A neki su se bunili da Baka bude pomocnik...
Ko ja taj "saran" ???RiNo je napisao/la:Murat Šaran Papetov pomocnik !?![]()
seha je napisao/la:Ko ja taj "saran" ???RiNo je napisao/la:Murat Šaran Papetov pomocnik !?![]()
damir_82 je napisao/la:Murat Saran bivsi igrac Sarajeva,cini mi se i Rijeke i Levantea...mislim da se proslavio u derbiju na kojem je 2 gola dao i to golmanu Zelje Ribaru..naslov u novinama bio "Saran upecao Ribara"!i nije bio centarfor vec krilo... a u kakvu se vezu on dovodi sa Papetom??? Pomocnik??? Odakle ta info??
Taj Murat Saran ti je vlasnik kafica na Ilidzi Levante se zove po klubu u kojem je igrao Murat, a znam da je bio u F.K.Igman Ilidza,mislim da je bio Predsjednik kluba , a njegov brat trener,ali cisto sumljam u tu informaciju jer nelogicno mi ,mislim da ga fudbal vise neinteresuje?seha je napisao/la:Ko ja taj "saran" ???RiNo je napisao/la:Murat Šaran Papetov pomocnik !?![]()
sarajlija89 je napisao/la:damir_82 je napisao/la:Murat Saran bivsi igrac Sarajeva,cini mi se i Rijeke i Levantea...mislim da se proslavio u derbiju na kojem je 2 gola dao i to golmanu Zelje Ribaru..naslov u novinama bio "Saran upecao Ribara"!i nije bio centarfor vec krilo... a u kakvu se vezu on dovodi sa Papetom??? Pomocnik??? Odakle ta info??
vazno je da je zelji zabio...a ribar je bio trener da i ja tebe ispravimhehe
Bolje i Murat Saran nego Baka SomRiNo je napisao/la:Murat Šaran Papetov pomocnik !?![]()
Da su htjeli ti navedeni bi usli davnih danaPIRKE33 je napisao/la:Njemu se ukazala sansa ...i ne mozemo nista pricat dok ne vidimo sta ce uraditi........da nas je Baka odveo na prvenstvo sad bi smo pricali i mislili da je strucnjak, a u stvari bio bi to isti Baka kao i sad..............a trebalo mu je samo malo srece......................PAPE je legenda, ali malo ce me razocarati ako bar na neki nacin ne pokusa igrati protiv ovih iz saveza.......te da bude ulaz u reprezentaciju za ostale legende tipa Bazdarevica, Bajevica, Halilhodzica...itd
potpisujem!harishp je napisao/la:Da su htjeli ti navedeni bi usli davnih danaPIRKE33 je napisao/la:Njemu se ukazala sansa ...i ne mozemo nista pricat dok ne vidimo sta ce uraditi........da nas je Baka odveo na prvenstvo sad bi smo pricali i mislili da je strucnjak, a u stvari bio bi to isti Baka kao i sad..............a trebalo mu je samo malo srece......................PAPE je legenda, ali malo ce me razocarati ako bar na neki nacin ne pokusa igrati protiv ovih iz saveza.......te da bude ulaz u reprezentaciju za ostale legende tipa Bazdarevica, Bajevica, Halilhodzica...itd![]()
Nema od toga nista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.