Pa Andy je poznat kao server, svi znaju ko je Andy RoddickGazda je napisao/la: Dere Andy, sa ovakvom igrom Roger je mala maca

Onakva prednost kod 0:1 i 0:40 se ne ispušta, 3 vezane break lopte..
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pa Andy je poznat kao server, svi znaju ko je Andy RoddickGazda je napisao/la: Dere Andy, sa ovakvom igrom Roger je mala maca
servis ga je nenormalno sluzio
Što radite kad ste šest tjedana na praznicima?"U svakom slučaju, ja sam već odavno u karijeri postigao toliko više od onoga čemu sam se nadao, „samo“ jedan Wimbledon je bio sve što sam na počecima priželjkivao. Tako da ne, neće se promijeniti ništa. Jedino što mi je u krvi da uvijek želim još i više kako bih još više i uživao u uspomenama snažnima kao što je bio primjerice taj prvi Wimbledon“ (2003. godine, nap. a.) “ili kad sam prije tri godine izjednačio Samprasov rekord od 14 Grand Slam naslova i to baš ovdje na Roland Garrosu koji je dotad bio jedini koji još nisam imao. Sve te pobjede, svi naslovi i rekordi smanjuju pritisak, ali vatra je još uvijek tu. Sva sreća da je tako, da nije, više ne bih igrao! Trudim se proživjeti čim ljepšu karijeru i nakon što podvučem crtu da ne žalim ni za čim".
Zbog čega volite tenis? Što je to vama u tenisu što ga čini drugačijim od drugih sportova?"Da, srećeš se s raznim tipovima igre i moraš se koncentrirati i na igru protivnika, ali i na svoju. S kim god igraš i ti imaš tu što za reći, naprimjer možeš odlučiti svaku izmjenu završiti u najviše tri udarca. Što je posebno korisno kad si umoran, igraš, a odmaraš. Iz tog razloga ne pobjeđuje uvijek izdržljiviji: onaj umorni počne igrati na svaku loptu na sve ili ništa, počne pogađati i prije nego se ovaj izdržljivi i snađe, on je taj kojeg sada hvata panika! U tome je ljepota tenisa, sve je moguće i u svakom trenutku meča. Sve još začini i sustav bodovanja, izgubio se prvi set, ali u sljedećem počinješ iz početka. Eto, taj miks je ono što volim i to ne računajući sva prelijepa mjesta koja sam tijekom karijere bio u prilici posjetiti", naglasio je Federer.
samosarajvo je napisao/la:Strasna stvar za ovu aleju, legenda.
Citam sad malo postove sa prve,druge,trece i cetvrte stranice, pisane u periodu kad je Roger osvojio svoj 15 GS, Wimbledon 2009 i smijem se.
Prvi post "ma sta ce Nadal, tek mu 23 a karijera mu visi o koncu, koljena starija od njega 30 godina itd, nece on osvojit jos 2 GS u karijeri...isl
Od tog perioda Roger je osvojio 1 GS a Rafa 6 komada![]()
Nemojte se uvrjedit ili nesto slicno, samo mi je malo smijesno kako![]()
LP
Ne volim kad mi se rijeci izvrcu..ja u svom postu nisam spomeno najveceg ili ne najveceg svih vremena..samo se osvrnuo na komentare iz 2009.VolimLiverpool je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Strasna stvar za ovu aleju, legenda.
Citam sad malo postove sa prve,druge,trece i cetvrte stranice, pisane u periodu kad je Roger osvojio svoj 15 GS, Wimbledon 2009 i smijem se.
Prvi post "ma sta ce Nadal, tek mu 23 a karijera mu visi o koncu, koljena starija od njega 30 godina itd, nece on osvojit jos 2 GS u karijeri...isl
Od tog perioda Roger je osvojio 1 GS a Rafa 6 komada![]()
Nemojte se uvrjedit ili nesto slicno, samo mi je malo smijesno kako![]()
LP
Nećemo se uvrijediti,ali znamo ko je najbolji teniser svih vremenaVrlo dobro to znamo.
Sutra Roger protiv Novaka.Jedino ofanzivnom igrom i odličnim servisom može da parira svjetskom broju 1.Oni komentatori na SK vole da pretjeruju,Novak nije nešto posebno odigrao protiv Mayera.Međutim,Novakova velika prednost je što je čovjek mentalno najjači kada to najviše treba,upravo na brejk loptama.Ako će sutra dobiti Rogera,nek ga dobije 3:0,a ne da Roger opet ima meč lopte kao što se 2x dešavalo na US openu.
Jedva čekam meč,vjerujem u Federera i da,ukoliko Roger slavi sutra i u finalu,ide ponovo na prvo mjesto.
GO ROGER ! SIMPLY THE BEST !
P.S.Znam da sam malo temu fulio, ne zamjerite.Before the injury, until the age of eighteen,
I’d do five hours a day or more; now I do three and a half, and less
intensively than I used to.
Virtu4l je napisao/la:1. Šanse da se vrati na prvo mjesto su ravne mojim šansama da ostvarim normu za Olimpijadu.Alfa_Muzijak je napisao/la:Ove godine se vraca gdje mu je mjesto. Na 1. poziciju.
2. Prvo mjesto zauzima onaj kojem je trenutno mjesto na njoj.
Virtu4l je napisao/la:Pa teoretski je moguće da ja 100 metara istrčim za manje od 10.21 sekundi.Alfa_Muzijak je napisao/la: Ja mislim da hoce, ti mislis da nece. Da li je teoretski moguce: DA.
jbte care idi se ti bavit atletikomPa teoretski je moguće da ja 100 metara istrčim za manje od 10.21 sekundi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto sam makar bronce na olimpijadidelko je napisao/la:jbte care idi se ti bavit atletikomPa teoretski je moguće da ja 100 metara istrčim za manje od 10.21 sekundi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xD xD
To je to!reds je napisao/la:Od Rogerovog servisa i Novakovog returna će možda zavisiti i ishod cijelog meča. Po meni više se pita Federer nego Novak. U posljednje vrijeme Roger protiv Noleta i Rafe je više gubio zahvaljujući sebi i nevjerovatnom velikim brojem neforsiranih grešaka, nego zbog neke superiorne igre njegovih rivala.
Dakle, servis + što manji broj neforsiranih grešaka je recept za pobjedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.