Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Ostale evropske lige
Grcko prvenstvo ce biti zanimljvije nego ikada,pazi samo sastave ekipa.
PAO
-------------Tzorvas----------------------
Seitaridis---Boumsong---Vintra---Sariegi
Leto-Karagounis-Gilberto---Nini
------------- Cisse-Govou-------------
klupa:Daniel Fernandes,Christodopuolos,Spiropoulos,Katsouranis.....
Oly
--------- Nikopolidis----------------------
Torossidis-Bravo-Mellberg-Papadopulos----
Riera--Ibagaza-Dudu---Romedahl
Derbyshire--Mirallas
klupa:Modesto,Mitroglu,Maresca,Pardo...Jos cekaju Pantelica da dodje.
Tu su jos veoma jaki AEK,PAOK,Aris...
PAO
-------------Tzorvas----------------------
Seitaridis---Boumsong---Vintra---Sariegi
Leto-Karagounis-Gilberto---Nini
------------- Cisse-Govou-------------
klupa:Daniel Fernandes,Christodopuolos,Spiropoulos,Katsouranis.....
Oly
--------- Nikopolidis----------------------
Torossidis-Bravo-Mellberg-Papadopulos----
Riera--Ibagaza-Dudu---Romedahl
Derbyshire--Mirallas
klupa:Modesto,Mitroglu,Maresca,Pardo...Jos cekaju Pantelica da dodje.
Tu su jos veoma jaki AEK,PAOK,Aris...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja ocekujem od Zenita da ponovo napravi veliki rezultat u Evropi.Ubjedljivo je prvi u Rusiji,sjani trener Spalleti i vrlo dobar roster.
Malafeev,Anyukov,Lukovic,Zyryanov,Danny,Huszti,Lazovic,Kerzhakov,Bukharov te uz cinjenicu da 90% Bruno Alves dolazi mozemo ocekivati velike stvari
Malafeev,Anyukov,Lukovic,Zyryanov,Danny,Huszti,Lazovic,Kerzhakov,Bukharov te uz cinjenicu da 90% Bruno Alves dolazi mozemo ocekivati velike stvari
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Barem osmina finala Lige prvakaDylan Dog je napisao/la:Ja ocekujem od Zenita da ponovo napravi veliki rezultat u Evropi.Ubjedljivo je prvi u Rusiji,sjani trener Spalleti i vrlo dobar roster.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
HRVATSKI nogometni reprezentativac Eduardo da Silva prvi se put u četvrtak putem web-stranice Šahtara obratio izravno navijačima svoga novog kluba.
Napadač hrvatske reprezentacije je prošli mjesec iz londonskog Arsenala prešao u Šahtar za koji još nije odigrao ni minute. No, to bi se trebalo promijeniti već u subotu kada na Donbass Arenu u 5. kolu ukrajinske Premierlige stiže Sevastopolj.
"Moguće je da ću u subotu prvi put zaigrati na travnjaku Donbass Arene kao član Šahtara. Vjerujem u to i s nestrpljenjem i nervozom čekam taj trenutak. Prvi nastup za novu momčad ostaje zauvijek u sjećanju", napisao je Eduardo.
"Znam da navijači Šahtara od mene očekuju igre na visokoj razini i mnoštvo pogodaka i da polažu puno nade u mene. Ono što mogu obećati je da ću učiniti sve da opravdam to povjerenje. Na terenu ću davati sve od sebe jer nogomet je moj život."
"Jedino što tražim od navijača Šahtara je podrška. Dođite na stadion u subotu, budite s nama. Trebamo vas, iznimno ste nam važni", zaključio je Eduardo.
Napadač hrvatske reprezentacije je prošli mjesec iz londonskog Arsenala prešao u Šahtar za koji još nije odigrao ni minute. No, to bi se trebalo promijeniti već u subotu kada na Donbass Arenu u 5. kolu ukrajinske Premierlige stiže Sevastopolj.
"Moguće je da ću u subotu prvi put zaigrati na travnjaku Donbass Arene kao član Šahtara. Vjerujem u to i s nestrpljenjem i nervozom čekam taj trenutak. Prvi nastup za novu momčad ostaje zauvijek u sjećanju", napisao je Eduardo.
"Znam da navijači Šahtara od mene očekuju igre na visokoj razini i mnoštvo pogodaka i da polažu puno nade u mene. Ono što mogu obećati je da ću učiniti sve da opravdam to povjerenje. Na terenu ću davati sve od sebe jer nogomet je moj život."
"Jedino što tražim od navijača Šahtara je podrška. Dođite na stadion u subotu, budite s nama. Trebamo vas, iznimno ste nam važni", zaključio je Eduardo.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Veceras je krenula Eredivisie 2010/2011.Glavni favoriti su kao i uvek PSV,Ajax ko i AZ i Twente.Naravno ne treba otpisati i Feyenoord.Prvenstvo otvaraju Roda-Twente.Za opstanak bi se trebali boriti De Graafschap,VVV,i Excelior najvise.
Od "nasih" tu su:
HRVATSKA:
Joey Didulica(AZ)
BIH
Dario Vujicevic(Twente)
SRBIJA:
Aleksandar Rankovic(aDO DEN HAAG)
Dusan Tadic(Groningen)
Nemanja Gudelj(NAC Breda)
Jagos Vukovic(PSV)
Filip Djuricic(Herenven)
Igor Djuric(Herenven)
Od "nasih" tu su:
HRVATSKA:
Joey Didulica(AZ)
BIH
Dario Vujicevic(Twente)
SRBIJA:
Aleksandar Rankovic(aDO DEN HAAG)
Dusan Tadic(Groningen)
Nemanja Gudelj(NAC Breda)
Jagos Vukovic(PSV)
Filip Djuricic(Herenven)
Igor Djuric(Herenven)
Zaboravio si Secerovica iz Rode 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Tek sad cujem za njega,zato nisam ni napisao.hammers je napisao/la:Zaboravio si Secerovica iz Rode
Zenit doveo Sergea Semaka,nakon Bukharova i drugi kljucni igrac iz sampionske generacije Rubina presao u Zenit,iako ima 34 godine bio je kapiten Rubina i igrao zaista odlicno.Jos jedan sjajan igrac doveden u ovome prelaznome roku,posle Bukharova,Lukovica i B.Alvesa.Meni bas i nije logicno da Rubin konkurentu za vrh tabele prodaje najbolje igrace,al eto,dobro za Zenit. 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
To se pojačavaju zbog Auxerre-a?Dylan Dog je napisao/la:Zenit doveo Sergea Semaka,nakon Bukharova i drugi kljucni igrac iz sampionske generacije Rubina presao u Zenit,iako ima 34 godine bio je kapiten Rubina i igrao zaista odlicno.Jos jedan sjajan igrac doveden u ovome prelaznome roku,posle Bukharova,Lukovica i B.Alvesa.Meni bas i nije logicno da Rubin konkurentu za vrh tabele prodaje najbolje igrace,al eto,dobro za Zenit.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma kakav Auxere,i bez ovih pojacanja su bili prejaki za njih,ovo su igraci za prolazak grupne faze l.PrvakaMonolog je napisao/la:To se pojačavaju zbog Auxerre-a?Dylan Dog je napisao/la:Zenit doveo Sergea Semaka,nakon Bukharova i drugi kljucni igrac iz sampionske generacije Rubina presao u Zenit,iako ima 34 godine bio je kapiten Rubina i igrao zaista odlicno.Jos jedan sjajan igrac doveden u ovome prelaznome roku,posle Bukharova,Lukovica i B.Alvesa.Meni bas i nije logicno da Rubin konkurentu za vrh tabele prodaje najbolje igrace,al eto,dobro za Zenit.
Eduardo u debiju zabio za Shakthar
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- alan_kardec
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:To se pojačavaju zbog Auxerre-a?Dylan Dog je napisao/la:Zenit doveo Sergea Semaka,nakon Bukharova i drugi kljucni igrac iz sampionske generacije Rubina presao u Zenit,iako ima 34 godine bio je kapiten Rubina i igrao zaista odlicno.Jos jedan sjajan igrac doveden u ovome prelaznome roku,posle Bukharova,Lukovica i B.Alvesa.Meni bas i nije logicno da Rubin konkurentu za vrh tabele prodaje najbolje igrace,al eto,dobro za Zenit.
Ovog Semaka su doveli samo da bi oslabili svog konkurenta za titulu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma ne vjerujem da bi ga doveli cisto radi toga basPostPostao/la alan_kardec dana 11 aug 2010, 02:34
Ovog Semaka su doveli samo da bi oslabili svog konkurenta za titulu
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma vala ja više vjerujem da je radi toga nego da nije. Prvo su im uzeli najboljeg napadača Bukharova, a sad i Semaka. Koliko imaju love komotno su mogli dovesti još dvojicu stranaca koji su uz to i kvalitetniji.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma dobro Bukharov je dobra investicija,mlad,odlican napadac,Semak je tu da se nadje sezonu-dvije,mada nakon sto su za Dannya dali 30 miliona eura od uprave Zenita moze se svasta ocekivati,pa i to da su doveli igraca samo da bi oslabili protivnikaalan_kardec je napisao/la:Ma vala ja više vjerujem da je radi toga nego da nije. Prvo su im uzeli najboljeg napadača Bukharova, a sad i Semaka. Koliko imaju love komotno su mogli dovesti još dvojicu stranaca koji su uz to i kvalitetniji.
Evo za ovaj vikend pocinje i Turska liga, a u prvom kolou se sastaju:
14.08.2010 20:00h GAZİANTEPSPOR - KASIMPAŞA
14.08.2010 20:00h SİVASSPOR - GALATASARAY A.Ş.
14.08.2010 22:00h BUCASPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
14.08.2010 22:00h ESKİŞEHİRSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
15.08.2010 19:30h MKE ANKARAGÜCÜ - TRABZONSPOR A.Ş.
15.08.2010 21:00h KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - MANİSASPOR
15.08.2010 21:45h FENERBAHÇE - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
16.08.2010 21:00h BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - KAYSERİSPOR
16.08.2010 21:00h BURSASPOR - KONYASPOR
14.08.2010 20:00h GAZİANTEPSPOR - KASIMPAŞA
14.08.2010 20:00h SİVASSPOR - GALATASARAY A.Ş.
14.08.2010 22:00h BUCASPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
14.08.2010 22:00h ESKİŞEHİRSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
15.08.2010 19:30h MKE ANKARAGÜCÜ - TRABZONSPOR A.Ş.
15.08.2010 21:00h KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - MANİSASPOR
15.08.2010 21:45h FENERBAHÇE - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
16.08.2010 21:00h BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - KAYSERİSPOR
16.08.2010 21:00h BURSASPOR - KONYASPOR
volio bih da bursa ili trabzon uzmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja ipak mislim da će ovo uzeti Galatasaray. Zreli su mi za titulu. Sumnjam da će Bursa ponoviti prošlosezonski(historijski)uspjeh, a Trabzon "vazda" zijani kada to niko ne očekuje. Jedino ne znam šta se može očekivati od Bešiktaša, moram priznati da ih nisam pratio za vrijeme ove pauze pa ne mogu donijeti sud o njima.
Po meni, ovakva će biti tabela:
1. Galatasaray
2. Fenerbahce
3. Bešiktaš
4. Trabzon
Po meni, ovakva će biti tabela:
1. Galatasaray
2. Fenerbahce
3. Bešiktaš
4. Trabzon
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Galatasaray mora dovesti jos najmanje 2 igraca da bi dosli u poziciju borbe za titulu. Nije problem u njihovoj jedanaestorki, vec u povredama i mentalitetu. Prosle sezone Kewell i Baros nisu igrali citavu drugu polusezonu, navijaci imali problem sa Ardom i Jo ( iz Man City-a ), a bilo je dosta problema i medju celnicima.
Sada imaju sanse jer Rijkaard poznaje tim vise nego prosle godine i ligu, doveli su Lorik Canu kao pojacanje sredini terena, ali bez jos jednog ili dvojice veznjaka, past ce u drugom dijelu sezone. Dobro im je sto su zamjenili doktore kluba koji su u zadnje dvije godine imali historijsko veliki broj povrijedjenih igraca ( pogresan tretman, pogresne operacije, nepotrebne operacije, pogresna dijagnoza i slicno ).
Sve u svemu, kvalitativno su najbolji, ali im treba dosta srece.
Najbolji tim za sada:
Aykut Ercetin
Sabri Sarioglu - Lucas Neill - Servet Cetin - Hakan Balta
Lorik Cana - Ayhan Akman
Harry Kewell - Elano - Arda Turan
Milan Baros
Besiktas je napravio sjajnu ekipu na celu sa Schusterom. Doveli su Quaresmu i Gutija, Nihat se oporavio 100%, a i nazad imaju Ernst-a i mladog turcina Necip Uysal-a koji igra sve bolje na poziciji zadnjeg veznog. Malo im je klimav napad, ali ako Bobo kojeg je trazio vec 2 godine Bordeaux udje u formu, bice to veoma ozbiljan kandidat za osvajanje lige. Pokusali su dovesti Adebayor-a, ali im vjerovatno to nece uspjeti.
Mozda imaju i malih problema u odbrani, sa ostarjelim Uzulmezom i nedovoljno jakim desnim bekom, pa ce ta pozicija vjerovatno pripasti stoperu Toromanu.
Najbolji tim:
Hakan Arikan
Ibrahim Toroman - Sivok - Mateo Ferrari - Ismail Koybasi
Fabian Ernst - Necip Uysal
Nihat Kahveci - Guti - Quaresma
Bobo
Fenerbahce je zadrzao kadar, osim Daum-a koji je dobio otkaz a njegovo mjesto zauzeo legendarni igrac Fenerbahce-a Aykut Kocaman. Vec su posrnuli protiv Young Boys-a, bili su totalno nespremni i neozbiljni, a i YB se pokazao veoma teskim protivnikom. Sve im zavisi od Alex-a, kao i proslih sezona, Guiza vjerovatno ide jer nije se decko snasao u Turskoj, Lugano pod znakom pitanja. Doveli su Stoch-a, veoma dobar igrac, i Dia je dosao iz Francuske koji po mome skromnom misljenju nije bas neki igrac. Brz, eksplozivan, jak.. ali ne i toliko tehnicki potkovan.
Fener vec duze vremena ima stabilnu ekipu, ne mijenjaju puno, ali nemaju srece sa predsjednikom koji je vec 12-13 godina tu, sve covjek drzi u svojim rukama. Imaju para, ali nemaju mozga. Jednom je prepustio treneru da radi sta hoce ( Zico ), i dosli su do cetvrtfinala lige prvaka kada su ispali od Chelseaja.
Govori se da ce dovesti Niang-a iz Marseilla.
Najbolji tim:
Volkan Demirel
Gokhan Gonul - Lugano - Bilica - Andre Santos
Christian - Emre B
Dia - Alex - Stoch
Semih
Bursaspor, sampion prosle sezone je zadrzao sve igrace, a najvaznije trenera Ertugurul Saglam-a, koji je sve ovo omogucio za Bursu. Idu direktno u ligu prvaka, dobili su mnogo novca, ali su samo kupili 3 igraca. Lijevi bek Wederson iz Fenerbahce-a, veznjak Emiliano Insua ( nekadasnji igrac Gladbach-a ), te nekadasnjim igracem Porto i Trabzon-a, Stepanov.
Ako se ponovo uspiju drzati kao tim, ali mnogo vaznije od toga, ako big 3 ne budu na nivou, mogu komotno biti sampioni. Doveli su jos 2-3 pojacanja pored ovih, ali niko zvucan.
Najbolji tim
Ivankov
Ali Tandogan - Omer Erdogan - Stepanov - Wederson
Batalla - Ivan Ergic
Volkan Sen - Insua - Ozan Ipek
Sercan Yildirim
Trabzonspor i nije bas dobar sa transferima, doveli su nedavno Jaju iz Metalist-a koji je bio veliko iznenadjenje pretprosle godine u Evropa Ligi. Imaju dobrog trenera ( Senol Gunes ) i par kvalitetnih igraca, ali tesko da ce se dokopati titule, zvijezde im se bas moraju poklopiti. Za protivnika u Play Off-u Lige Evrope dobili su Liverpool.
Najbolji tim:
Onur Kivrak
Serkan - Egemen - Glowacki - Cale
Selcuk Inan - Ceyhun
Yattara - Colman - Alanzinho
Jaja
Eto, ukratko u Turskoj ligi, iznenadjenje moze biti Kayserispor koji je doveo Shota Arveladze-a za trenera, imaju fin stadio i prosle sezone u prvoj polusezoni su bili na prvom mjestu. Tako da, sve je moguce..
Sada imaju sanse jer Rijkaard poznaje tim vise nego prosle godine i ligu, doveli su Lorik Canu kao pojacanje sredini terena, ali bez jos jednog ili dvojice veznjaka, past ce u drugom dijelu sezone. Dobro im je sto su zamjenili doktore kluba koji su u zadnje dvije godine imali historijsko veliki broj povrijedjenih igraca ( pogresan tretman, pogresne operacije, nepotrebne operacije, pogresna dijagnoza i slicno ).
Sve u svemu, kvalitativno su najbolji, ali im treba dosta srece.
Najbolji tim za sada:
Aykut Ercetin
Sabri Sarioglu - Lucas Neill - Servet Cetin - Hakan Balta
Lorik Cana - Ayhan Akman
Harry Kewell - Elano - Arda Turan
Milan Baros
Besiktas je napravio sjajnu ekipu na celu sa Schusterom. Doveli su Quaresmu i Gutija, Nihat se oporavio 100%, a i nazad imaju Ernst-a i mladog turcina Necip Uysal-a koji igra sve bolje na poziciji zadnjeg veznog. Malo im je klimav napad, ali ako Bobo kojeg je trazio vec 2 godine Bordeaux udje u formu, bice to veoma ozbiljan kandidat za osvajanje lige. Pokusali su dovesti Adebayor-a, ali im vjerovatno to nece uspjeti.
Mozda imaju i malih problema u odbrani, sa ostarjelim Uzulmezom i nedovoljno jakim desnim bekom, pa ce ta pozicija vjerovatno pripasti stoperu Toromanu.
Najbolji tim:
Hakan Arikan
Ibrahim Toroman - Sivok - Mateo Ferrari - Ismail Koybasi
Fabian Ernst - Necip Uysal
Nihat Kahveci - Guti - Quaresma
Bobo
Fenerbahce je zadrzao kadar, osim Daum-a koji je dobio otkaz a njegovo mjesto zauzeo legendarni igrac Fenerbahce-a Aykut Kocaman. Vec su posrnuli protiv Young Boys-a, bili su totalno nespremni i neozbiljni, a i YB se pokazao veoma teskim protivnikom. Sve im zavisi od Alex-a, kao i proslih sezona, Guiza vjerovatno ide jer nije se decko snasao u Turskoj, Lugano pod znakom pitanja. Doveli su Stoch-a, veoma dobar igrac, i Dia je dosao iz Francuske koji po mome skromnom misljenju nije bas neki igrac. Brz, eksplozivan, jak.. ali ne i toliko tehnicki potkovan.
Fener vec duze vremena ima stabilnu ekipu, ne mijenjaju puno, ali nemaju srece sa predsjednikom koji je vec 12-13 godina tu, sve covjek drzi u svojim rukama. Imaju para, ali nemaju mozga. Jednom je prepustio treneru da radi sta hoce ( Zico ), i dosli su do cetvrtfinala lige prvaka kada su ispali od Chelseaja.
Govori se da ce dovesti Niang-a iz Marseilla.
Najbolji tim:
Volkan Demirel
Gokhan Gonul - Lugano - Bilica - Andre Santos
Christian - Emre B
Dia - Alex - Stoch
Semih
Bursaspor, sampion prosle sezone je zadrzao sve igrace, a najvaznije trenera Ertugurul Saglam-a, koji je sve ovo omogucio za Bursu. Idu direktno u ligu prvaka, dobili su mnogo novca, ali su samo kupili 3 igraca. Lijevi bek Wederson iz Fenerbahce-a, veznjak Emiliano Insua ( nekadasnji igrac Gladbach-a ), te nekadasnjim igracem Porto i Trabzon-a, Stepanov.
Ako se ponovo uspiju drzati kao tim, ali mnogo vaznije od toga, ako big 3 ne budu na nivou, mogu komotno biti sampioni. Doveli su jos 2-3 pojacanja pored ovih, ali niko zvucan.
Najbolji tim
Ivankov
Ali Tandogan - Omer Erdogan - Stepanov - Wederson
Batalla - Ivan Ergic
Volkan Sen - Insua - Ozan Ipek
Sercan Yildirim
Trabzonspor i nije bas dobar sa transferima, doveli su nedavno Jaju iz Metalist-a koji je bio veliko iznenadjenje pretprosle godine u Evropa Ligi. Imaju dobrog trenera ( Senol Gunes ) i par kvalitetnih igraca, ali tesko da ce se dokopati titule, zvijezde im se bas moraju poklopiti. Za protivnika u Play Off-u Lige Evrope dobili su Liverpool.
Najbolji tim:
Onur Kivrak
Serkan - Egemen - Glowacki - Cale
Selcuk Inan - Ceyhun
Yattara - Colman - Alanzinho
Jaja
Eto, ukratko u Turskoj ligi, iznenadjenje moze biti Kayserispor koji je doveo Shota Arveladze-a za trenera, imaju fin stadio i prosle sezone u prvoj polusezoni su bili na prvom mjestu. Tako da, sve je moguce..
@Hagi,svaka cast na postu odlican prikaz situacije u Turskoj.
A danas krece i portugalska liga tekmom Braga-Portimonense.Kao i svake godine dosta dolazaka-odlazaka je bilo u Sagres ligi tako da su i ekipe dosta izmenjene.Glavni favoriti kao i svake godine su Porto,Benfica,Sporting i izmedju njih ce trebati traziti pobednika,no ne treba izostaviti ni Bragu koja je veoma jaka.
Porto je solidno trgovao dovodjenjem Waltera iz Internacionala,Joao Moutinha,Pavela Kieszeka iz Brage,Rodrigueza iz Banfielda.Otisli su im Stepanov(Bursa),Bruno Alves za neverovatnih 22 mil.u Zenit,Nuno Coelho u Sporting,naravno otislo im je jos dosta igraca ali ovo su oni malo bolji.Ekipa im je vec od ranije veoma jaka sa Heltonom na golu,reprezentativnim bekovima Uruguaya Perreirom i Fucileom,strasnom vezom Moutinho-Meireles i u napadu Hulk-Falcao dovoljni su da uteraju strah svakoj ekipi u kosti.
Sporting je takodje pretrpeo dosta izmena,dosli su Maniche,Alberto ZapaterMarco Tosligieri,Jaime Valdes te vec pomenuti Nuno Coelho,a otisli su im Ronny,Veloso,Moutinho,Williem Owusu te se moze reci da su ipak malo slabi nego proslu sezonu.Od ove sezone se ocekuje borba za vrh,potencijala imaju za to Rui Patricio,Tonel,Sinama Pongolle,Liedson,Djalo,Izmailov samo su neki od igraca koji bi mogli doneti radost u zeleni deo Lisabona.
Benficadovela Gaitana iz Boce,Jaru iz Arsenal Sarandia,Adu se vratio sa pozajmice Arisu,Roberto Jimenez dosao iz Atletica...otisli su im Ramires(Chelsea),Jose Schaffer(Rosari),Di Maria(Real Madrid),Quim(Braga)
Za Ramiresa i Di Mariu oni prakticno nisu nasli dostojne zamene pa ce i oni biti malo oslabljeni u odnosu na proslu sezonu no svakako veoma konkurentni za naslov.Tu su i dalje igraci poput Coentraoa,Cardoza,Aimara,Saviole,Menezesa,Alana Kardeca....
Za opstanak bi se trebali boriti Naval,Portimonense i Olhanense.
Od nasih odavde tu su:
Srbija:
Vladimir Stojkovic(Sporting)?
Lazar Jovisic(Nacional)
Ivan Todorovic(Nacional)
Andjelko Djuricic(Leiria)
BIH:
Daniel Stojanovic(Nacional)
Hrvatska
Kristijan PAvlovic(Nacional)
Crna Gora
Simon Vukcevic,Milan Purovic(Sporting)
Vlado Giljen(Nacional)
A danas krece i portugalska liga tekmom Braga-Portimonense.Kao i svake godine dosta dolazaka-odlazaka je bilo u Sagres ligi tako da su i ekipe dosta izmenjene.Glavni favoriti kao i svake godine su Porto,Benfica,Sporting i izmedju njih ce trebati traziti pobednika,no ne treba izostaviti ni Bragu koja je veoma jaka.
Porto je solidno trgovao dovodjenjem Waltera iz Internacionala,Joao Moutinha,Pavela Kieszeka iz Brage,Rodrigueza iz Banfielda.Otisli su im Stepanov(Bursa),Bruno Alves za neverovatnih 22 mil.u Zenit,Nuno Coelho u Sporting,naravno otislo im je jos dosta igraca ali ovo su oni malo bolji.Ekipa im je vec od ranije veoma jaka sa Heltonom na golu,reprezentativnim bekovima Uruguaya Perreirom i Fucileom,strasnom vezom Moutinho-Meireles i u napadu Hulk-Falcao dovoljni su da uteraju strah svakoj ekipi u kosti.
Sporting je takodje pretrpeo dosta izmena,dosli su Maniche,Alberto ZapaterMarco Tosligieri,Jaime Valdes te vec pomenuti Nuno Coelho,a otisli su im Ronny,Veloso,Moutinho,Williem Owusu te se moze reci da su ipak malo slabi nego proslu sezonu.Od ove sezone se ocekuje borba za vrh,potencijala imaju za to Rui Patricio,Tonel,Sinama Pongolle,Liedson,Djalo,Izmailov samo su neki od igraca koji bi mogli doneti radost u zeleni deo Lisabona.
Benficadovela Gaitana iz Boce,Jaru iz Arsenal Sarandia,Adu se vratio sa pozajmice Arisu,Roberto Jimenez dosao iz Atletica...otisli su im Ramires(Chelsea),Jose Schaffer(Rosari),Di Maria(Real Madrid),Quim(Braga)
Za Ramiresa i Di Mariu oni prakticno nisu nasli dostojne zamene pa ce i oni biti malo oslabljeni u odnosu na proslu sezonu no svakako veoma konkurentni za naslov.Tu su i dalje igraci poput Coentraoa,Cardoza,Aimara,Saviole,Menezesa,Alana Kardeca....
Za opstanak bi se trebali boriti Naval,Portimonense i Olhanense.
Od nasih odavde tu su:
Srbija:
Vladimir Stojkovic(Sporting)?
Lazar Jovisic(Nacional)
Ivan Todorovic(Nacional)
Andjelko Djuricic(Leiria)
BIH:
Daniel Stojanovic(Nacional)
Hrvatska
Kristijan PAvlovic(Nacional)
Crna Gora
Simon Vukcevic,Milan Purovic(Sporting)
Vlado Giljen(Nacional)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.