balkanac198 je napisao/la:Cestitam i sretnoDex je napisao/la:Prva pobjeda Sloge u SEHA ligiMoze li mi neko napisati sta se desilo sa Adnanom Jaskicem,gdje igra??? hvala!!!
Ja mislim da ne igra nigdje, al nisam siguran

balkanac198 je napisao/la:Cestitam i sretnoDex je napisao/la:Prva pobjeda Sloge u SEHA ligiMoze li mi neko napisati sta se desilo sa Adnanom Jaskicem,gdje igra??? hvala!!!
Cestitam momcima na dobroj utakmicipo'marke je napisao/la:Sloga-Tatran 29:31
Odlicna utakmica sinoc, Sloga se drzala dobro cijelu utakmicu u par navrata je i vodila. Malo je falilo pred kraj da se izvuce bar bod. Sve u svemu svaka cast momcima, ostavili su srce na terenu.I dvorana je bila fino popunjena...
39:25 za Slogu. Trenutno je razlika u kvalitetu ogromna, ovo je djelovalo ko laksi trening za Slogu, i prilika da dosta juniora dobije svoju minutazu.lifebook je napisao/la:Igral se sutra ova kup utakmica Sloga-Goražde ???
Kako su igrali potencijalni reprezentativci BiH ...Bukva,Dedović i Savić ???po'marke je napisao/la:39:25 za Slogu. Trenutno je razlika u kvalitetu ogromna, ovo je djelovalo ko laksi trening za Slogu, i prilika da dosta juniora dobije svoju minutazu.lifebook je napisao/la:Igral se sutra ova kup utakmica Sloga-Goražde ???
Pa dobro ste onda i prošli...ko je igrao jbt...pa ako ne bude ovih igrača i Leotar će vas pobijediti...burazer je napisao/la:Zaslužena pobjeda Sloge nema se sta reći ,Goražde igralo bez desnog beka Lučića koji mora na operaciju koljena ,bez desnog krila Žige operacija zuba ,bez mladog beka Pilava ,bez glavnog igrača Dedovića koji je vec u prvom poluvremenu dobio udarac u oko i koji nije mogao dalje nastaviti igru ,takođe ni srednji igrač Fidahić zbog bolova u ledjima nije mogao da igra tako da ni Bukva koje je tek stigao sa puta iz Rusije prakticno odmah usao u bus za Doboj ni golman Savić nisu mogli puno da urade sa svojim mlađim suigračima .Sloga je ipak ima dobru ekipu i grdno se varaju svi koji drugacije misle a to ce se vidjeti i u play-off -u.
Može biti svašta ja se raspitujem ali nemogu da uđem u kraj jeli neko prodao utakmicu igrači ništa neznaju a oni kao oni nikada Ćitu nebi prodali utakmicu uglavnom biće zanimljivo a lično mislim da su i finansije rezultat ovako teškog poraza.Nakraju bez obzira i da pobjede nemaju šanse za ligu šest jer Gradačac ima puno bolji raspored a trenutno ima i jaču ekipu.Samo nešto nemojte da vas zavara pobjeda Sloge sa ovolike razlike pa da mislite da je Sloga toliko jaka jer sem Bukve i Savića sve su to igrala djeca drugi treći razred srednje škole.Vidjećemo kada bude igrali sa Čelikom ili Gradačcom posebno u gostima.Usvakom slučaju čestitke Slogi.lifebook je napisao/la:Pa dobro ste onda i prošli...ko je igrao jbt...pa ako ne bude ovih igrača i Leotar će vas pobijediti...burazer je napisao/la:Zaslužena pobjeda Sloge nema se sta reći ,Goražde igralo bez desnog beka Lučića koji mora na operaciju koljena ,bez desnog krila Žige operacija zuba ,bez mladog beka Pilava ,bez glavnog igrača Dedovića koji je vec u prvom poluvremenu dobio udarac u oko i koji nije mogao dalje nastaviti igru ,takođe ni srednji igrač Fidahić zbog bolova u ledjima nije mogao da igra tako da ni Bukva koje je tek stigao sa puta iz Rusije prakticno odmah usao u bus za Doboj ni golman Savić nisu mogli puno da urade sa svojim mlađim suigračima .Sloga je ipak ima dobru ekipu i grdno se varaju svi koji drugacije misle a to ce se vidjeti i u play-off -u.
Može biti svašta ja se raspitujem ali nemogu da uđem u kraj jeli neko prodao utakmicu igrači ništa neznaju a oni kao oni nikada Ćitu nebi prodali utakmicu uglavnom biće zanimljivo a lično mislim da su i finansije rezultat ovako teškog poraza.Nakraju bez obzira i da pobjede nemaju šanse za ligu šest jer Gradačac ima puno bolji raspored a trenutno ima i jaču ekipu.Samo nešto nemojte da vas zavara pobjeda Sloge sa ovolike razlike pa da mislite da je Sloga toliko jaka jer sem Bukve i Savića sve su to igrala djeca drugi treći razred srednje škole.Vidjećemo kada bude igrali sa Čelikom ili Gradačcom posebno u gostima.Usvakom slučaju čestitke Slogi.[/qukaca je napisao/la:lifebook je napisao/la:Pa dobro ste onda i prošli...ko je igrao jbt...pa ako ne bude ovih igrača i Leotar će vas pobijediti...burazer je napisao/la:Zaslužena pobjeda Sloge nema se sta reći ,Goražde igralo bez desnog beka Lučića koji mora na operaciju koljena ,bez desnog krila Žige operacija zuba ,bez mladog beka Pilava ,bez glavnog igrača Dedovića koji je vec u prvom poluvremenu dobio udarac u oko i koji nije mogao dalje nastaviti igru ,takođe ni srednji igrač Fidahić zbog bolova u ledjima nije mogao da igra tako da ni Bukva koje je tek stigao sa puta iz Rusije prakticno odmah usao u bus za Doboj ni golman Savić nisu mogli puno da urade sa svojim mlađim suigračima .Sloga je ipak ima dobru ekipu i grdno se varaju svi koji drugacije misle a to ce se vidjeti i u play-off -u.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.