Premijer liga 2024/2025
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2024/2025
Izviđac dobio islandski Haukar,bit ce teško
Mozda budu obje u Ljubuskom. Nikad ne znas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma tezak je Haukar kako god.
Igrat ce se u Hafnafjorduru njihova domaca,glatko su dobili slovenski Ormoz a vidjeli smo da su Slovenci prilicno dobra ekipa.
Ja sam se nadao da ce dobiti Baia Mare ili Alkaloid ,ali eto....
Sluzbeno Knezevic i Lukic ponovo u Borcu. Sa njima nema sanse da ispadnu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma ko je i očekivao njihovo ispadanje nakon 24-satne revolucije,svima se probudila ljubav prema velikom Borcu
Ovdje bi da pohvalim Konjuh i Vogošću što su zakazali svoje utakmice u petak i nedjelju, ostali nazovi "Bošnjački" klubovi , Sloboda,Maglaj,Čelik Junior i Gračanica od svih termina mogućih baš na državni praznik zakažu utakmicu . Očekujemo da nam drugi poštuju taj dan a mi ga ne poštujemo čast izuzetcima . SVAKA IM ČAST!
palladino je napisao/la: ↑27 feb 2025, 07:33Ovdje bi da pohvalim Konjuh i Vogošću što su zakazali svoje utakmice u petak i nedjelju, ostali nazovi "Bošnjački" klubovi , Sloboda,Maglaj,Čelik Junior i Gračanica od svih termina mogućih baš na državni praznik zakažu utakmicu . Očekujemo da nam drugi poštuju taj dan a mi ga ne poštujemo čast izuzetcima . SVAKA IM ČAST!

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Možda su i drugi pokušali a nisu dobili suglasnost protivničke ekipepalladino je napisao/la: ↑27 feb 2025, 07:33Ovdje bi da pohvalim Konjuh i Vogošću što su zakazali svoje utakmice u petak i nedjelju, ostali nazovi "Bošnjački" klubovi , Sloboda,Maglaj,Čelik Junior i Gračanica od svih termina mogućih baš na državni praznik zakažu utakmicu . Očekujemo da nam drugi poštuju taj dan a mi ga ne poštujemo čast izuzetcima . SVAKA IM ČAST!
Član 10.brzi je napisao/la: ↑27 feb 2025, 12:24Možda su i drugi pokušali a nisu dobili suglasnost protivničke ekipepalladino je napisao/la: ↑27 feb 2025, 07:33Ovdje bi da pohvalim Konjuh i Vogošću što su zakazali svoje utakmice u petak i nedjelju, ostali nazovi "Bošnjački" klubovi , Sloboda,Maglaj,Čelik Junior i Gračanica od svih termina mogućih baš na državni praznik zakažu utakmicu . Očekujemo da nam drugi poštuju taj dan a mi ga ne poštujemo čast izuzetcima . SVAKA IM ČAST!
Utakmice se igraju prema utvrđenom i usvojenom Kalendaru takmičenja u redovnim terminima:
Muške ekipe:
Subota - od 16:00 do 20:00 sati
Nedelja – od 14:00 do 18:00 sati
Srijeda - od 17,00 do 20,00 sati, odgođene utakmice i utakmice koje su predviđene Kalendarom takmičenja za igranje srijedom
U propozicijama ovo stoji, za ove termine ne treba saglasnost protivničke ekipe , svi su imali nedjelju da zakažu bez saglasnosti protivničke ekipe.
-
- Kontakt:
https://www.youtube.com/live/vutuJ3n_rN ... WVPBNV0X0W
Spektakl u Živinicama počinje,sretno Konjuh!!!!
Spektakl u Živinicama počinje,sretno Konjuh!!!!
Ako ih Konjuh ne dobije, nece niko do kraja 99%.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kakvo divno vece u Zivinicama,kakvo navijanje,kakvi navijači,kakva igra,18:14 na poluvremenu.
Banjalucanke nisu pretjerano ostetile Konjuh,nadam se da ce ostati na nivou prvog poluvremena.
Neka ova utakmica,atmosfera,dvorana i navijači bude lekcija navijačima ekipe iz Ljubuškog
Banjalucanke nisu pretjerano ostetile Konjuh,nadam se da ce ostati na nivou prvog poluvremena.
Neka ova utakmica,atmosfera,dvorana i navijači bude lekcija navijačima ekipe iz Ljubuškog

Pregruba igra domaćina,zaslužili duplo više isključenja, sudijski kriterij prilagođen domaćinuAmirutah1988 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:46Kakvo divno vece u Zivinicama,kakvo navijanje,kakvi navijači,kakva igra,18:14 na poluvremenu.
Neka ova utakmica,atmosfera,dvorana i navijači bude lekcija navijačima ekipe iz Ljubuškog![]()
-
- Kontakt:
Ma nemoj mi reci,sta rece i ostade ziv,pokušavaju Banjalucanke da pokradu Konjuh u drugom poluvremenu,to je evidentnobrzi je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:53Pregruba igra domaćina,zaslužili duplo više isključenja, sudijski kriterij prilagođen domaćinuAmirutah1988 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:46Kakvo divno vece u Zivinicama,kakvo navijanje,kakvi navijači,kakva igra,18:14 na poluvremenu.
Neka ova utakmica,atmosfera,dvorana i navijači bude lekcija navijačima ekipe iz Ljubuškog![]()
ma ne pokusavaju one da pokradu, nego jednostavno ne znaju..
Opet se izvukli
Mislim da je to to od prvenstva. Nema sanse da ih dobije dolje Gracanica, Leotar ili Sloboda.
Nisam gledao citavu utakmicu. Kakvo je bilo sudjenje, ali ako moze realan odgovor

Mislim da je to to od prvenstva. Nema sanse da ih dobije dolje Gracanica, Leotar ili Sloboda.
Nisam gledao citavu utakmicu. Kakvo je bilo sudjenje, ali ako moze realan odgovor

Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 28 feb 2025, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Džabe i boksačka igra, džabe sudijski poguranac, džabe vrijeđanje...luzeri su luzeri
-
- Kontakt:
Bruka i sramota za sutkinje iz Banja Luke,potvrda da taj grad treba prezirati.
Sve su ucinile da dođe do ovoga,fuj odvratno ,jadno
Sve su ucinile da dođe do ovoga,fuj odvratno ,jadno
-
- Kontakt:
ne znam za prvo poluvrijeme, u drugom sutkinje pogubljene, more gresaka na obje strane, na kraju konjuh izvukao deblji kraj.. podlegle su pod pritiskom igraca izvidjaca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.