FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Zasto bi on sudio za Borac?
ne mogu vjerovati sta se sve pise....
Ma pusti te price....Evo Velezu nije igralo dosta igraca zbog kartona,jel to zbog utakmice Velez-Rudar Prijedor,ko je tad sudio???A teorija zavjere majko...Schlager je napisao/la:Zasto bi on sudio za Borac?

Treci put castimo
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma pusti bolan borac je pokazo sinoc da je jaka ekipa i da ove godine zasluzuje tituluSchlager je napisao/la:Zasto bi on sudio za Borac?
Olimpik-Borac sudi Novo Panic iz Doboja.
-
- Kontakt:
Sudija je bio ocajan. Nisam mišljenja da je sudio za Rudar ali možda je to i subjektivno, ne znam. Znam samo da je lik bio grozan.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
jel to tebi neko pricao, ili si ti sam zakljucio?herbion je napisao/la:Sudija dobio losu ocjenu zbog sudjenja u korist domacina.Ponisten gol Olimpika kod rezultata 1:1,iskljucenje domaceg igraca kod istog rezultata,to se stavlja u prigovor sudcu.Sudija namjerno kartonirao igrace Olimpika kako ne bi mogli igrati protiv Borca,Kolarov,Suljevic i Vidovic.Treci sudija u zadnja tri kola(Slavija,Zeljo,Rudar) koji je suspendovan.

Volim te Bosno!!!
Sad Zeljo dolazi u kupu...tu cemo pobjediti 1:0 ...bice tekma nako bez brige...vec se zna ko prolazi dalje,svima je sve jasno 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Zeljko Romanic se zove gazda tog kompleksa u Omarskoj,rodjen kao neplanirano peto dijete (zato peti neplan),a u zadnjih 20-tak godina se obogatio....
Stole,ipak nije u pitanju opcinjenost Zeljeznicarom u Potkozarju,tamo ne vole ni nas a kamoli Zeljeznicar
...navijaju za Partizan i Zvezdu
Stole,ipak nije u pitanju opcinjenost Zeljeznicarom u Potkozarju,tamo ne vole ni nas a kamoli Zeljeznicar

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma nisam ni mislio da je radi Zelje kao kluba ali sam postavio jer je lijepo vidjeti. A i kod nas navijaci Zelje nekad ovaj nas grad zovu "Zeljograd". Bio je jedan koji je prije rata kad je slao pisma iz vojske pisao ime i prezime, adresu pa onda 71000 Zeljograd ..Schlager je napisao/la:Zeljko Romanic se zove gazda tog kompleksa u Omarskoj,rodjen kao neplanirano peto dijete (zato peti neplan),a u zadnjih 20-tak godina se obogatio....
Stole,ipak nije u pitanju opcinjenost Zeljeznicarom u Potkozarju,tamo ne vole ni nas a kamoli Zeljeznicar...navijaju za Partizan i Zvezdu

AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Jos se plavi...Vidis ti Zelje, starog Manijaka..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
- Жика Павловић
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Re:
13.30h" ? je napisao/la:U koliko sati se igra Rudar-Željo?

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Жика Павловић
- Kontakt:
Re: Re:
Dolazite li vi?bistrikboy je napisao/la:13.30h" ? je napisao/la:U koliko sati se igra Rudar-Željo?
-
- Kontakt:
Mislim da je neko spomenuo da dolaze.
-
- Kontakt:
evo sad sa tekme pa rudar bio bolji al se ovi izlezavali......imali smo i stativu zeljo se zatvorio i sehic ih izvlacio.........to je to uglavnom.... 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- TheManiacs
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bilo 20-ak Manijaka.
- Жика Павловић
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A Stijepić je...pa ja ne znam kako da se izrazim uopšte. Nevjerovatno je da čovjeku bas ništa ne polazi za nogom.