Premijer liga 2021/2022
Re: Premijer liga 2021/2022
Da je toliki mangup, kupio bi utakmicu u vogosci...
Sreca je Titi pa mu je raspored da ima gostovanje kod ovih iz Gracanice sto su skloni pustanju utakmica radi raznih talova, moguce da dogovori kao i Gradacac da se naprave mutavi i puste. Slicno je i Bosni Visoko koja ima Fetu za aranzman povoljan. Da gostuju Izvidjacu dobili bi po 40 komada svi odreda.
Ne buniš se što je Gračanica izgubila u Sarajevu,Vakufu i Visokom.U Gračanici smo Gradačac dobili jedan razlike ali nikako nismo smjeli izgubiti u Gradačcu jel?Kakvi crni takovi liče vidiš da ovde nema ni za kifle.Balijama su uvijek drugi krivi i sve što ne odgovara je neka teorija zavjere.Nas su izbacivali iz lige razni mešetari ali se nismo nikad bunili već se vraćali jači i čistog obraza. 

Gledao sam i jedne i druge, mogucnost da Gradacac dobije Gracanicu je ravna naucnoj fantastici, a da je dobije nakon minus 3 u 56 minuti je najveca sramota i sprdacina sezone. Ugledajte se na Izvidjac mozda i naucite nesto umjesto sto branite pogresne stvari. Ja sam prozvao sve ukljucjuci i klub za koji navijam i sve treba izbaciti van lige i nas i vas, cemu ucimo djecu pobogu da se prave mutavi zadnjih 5 minuta utakmice. Sport ih treba praviti boljim ljudima, a ne debilima.GEC je napisao/la: ↑06 maj 2022, 16:28Ne buniš se što je Gračanica izgubila u Sarajevu,Vakufu i Visokom.U Gračanici smo Gradačac dobili jedan razlike ali nikako nismo smjeli izgubiti u Gradačcu jel?Kakvi crni takovi liče vidiš da ovde nema ni za kifle.Balijama su uvijek drugi krivi i sve što ne odgovara je neka teorija zavjere.Nas su izbacivali iz lige razni mešetari ali se nismo nikad bunili već se vraćali jači i čistog obraza.![]()
Evo ja sam navijač Iskre ali u jednu ruku bi volio da ispadnu . Svaku sezonu najavljuju da će se boriti za prvi dio tabele a oni svaki put za opstanak . I onda im bude krivo kako raja slabo dolazi na utakmice i ne podržava ih ,pa kako će te podržati kad ste stavili ulaznicu 5 maraka , i kad ste u ove dvije godine uspjeli ostvariti samo jednu pobjedu u gostima ako me pamćenje dobro služi .Bugojno je uvijek bio grad sporta i treba zaslužiti da dodju ljudi pa te podrže
Nisi gledao Nego si pročitao "minus -3 56min i to ponavljaš u svakom postu.Da si gledao spomenuo bi da smo u dva navrata igrali sa četiri igrača u polju ili makar zadnji napad Gračanice i povreda Mehmedćehajića. .pogledaj pa komentariši.Gračanica hoće da igra Europu i da promoviše ove mlade igrače a ne da se bavi našim ciganlukom,Doborac je čovjek lud,Švabo praviamchy je napisao/la: ↑06 maj 2022, 17:08Gledao sam i jedne i druge, mogucnost da Gradacac dobije Gracanicu je ravna naucnoj fantastici, a da je dobije nakon minus 3 u 56 minuti je najveca sramota i sprdacina sezone. Ugledajte se na Izvidjac mozda i naucite nesto umjesto sto branite pogresne stvari. Ja sam prozvao sve ukljucjuci i klub za koji navijam i sve treba izbaciti van lige i nas i vas, cemu ucimo djecu pobogu da se prave mutavi zadnjih 5 minuta utakmice. Sport ih treba praviti boljim ljudima, a ne debilima.GEC je napisao/la: ↑06 maj 2022, 16:28Ne buniš se što je Gračanica izgubila u Sarajevu,Vakufu i Visokom.U Gračanici smo Gradačac dobili jedan razlike ali nikako nismo smjeli izgubiti u Gradačcu jel?Kakvi crni takovi liče vidiš da ovde nema ni za kifle.Balijama su uvijek drugi krivi i sve što ne odgovara je neka teorija zavjere.Nas su izbacivali iz lige razni mešetari ali se nismo nikad bunili već se vraćali jači i čistog obraza.![]()
Daj bolan 40 komada im mozete uvaliti da vas prubude u po noci.GEC je napisao/la: ↑06 maj 2022, 17:53Nisi gledao Nego si pročitao "minus -3 56min i to ponavljaš u svakom postu.Da si gledao spomenuo bi da smo u dva navrata igrali sa četiri igrača u polju ili makar zadnji napad Gračanice i povreda Mehmedćehajića. .pogledaj pa komentariši.Gračanica hoće da igra Europu i da promoviše ove mlade igrače a ne da se bavi našim ciganlukom,Doborac je čovjek lud,Švabo praviamchy je napisao/la: ↑06 maj 2022, 17:08Gledao sam i jedne i druge, mogucnost da Gradacac dobije Gracanicu je ravna naucnoj fantastici, a da je dobije nakon minus 3 u 56 minuti je najveca sramota i sprdacina sezone. Ugledajte se na Izvidjac mozda i naucite nesto umjesto sto branite pogresne stvari. Ja sam prozvao sve ukljucjuci i klub za koji navijam i sve treba izbaciti van lige i nas i vas, cemu ucimo djecu pobogu da se prave mutavi zadnjih 5 minuta utakmice. Sport ih treba praviti boljim ljudima, a ne debilima.GEC je napisao/la: ↑06 maj 2022, 16:28Ne buniš se što je Gračanica izgubila u Sarajevu,Vakufu i Visokom.U Gračanici smo Gradačac dobili jedan razlike ali nikako nismo smjeli izgubiti u Gradačcu jel?Kakvi crni takovi liče vidiš da ovde nema ni za kifle.Balijama su uvijek drugi krivi i sve što ne odgovara je neka teorija zavjere.Nas su izbacivali iz lige razni mešetari ali se nismo nikad bunili već se vraćali jači i čistog obraza.![]()
Ne prdi ba.. 

Evropski projekat Gracanice pusti utakmicu Gradačcu, Vogosca igra sa pola snage protiv Iskre i Bosne, Borac pokloni po bod za dvije Sloge, primjera milion. Samo kazniti sve klubove za mesetarenja, dok se to ne uradi uvijek ce biti isto.
@GEC ..citava Gračanica a i Gradačac znaju da je bila pustena utakmica u Gradačcu, previse je konekcije između ta dva grada i kluba, i samo budala bi mogla tu ocekivat da ce Gracanica pobijedit, jer ta pobjeda je mozda i ruka spasa za Gradačac.. kako je Sloboda pregazila Gradačac tako je isto i Gračanica mogla , samo da su htjeli
Ima li istine da se liga navodno prosiruje??? Kakav cirkus mozemo ocekivati u ovih zadnjih par kola?
Ne vjerujem jer RS komponenta i prošle godine nije dozvolila proširanje nego se morao igrati playoff za ulazak. Isto tako mislim da ni ove godine nema nista od toga ,kod njih se sve zna ,Bošnjački dio klubova može napraviti problem i tražit da se neko spasi na taj način. Mslm da bi klubovi svi koji nisu u zoni ispadanja bili protiv jer i ovo je previše što ima sad klubova. Liga 12 bi bila najbolja za sve.
- Hadersfild
- Kontakt:
Iskra na korak do opstanka, nakon odlicne gostujuce pobjede u Zivinicama.
Polic igrac utakmice sa 15+ odbrana!
Kupusari, ko vam drma kavez?
Napisaste vi nedavno parolu, kako ono kaze? “Dogodine Livno, Capljina i Brijesce, ponovo u KASABI 20 ljudi pljesce.”
Karma je cudo
ASIME, HVALA TI
Polic igrac utakmice sa 15+ odbrana!
Kupusari, ko vam drma kavez?

Napisaste vi nedavno parolu, kako ono kaze? “Dogodine Livno, Capljina i Brijesce, ponovo u KASABI 20 ljudi pljesce.”
Karma je cudo

ASIME, HVALA TI

Kult glavnog grada.
-
- Kontakt:
Iskra zamalo da prokocka 4 razlike. Kakav amaterizam u zadnjih 5 minuta za malo da ih košta sigurne pobjede.
Da nije golmana Iskre krenulo opet bi izgubili 8 razlike, covjek je skinuo 6-7 penala samo, i jos jedno 10 zicera.
-
- Kontakt:
Iskreno, očekivao sam više od Konjuha. Loši su. Ali to ne umanjuje pobjedu Iskre i dobru partiju golmana, svaka čast.
Bio na utakmici preso nekoliko kilometara da vidim tekmu da uzivam, a vidio nista nisam sem golmana Polica, ehhh sad kupljena ili nije mozemo nagadjat al ja kontam Asim im kupio pobjedu u Sarajevu a ovi njima ovde pustili druge nema.gigglessmoke je napisao/la: ↑07 maj 2022, 21:06Iskreno, očekivao sam više od Konjuha. Loši su. Ali to ne umanjuje pobjedu Iskre i dobru partiju golmana, svaka čast.
Konjuh je totalnoooo los i nevjerujem da bi mogli pobijedit u Sar bez stele i vcrs bruka i uzas, Iskra takodje losa, nista ni scim.
Konjuh bez Smajica 0 od ekipe.
Iskra bez Cickusica dva mozga rukometa za stat na loptu dodat asistirat i dat gol.
Najrealnije bi bilo obje ekipe da ispadnu jer onde nema nista pozitivno, bar za premier lige.
Al sta nam rade nebi me cudilo da Asim sad kupi i Gradaccu pobjedu u Sarajevu a da Gradacac njima da bod i zadnje kolo svakako ce dobit Slogu.
Gradac sa bobjedom u Sar i bodom sa Iskrom takodje ima 22.
A moze se desit i da Gracanica pusti i Slogi i jos Sloga sa dvije pobjede kuci Konjuh i Maglaj takodje
ima 22.
Dakle rukometa vise nema samo namjestaljke.
Za druge lige su bar 6 ekipa
Ne smije Gradacac igrati nerijeseno sa Iskrom jer ce ga Iskra preteci zbog boljeg omjera a imace po 22 boda. Ako Sloga pobijedi obe domace, i ovi u Gracanici su pokazali da su u ovoj grupi ekipa sto mesetare tako da im mozda puste i onda bi Gradacac izletio. Ne vjerujem da je Konjuh pustio vrlo lako moze se desiti da ne osvoji ni bod do kraja i da ga svi preteknu sa 22 boda da ispadne, bice da je igrao bez nekog jakog motiva a ovog ludaka Polica krenulo.
Nema Crnogoraca danas u Visokom. Sloga dosla sa 3-4 rezerva igraca.
Al hajde svakako ce prosiriti ligu
Al hajde svakako ce prosiriti ligu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.