Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
Uzese ovo spanci na guzove.Budul protiv srbije ovako -20 im ne gine
- Barbarossa
- Kontakt:
A jesu ovi sk kanali na mojatv izmeljani , ne znam gdjs veceras da gledam Njemacka Holandija a navodno neki od njih prenosi
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Koji program je radio prenos italija- spanija?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
sportklub 1BernardBarnjak je napisao/la:Koji program je radio prenos italija- spanija?
- legenda reala
- Kontakt:
Ubiše Česi Brazilce
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jbt izgleda nema SAD-Grcka a ni Francuska Livtanija na SK. Zasto koji ****! ?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Igra Ceske bez njega dokaz kakva je Veseli precijenjena krampa
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- legenda reala
- Kontakt:
Ova Australija uvijek isto prvi krug djeluju maestralno i kad treba dalje u borbu za medalje oni se raspadnu
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 07 sep 2019, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Upravo gledam program i maksuz ulazim da postavim isto pitanje. Ima li neko vise info?Kajzer10 je napisao/la:Jbt izgleda nema SAD-Grcka a ni Francuska Livtanija na SK. Zasto koji ****! ?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Pa sad, prenosi rts ove dvije tekme ali ne znam ni kakva je tu logika kad su jučer oba kanala prenosila Srbiju i Spaniju.Napapijri je napisao/la:Upravo gledam program i maksuz ulazim da postavim isto pitanje. Ima li neko vise info?Kajzer10 je napisao/la:Jbt izgleda nema SAD-Grcka a ni Francuska Livtanija na SK. Zasto koji ****! ?
Kakva glupost.
Na oficijelnoj stranici SK na pregledu programa piše da će biti u 14:00 na SK1, a na epg kod mene nema ništa!?Napapijri je napisao/la:Upravo gledam program i maksuz ulazim da postavim isto pitanje. Ima li neko vise info?Kajzer10 je napisao/la:Jbt izgleda nema SAD-Grcka a ni Francuska Livtanija na SK. Zasto koji ****! ?
Evo da se dopunim ima na SK HR i na epg-u!Sebulba je napisao/la:Na oficijelnoj stranici SK na pregledu programa piše da će biti u 14:00 na SK1, a na epg kod mene nema ništa!?Napapijri je napisao/la:Upravo gledam program i maksuz ulazim da postavim isto pitanje. Ima li neko vise info?Kajzer10 je napisao/la:Jbt izgleda nema SAD-Grcka a ni Francuska Livtanija na SK. Zasto koji ****! ?
Joj brazliskih indijanaca, mos dobit grke al izgubis 20 razlike od ceha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Napapijri je napisao/la:Upravo gledam program i maksuz ulazim da postavim isto pitanje. Ima li neko vise info?Kajzer10 je napisao/la:Jbt izgleda nema SAD-Grcka a ni Francuska Livtanija na SK. Zasto koji ****! ?
E svasta.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Francuska-Litvanija ide na SK1 BiH, a za Grke HRT2/RTS2/RTCG2 stream.
- legenda reala
- Kontakt:
koji će biti zatamnjenikovacic je napisao/la:Francuska-Litvanija ide na SK1 BiH, a za Grke HRT2/RTS2/RTCG2 stream.
ko ima digitalnu, bude na nekim od ostalih SK iako ne pise na programu, potrazite malo
ima francuska-litva na sk 1 hr u 14Kajzer10 je napisao/la:Jbt izgleda nema SAD-Grcka a ni Francuska Livtanija na SK. Zasto koji ****! ?
Pa ima li šta na mojoj tv da se gleda?
Pa imas Francuska Litva na sk1Poligon10 je napisao/la:Pa ima li šta na mojoj tv da se gleda?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.