđa ova atmosfera posle skupstine iako sam ocekivao nesto slicno...ne bih da budem pesimista al ne mirise mi ova srijeda i sl. sjednica nikako.valjda @staragarda budes upravu i prodje sve sto si nabrojao ali previse je suljo pompe digao.
Eno i bivsi vodja se javio .... Ovo ne mirise na dobro
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.