Svako kolo 2 vjecita derbijaASD je napisao/la:Naredne sezone ce biti 10, ali ove jeste bilo 6.akisarajevo92 je napisao/la:tek sad cujem da u Armenskoj ligi igra 6 ekipa po sestrostrukom sistemu, koji je to smor, cijele godine iste utakmice
Da stvar bude gora od tih 6 klubova 5 je iz Yerevana, i da jos stvar bude gora tih 5 igra na 3 stadiona.
Reklo bi se predosadno.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Spartak je osvojio SVK ligu prosle sezone zahvaljajuci treneru Nestor El Maestro, a on je sad napustio klub.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 11 jul 2018, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Jesi polozio ispit?FoSte95 je napisao/la:znači toliko čekaš te evropske utakmice i kada dođe taj dan profa stavi ispit u pola pet poslijepodne tako da ni na jednu ne možeš stići
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zamisli taj kvalitet kad ti Jevtic donese titulu.Vucevich je napisao/la:Spartak je osvojio SVK ligu prosle sezone zahvaljajuci treneru Nestor El Maestro, a on je sad napustio klub.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Koliko sporo Zrinjski istrci kontre jbt, mogli su dati gol do sad da je to malo brze
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- ASD
- Kontakt:
Kako lose odradise ovu tranziciju, bilo je prostora puno.
Dobro stoji Zrinjski. Mogli smo vidjeti da Spartak nije ni blizu kako su se neki pribojavali. Sad izdrzati jos 45 minuta i 0-0 ko Rusija.
Al koja uspavanka uz ovog komentatora i prazne tribine.
Hvala. Morali bi vi to proci, ne vidim nacin da primite dva gola od takve ekipe. Bilo bi super da ovi nisu zabili, al pobjeda je pobjeda i ne znam da bi se itko prije meca bunio protiv ovih 1-2.FrancescoTotti je napisao/la:Prvih 20 minuta odlicnih za nas tim, iz par uigranih akcija dosli do 2 gola. Nakon toga svjesno prepustamo igru njima a armenci nimalo nisu naivni u napadu. Imali dosta ubacivanja, dosta su napravili situacija pred golom i onda sredinom prvog poluvremena sa 35 metara covjek sutira a golman Pavlovic reaguje ko mlohava cuna i to je 2-1. Do kraja poluvremena nasi smuseni u odbrani, ni pogledali nisu ka golu protivnika.Signore je napisao/la:Cestitke Sarajevu. Daj netko realan ukratko da opise utakmicu. Sad kuci dosao, nisam imao vremena cak ni da pratim rezultat, sad vidim pobjeda.
Sretno Zrinjskom!
U drugom poluvremenu se igralo na sredini, bez prilika za nase, a armenci pogodili stativu opet iz slobodnjaka.. Pri kraju se vidjelo da ovi nasi hoce izdahnut jer se igralo na 40 stepeni.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Glupi, retardirani Bojan Pavlović je kriv. Lopta ide u njega sa 35 metara i on je bukvalno skrene u gol **** te. Frajer veci dusman od ŽeljeSignore je napisao/la:Dobro stoji Zrinjski. Mogli smo vidjeti da Spartak nije ni blizu kako su se neki pribojavali. Sad izdrzati jos 45 minuta i 0-0 ko Rusija.
Hvala. Morali bi vi to proci, ne vidim nacin da primite dva gola od takve ekipe. Bilo bi super da ovi nisu zabili, al pobjeda je pobjeda i ne znam da bi se itko prije meca bunio protiv ovih 1-2.FrancescoTotti je napisao/la:Prvih 20 minuta odlicnih za nas tim, iz par uigranih akcija dosli do 2 gola. Nakon toga svjesno prepustamo igru njima a armenci nimalo nisu naivni u napadu. Imali dosta ubacivanja, dosta su napravili situacija pred golom i onda sredinom prvog poluvremena sa 35 metara covjek sutira a golman Pavlovic reaguje ko mlohava cuna i to je 2-1. Do kraja poluvremena nasi smuseni u odbrani, ni pogledali nisu ka golu protivnika.Signore je napisao/la:Cestitke Sarajevu. Daj netko realan ukratko da opise utakmicu. Sad kuci dosao, nisam imao vremena cak ni da pratim rezultat, sad vidim pobjeda.
Sretno Zrinjskom!
U drugom poluvremenu se igralo na sredini, bez prilika za nase, a armenci pogodili stativu opet iz slobodnjaka.. Pri kraju se vidjelo da ovi nasi hoce izdahnut jer se igralo na 40 stepeni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- prisonbreak
- Kontakt:
Dosta bolji od prvih. Valjao bi im jedan gol.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Mogu li ovim rezultatom biti zadovoljni dečki iz Mostara? 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trnava je osvojila titulu prosle sezone tako sto su zavrsili prvenstvo iza kulisa, kakav El Maestro i slicni teletabisi. Prijatelj koji zivi tamo mi je govorio da to nisu ni krili uopste, laganica. Tako da oni nisu nikakv bauk, moze Zrinjski dalje. E sad pitanje je koliko su i oni ozbiljna ekipa, ali vidim da je zadrzana okosnica tima oko Bilbije i Filipovica.
0-0 je vazda bolji rezultat za domacina u prvoj tekmi.Gol Zrinjskog ovdje znaci mnogo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otprilike.. jedan gol u gostima i domacinu onda trebaju dva sto je uvijek problemmiky_hz je napisao/la:0-0 je vazda bolji rezultat za domacina u prvoj tekmi.Gol Zrinjskog ovdje znaci mnogo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Zrinjski
Pobjeda - fantastično
Zadržati 0 u drugom poluvremenu - odlično
Postići gol i poraz od jedan razlike - dobro
Ostali nije najbolje
Iako je najrealnije da ce ostati 0:0
Pobjeda - fantastično
Zadržati 0 u drugom poluvremenu - odlično
Postići gol i poraz od jedan razlike - dobro
Ostali nije najbolje
Iako je najrealnije da ce ostati 0:0
Pa to, fakticki gost tog drugog meca sa 2 eventualna nerjesena prolazi.MortemHz je napisao/la:Otprilike.. jedan gol u gostima i domacinu onda trebaju dva sto je uvijek problemmiky_hz je napisao/la:0-0 je vazda bolji rezultat za domacina u prvoj tekmi.Gol Zrinjskog ovdje znaci mnogo.
Najgori rezultat nit se mozes branit,nit napast.Uzas za spremit utakmicu jel u sekundi sve moze pasti .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cirjak,, kakav glupan!
Zadnja izmjena: vlakanje, dana/u 11 jul 2018, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
- prisonbreak
- Kontakt:
Sazrio momak prije 10 minuta da izadje al trener ceka
sta uradi Cirjak

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Bezveze crveni karton
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.