Ajde neka,barem nekoTorres_9 je napisao/la:samir ih reseta samo tako 7/8 u dva dana96BadBoy je napisao/la:Bodi,gasi natjecanje dok ne krene play off.Ovo je postalo smijesno nemoze se nista pogodit.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
Ajde neka,barem nekoTorres_9 je napisao/la:samir ih reseta samo tako 7/8 u dva dana96BadBoy je napisao/la:Bodi,gasi natjecanje dok ne krene play off.Ovo je postalo smijesno nemoze se nista pogodit.
Ne gasi nista dok me krenulo..Torres_9 je napisao/la:samir ih reseta samo tako 7/8 u dva dana96BadBoy je napisao/la:Bodi,gasi natjecanje dok ne krene play off.Ovo je postalo smijesno nemoze se nista pogodit.
Brate, nemoj se ljutiti ali pravila su jasna. U moru parova koji su se sinoć igrali, ti baš uhvatio za ovaj par.mirzatele je napisao/la:Cleveland - Minnesota (211.5) OVER 1.59
Kvota je 1.59 pa ako je problem izbrisite mi. Cleveland ovu granicu nije presao u zadnje dvije utakmice, ali je prije toga u 7 zaredom presao. Minnesota je u zadnjih 5 utakmica svaki put presla. Mislim da ce se brzo igrati i veceras i da ce Cleveland dati 120-ak poena a i Minnesota bi trebala pomoci sa barem 100.
OMJER 0/0
moze.Sella13 je napisao/la:Pozdrav , da li se mogu prijaviti na takmicenje ?
Postavio sam nadam se da treba tako nestobodi123 je napisao/la:moze.Sella13 je napisao/la:Pozdrav , da li se mogu prijaviti na takmicenje ?
mozes poceti tipovati vec od danas, moras procitati pravila i postovati ista, pogledaj par postova od ovih ucesnika sto vec igraju da bi lakse shvatio kako se tipuje, sretno.
Ubacen sedmicni ranking, kao i dnevni za ponedjeljak, utorak i srijedu, samir nastavlja sa dominacijom.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=135&t=11890
Fali ti još samo screenshot parova sa wwina. Pogledaj kako smo mi tamo postavljali u temi za postavljanje parova. Imaš pravo i na 3 bonus para sedmično, za njih ne moraš pisati analize.Sella13 je napisao/la:Postavio sam nadam se da treba tako nesto
I jos boldovat' tipove i napisati omjerStone Island je napisao/la:Fali ti još samo screenshot parova sa wwina. Pogledaj kako smo mi tamo postavljali u temi za postavljanje parova. Imaš pravo i na 3 bonus para sedmično, za njih ne moraš pisati analize.Sella13 je napisao/la:Postavio sam nadam se da treba tako nesto
A dobro, ne treba mu omjer jer su mu prvi parovi. Najgore je što ćemo se slomiti objašnjavajući, a frajer će za tri dana prestati tipovati.bvb je napisao/la: I jos boldovat' tipove i napisati omjer
Haha, zezam se malo, polahko. To jest vrlo moguce, kao sto je i vecina prestala. Ako postavi 15 parova do nedjelje dobar je.Stone Island je napisao/la:A dobro, ne treba mu omjer jer su mu prvi parovi. Najgore je što ćemo se slomiti objašnjavajući, a frajer će za tri dana prestati tipovati.bvb je napisao/la: I jos boldovat' tipove i napisati omjer
Hvala samo kad bi ja znao kako se to radi al haj skontat cuStone Island je napisao/la:A dobro, ne treba mu omjer jer su mu prvi parovi. Najgore je što ćemo se slomiti objašnjavajući, a frajer će za tri dana prestati tipovati.bvb je napisao/la: I jos boldovat' tipove i napisati omjer
Nađeš printscreen tipku na tastaturi, pritisneš je i automatski idi u Paint, imaš lijevo na vrhu opciju da zalijepiš sliku i to klikni. Izreži sliku da se vide parovi i vrijeme na laptopu/kompjuteru. Potom je spasiš i upload je na postimage.org stranici i kopiraš drugi link, zalijepiš taj link u post kojeg ćeš selektovati i klikneš Img u toj koloni iznad posta i to je to.Sella13 je napisao/la: Hvala samo kad bi ja znao kako se to radi al haj skontat cuma necu prestat kladim se ja dugo
Mozda zna covjek print screen, ali ne zna boldat, nje haman pisao dosad na forumu. Udji buraz tamo na neku temu koja je dugo neaktivna i vjezbaj, postavljaj sta hoces.Stone Island je napisao/la:Nađeš printscreen tipku na tastaturi, pritisneš je i automatski idi u Paint, imaš lijevo na vrhu opciju da zalijepiš sliku i to klikni. Izreži sliku da se vide parovi i vrijeme na laptopu/kompjuteru.Sella13 je napisao/la: Hvala samo kad bi ja znao kako se to radi al haj skontat cuma necu prestat kladim se ja dugo
E jbg onda. Skontat će, nije valjda glup.bvb je napisao/la:Mozda zna covjek print screen, ali ne zna boldat, nje haman pisao dosad na forumu. Udji buraz tamo na neku temu koja je dugo neaktivna i vjezbaj, postavljaj sta hoces.Stone Island je napisao/la:Nađeš printscreen tipku na tastaturi, pritisneš je i automatski idi u Paint, imaš lijevo na vrhu opciju da zalijepiš sliku i to klikni. Izreži sliku da se vide parovi i vrijeme na laptopu/kompjuteru.Sella13 je napisao/la: Hvala samo kad bi ja znao kako se to radi al haj skontat cuma necu prestat kladim se ja dugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.