1/2 Njemacka - Spanija

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemacka
93
53%
Spanija
81
47%

Ukupno glasova: 174

GunnerS
Kontakt:

Re: 1/2 Njemacka - Spanija

Post Postao/la GunnerS » 07 jul 2010, 22:49

Čovjek iznosi svoje mišljenje, normalno za razliku od puno drugih ovdje...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 jul 2010, 22:50

ma bolja španija bila dosta, još je njemačka i dobro prošla, pedro je retard pravi. Španci su tehnički daleko jači, svaka čast njemcima(i ostalima koji za njih igraju) na zalaganju, trčanju, želji i sl. ali s tim nemogu nadoknaditi očigledan manjak kvaliteta u odnosu na španiju.
finale po meni 50-50, a za treće mjesto bi trebala biti skoro pa revijalna, možda klose stigne ronalda po broju SP golova
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 07 jul 2010, 22:51

-Paja je napisao/la:najjaci su mi ovi copy-paste forumasi sto prisvajaju neke epitete tim polureprezentacijama a ne znaju istinu da je samo jedna dominacija a to je Arsenal i Oranje pa eto mozda i Brazil.
bogami znam da ih mrzis ali brate malo objektivnosti ti ne bi skodilo....cuj polurepka :lol:

btw. nadam se da Lale uzimaju zbog Wesleya 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 07 jul 2010, 22:52

Nadao sam se pobjedi Njemačke ali večeras to nije bio tim kojeg smo gledali u prethodnim utakmicama, nisu imali ni volje ni želje da pobijede, jednostavno večeras su bili očajni.
Čestitke Španiji na sigurno zasluženoj pobjedi jer su večeras bili dominantni u svim segmentima igre.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 jul 2010, 22:52

vuvu_zzz je napisao/la:
-Paja je napisao/la:najjaci su mi ovi copy-paste forumasi sto prisvajaju neke epitete tim polureprezentacijama a ne znaju istinu da je samo jedna dominacija a to je Arsenal i Oranje pa eto mozda i Brazil.
bogami znam da ih mrzis ali brate malo objektivnosti ti ne bi skodilo....cuj polurepka :lol:

nemoj tako Arsenal ipak dominira .... u kupu sljiva u Gracanici :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 jul 2010, 22:54

26 GODINA , 0 EVROPSKIH TROFEJA. WENGER DOMINIRA !!!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jul 2010, 22:54

juznjak> je napisao/la:
calcio je napisao/la:Paul legenda :mrgreen:
jeli ono Jimmy Jump uletio na teren u prvom poluvremenu? :D :D
i ja sam to pomislio odma jel zna neko ? :D a paul je legenda treba mu neku zenku nabavit za poklon 8-)
izgleda da nije bio Jimmy nego neki talijan. a i bilo mi je cudno kako ga odmah uhvatise, Jimmy je brz stigao bi makar do Puyola dok ga ne uhvate redari :mrgreen:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 jul 2010, 22:55

Je li se ovo javio juznjak zvani Segunda division :mrgreen: ne mogu da vjerujem covjek zeli da izbrise historiju i medju trofeje u potpis nece da stavi ovo prestizno takmicenje u kojem su se ne tako davno dvije godine patili :mrgreen:
Dio Arsenala

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 07 jul 2010, 22:55

juznjak> je napisao/la:
vuvu_zzz je napisao/la:

nemoj tako Arsenal ipak dominira .... u kupu sljiva u Gracanici :roll:
u Gradačcu 8-)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 07 jul 2010, 22:55

Španija je bolja, i večeras je bila bolja i zasluženo je prošla u finale...Nijemci su odigrali dosta dobro, pogotovo u defanzivi gdje nisu dopustili španjolcima puno prilika, primili su gol iz prekida dosta neočekivano, i imali su jednu odličnu šansu kod 0-0...Ako su htijeli proći u finale morali su puno agresivnije i grublje igrati veceras, ali očigledno da prljavom igrom nisu željeli dolazit do eventualnog uspjeha i kapa im dolje za to...Što se tiče onog prekršaja Ramosa sudija je trebao svirati faul, bio je van kaznenog prostora, i trebao je pokazati crveni karton Ramosu (upravo je to potvrdio Beusan)....Ali opet kazem španci su pokazali malo više veceras i bili su baš bolji za onaj jedan gol....Njemačka je odigrala odličan turnir i siguran sam da će osvojiti treće mjesto u meču sa urugvajcima...
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 07 jul 2010, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 07 jul 2010, 22:56

eee pa notingham ima evropskih titula jel to znaci da dominira???? stvarno ste djeca i sta se svi palite na paju i za mene licno arsenal dominira i sa politikom koju vodi koja je jedna od najboljih jer uopste dug ne raste :) ... dakle neko dominira tamo neko ovamo a vi se i dalje palite i budite zavidni :)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 jul 2010, 22:57

Pedro više nece zaigrati kod del Bosquea.Napravio je neviđenu glupost u onoj kontri iz koje je španija morala zabiti gol :shock:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 jul 2010, 22:58

Xavi majstor,najbolji igrač,lik pleše
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 07 jul 2010, 22:58

drop je napisao/la:Pedro više nece zaigrati kod del Bosquea.Napravio je neviđenu glupost u onoj kontri iz koje je španija morala zabiti gol :shock:
Joj jes syebo to bas.Al inace,odigrao je veoma dobro,ali morao je i mogao bolje u onoj situaciji.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 jul 2010, 23:00

drop je napisao/la:Pedro više nece zaigrati kod del Bosquea.Napravio je neviđenu glupost u onoj kontri iz koje je španija morala zabiti gol :shock:
jbga zato je po meni uz majstora Xavia bio najbolji na terenu do tog momenta al mlad je ponijelo ga 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 jul 2010, 23:01

nidjo_barca je napisao/la:
Joj jes syebo to bas.Al inace,odigrao je veoma dobro,ali morao je i mogao bolje u onoj situaciji.
Onakav pristup može u dresu Barce ali kad vode 4-0 protiv Tenerifa ili Osasune. Ipak je ovo polufinale SP i tu nema zajebancija na terenu i neke sebicnosti. Torres ceka ko zapeta puška da sprovede loptu u mrežu ,a ovaj magarac nešto dribla i pravi budalu od sebe umjesto da dodaje ili da barem šutira.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 jul 2010, 23:02

Hobotnica dominira !
:mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 jul 2010, 23:02

EdinTM87 je napisao/la:Hobotnica dominira !
:mrgreen:
Ajd oprastam ti ono za Harisa. :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 07 jul 2010, 23:03

drop je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:
Onakav pristup može u dresu Barce ali kad vode 4-0 protiv Tenerifa ili Osasune. Ipak je ovo polufinale SP i tu nema zajebancija na terenu i neke sebicnosti. Torres ceka ko zapeta puška da sprovede loptu u mrežu ,a ovaj magarac nešto dribla i pravi budalu od sebe umjesto da dodaje ili da barem šutira.
Yebiga sad,htio je on da zabije gol,vidjelo se to,ali syeba sve.Nema veze,mislim ipak predobro je igrao.

Xavi najbolji igrac ubjedljivo ! 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 07 jul 2010, 23:05

-Paja je napisao/la:Je li se ovo javio juznjak zvani Segunda division :mrgreen: ne mogu da vjerujem covjek zeli da izbrise historiju i medju trofeje u potpis nece da stavi ovo prestizno takmicenje u kojem su se ne tako davno dvije godine patili :mrgreen:
Paja dominiras :D jestel kupili kakvu bebu? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.