BiH - Turska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Turska
Sta mene interesuje Bosna, ako mi ne prodjemo ja cu kao uvijek navijati za Spaniju na SP-u.
Boli mene briga za religiju i kulturnu povezanst sa Bosnom i Hercegovinom, koji je moj razlog da ja njih bodrim na SP-u.
Nek mi niko ne prica da su oni nasa braca, imaju sansu da jednom u 123456 godina odu na SP i misle da su svijetska sila.
Slazem se u potpunosti, samo sto imamo istu vjeru i vjerujemo u istog Boga i oni misle da smo braca.
Sta ja imam s Bosnom. Mene ne interesuje ni religija ni neka kulturna povezanost.
Mi cjelo vrijeme pricamo da su oni nasa braca, ali njih boli briga za nas. Oni se samo nama uvlace u gu zicu.
Samo su dvojca ili trojca ljudi rekli da ce u slucaju Turskog ispdanja navijati za Bosnu i Hercegovinu. Pa Bujrum ljudi nek se nadju opet neki cigani i navijaju i slave pobjedu Turske na nekom takmicenju. Nek nose salove po gradu, nek pri pobjedi nase reprezentacije nose zastavu Turske. Evo Vam link
http://www.transfermarkt.de/de/forum/49 ... .html&p=28
Boli mene briga za religiju i kulturnu povezanst sa Bosnom i Hercegovinom, koji je moj razlog da ja njih bodrim na SP-u.
Nek mi niko ne prica da su oni nasa braca, imaju sansu da jednom u 123456 godina odu na SP i misle da su svijetska sila.
Slazem se u potpunosti, samo sto imamo istu vjeru i vjerujemo u istog Boga i oni misle da smo braca.
Sta ja imam s Bosnom. Mene ne interesuje ni religija ni neka kulturna povezanost.
Mi cjelo vrijeme pricamo da su oni nasa braca, ali njih boli briga za nas. Oni se samo nama uvlace u gu zicu.
Samo su dvojca ili trojca ljudi rekli da ce u slucaju Turskog ispdanja navijati za Bosnu i Hercegovinu. Pa Bujrum ljudi nek se nadju opet neki cigani i navijaju i slave pobjedu Turske na nekom takmicenju. Nek nose salove po gradu, nek pri pobjedi nase reprezentacije nose zastavu Turske. Evo Vam link
"My Favorite Ring is Always the Next One"
pa sad bi volio da ih pobjedimo vise nego istaamerosm je napisao/la:Sta mene interesuje Bosna, ako mi ne prodjemo ja cu kao uvijek navijati za Spaniju na SP-u.
**** turska,mi snjima fino a oni ovakvo
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ma da mi bijedimo ovu tekmu u Zenici akbgd.Fino ili ruzno,manje vise 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
CIGANI, ima da ih izviždamo da im bude do 123456789 godine. Gamad jedna bezobrazna
ako je na njemackom to je komentar njemackih Turaka, a znamo koliko su oni patriote, jer pola igraca nastupa za njemacku!!!! jel treba da zbog ta 2-3 majmuna odbijam tursku... mi tamo možemo bez vize komotno a da ne govorim o nasoj povezanosti koja mnogima znaci!!!amerosm je napisao/la:Sta mene interesuje Bosna, ako mi ne prodjemo ja cu kao uvijek navijati za Spaniju na SP-u.
4-IN-A-ROW
Ma yebe mi se za njih, ja navijam za njih na ovim takmicenjima, a sta ja znam, svejedno miT-MAC je napisao/la:pa sad bi volio da ih pobjedimo vise nego istaamerosm je napisao/la:Sta mene interesuje Bosna, ako mi ne prodjemo ja cu kao uvijek navijati za Spaniju na SP-u.
**** turska,mi snjima fino a oni ovakvo
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 07 sep 2009, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ali,takav smo narod,nazalost naivan,koji uvijek voli tudje,pa onda svoje,istovremeno svoje gazi,te jednostavno osporava nas napredak,ono sto se treba cijeniti !
Mi nemamo apsolutno nikakve veze s njima,cemu onda to lizanje i ostale stvari koje nas samo spustaju na nizi nivo ?
Shvatate li (vi-koji to praktikujete) da nas oni ismijavaju ?
Dobro je to sto pomalo svi dolaze pameti.Sjetimo se prije koliko je turskih zastava bilo na nasim stadionima,na gotovo svim utakmicama.
Da se razumijemo,ne kazem da ih trebamo mrziti ili slicno,vec samo da im se ne uvlacimo u *****.Postati cemo pametan narod tek onda kad postanemo samostalni,kad budemo cijenili,voljeli i postovali svoje !
Offtopic jeste,ali u neku ruku je vezano za temu.
Mi nemamo apsolutno nikakve veze s njima,cemu onda to lizanje i ostale stvari koje nas samo spustaju na nizi nivo ?
Shvatate li (vi-koji to praktikujete) da nas oni ismijavaju ?
Dobro je to sto pomalo svi dolaze pameti.Sjetimo se prije koliko je turskih zastava bilo na nasim stadionima,na gotovo svim utakmicama.
Da se razumijemo,ne kazem da ih trebamo mrziti ili slicno,vec samo da im se ne uvlacimo u *****.Postati cemo pametan narod tek onda kad postanemo samostalni,kad budemo cijenili,voljeli i postovali svoje !
Offtopic jeste,ali u neku ruku je vezano za temu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Samo da budemo kulturni bez baklje,i nereda
da nas ne kažnjavaju ,ali bogami SELJAKA će bit i bojim se samo toga,a ostalo,danas sam gledo Hrv-Turska ona tekma stara- mislim ako se to pogleda 90 min ....ŠKOLA za naše igrače ,kako igraju obranu,duge lopte.Samo Ćiro to dobro zna pa se ne bojim,malo sreće ,TRI nova boda .Bogami dojadili mi Turci -nabrijani izbornik Terim,jedva čekam da to završi!
Go,Go Bosno!

Go,Go Bosno!

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ekipa Turske koja je nastupala protiv Estonije,uglavnom je sastavljena od igraca iz domaceg prvenstva.
* 1 Volkan DEMIREL Fenerbahçe (GK)
* 2 Servet CETIN Galatasaray
* 3 Hakan BALTA Galatasaray
* 4 Gokhan ZAN Out (-34' ) Galatasaray
* 5 Emre BELOZOGLU Out (-78' ) Fenerbahçe
* 6 Hamit ALTINTOP Bayern München
* 7 Gokhan GONUL Yellow Card Fenerbahçe
* 9 Sercan YILDIRIM Goal Bursaspor
* 10 Tuncay SANLI Goal Goal Stoke City
* 14 Arda TURAN Goal Galatasaray S.K.
* 18 KAZIM KAZIM Out (-60' ) Fenerbahçe
Substitute(s)
* 7 Ceyhun GÜLSELAM In (+78') Trabzonspor
* 8 Halil ALTINTOP In (+60') Schalke
* 11 Nuri SAHIN Borussia Dortmund
* 12 Sinan BOLAT Standard Liège
* 13 Ismail KÖYBASI Besiktas
* 15 Önder TURACI In (+34') Fenerbahçe SK
* 16 Sabri SARIOGLU Galatasaray
* 1 Volkan DEMIREL Fenerbahçe (GK)
* 2 Servet CETIN Galatasaray
* 3 Hakan BALTA Galatasaray
* 4 Gokhan ZAN Out (-34' ) Galatasaray
* 5 Emre BELOZOGLU Out (-78' ) Fenerbahçe
* 6 Hamit ALTINTOP Bayern München
* 7 Gokhan GONUL Yellow Card Fenerbahçe
* 9 Sercan YILDIRIM Goal Bursaspor
* 10 Tuncay SANLI Goal Goal Stoke City
* 14 Arda TURAN Goal Galatasaray S.K.
* 18 KAZIM KAZIM Out (-60' ) Fenerbahçe
Substitute(s)
* 7 Ceyhun GÜLSELAM In (+78') Trabzonspor
* 8 Halil ALTINTOP In (+60') Schalke
* 11 Nuri SAHIN Borussia Dortmund
* 12 Sinan BOLAT Standard Liège
* 13 Ismail KÖYBASI Besiktas
* 15 Önder TURACI In (+34') Fenerbahçe SK
* 16 Sabri SARIOGLU Galatasaray
raja...imam 2 ulaznice za istok, po 70km...ako neko hoce javite se...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Jeste na Njemackom, ali je isto jedan momak nasao i komentare s jednog Turskog foruma koji su istog ili slicnog sadrzaja. A dobor se zapitaj sto tamo mozes bez vize, mislis sto vole BiH, jeste ali malo sutra nego zbog turizma, sto vise ljudi dodje bolje po njih. Mi smo Bosanci malo naivan narod, u sve vjerujemo sta nam se kaze, zato godinama najvise nahebavamo kad su ratovi i ostala sr anja u pitanju. To je tvoja licna odluka hoces li bodriti Tursku ili neces, ali ako si gledao sta su oni nama radili u Istanbulu, onda ces znati sta misle o nama. Kao sto je FTV pravio reportazu, bacili su nasu zastavu pa je zapalili a mi po Sarajevu nosamo i slavimo njihovu pobjedu (ja nisam hvala Bogu bio taj koji je slavio tu njihovu pobjedu), nase momke drze skoro sedam dana u zatvoru, zvizde nasoj himni, gdje je to cak i komentator Hayata spomenuo i rekao da je iznenadjen.emir_ je napisao/la:ako je na njemackom to je komentar njemackih Turaka, a znamo koliko su oni patriote, jer pola igraca nastupa za njemacku!!!! jel treba da zbog ta 2-3 majmuna odbijam tursku... mi tamo možemo bez vize komotno a da ne govorim o nasoj povezanosti koja mnogima znaci!!!amerosm je napisao/la:Sta mene interesuje Bosna, ako mi ne prodjemo ja cu kao uvijek navijati za Spaniju na SP-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Cuj ,a sta je sa 500 godina trade mark
Pa zar ne vidite kako smo mi a i oni bogami ,,lijepi i fini ,,gosti.
Kad god gostujemo a bogami i oni,odemo kuci sa par golova u mrezi i 0 bodova.
Tako da tu tradiciju treba i zadrzati-ha ja.
A navijati za ,,susjede,, jedino ako ih metnem na onu stvar
mogu da ih navijem. 
Evo da se jos jednom citiram.
Manite se izljeva i bjesa a vala i ,,bratstva,,
Kakoh rekoh,tradiciju ,,domacinstva,,treba zadrzati
(Iliti mi njima oni nama) A za ostalo kako neko ljepo rece na francuskom puca mi qrac.

Pa zar ne vidite kako smo mi a i oni bogami ,,lijepi i fini ,,gosti.
Kad god gostujemo a bogami i oni,odemo kuci sa par golova u mrezi i 0 bodova.
Tako da tu tradiciju treba i zadrzati-ha ja.
A navijati za ,,susjede,, jedino ako ih metnem na onu stvar

Evo da se jos jednom citiram.
Manite se izljeva i bjesa a vala i ,,bratstva,,
Kakoh rekoh,tradiciju ,,domacinstva,,treba zadrzati

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 sep 2009, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ima da ih naderemo!!!!! Trebaju u inat zapet, samo radi ovih komentara navijaca Tutske. Treba im pokazati gdje je glava a gdje guzica. Zenica: Kad budu izlazili igraci Turske zvizdite koliko god mozete, molim vas!!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Lijepo rečeno, nema šta.emir_ je napisao/la:ako je na njemackom to je komentar njemackih Turaka, a znamo koliko su oni patriote, jer pola igraca nastupa za njemacku!!!! jel treba da zbog ta 2-3 majmuna odbijam tursku... mi tamo možemo bez vize komotno a da ne govorim o nasoj povezanosti koja mnogima znaci!!!
Imao sam priliku da stanujem i kod Njemackih turaka, a i kod pravih

Bez obzira sto igramo sa prijateljskom zemljom, (neka ne palamude ovi sto nisu imali priliku upoznati kulturu i obicaje prijateljske nacije), okrecemo se svojoj zemlji i svojim korijenima ( Bosna i Hercegovina zemlja predjedova).
Teska tekma, sa dosta kartona. Mislim da mozemo pobijediti uz pomoc navijaca.
Kahva, Kava, Kafa!
meho puzic kraljemir_ je napisao/la:opopoppp evo malko patriotizma nije na odmet !!!!
[youtube][/youtube]

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
A daj nemojte ni vi više srati...
Znate i sami koliko su nam oni uvijek pomagali...
Naravno da ćemo navijati za naše i da ih akoBogda nakantamo,ali zašto bih ja sada mrzio Turke!?
Kako vas nije stid...Prije ste izlazili na ulice kada bi Turska pobijedila...Svaki od vas ima kući barem jednu zastavu Turske,a sada ih odjednom mrzite...
Samo da se zna da ja nisam izlazio na ulice radi pobjede Turske,ali da su mi draži od drugih to jesu...
Naravno da ćemo navijati za naše i da ih akoBogda nakantamo,ali zašto bih ja sada mrzio Turke!?
Kako vas nije stid...Prije ste izlazili na ulice kada bi Turska pobijedila...Svaki od vas ima kući barem jednu zastavu Turske,a sada ih odjednom mrzite...
Samo da se zna da ja nisam izlazio na ulice radi pobjede Turske,ali da su mi draži od drugih to jesu...
Nit' su mi dragi, niti mrski. Sve je to od covjeka do covjeka, neki ljudi su stoka, a neki nisu.Ne pada mi na pamet da pljujem ili palim neciju zastavu, a jos manje da nosim neke tudje zastave, tako da je najbolje gledati svoju Bosnu, a ostali neka gledaju sebe.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
bayer 04 je napisao/la:A daj nemojte ni vi više srati...

Tako sam isto vidio jednog lika u gradu kada smo igrali sa Iranom, ogrnuo se nasom i turskom zastavom

Kome uopste u zivotu treba turska zastava

Zadnja izmjena: TokiVoki, dana/u 07 sep 2009, 00:12, ukupno mijenjano 2 puta.
izvini stari ali je ja nemambayer 04 je napisao/la:A daj nemojte ni vi više srati...

Jer mene samo zanima Bosna I Hercegovina
BB BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.