Safet Sušić - Pape

RiNo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la RiNo » 11 jan 2010, 01:21

Murat Šaran Papetov pomocnik !? :lol:
A neki su se bunili da Baka bude pomocnik...
100% sportski i krajnje opušten potpis

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 11 jan 2010, 01:40

RiNo je napisao/la:Murat Šaran Papetov pomocnik !? :lol:
Ko ja taj "saran" ???
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 11 jan 2010, 01:41

uvijk sam bio optimista,,ali nakon ovog svega sto sam vidio samo mogu rec: OPROSTI MI PAPE ali su ti sanse male....

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 jan 2010, 02:14

seha je napisao/la:
Ko ja taj "saran" ???

pitaj starije navijace zelje...sedamdeset druga god cini mi se kad su bili sampioni....tekma sa sarajevom na kosevu......90 + Murat Saran za veliku pobjedu bordo tima ;) ....jedan od jacih utakmica...ono sto mi je stari prico...kaze da je bio dobar centarfor ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 11 jan 2010, 02:19

Murat Saran bivsi igrac Sarajeva,cini mi se i Rijeke i Levantea...mislim da se proslavio u derbiju na kojem je 2 gola dao i to golmanu Zelje Ribaru..naslov u novinama bio "Saran upecao Ribara"! :D i nije bio centarfor vec krilo... a u kakvu se vezu on dovodi sa Papetom??? Pomocnik??? Odakle ta info??

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 jan 2010, 02:24

damir_82 je napisao/la:Murat Saran bivsi igrac Sarajeva,cini mi se i Rijeke i Levantea...mislim da se proslavio u derbiju na kojem je 2 gola dao i to golmanu Zelje Ribaru..naslov u novinama bio "Saran upecao Ribara"! :D i nije bio centarfor vec krilo... a u kakvu se vezu on dovodi sa Papetom??? Pomocnik??? Odakle ta info??

vazno je da je zelji zabio...a ribar je bio trener da i ja tebe ispravim :lol: hehe
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 11 jan 2010, 02:31

seha je napisao/la:
Ko ja taj "saran" ???
Taj Murat Saran ti je vlasnik kafica na Ilidzi Levante se zove po klubu u kojem je igrao Murat, a znam da je bio u F.K.Igman Ilidza,mislim da je bio Predsjednik kluba , a njegov brat trener,ali cisto sumljam u tu informaciju jer nelogicno mi ,mislim da ga fudbal vise neinteresuje?

n4n3
Kontakt:

Post Postao/la n4n3 » 11 jan 2010, 02:52

Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 11 jan 2010, 02:52

sarajlija89 je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:Murat Saran bivsi igrac Sarajeva,cini mi se i Rijeke i Levantea...mislim da se proslavio u derbiju na kojem je 2 gola dao i to golmanu Zelje Ribaru..naslov u novinama bio "Saran upecao Ribara"! :D i nije bio centarfor vec krilo... a u kakvu se vezu on dovodi sa Papetom??? Pomocnik??? Odakle ta info??

vazno je da je zelji zabio...a ribar je bio trener da i ja tebe ispravim :lol: hehe

do mene...:D a naravno da je najbitniji gol selji...mada sam takodje cuo pricu da je bilo dogovoreno da takmica zavrsi nerijeseno...:D znam i da je bio u upravi naseg kluba kad je tu bio i Hadzibegic i Husref trener...tad smo ono igrali sa Besiktasem...cini mi se da nije lopuza...:)

Koliko je to potvrdjena informacija?? Ako je to istina da bude pomocnik,ne znam...mislim da je trenirao malo Igman (prije brata) i da bi bolje bilo da neko zvucnije ime bude tu...ipak treba i Dzeki i Misketu i ostalima neko za koga znaju,ko ce im biti autoritet uz Papeta,a ruku na srce za Sarana znaju oni zagrizeni navijaci FK Sarajevo (naravno i oni Zelje koje je ojadio)...:D

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 11 jan 2010, 10:50

Povratak velikih legendi..ili samo dolazak radi čiste promocije?!
Isto sam bio skeptičan kada je Ćiro došao (razlog Ćirinog dolaska je bio potreba za medijskom paznjom,po mom mišljenju),a tako sam i sada.razmisljam što se Pape primio ovoga. imam nekih par odgovora..al to je samo moje misljene.
Pape je Pape,al je totalno smiješan! Prva konstatacija je da nam treba 18 do 20 vrhunskih igrača (ili dobrih,spremni-ne bitno).
Pa to je toliko smješno,eto ovdje mi to nismo znali,vjerovatno se iz Francuske bolje vidi. Svaka čast! Detektirao je problem! Čekao da ga riješi! Šta će on s Nadarevićem, ibričićem?? To su Ćirini igrači..ja garantujem da oni ne mogu pruziti iste partije kao kad ime je Ćiro šef! A Sajo je stud naše odbrane!..ima tu još dosta toga,al neću više da se zamaram :)
Žao mi je što se Pape prihvatio ovoga. Al, opet sretno Pape!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jan 2010, 15:34

neznam sta da kazem - jer sta god kazes realno za ovog naseg selektora iz Zavidovica/Pariza ovdje se okvalifikuje kao napad na "necije svetinje", a ne samo kao realno posmatranje na trenutnu situaciju oko NSBiH i reprezentacije. Evo vidim jos jedan pomocnik odlazi s klupe reprezentacije i sad se treba zapitati jel to dobro za nas fudbal i na ecmu cemo ostati?
Baki se salje poruka mobitelom - Haso nece ni da cuje - Papac takodze - Barbarezu pljunuli u lice - tako i Ciri :oops:
Dok nam podno Igmana izranjaju "svima nama dragi šarani" - razmislimo svi dobro jel ovo dobro za sve nas i nasu dragu reprezentaciju. Susicu sve najbolje u zivotu - ali dugoocekivani povratak naseg velikana nije se trebao ovako rezirati...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jan 2010, 15:45

Bolje i Murat Saran nego Baka Som 8-)
A vi ako vam Pape ne pase dovedite Vahu koji se izgleda zazelio opet rafala i glave u torbi ili mozda Mesu kojem je najvece pojacanje Ljuboja siux :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 jan 2010, 17:43

Boze moj ima li ovo dno kraja ....

Ne znam koji je veci crnjak ove izjave Susica i dovodjenje Sarana za pomocnika (ako je istina) ili ova neogranicena podrska svih navijaca Sarajeva. Bez obzira sta se rekli i uradilo "to je nas covjek" parola .....

Dabogda da ovo sa nasom repkom izadje na dobro ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bosancinho
Kontakt:

Post Postao/la bosancinho » 11 jan 2010, 19:47

NJEGOV SAM VELIKI FAN OD MALIH NOGU, UVIJEK MI JE BIO BR.1, ŽELIM MU SVE NAJBOLJE, ALI SAM U OVOM SLUČAJU PESIMISTA PRVI PUT, PRIJE SVEGA ZBOG NJEGOVOG PONAŠANJA I DATIH IZJAVA. SVE MU JE SVJEDENO....

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 11 jan 2010, 20:03

Njemu se ukazala sansa ...i ne mozemo nista pricat dok ne vidimo sta ce uraditi........da nas je Baka odveo na prvenstvo sad bi smo pricali i mislili da je strucnjak, a u stvari bio bi to isti Baka kao i sad..............a trebalo mu je samo malo srece......................PAPE je legenda, ali malo ce me razocarati ako bar na neki nacin ne pokusa igrati protiv ovih iz saveza.......te da bude ulaz u reprezentaciju za ostale legende tipa Bazdarevica, Bajevica, Halilhodzica...itd

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jan 2010, 20:07

PIRKE33 je napisao/la:Njemu se ukazala sansa ...i ne mozemo nista pricat dok ne vidimo sta ce uraditi........da nas je Baka odveo na prvenstvo sad bi smo pricali i mislili da je strucnjak, a u stvari bio bi to isti Baka kao i sad..............a trebalo mu je samo malo srece......................PAPE je legenda, ali malo ce me razocarati ako bar na neki nacin ne pokusa igrati protiv ovih iz saveza.......te da bude ulaz u reprezentaciju za ostale legende tipa Bazdarevica, Bajevica, Halilhodzica...itd
Da su htjeli ti navedeni bi usli davnih dana :roll:
Nema od toga nista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 11 jan 2010, 22:26

harishp je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:Njemu se ukazala sansa ...i ne mozemo nista pricat dok ne vidimo sta ce uraditi........da nas je Baka odveo na prvenstvo sad bi smo pricali i mislili da je strucnjak, a u stvari bio bi to isti Baka kao i sad..............a trebalo mu je samo malo srece......................PAPE je legenda, ali malo ce me razocarati ako bar na neki nacin ne pokusa igrati protiv ovih iz saveza.......te da bude ulaz u reprezentaciju za ostale legende tipa Bazdarevica, Bajevica, Halilhodzica...itd
Da su htjeli ti navedeni bi usli davnih dana :roll:
Nema od toga nista.
potpisujem!
Pape je bar otvoreno rekao da ovo radi jer: 1. misli da imamo sansu da se plasiramo, 2.zeli da pruzi svoj maksimum i ostvari uspjeh jer je to njemu odskocna daska za dalje.....svi nabrojani su "patriote" iz daljine koji jos nisu pokazali zelju da nesto promijene na bolje u nasem fudbalu..sve je ostalo na rijecima "trebalo bi..."
Nisam skeptik i pesimista,jos uvijek..Kako su mnogi imali sansu da rade,nek radi i Pape,pa vidjecemo!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 11 jan 2010, 22:38

Sta je to Pape pokazao da je veci patriota sve dok nije preuzeo reprezentaciju?Da je preuzeo bilo ko od ovih navedenih sad bi taj bio najveci patriota ..jel??
Nama trebaju sposobni ljudi, a tek onda patriote........
Hidink Gus...od glave do pete Rus

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 11 jan 2010, 22:40

sad ste svi pametni........baka car.... 8-)
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 11 jan 2010, 22:42

Car pare i magle......

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.