NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston

96BadBoy
Kontakt:

Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE

Post Postao/la 96BadBoy » 01 feb 2017, 17:27

Torres_9 je napisao/la:
96BadBoy je napisao/la:Bodi,gasi natjecanje dok ne krene play off.Ovo je postalo smijesno nemoze se nista pogodit. :D
samir ih reseta samo tako 7/8 u dva dana

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajde neka,barem neko :thumbup: ima dosta smijesnih i cudnih rezultata zadnje vrijeme
Igraj Široki ti si najbolji!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 feb 2017, 19:57

Torres_9 je napisao/la:
96BadBoy je napisao/la:Bodi,gasi natjecanje dok ne krene play off.Ovo je postalo smijesno nemoze se nista pogodit. :D
samir ih reseta samo tako 7/8 u dva dana

Ne gasi nista dok me krenulo..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 02 feb 2017, 10:32

mirzatele je napisao/la:Cleveland - Minnesota (211.5) OVER 1.59

Kvota je 1.59 pa ako je problem izbrisite mi. Cleveland ovu granicu nije presao u zadnje dvije utakmice, ali je prije toga u 7 zaredom presao. Minnesota je u zadnjih 5 utakmica svaki put presla. Mislim da ce se brzo igrati i veceras i da ce Cleveland dati 120-ak poena a i Minnesota bi trebala pomoci sa barem 100.

OMJER 0/0
slika
Brate, nemoj se ljutiti ali pravila su jasna. U moru parova koji su se sinoć igrali, ti baš uhvatio za ovaj par. :nene:

Ako ti bodi123 prihvati, neće meni problem biti da dodam u evidenciju ali da se pitam, ne bih ti priznao. Prvo što će se pojedinci buniti a drugo što će početi isto da rade jer ako je tebi prošlo, što ne bi i njima.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 feb 2017, 10:50

Znači, malo je reći da jučer nisam bio ni blizu. Lopez k'o da je pucao kredenac, Conley svoje odradio i nije poslije bilo potrebe da igra, Šarić nije iskoristio neigranje Embiida i Covija, samo bonus par 'ladno prođe.

A fakat je bio "grozan" dan za undere i overe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 feb 2017, 11:18

Ma nemojte ga računati kad je ispod granice..nego sam ga izabrao, požurio da napišem prije 12 i onda tek se sjetim..moja greška

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 02 feb 2017, 11:28

Fakat sinoc camuge KATASTROFA. Imao sam tiket sa 6 parova i pogodio 1 :rol:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 02 feb 2017, 14:01

kod
mene jonas vise licnih skupio nego minuta na terenu hah

Sella13
Kontakt:

Post Postao/la Sella13 » 02 feb 2017, 15:15

Pozdrav , da li se mogu prijaviti na takmicenje ?

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 02 feb 2017, 15:17

Sella13 je napisao/la:Pozdrav , da li se mogu prijaviti na takmicenje ?
moze.

mozes poceti tipovati vec od danas, moras procitati pravila i postovati ista, pogledaj par postova od ovih ucesnika sto vec igraju da bi lakse shvatio kako se tipuje, sretno.

Ubacen sedmicni ranking, kao i dnevni za ponedjeljak, utorak i srijedu, samir nastavlja sa dominacijom. :mrgreen:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=135&t=11890
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Sella13
Kontakt:

Post Postao/la Sella13 » 02 feb 2017, 16:59

bodi123 je napisao/la:
Sella13 je napisao/la:Pozdrav , da li se mogu prijaviti na takmicenje ?
moze.

mozes poceti tipovati vec od danas, moras procitati pravila i postovati ista, pogledaj par postova od ovih ucesnika sto vec igraju da bi lakse shvatio kako se tipuje, sretno.

Ubacen sedmicni ranking, kao i dnevni za ponedjeljak, utorak i srijedu, samir nastavlja sa dominacijom. :mrgreen:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=135&t=11890
Postavio sam nadam se da treba tako nesto :)

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 02 feb 2017, 17:03

Pozdrav.

Ako ima mjesta, i ja bih se želio pridružiti takmičenju. Mislim da mogu doprinijeti. Ako trenutno nema mjesta, ako može da me obavijestite kada bude, jer je tema za prijave zaključana.

Sretno svima...

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 02 feb 2017, 17:19

Sella13 je napisao/la:Postavio sam nadam se da treba tako nesto :)
Fali ti još samo screenshot parova sa wwina. Pogledaj kako smo mi tamo postavljali u temi za postavljanje parova. Imaš pravo i na 3 bonus para sedmično, za njih ne moraš pisati analize.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 02 feb 2017, 17:22

Stone Island je napisao/la:
Sella13 je napisao/la:Postavio sam nadam se da treba tako nesto :)
Fali ti još samo screenshot parova sa wwina. Pogledaj kako smo mi tamo postavljali u temi za postavljanje parova. Imaš pravo i na 3 bonus para sedmično, za njih ne moraš pisati analize.
I jos boldovat' tipove i napisati omjer :lol:

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 02 feb 2017, 17:24

bvb je napisao/la: I jos boldovat' tipove i napisati omjer :lol:
A dobro, ne treba mu omjer jer su mu prvi parovi. Najgore je što ćemo se slomiti objašnjavajući, a frajer će za tri dana prestati tipovati. :lol:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 02 feb 2017, 17:28

A dobro, ne treba mu omjer jer su mu prvi parovi. Najgore je što ćemo se slomiti objašnjavajući, a frajer će za tri dana prestati tipovati. :lol:
Haha, zezam se malo, polahko. To jest vrlo moguce, kao sto je i vecina prestala. Ako postavi 15 parova do nedjelje dobar je. :D Ma, sve pise tamo u pravilima, a i imaju postovi od ostalih.

Sella13
Kontakt:

Post Postao/la Sella13 » 02 feb 2017, 17:29

Hvala samo kad bi ja znao kako se to radi al haj skontat cu :D ma necu prestat kladim se ja dugo :cool:

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 02 feb 2017, 17:33

Sella13 je napisao/la: Hvala samo kad bi ja znao kako se to radi al haj skontat cu :D ma necu prestat kladim se ja dugo :cool:
Nađeš printscreen tipku na tastaturi, pritisneš je i automatski idi u Paint, imaš lijevo na vrhu opciju da zalijepiš sliku i to klikni. Izreži sliku da se vide parovi i vrijeme na laptopu/kompjuteru. Potom je spasiš i upload je na postimage.org stranici i kopiraš drugi link, zalijepiš taj link u post kojeg ćeš selektovati i klikneš Img u toj koloni iznad posta i to je to.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 02 feb 2017, 17:35

Sella13 je napisao/la: Hvala samo kad bi ja znao kako se to radi al haj skontat cu :D ma necu prestat kladim se ja dugo :cool:
Nađeš printscreen tipku na tastaturi, pritisneš je i automatski idi u Paint, imaš lijevo na vrhu opciju da zalijepiš sliku i to klikni. Izreži sliku da se vide parovi i vrijeme na laptopu/kompjuteru.
Mozda zna covjek print screen, ali ne zna boldat, nje haman pisao dosad na forumu. Udji buraz tamo na neku temu koja je dugo neaktivna i vjezbaj, postavljaj sta hoces. :lol:

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 02 feb 2017, 17:43

bvb je napisao/la:
Nađeš printscreen tipku na tastaturi, pritisneš je i automatski idi u Paint, imaš lijevo na vrhu opciju da zalijepiš sliku i to klikni. Izreži sliku da se vide parovi i vrijeme na laptopu/kompjuteru.
Mozda zna covjek print screen, ali ne zna boldat, nje haman pisao dosad na forumu. Udji buraz tamo na neku temu koja je dugo neaktivna i vjezbaj, postavljaj sta hoces. :lol:
E jbg onda. Skontat će, nije valjda glup.

Sella13
Kontakt:

Post Postao/la Sella13 » 02 feb 2017, 17:46

Mozda zna covjek print screen, ali ne zna boldat, nje haman pisao dosad na forumu. Udji buraz tamo na neku temu koja je dugo neaktivna i vjezbaj, postavljaj sta hoces. :lol:[/quote]
E jbg onda. Skontat će, nije valjda glup.[/quote]

Ne smije se uredjivat post pa da ne diram nista, mozda ovako prodje ako ne onda od sutra krecem .Uglavnom hvala :thumbup:

Zaključano

Natrag na “NBA/EL SS.ba takmičenje”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.