RK Gradacac

gradacac10
Kontakt:

Re: RK Gradacac

Post Postao/la gradacac10 » 13 feb 2013, 12:36

i znaci za nijansu imate bolje rezultate nego gradacac, a ne onako kao sto si na pocetku rekao, u svakom slucaju vidimo se u subotu :D

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 13 feb 2013, 13:21

iskreno govoreci konjuh iz zivinica ima puno bolje rezultate nego gradacac, konjuh do prije par godina je bio ekipa za ponos bih, to svako zna ko imalo duze prati rukomet, sad su napravili smjenu generacije i to je to, al polako se dizu, ja se sjecam kakve su samo ekipe tu padale, i kakvi su tu igraci igrali, kakav maribor i kakvi bakraci, uz iskreno postovanje prema obje ekipe...............

Zivinicko
Kontakt:

Post Postao/la Zivinicko » 13 feb 2013, 14:49

gradacac10 je napisao/la:i znaci za nijansu imate bolje rezultate nego gradacac, a ne onako kao sto si na pocetku rekao, u svakom slucaju vidimo se u subotu :D
Hajd dobroo ako je to nijansa,duplo vise od vas smo igrali u evropskim takmicenjima ( racunajuci da smo igrali i EHF kup koji vi niste nikada ) , bili viceprvaci drzave,igrali u finalu kupa BiH, odavno vec igramo premijer ligu i nismo se nikada borili za opstanak, uvijek smo bili gore..Bili smo uz Bosnu S, jedini klub koji nas je prestavljao u Evropi sa dobrim rezultatima..Iako smo sad dozivjeli smjenu generacija, svi su mislili da cemo pasti skroz ali eto dokazala se nasa jaka skola rukometa i sad ovi mladi momci bore se za to doigravanje..Nek je sretno i vama i vidimo se aBd u subotu ;) Napunite dvoranu kao sto radimo mi odavno ..pozz

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 13 feb 2013, 16:42

dvorana je stalno puna, protiv gracanica nije mogo ni jedan covjek vise stat, vidimo se :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 feb 2013, 16:53

ma treba ovu situaciju u rukometu nase lige iskoristiti i osvojiti prvenstvo.mislim da mozemo.u play off cemo sigurno uci vjerovatno sa prve pozicije i onda je lutrija igraju se po dvije utakmice mozemo sve ekipe u dvije utakmice proci sa damirom...mi se nemamo sta pravdat sto nismo ubojiti bez damira ,damir je nas igrac i najbolji u ligi i ko je ostalim kriv sto ga nisu doveli.protiv slabijih protivnika trebalo bi ga malo postedit da bude 100 posto spreman kada su teske utakmice.vidim das vlada dobra atmosfera medu igracima jos i mi navijaci se moramo malo vise angazovati i kad bude trebalo dati im bezrezervnu podrsku..ovaj klub i ovaj grad zasluzuje sampiona :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 13 feb 2013, 19:56

Hladno 37 : 30 za Krivaju u okviru II pretkola Kupa BiH . Dokaz zaista da vam je Damir sve je i vecerasnji poraz. Poluvrijeme 20 : 9, odavno Mehmeda nisam vidio nervoynijeg, da je Krivaja i u nastavku igrala sa prvom postavom bilo bi jos ubjedljivije.... pozdrav
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 13 feb 2013, 20:04

Kakav je budžet ovog kluba?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 feb 2013, 21:32

imali uzvrat u ovome kupu :D

Nova sezona nova nafaka

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 13 feb 2013, 21:37

nema uzvrata, nisu igrali ni damir i almir doborac, sarenac jedini lijevi bek povrijedjen... ne mozemo tako nikog dobit.. Nema igraca, nismo kil da imamo na svakoj poziciji 2 igraca..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 feb 2013, 21:44

nema veze od kupa ionako nema nista .pametno je posvetiti se prvenstvu.i u inat svima zavrsiti prvi.imam osjecaj da nas svi mrze sto imamo damira :mrgreen: :lol: treba mu zabraniti izlaske poslije 8 navecer ukrast ce nam ga neko pa smo gotovi

Nova sezona nova nafaka

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 feb 2013, 10:41

astra1922 je napisao/la:nema veze od kupa ionako nema nista .pametno je posvetiti se prvenstvu.i u inat svima zavrsiti prvi.imam osjecaj da nas svi mrze sto imamo damira :mrgreen: :lol: treba mu zabraniti izlaske poslije 8 navecer ukrast ce nam ga neko pa smo gotovi
Poceli ste se bahato ponasati isto kao i Bosna S. u svoje vrijeme.Samo mi jos fali recenica u kojoj vas mrze "seljaci".
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

xyz111
Kontakt:

Post Postao/la xyz111 » 14 feb 2013, 14:22

Mišljenja sam da ljudi koji vode RK Gradačac , vode klub na zdravim osnovama i koliko sam upućen ne žive u oblacima , niti svoj rad temelje na bolesnim ambicijama , ali vjerovatno uživaju u trenutnim rezultatima i kao takvim im treba skinuti kapu . Međutim , vjerovatno nisu svjesni , a što bi im se moglo obiti o glavu , da prave veliku grešku u zanemarivanju rada sa omladinskim selekcijama , što u bliskoj budućnosti može biti vrlo pogubno za klub u slučaju da ostanu bez vodećeg sponzora , a što bi svakako bila velika šteta . Taj problem ima i RK Gračanica , dobar primjer bi im trebao biti RK Konjuh . Navedeni klubovi ,a s obzirom da egzistiraju na području TK bi trebali uraditi više na zajedničkoj saradnji nego na stvaranju bespotrebnih animoziteta , te na taj način poboljšati rad sa omladinskim selekcijama i stvoriti jaku bazu igračkog kadra za budućnost !

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 15 feb 2013, 08:43

xyz111 je napisao/la:Mišljenja sam da ljudi koji vode RK Gradačac , vode klub na zdravim osnovama i koliko sam upućen ne žive u oblacima , niti svoj rad temelje na bolesnim ambicijama , ali vjerovatno uživaju u trenutnim rezultatima i kao takvim im treba skinuti kapu . Međutim , vjerovatno nisu svjesni , a što bi im se moglo obiti o glavu , da prave veliku grešku u zanemarivanju rada sa omladinskim selekcijama , što u bliskoj budućnosti može biti vrlo pogubno za klub u slučaju da ostanu bez vodećeg sponzora , a što bi svakako bila velika šteta . Taj problem ima i RK Gračanica , dobar primjer bi im trebao biti RK Konjuh . Navedeni klubovi ,a s obzirom da egzistiraju na području TK bi trebali uraditi više na zajedničkoj saradnji nego na stvaranju bespotrebnih animoziteta , te na taj način poboljšati rad sa omladinskim selekcijama i stvoriti jaku bazu igračkog kadra za budućnost !
Sve je to ok što ti govoriš,(trenutno u Gradačcu postoji škola rukometa RK Speed)...ali je kod nas problem daljeg školovanja...jer čim završi srednju školu ode na fakultet...primjer je poslijeratne generacije,pa sve do danas ...gdje smo već ove godine mogli imati dobro pokrivene pozicije pivota i krila (Halilković,Džinović,Šahdanović...)...a kod Živinica je dr slučaj,fakultet im udaljen 10 km i tako da mogu zadržati sve igrače u svom gradu(mada ne vjerujem da je i kod njih budžet mali,jer uvijek kažem,komliko para toliko i muzike...niko neće džaba igrati,pa ni to dijete),a kod nas to nije slučaj,kako ni u Gračanici i mnogim dr gradovima...Eto za primjer je Maglaj...ima strašnu školu rukometa ali poslije 2000 godine nisu ništa ozbiljnije napravili...uvijek su primat uzimanja djece imali veliki gradovi sa fakultetima...vidi Bosne S. ..sve studenti,za jeftine novce...i na kraju ,da li će se taj igrač vratiti u matični klub,ako je iole dobar neće,ako je završio faks i zaposlio se neće...jedino ako napusti ,e onda hoće ;) ...al je malo takvih ili gotovo ih nema nikako... :roll: :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 feb 2013, 21:42

jel moguce da damir ni sutra nece igrati .danas tako cuo .ne bi valjalo nikako.

Nova sezona nova nafaka

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 15 feb 2013, 22:05

Damiru je ruka u gipsu, vratio se Trakic, idemo po pobjedu!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 feb 2013, 09:16

gradacac10 je napisao/la:Damiru je ruka u gipsu, vratio se Trakic, idemo po pobjedu!
to sam i ja cuo,nemogu da vjerujem,jel to znaci da ga nema o kraja sezone :cry:

Nova sezona nova nafaka

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 16 feb 2013, 10:41

vjerovatno sljedece 2-3 sedmice ga nema...

Zivinicko
Kontakt:

Post Postao/la Zivinicko » 16 feb 2013, 11:17

gradacac10 je napisao/la:Damiru je ruka u gipsu, vratio se Trakic, idemo po pobjedu!
Ma hajde imate vi i drugih igraca, ha ya..A ocekujem vcrs dobru tekmu, imate veliku prednost domaceg terena ali ne predajemo se :D ... Imate i vi dobar raspored ali mislim da Čelik ima najbolji..Uostalom zadovoljio bih se da ostanu ove 3 ekipe na vrhu :D sretno vcrs, pozz

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 feb 2013, 21:19

Dobra utakmica , mi smo uzasno limitirani bili . Caco , ilic i zrnic su nas nosili citavo drugo poluvrijeme. Sudije sve sto su navukle za nas usrali su sedmercem na kraju. Za one koji nisu bili vodili smo 25-24 i golman odbrani al sviraju sedmerac u zadnjoj sekundi igre :/

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 feb 2013, 21:39

steta velika bundava mi se uvalila u stomak :mrgreen: veceras.odlicna utakmica momci su se borili i dosli nadomak pobjede ali sudija svira sedmerac sa zvukom sirene i remi.steta stvarno.vidi se da bez damira nemozemo nista postici on nam vrijedi kao tri igraca dobra.nadati se samo da mozemo pobijediti capljinu i onda sa damirom polako privesti sezonu medu tri ekipe

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.