Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
sad se jos oslobodilo para idemo po lebrona i bosha trener je tu trebao bi biti dobar jos malo 6 dana i onda se cuda dogadaju
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dema je napisao/la:sad se jos oslobodilo para idemo po lebrona i bosha trener je tu trebao bi biti dobar jos malo 6 dana i onda se cuda dogadaju
ma nece oni potpisat do polovine jula jos ce se to razvlaciti moj jarane, a mi cemo se nadati i to je najgore

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Evo još jednog navijača Bullsa na forumu, ajmo po Bosha i Kinga
- SaltCityAttack
- Kontakt:
CRonaldo je napisao/la:Evo još jednog navijača Bullsa na forumu, ajmo po Bosha i Kinga
DOBRO DOSAO meni daje samo jedan od njih dvojice i jos jedan solidan bilo b i super

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma samo tako ima nas dosta ma izgleda da bi i trebalo biti ovako james i bosh sve se vise govori o tome ma cim james dode tu i je i bosh jer je i rekao on da ce prvi potpisat james s tim sto neki predstavnik ili sta je vec nisu mu rekli ime tvrdi da je to vec gotova stvar tj da su james i bosh buduci igraci bullsa nisam bas siguran u to a volio bi da je to istina da se koja titula da bullsima
Ma neće on u Miami radi Wade-a, no samo Netsi ili Bullsi , ili ipak ostanak u Cavsima, nema 4 opcije haha .
No kako god Miami će biti prejak u novoj sezoni, no i Bullsi ako Bog da.
No kako god Miami će biti prejak u novoj sezoni, no i Bullsi ako Bog da.
ma bice bolji miami al ne vjerujem da ce bit bolji od bullsa a james,ak ne ostane u cavsima mislim da nema sanse da dode bilo gdje drugo do u bullse.On je promjenio broj 23 u 6 a samo u bullsima ne moze igrat s brojem 23,
nikog nije hvalio ko chicago i nikog nije nazvao poslije bostona do rosa,jest da ce ga malo noah zajebavat nece mu dat da plese al et i da bullsi moraju promjenit ono pravilo o trakama jer
nikog nije hvalio ko chicago i nikog nije nazvao poslije bostona do rosa,jest da ce ga malo noah zajebavat nece mu dat da plese al et i da bullsi moraju promjenit ono pravilo o trakama jer
LeBron James -- 25 Chris Bosh -- 26 Joakim Noah -- 25 Luol Deng -- 25 Derrick Rose -- 21 Taj Gibson -- 25
POGLEDAJTE godine bosh bi bio najstariji s 26 mogli bi ovako jos 7 godina skupa da igraju na najvisem nivou tj u tih 7 godina bi mogli bar 3 titule uzet ako bi sve bilo kako treba s tim da ovako nesto ne moze nijedan tim u nba ponudit jamesu
jos je to ekipa za koju je uvijek navijao ali imao bi ekipu za velike stvari
POGLEDAJTE godine bosh bi bio najstariji s 26 mogli bi ovako jos 7 godina skupa da igraju na najvisem nivou tj u tih 7 godina bi mogli bar 3 titule uzet ako bi sve bilo kako treba s tim da ovako nesto ne moze nijedan tim u nba ponudit jamesu
jos je to ekipa za koju je uvijek navijao ali imao bi ekipu za velike stvari
Volio bih da se dogodi, no teško je, vidjeti ćemo ako Bog da.
ma znam ali ovo nije moje misljenje samo vec s nba i espn gdje oni vide bullse kao favorite za dovodenje ova 2 igraca,koje bullsi inace najvise zele mislim da bi ovo bila jedna od boljih ekipa,bar startna petorka u zadnjih 5 godina u nba
Vidjeti ćemo ako Bog da, nadam se dolasku James-a, to sam napisao mnogobrojno puta. Rose to James what a nice action by the Bulls. So amazingggggggggggggggggggggggggggg 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma do 15 jula ce se valjda znati i petorke Bullsa,Miamia i td :
Kazu da je to vec skoro i poznato sta ce se desit... i sam potez Jamesa koji ne zeli se odazvati Knicksima koji su planirali veceru i td i ne zeli nikome otici na razgovor, vec ce ih sve docekati u svom rodnom gradu.Navodno zeli sa svima obaviti razgovor jer respeltira sve one koji su oslobodili cap room kako bi ga doveli, ali da je on ipak odlucio zajendo sa Boshom doci u Bullse.... nadam se da je to tacno, ali eto vidjet cemo... ja kakvo ce biti ovdje tek ludilo ako dodje u pm.... ljudi svakako da cu otici na njihov docek i bice tu slika svakako
evo oprilike i dio u kojem se potvrdjuje ovo sto sam rekao
But the meetings might not be much more than a formality. The executive, who did not want to be identified discussing a player who is not yet a free agent, said he had gathered from discussions with his fellow N.B.A. executives that James was strongly leaning toward joining the Bulls in tandem with another free agent, Chris Bosh of the Toronto Raptors.
“I think it’s a done deal,” the executive said.
He said he thought James was going ahead with the meetings in Ohio “to be respectful to all these teams who jumped through these hoops,” a reference to the clubs, like the Knicks, who traded reasonably talented players like Jamal Crawford the last two seasons in an effort to open up as much salary-cap space as possible. But if James and Bosh are indeed going to Chicago, moves like the ones the Knicks made will have been done at least partly in vain.
Kazu da je to vec skoro i poznato sta ce se desit... i sam potez Jamesa koji ne zeli se odazvati Knicksima koji su planirali veceru i td i ne zeli nikome otici na razgovor, vec ce ih sve docekati u svom rodnom gradu.Navodno zeli sa svima obaviti razgovor jer respeltira sve one koji su oslobodili cap room kako bi ga doveli, ali da je on ipak odlucio zajendo sa Boshom doci u Bullse.... nadam se da je to tacno, ali eto vidjet cemo... ja kakvo ce biti ovdje tek ludilo ako dodje u pm.... ljudi svakako da cu otici na njihov docek i bice tu slika svakako

evo oprilike i dio u kojem se potvrdjuje ovo sto sam rekao

But the meetings might not be much more than a formality. The executive, who did not want to be identified discussing a player who is not yet a free agent, said he had gathered from discussions with his fellow N.B.A. executives that James was strongly leaning toward joining the Bulls in tandem with another free agent, Chris Bosh of the Toronto Raptors.
“I think it’s a done deal,” the executive said.
He said he thought James was going ahead with the meetings in Ohio “to be respectful to all these teams who jumped through these hoops,” a reference to the clubs, like the Knicks, who traded reasonably talented players like Jamal Crawford the last two seasons in an effort to open up as much salary-cap space as possible. But if James and Bosh are indeed going to Chicago, moves like the ones the Knicks made will have been done at least partly in vain.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bosanac035
- Kontakt:
Biće to strašna ekipa, nekako sam ubjeđen da je ovo sve istina oko LBJ-a i CB4...Još nek dođe Redick
i meni duša na mjestu 

I Love this game !!!
- -Paja
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti uzaludna nadanja Bullsa oko dolaska nekih igraca, lazete sami sebe hahaha jos dugooooo ce te vi biti prosjek NBA lige.
Forever in our shadow Nomads!
Dio Arsenala
-Paja je napisao/la:Lijepo je vidjeti uzaludna nadanja Bullsa oko dolaska nekih igraca, lazete sami sebe hahaha jos dugooooo ce te vi biti prosjek NBA lige.
Hajde ba paja dosta te je dovoljno sto valjas gluposti da arsenal dominira, jos si i ovdje poceo da valjas gluposti. Ako ne volis Bullse sto uopste dolazis na ovu temu i pises. Mi imamo pravo da se nadamo da ce james i Bosh doci, a to ako tebi smeta nemoj dolaziti ovdje na ovu temu i valjati gluposti!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:Lijepo je vidjeti uzaludna nadanja Bullsa oko dolaska nekih igraca, lazete sami sebe hahaha jos dugooooo ce te vi biti prosjek NBA lige.
koji prosjek?... pa Boston je bio zadnjih 10 godina kao Knicksi i doveli su dva igraca i sve se to promjenilo zasto mi ne mozemo to promjeniti sa 2 igraca?.... Ovo je veliki grad i oni to moraju zbog naj vjernih navijaca unititi oni su toga svjesni.
Na kraju krajeva ne moramo dovesti ni Jamesa, a ni Bosha, ja bi sad potpisao da potpisemo lagano Johnsona i Boozera i imali bi petorku gdje bi imali ofdlicnog PG-Rose,SG-Jo Johnson,SF-Deng i naravno low post scorer kao Boozer i pod kosem u odbrani odlicnog Noaha... sta fali ovoj petorci? pa ova petorka bi mogla uzeti prsten, ako Bosh i James ne odu skupa u Miami , ako jedan od njih ode u Knickse onda su nam jos vece sanse

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hahaha, već su počeli, a nije nam još niko došao. 

u pravu si ovaj ne voli bullse i inace lik voli valjat gluposti tu je prvak
a ja sam skoro siguran da ce james doci danas je rekao da se zeli samo koncentrisat na kosarku tj s kojim bi timom mogao igrat i osvajat pa sad ko ima najbolje igrace od ovih ekipa zna se
jos samo malo i sve ce se znati a vodstvu bullsa svaka cast 30 skoro milona su oslobodili i igrali play off obe sezone svaka im cast mlada ekipa je stjecala iskustvo a oni su sve uradili da se oslobode poluigraca da bi nam doveli monstrume koji ce nam vratit stare dane i tu toliko zeljenu 7 titulu
ja ne vidim drugi klub za jamesa pa i bosha ne sto navijam za njih vec oni zele titule a to je klub koji ima sta ponudit jos je tu slavna proslost veliki sportski grad po meni najlogicniji izbor james i bosh u bullse a bullsima bas to i treba i da to bi opet bila ekipa stara oko 25 godina sto ne moze niko ponudit
a ja sam skoro siguran da ce james doci danas je rekao da se zeli samo koncentrisat na kosarku tj s kojim bi timom mogao igrat i osvajat pa sad ko ima najbolje igrace od ovih ekipa zna se
jos samo malo i sve ce se znati a vodstvu bullsa svaka cast 30 skoro milona su oslobodili i igrali play off obe sezone svaka im cast mlada ekipa je stjecala iskustvo a oni su sve uradili da se oslobode poluigraca da bi nam doveli monstrume koji ce nam vratit stare dane i tu toliko zeljenu 7 titulu
ja ne vidim drugi klub za jamesa pa i bosha ne sto navijam za njih vec oni zele titule a to je klub koji ima sta ponudit jos je tu slavna proslost veliki sportski grad po meni najlogicniji izbor james i bosh u bullse a bullsima bas to i treba i da to bi opet bila ekipa stara oko 25 godina sto ne moze niko ponudit
- -Paja
- Kontakt:
Ne mozes ti crvene bikove porediti sa Dominacijom zvanom Boston inace najuspjesnijom i najvecom NBA fransizom. Vi ste svoje osvojili dok je tu igrao dominator Jordan cak i da luzer James dodje nema tu pomoci nije on ni desetina Jordana a tu su jos Big Boysi koji najbolje igraju play off. Nisam nesto upucen u te prelaske ali sta to znaci prelazak Bosha i Jamesa u Miami je li to znaci da Wade odlazi?
Dio Arsenala
ma ne wade ostaje i jos dolaze druga 2 a to pa boston nije prvak a bullsi su 3 ekipa nba lige to mi znamo i bez tebe
vidjecemo ko ce bit prvak
vidjecemo ko ce bit prvak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.