Europa League 2015/2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Europa League 2015/2016
Joj, opet ova Sevilla haha
- BavaracZenica
- Kontakt:
Dortmund po mom misljenju do finala ide, a sad sta ce tamo biti, vidjecemo 
Prvi favorit Dortmund, a onda Sevilla !! Liverpool jeste prosao al mislim da ce ispast u sljedecem krugu ak dobije bilo kojeg spanskog predstavnika ili pak njemacki Dortmund !
Prvi favorit Dortmund, a onda Sevilla !! Liverpool jeste prosao al mislim da ce ispast u sljedecem krugu ak dobije bilo kojeg spanskog predstavnika ili pak njemacki Dortmund !
FC Bayern !!!!!
Jok boga mi. Ciganska šuplja. Partizan su osnovali mahom Crnogorci i Bosanci. Vojnici generali.Mokes je napisao/la:DANTES je napisao/la:
Kad smo vec kod toga, je li ono Partizan zagrebacki klub ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
I u ovom takmicenju 3 španska kluba u četvrtfinalu, klubovi iz fudbalske NCAA su toliko nabili koeficijent da komotno mogu narednih 10 godina ispadati u grupi
NBA-ovci po jedan klub u oba takmicenja
NBA-ovci po jedan klub u oba takmicenja
- tuzlak1987
- Kontakt:
I mi vam dali dresove da ne budete ko rumunski cigani crveno zutiDANTES je napisao/la:Jok boga mi. Ciganska šuplja. Partizan su osnovali mahom Crnogorci i Bosanci. Vojnici generali.Mokes je napisao/la:DANTES je napisao/la:
Kad smo vec kod toga, je li ono Partizan zagrebacki klub ?
Koji vi?tuzlak1987 je napisao/la: I mi vam dali dresove da ne budete ko rumunski cigani crveno zuti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Juventus.DANTES je napisao/la:Koji vi?tuzlak1987 je napisao/la: I mi vam dali dresove da ne budete ko rumunski cigani crveno zuti
-
KayserSose
- Kontakt:
Gent i Zenit ti nisu španjolski.AnelZ je napisao/la:Zanimljivo cetvrtfinale. Jedino bi volio da je Basel prosao umjesto Seville ali Spanci su pokazali da su kvalitetniji. Spance su za sada ove sezone uspjeli samo da izabace Spanci, definitivno liga koja trenutno vlada fudbalom.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
A da. Niko nije savršen. Mada naši dresovi su bili divni, crveno plavi, bordo plavituzlak1987 je napisao/la:Juventus.DANTES je napisao/la:Koji vi?tuzlak1987 je napisao/la: I mi vam dali dresove da ne budete ko rumunski cigani crveno zuti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Donnie Darko
- Kontakt:
bilo bi fora da sevilla opet osvoji.
Citaj prije komentarisanjaKayserSose je napisao/la:Gent i Zenit ti nisu španjolski.AnelZ je napisao/la:Zanimljivo cetvrtfinale. Jedino bi volio da je Basel prosao umjesto Seville ali Spanci su pokazali da su kvalitetniji. Spance su za sada ove sezone uspjeli samo da izabace Spanci, definitivno liga koja trenutno vlada fudbalom.
Kao sto rekoh.Metnuo im ga LotitoSiamoNoi je napisao/la:...i pozdraviti namjerno ispadanje Lazia na Lotitov mig kako bi ukazao na to da talijanski placenici igraju iz pogrešnih razloga i s obzirom na to i njega zaboli uvo za ovo natjecanje.Koji će im ku*ac četvrto mjesto u LP.
Daj sad Sevillu za Tuchelove trupe da tu odmah riješimo svaku dvojbu kod ovih nevjernika.
Izbori
Uz povoljan žrijeb sve je mogućeDonnie Darko je napisao/la:bilo bi fora da sevilla opet osvoji.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
KayserSose
- Kontakt:
Da, izbacili su Valenciju iz LP. Kao i City i Juve Sevillu.AnelZ je napisao/la:Citaj prije komentarisanjaKayserSose je napisao/la:Gent i Zenit ti nisu španjolski.AnelZ je napisao/la:Zanimljivo cetvrtfinale. Jedino bi volio da je Basel prosao umjesto Seville ali Spanci su pokazali da su kvalitetniji. Spance su za sada ove sezone uspjeli samo da izabace Spanci, definitivno liga koja trenutno vlada fudbalom.kazem izbaciti, ne pobjediti.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- SlevinKelevra
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la: Iznenadjenje veceri: Sparta P.
Ovdje me moze samo glupi zrijeb syebati.SlevinKelevra je napisao/la:Inace, ocekujem da Dortmund ili Villarreal dostojanstveno izgube od Seville u finalu.
Deset godina GulagaSiamoNoi je napisao/la:Daj sad Sevillu za Tuchelove trupe da tu odmah riješimo svaku dvojbu kod ovih nevjernika.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nakon što su Apotekari pali bez ispaljenog metka
ne preostaje mi ništa drugo nego do kraja bodriti Žutu podmornicu.
Ali opet ce Sevilja do finala, ko što gledam.
Ali opet ce Sevilja do finala, ko što gledam.
Nek objave da pustaju Banegu pa cu navijat da izvuku Spartu i popuse u finalu od Dormunda.messilla je napisao/la:Deset godina GulagaSiamoNoi je napisao/la:Daj sad Sevillu za Tuchelove trupe da tu odmah riješimo svaku dvojbu kod ovih nevjernika.
Je*eni Banega je u pitanju,stvarno mislim da ne trazim puno
Izbori
Kakva asistencija Garcie
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mažić odradio odličnu tekmu, jedna od boljih kojih sam gledao u Evropi ove god, bez greške, za razliku od Bebeka koji se osramotio
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.