EuroLeague 18/19
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: EuroLeague 18/19
Milano je za mene definitivno najvece razocarenje ove sezone.
Tolike pare dati na igraci i na kraju ispusiti top8 je sramota.
Tolike pare dati na igraci i na kraju ispusiti top8 je sramota.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- alan_kardec
- Kontakt:
Olimpijakos sa Blatom na klupi?
A za Milano je bilo i za očekivati, svake godine ista priča. Doduše ove sezone su napravili ipak jedan mali kvalitativni iskorak u odnosu na prethodne sezone.
A za Milano je bilo i za očekivati, svake godine ista priča. Doduše ove sezone su napravili ipak jedan mali kvalitativni iskorak u odnosu na prethodne sezone.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- LlullSergio
- Kontakt:
Sad su imali jedan od jacih rostera generalno u EL.
James,Nedovic,Jerells,Micov,Brooks,Kuzminskas,Gudaitis,Tarczewski..morali su se ugurati medju 8 najboljih.
James,Nedovic,Jerells,Micov,Brooks,Kuzminskas,Gudaitis,Tarczewski..morali su se ugurati medju 8 najboljih.
Fener zadržao Diksona do 2021.
Srpski mediji su se raspisali da bio to mogao biti Partizan iako po meni ni ne postoji ni promil šansi da se to dogodi. Prvo ukoliko CZ osvoji ABA ligu, a sve su prilike da hoće, onda je logičnije da pozivnicu dobije finalista nego da imamo dva kluba iz istog grada. A u slučaju da Budućnost osvoji onda je CZ u prednosti u odnosu na Partizan. Ne bi me iznenadilo da pozivnicu dobije neki turski instant projekat sa rokom trajanja od 1-2 godine. Ja bih iskreno želio vidjeti još jedan italijanski klub naravno ukoliko će taj klub biti u stanju ispoštovati sve uvjete igranja u ELfilip13 je napisao/la:http://sportklub.rs/Kosarka/Euroleague/ ... OlfsFsFYuc
- alan_kardec
- Kontakt:
Kad je Bartomeu i njegova organizacija u pitanju, nema sumnje da će keš dati konačnu riječ ko dobija divlju kartu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
nije mi jasno sto se termini utakmica ne razdvoje,veceras i prekjuce u 40 minuta razlike poceci tekmi
Odlično poluvrijeme Baskonije, CSKA igra poprilično loše i opet samo pet razlike za Baskoniju na poluvremenu...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
mogla bi baskonia ovo dobiti
Odlicna Baskonija.
Itudis je davno trebao dobiti otkaz
Itudis je davno trebao dobiti otkaz
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Bravo baskonia
Ajde zalgiris
Ajde zalgiris
Bravo za Sarunasa 

- invincible1921
- Kontakt:
Opet mislim da fener uzima obje naredne....svaka cast zalgirisu al jedva su ih dobili sa valjda 80% suta iz igre...svve su pogodili.
Baskonija ako dobije iducu sve je moguce. Cska ,klasika. Dobri igraci, atraktivna igra, dobra igra vrlo cesto,al vazda nesto fali.
Baskonija ako dobije iducu sve je moguce. Cska ,klasika. Dobri igraci, atraktivna igra, dobra igra vrlo cesto,al vazda nesto fali.
=\_1921_/=
- akisarajevo92
- Kontakt:

Bilo bi pravo osvjezenje gledati F4 bez Oly, Cska i Fenera
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.