NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

Manuel
Kontakt:

Re: NHL 2011/2012

Post Postao/la Manuel » 19 apr 2012, 14:12

amerosm je napisao/la:Totalno nezainteresovana igra i Pinguinsi nas rastavili na proste faktore, ali opet imamo odlicnu prednost i priliku da u narednoj utakmici ovjerimo prolaz.
Znaci ne pamtim kad nas je onako neko rastavio ko oni sinoc,previse smo se opustili,sad slijedi tekma u Pitsburgu,tu ce biti svega,ali ako i tu zijanimo bice svasta do kraja,nadam se da necemo propustiti ovo vodstvo u seriji.Jos bi se osvrnuo sinoc na Otavu koja me je iznenadila,nisam ocekivao da nakon 2:0 mogu se vratiti ali evo uspjeli su,bice tu jos svega do kraja,sinoc se vratise i Kanuksi,i oni su smanjili na 3:1.Sta mislite da li mogu Pingvinsi i Kanuksi doci do 4:3 i prolaza u polufinale,ja ih ne bi otpisao jer kad se samo sjetim prije dvije godine File i Bostona,od tada vjerujem u sve preokrete
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 apr 2012, 20:46

Sinoc su Pensi i Canucksi produzili zivot u PO, a Sensi vratili seriju na pocetak :mrgreen:

Pensi su zahvaljujuci prvenstveno Staalu, a onda i Crosbyu i Mlakinu, uspjeli smanjiti rezultat u seriji na 3-1 ;)
Nakon 2/3 ova trojka je zabila 9 od 10 golova Pensa ;)

Bryzgalov je imao losu tekmu, i bio zamijenjen Bobrovskym, a Fleury je nakon tri uzasne tekme bio bolji goalie sinoc ;)

U Staplesu su 'Nucksi sa Danielom Sedinom ponovo u ekipi i fantasticnim Schneiderom na golu sa 43 saves, koji je zamijenio, u ovoj seriji dosta loseg, Luonga ;)

Iako su Kingsi imali vise udaraca na gol(40-33) ipak su Nucksi zahvaljujuci odlicnom Schneideru i power play realizaciji (2 od 3), za razliku od Kingsa (0 od 3), smanjili prednost u seriji koja sad seli u Vancouver ;)

I u Ottawi su Sensi izjednacili u seriji bez da su poveli u reg tijeku tekme u ovoj seriji PO :shock:

Na golu Sensa bio je odlican Anderson sa 31 saves, a pobjednicki gol ponovo u OT je zabio Turris ;)

Torres je suspendovan indefinitely zbog onog hita na Hossi, koji takodjer propusta najmanje 1 tekmu zbog povrede :(

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 19 apr 2012, 23:42

veoma lose izdanje kingsa(po prvi put u playoffsima ove sezone), al' ipak ocekujem da ce ovjeriti prolaz u iduce kolo u jednoj od naredne dvije utakmice..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 apr 2012, 04:32

Hawksi ponovo idu na OT :roll: :o :shock: ..sve utkamice u OT nevjerovanto...veceras smo dominirali fakat, ali Coyoti su poveli 2-0 greskama nase odbrane gdje smo predali im golove...na svu srecu stisli smo sampionski izjednacili smo na 2-2 za 7-8 minuta :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 20 apr 2012, 04:42

SaltCityAttack je napisao/la:Hawksi ponovo idu na OT :roll: :o :shock: ..sve utkamice u OT nevjerovanto...veceras smo dominirali fakat, ali Coyoti su poveli 2-0 greskama nase odbrane gdje smo predali im golove...na svu srecu stisli smo sampionski izjednacili smo na 2-2 za 7-8 minuta :)
Opet se izvukoste :mrgreen: Ovaj Smith brani strašno, moraćete se dobro namučit da izbacite Coyotese. Ove godine je play-off lud totalno, svako svakog 'ladno može da dobije. Devilsi i Capitalsi izjednačili serije na 2:2 protiv Pantersa i Bruinsa... nema metle ni u jednoj seriji, to dovoljno govori...

EDIT: Ipak 3:2 za Coyotese i 3-1 u seriji, biće vam teško proći dalje...
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 20 apr 2012, 05:01, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 apr 2012, 05:01

ma golman i odbrana su kljuc svega...mi nemamo to ebajiga..dobise nas ljudi u OT ponovo..ma ebiga nije da se mi izvlacimo vise se oni provuku, nego sto se mi izvucemo...oni imali svega 19 suteva i dali su 3 gola sramota ba fakat sramota...gotovo je ovo 3-1 ljudi vose mi tesko da cemo se bez Hosse vratiti ..nece nas nikako u pm nece puck u gol da ga **** covjek brani
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 apr 2012, 08:14

Capitalsi izjednačili seriju na 2-2 pobjedom protiv Bruinsa 2:1. Serija se seli u Boston, 5.utakmica je ključ cijele serije
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 20 apr 2012, 10:56

SaltCityAttack je napisao/la:ma golman i odbrana su kljuc svega...mi nemamo to ebajiga..dobise nas ljudi u OT ponovo..ma ebiga nije da se mi izvlacimo vise se oni provuku, nego sto se mi izvucemo...oni imali svega 19 suteva i dali su 3 gola sramota ba fakat sramota...gotovo je ovo 3-1 ljudi vose mi tesko da cemo se bez Hosse vratiti ..nece nas nikako u pm nece puck u gol da ga **** covjek brani
Četiri pika koja sam mislio da ce lagano proć u drugi krug sa 4:0, 4:1, eventualno 4:2 su Rangersi ,Blackhawksi, Red Wingsi i Canucksi....od toga svega jedino Rangersi imaju 2:2 ostali gube 3:1 :lol:

Blackhawksai i Coyotesi igraju over time seriju :lol: , Penguinesi i Flayersi kao da igraju rukometa , Ottawa ima 2:2 a nikad još nije povela u toku utakmice...Serije su fantastične, uzbudljivo do bola, ne postoji favorit, ne postoji favorit za osvajanje titule...
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 apr 2012, 11:54

ebiga na kraju cemo zijanit 4-1 i izgleda kao ubjedljivo, a svaka utakmica bila u OT :roll: ..samo fakat ne mogu da vjerujem da su nas dobili nocas iz ebenih 19 suteva na gol...ma golman je jaca strana svake ekipe definitivno..mi ga nemamo..sinoc smo sva tri gola primili tako glupo..prva dva gola obadva odbrana izgubila puck poklonili za 40 sekundi smo primili ta dva gola zahvaljujuci odbrani..onaj zandji gol u OT ja mislim da je jedva usao u gol..covjek pustio puck da klize se , a Crawfordu kroz noge prodje uzas....nista imamo 8m salary ove sezone, a slijedece sigurno jos vise, tako da to treba utrositi u kakvog kvalitetnijeg golmana obavezno..to je ono sto nam treba i u odbrani jos neko pored Seabrooka i Keitha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 apr 2012, 02:46

Totalno durgaciji pristup utakmici i odmah se vidi rezultat. Nakon prve cetvrtine vodimo kod Pinguinsa sa 2:1 i nadam se da cemo u nastavku ostati koncentrisani i veceras zavrsiti seriju.

Edit: Za samo tri minute preokrenuse Pinguinsi i sada vode sa 3:2. :twisted:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 21 apr 2012, 03:01

amerosm je napisao/la:Totalno durgaciji pristup utakmici i odmah se vidi rezultat. Nakon prve cetvrtine vodimo kod Pinguinsa sa 2:1 i nadam se da cemo u nastavku ostati koncentrisani i veceras zavrsiti seriju.

Nema frke, biće 17:12 za vas :lol:

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 21 apr 2012, 04:13

Red Wingsi pred ispadanjem :?

Flayersi i Penguinesi :D kakva je ovo drama serija :lol: golova ko u priči (jedino ova od večeras samo 3:2), ekipa koja prva postigne gol u ovoj seriji gubi utakmicu, čak i kad da prva 3 gola :lol:
Ukupan rezultat 3:2 za Flayerse i serija se seli u Pittsburgh, ili po golovima 25:25

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 21 apr 2012, 04:17

SheldonCooper je napisao/la:Red Wingsi pred ispadanjem :?

Flayersi i Penguinesi :D kakva je ovo drama serija :lol: golova ko u priči (jedino ova od večeras samo 3:2), ekipa koja prva postigne gol u ovoj seriji gubi utakmicu, čak i kad da prva 3 gola :lol:
Ukupan rezultat 3:2 za Flayerse i serija se seli u Pittsburgh, ili po golovima 25:25
Serija se seli u Philadelphiju ;)

Iskren da budem, očekivao sam da će Flyersi završiti ovo ranije nakon 3:0, ovako ako ne iskoriste prednost domaćeg terena biće im jako teško, a psihologija se polako ali sigurno seli na stranu Penguinsa...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 21 apr 2012, 13:09

cestitke predatorsima. detroit nikad nisam volio, odvratan tim.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 apr 2012, 00:12

Capsi iz TD Gardena u prijestolnicu nose veliku prednost, pobjedom veceras poveli su u seriji 3-2 i imaju priliku pobjedom u nedjelju da osiguraju 1/2 konferencije ;)

Nakon prednosti Capsa od 2-0 i 3-2 Bruinsi su se uspjeli vratiti, ali gol Brouwera iz power-playa na minutu i pol do kraja tekme je bio kljucan ;)

Veceras jos 4 tekme, gdje St Louis i Phoenix takodjer imaju priliku pobjedom osigurati 1/2 finale i pridruzit se Predsima, a Rangersi i Panthersi kod kuce doci do prednosti u seriji ;)

Torres za onaj hit na Hossi banovan :mrgreen: 25 tekmi ;)
A Hossa ne igra veceras u Phoenixu :(
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 apr 2012, 00:14

Odlična prestava Capsa, nadam se pobjedi u Verizon centru i prolasku u 1/2 finale Konferencije
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 22 apr 2012, 01:59

Nakon prvog perioda gubimo 1:0 od Senatorsa. Nismo agresivni, nismo physical i samim tim nismo učinkoviti, tek se u zadnjih par minuta perioda nazirala naša uobičajena igra. Na PP ne samo da smo bezopasni nego smo mirne duše mogli primiti short-handed goal pred sam kraj perioda, srećom Hank je bio na mjestu. Ovo mora bolje, pobjeda je imperativ, ne želimo ići u Ottawu da se čupamo...

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 22 apr 2012, 02:06

amerosm je napisao/la:Totalno durgaciji pristup utakmici i odmah se vidi rezultat. Nakon prve cetvrtine vodimo kod Pinguinsa sa 2:1 i nadam se da cemo u nastavku ostati koncentrisani i veceras zavrsiti seriju.

I na kraju izgubismo cccccc,nadam se da cemu u iducem mecu zavrsiti ovu seriju inace nam se dobro ne pise,nekako imam osjecaj da smo se nakon 3:0 u seriji dobro opustili i da samo mislili da je sve gotovo i onda su nas Pingvinsi za to kaznili,sada je samo 3:2 a do juce mislio sam da je ova serija gotova
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 22 apr 2012, 02:56

I dalje 1:0, bolji drugi period, ali fali realizacija, a kad ona izostane obično ni ne dočekamo barem neki sretan gol... nadam se da to neće biti slučaj i sada, pobjeda je prioritet!

Nema @Sheldona...

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 22 apr 2012, 03:11

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:I dalje 1:0, bolji drugi period, ali fali realizacija, a kad ona izostane obično ni ne dočekamo barem neki sretan gol... nadam se da to neće biti slučaj i sada, pobjeda je prioritet!

Nema @Sheldona...
Ima ima, samo nisam pri kompu :D Prvi puta da Ottawa povede u jednoj utakmici a imaju 2:2 u seriji. Za sad utakmica 0 velika 0, nešto kao Rangersi napadaju ali bezopasno skroz. To što kažeš sretan gol, najprije da će ga Senatorsi postići. Bio bi red da se ode u OT i da Rangersi dobiju jedan konačno :D

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.