Ja ne volim SK jer utisaju zvuk iz arene, losiji mi dozivljajjosipmusa2 je napisao/la:Ne gledam ni ja SK, jedino ako mi se ne bulji baš u laptop, čisto radi komentatora
A Darko i Srdjan su ok, osim sto se rijetko uzbudjuju, sve u istom tonu nekako
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ja ne volim SK jer utisaju zvuk iz arene, losiji mi dozivljajjosipmusa2 je napisao/la:Ne gledam ni ja SK, jedino ako mi se ne bulji baš u laptop, čisto radi komentatora
Niko kao Edin Avdic na OBN.Clutch je napisao/la:Ja ne volim SK jer utisaju zvuk iz arene, losiji mi dozivljajjosipmusa2 je napisao/la:Ne gledam ni ja SK, jedino ako mi se ne bulji baš u laptop, čisto radi komentatora
Ma "nasi" komentatori,izuzev Avdica,uopste nemaju emociju kad prenose.Sreca pa ih ne moram gledati i slusati.Clutch je napisao/la:Ja ne volim SK jer utisaju zvuk iz arene, losiji mi dozivljajjosipmusa2 je napisao/la:Ne gledam ni ja SK, jedino ako mi se ne bulji baš u laptop, čisto radi komentatora
2013 game 6 finala 5 sekundi do kraja BANG nikad bolje nije zvucaoNEZALAGANJE je napisao/la:Ma "nasi" komentatori,izuzev Avdica,uopste nemaju emociju kad prenose.Sreca pa ih ne moram gledati i slusati.Clutch je napisao/la:Ja ne volim SK jer utisaju zvuk iz arene, losiji mi dozivljajjosipmusa2 je napisao/la:Ne gledam ni ja SK, jedino ako mi se ne bulji baš u laptop, čisto radi komentatora
Nema boljeg osjecaja kad Breen drekne BAAANGGGG.
Pa da opravdaju drugi seed, @jham kaze dosta sto su izborili playoff a ljudi drugi seed. Nigdje nije receno da ce denver doci do wcf, to si ti pogresno svatio nego da imaju otvoren put ka wcf s obzirom da ne udaraju ni na gsw ni hou u drugoj. Tako da je sve mimo wcf prcana. Ali ce vjerovatno ispast u prvoj. Tako da se okc-u otvara sve, sto ih je posr.alo nevjerovatno. Sta se sve moramo izdesavat da ih zapadne ovako. Prvo dobiju Hou skoro buzzer-beatorom, onda Denver gubi kuci 11 razlike 3 minute do kraja, ako izgube Hou je drugi seed, Denver zabija 15 poena zaredom uzima. Onda Portland ako izgubi Okc-Hou prva runda, Portland gubi kuci 28 razlike, igraju samo 6 igraca vrate se i dobiju pa nevjerovatno. Zasluzili su da im se onda poklopi.drakensang je napisao/la:boldirali bi da nisi ne mijenjas misljenje svako 2 koktela. zar nisi rekao da ce denver do wcf i da je sve osim wcf prcanjealemsa je napisao/la:Sem sto mislim da ce Sas ove dobit, jer su najgori drugi seed na zapadu ikad, eto nadji mi gori 2i seed.Brokula je napisao/la:
Pa ti reče sinoć kao tek prva tekma, nikakvo čudo ako gosti dobiju
Netsi ne mogu uzet Sixerse koji idu u finaleAko budu kompletni
Bold predictions
Kaunas je napisao/la:Niko kao Edin Avdic na OBN.Clutch je napisao/la:Ja ne volim SK jer utisaju zvuk iz arene, losiji mi dozivljajjosipmusa2 je napisao/la:Ne gledam ni ja SK, jedino ako mi se ne bulji baš u laptop, čisto radi komentatora

Pravi covjek. U trenutku kad Lakersi gube lojalnost svojih navijaca nakon najgorih 6 godina u historiji fransize on ostao vjeran. Fali nam pravih Lakera na forumu.alemsa je napisao/la:Merhaba Goat, nedaj da te otjeraju, svaka cast. Respect
Poceo PO, valjda vodit clutchpointsalemsa je napisao/la:Merhaba Goat, nedaj da te otjeraju, svaka cast. Respect
Ismijava se jer nije postigao poena, ali se zanemaruje uticaj koji ima na ekipu. Pogledati koliko je bolje Toronto izgledao kad je on na parketu.Clutch je napisao/la:
Prva utakmica je sve za Portland, izgube li ode serija. Znači pobjeda i ništa drugo.Clutch je napisao/la:Prognoza za veceras?Lillard je napisao/la:
alemsa je napisao/la:Dobise,ma ja Denver je najgori 2i seed svih vremena na zapadu. To zapamtite
alemsa je napisao/la:Koje preseravanj.e na forumu nakon jedne tekme
NEZALAGANJE je napisao/la:Bipolarni poremecaj.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.