Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 2025/26
Ne stizem da pratim toliko u posljednje vrijeme, zasto je Zvezda ovoliko ispuhala nakon onakve sjajne serije?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Shategabri
- Kontakt:
We have to play better defence... Zabio 28 poena za poluvrijeme. E moj Obradoviću!
Koševo Zapad
Je li De colo prešao u Fener?
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
-
Mocvara1991
- Kontakt:
BeGe blizanci ovo kolo u minusu 50 
Kako tako, Mozzart bet i Meridian bet su velikani bre.
Promovisali tu negdje oko 0 domacih igraca.
Promovisali tu negdje oko 0 domacih igraca.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dvije legije amerikanaca bez ikakvog identiteta. Amerikanci koji su naveli na divlju košarku kući teško se uklapaju u europski kolektiv.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Opsjednutost sa dva kluba iz države koja je neprijateljski nastrojena prema Bosni je meni neshvatljiva.
Za "stručnjake" - ove koji pišu kako slabi rezultati tih dvaju klubova dolaze zbog velikog broja stranih igrača u tim klubovima predložio bih
da pogledaju i analiziraju rostere vodećih 6 ekipa ( a može se to proširiti i na prvih 9 komotno ) i ustanove broj domaćih igrača u istim.
Nakon te analize će, siguran sam, moći sami sebi priznati koliko u stvarnosti slabo prate ovo takmičenje.
Za "stručnjake" - ove koji pišu kako slabi rezultati tih dvaju klubova dolaze zbog velikog broja stranih igrača u tim klubovima predložio bih
da pogledaju i analiziraju rostere vodećih 6 ekipa ( a može se to proširiti i na prvih 9 komotno ) i ustanove broj domaćih igrača u istim.
Nakon te analize će, siguran sam, moći sami sebi priznati koliko u stvarnosti slabo prate ovo takmičenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.