Tennis tipping - Opšta tema
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Tennis tipping - Opšta tema
Ko je prviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisam zadovoljan.BosniaBoston je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:50Evo bodovni saldo nakon 3 kola, tabela organizovana ide u utorak
Uno 36
Forster 24
Zundo 20
Alex 25
Bodi 31
BosniaBoston 30
Justin 34
Delinjo 36
EdinTm87 33
Haris 25
Felixians 29
Tm01hzne 36
Oldfashioned 27
Goretzka 30
Sylar 31
Willy 28
Migmig 29
Kapiten 31
Fcb1986 31
Ronaldo 7
Maestro 32

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Da ne bude zabune morao sam ispraviti prošli post za tipping jer sam umjesti 0:3 na paru Fognini-Nadal stavio p:3.
Da administracija i vrh znaju.
Da administracija i vrh znaju.
"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Napravljene su odredjene reforme, prvi post na onoj temi je editovan pa pogledajte. Pogotovo je zanimljivo ovo vezano za TB
Tiebreaker izmedju onih koji imaju jednako bodova ce se odlucivat na nacin ko ima vise bodova u finalu, ako je jednako onda u polufinalu, ako je jednako onda u cetvrtfinalu, itd.
ATP bodovi za Grand Slam turnire cemo racunati kao uduplane za Formulu 1 i prvih 10 igraca, dok ce za masterse biti upola manji za prvih 10, odnosno isto kao u Formuli. Tako da pobjednik prvog GSa dobija 50 bodova.
Tiebreaker izmedju onih koji imaju jednako bodova ce se odlucivat na nacin ko ima vise bodova u finalu, ako je jednako onda u polufinalu, ako je jednako onda u cetvrtfinalu, itd.
ATP bodovi za Grand Slam turnire cemo racunati kao uduplane za Formulu 1 i prvih 10 igraca, dok ce za masterse biti upola manji za prvih 10, odnosno isto kao u Formuli. Tako da pobjednik prvog GSa dobija 50 bodova.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Niko nije tipovao na Karatseva,a jesmo svi znalci 

Ko je na cicibana tipovao ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znak podrske za Rusa protiv Djokovic dinastije. Okaci i ti avatar, taj nosas 10 godina

#Punoljetstvo
Pa po njemu sam prepoznatljivBosniaBoston je napisao/la: ↑17 feb 2021, 16:10Znak podrske za Rusa protiv Djokovic dinastije. Okaci i ti avatar, taj nosas 10 godina![]()

Neka podrzacu ja i ovako Danila ako prodje Cicibana
Što je gusto na vrhu... finale će odlučit pobjednika, još sad trodupli bodovi.
OldFashioned MVP kola, 3 pogođena rezultata
OldFashioned MVP kola, 3 pogođena rezultata

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Decki pisite ovdje o pogodjenim promasenim,da je kolegi preglednije kad bude zbrajao,fala fina 
Nego Dela promasices Cilica tako da
Ipak Dela si ti upravu
razacarao me moj brat talijan 

Nego Dela promasices Cilica tako da

Ipak Dela si ti upravu

Trebao sam ici sve 2-1, a ne 2-0.
A ove mlade potencijale ne vrijedi komentarisati. Kad te drvosjeca Isner izbaci nisi za vece domete.

A ove mlade potencijale ne vrijedi komentarisati. Kad te drvosjeca Isner izbaci nisi za vece domete.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pogodio sam oba crvena tačne rezultate, ali sam fulio Čilića i Isnera, te Aguta tačan rezultat... mislim da će bit gusto na vrhu, 6-7 ljudi u bod
Kei još ostao, samo nas trojica imamo 1-2 svi ostali 0-2, vamos Kei do seta
Kei još ostao, samo nas trojica imamo 1-2 svi ostali 0-2, vamos Kei do seta

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sve isto i kod mene,sad je samo ostalo 2-0 za Tisitispasa da me ispostuje

Samo da je Karen uzeo treći set, turnir bi već bio gotov. Ovako se valja mučiti do kraja.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jbg-a, sreća za nas pa je još crveni par

Mene je Humbert tako ugasio protiv Nika na AO... servis za pobjedu u 4. setu koja mi donosi 4 boda i s kojom bi uzeo titulu, i zijani lik meč, cirkus
-
- Kontakt:
Sutra baš nezgodni mečevi za pogoditi, biće dosta različitih tipovanja.
Forma je prolazna, klasa je vječnaJustin je napisao/la: .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.