selite se na drugi stadionsony_91 je napisao/la:
ma sve su to mladi momci željni dokazivanja, protiv Iskre smo takođe imali terensku dominaciju ali nas teren sputava u razvijanju igre, kod nas dimenzije minimalne i to nam stvara probleme

selite se na drugi stadionsony_91 je napisao/la:
ma sve su to mladi momci željni dokazivanja, protiv Iskre smo takođe imali terensku dominaciju ali nas teren sputava u razvijanju igre, kod nas dimenzije minimalne i to nam stvara probleme
Idemo na Banju Ilidžubega_afc je napisao/la:selite se na drugi stadionsony_91 je napisao/la: ma sve su to mladi momci željni dokazivanja, protiv Iskre smo takođe imali terensku dominaciju ali nas teren sputava u razvijanju igre, kod nas dimenzije minimalne i to nam stvara problemei jah,trebate golmana boljeg dovest,prvih 15 min je bio dobar a poslije nezz,trema,nervoza,sta li je,kriza je bio vecim dijelom utakmice
hahaah,ma nije on nimalo kriv,ko je ono mogo ocekivat,ja smjesniji go nisam vidio uzivo,gledo jesam po netu,al uzivo nikad,gdje ces dalje kad se i spiker na stadionu toliko nasmijo da nije mogo rec ko je dao golsony_91 je napisao/la:Idemo na Banju Ilidžubega_afc je napisao/la:selite se na drugi stadionsony_91 je napisao/la: ma sve su to mladi momci željni dokazivanja, protiv Iskre smo takođe imali terensku dominaciju ali nas teren sputava u razvijanju igre, kod nas dimenzije minimalne i to nam stvara problemei jah,trebate golmana boljeg dovest,prvih 15 min je bio dobar a poslije nezz,trema,nervoza,sta li je,kriza je bio vecim dijelom utakmice
. Ma dobar je Bilajac golman, ne bi ga dali niti za jednog golmana iz ove lige, on je ovdje od 1. kantonalne i sasvim je solidan golman, juče jeste malo nesiguran bio drugo poluvrijeme ali ništa strašno. On je malo iskusniji među njima (07.01.1987.g.), jedino je kriv za drugi gol, jer je malo pužurio ali to je sve što je bilo do njega.
Ma samo je kriv jer je požurio da ispuca loptu a gore bio naš špic među tri odbrambena igrača, vi odma prenijeli loptu i gol. Mislim da smo i pogriješili kad smo zamijenili Kešetovića sa Šehićem. Sve golovi po njegovoj strani, momak nije za Prve lige FBiH, vidjelo se još u pripremama.bega_afc je napisao/la:hahaah,ma nije on nimalo kriv,ko je ono mogo ocekivat,ja smjesniji go nisam vidio uzivo,gledo jesam po netu,al uzivo nikad,gdje ces dalje kad se i spiker na stadionu toliko nasmijo da nije mogo rec ko je dao golsony_91 je napisao/la:Idemo na Banju Ilidžubega_afc je napisao/la: selite se na drugi stadioni jah,trebate golmana boljeg dovest,prvih 15 min je bio dobar a poslije nezz,trema,nervoza,sta li je,kriza je bio vecim dijelom utakmice
. Ma dobar je Bilajac golman, ne bi ga dali niti za jednog golmana iz ove lige, on je ovdje od 1. kantonalne i sasvim je solidan golman, juče jeste malo nesiguran bio drugo poluvrijeme ali ništa strašno. On je malo iskusniji među njima (07.01.1987.g.), jedino je kriv za drugi gol, jer je malo pužurio ali to je sve što je bilo do njega.
pa ko ga gura jbmu,imal kakvog taju jbnogsony_91 je napisao/la:
Ma samo je kriv jer je požurio da ispuca loptu a gore bio naš špic među tri odbrambena igrača, vi odma prenijeli loptu i gol. Mislim da smo i pogriješili kad smo zamijenili Kešetovića sa Šehićem. Sve golovi po njegovoj strani, momak nije za Prve lige FBiH, vidjelo se još u pripremama.
ma nema ali eto, tako je kako jebega_afc je napisao/la:pa ko ga gura jbmu,imal kakvog taju jbnogsony_91 je napisao/la:
Ma samo je kriv jer je požurio da ispuca loptu a gore bio naš špic među tri odbrambena igrača, vi odma prenijeli loptu i gol. Mislim da smo i pogriješili kad smo zamijenili Kešetovića sa Šehićem. Sve golovi po njegovoj strani, momak nije za Prve lige FBiH, vidjelo se još u pripremama.
kod nas u arsenalu je venger zna,a kod vas u omladincu smajo znasony_91 je napisao/la:ma nema ali eto, tako je kako jebega_afc je napisao/la:pa ko ga gura jbmu,imal kakvog taju jbnogsony_91 je napisao/la:
ma nije mi samo jasno kako pustaju tako te momke,cuj najbolji strijelac juniorskog prvenstva i njima ne valja,mi i nas bh fudbalsony_91 je napisao/la:Sad imamo igrača, vidim Zvijezda se pati, nadam se da će imati sluha i da će doći pogledati koju utakmicu, umjesto što dovode neke anonimuse od nas mogu voditi provjerene igrače
Bice vam jako zanimljivo, Grabus sudi. Morate dobro zapetsony_91 je napisao/la:Najava utakmice sa Jedinstvom na: http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2
ma mi kući znamo kako je, para se nema za suce i samo se u teren uzdamogusar je napisao/la:Bice vam jako zanimljivo, Grabus sudi. Morate dobro zapetsony_91 je napisao/la:Najava utakmice sa Jedinstvom na: http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2
Da je sudija ko njegov sugradjan Husein Terzic, bilo bi ok
pridruzujem se cestitkama sve najbolje u ovoj sezoninedžad je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svim navijacima i simpatizerima omladinca koji su islamske vjeroispovijesti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.