1/2 Njemacka - Spanija
Moderator/ica: admin
Re: 1/2 Njemacka - Spanija
Čovjek iznosi svoje mišljenje, normalno za razliku od puno drugih ovdje...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma bolja španija bila dosta, još je njemačka i dobro prošla, pedro je retard pravi. Španci su tehnički daleko jači, svaka čast njemcima(i ostalima koji za njih igraju) na zalaganju, trčanju, želji i sl. ali s tim nemogu nadoknaditi očigledan manjak kvaliteta u odnosu na španiju.
finale po meni 50-50, a za treće mjesto bi trebala biti skoro pa revijalna, možda klose stigne ronalda po broju SP golova
finale po meni 50-50, a za treće mjesto bi trebala biti skoro pa revijalna, možda klose stigne ronalda po broju SP golova
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
bogami znam da ih mrzis ali brate malo objektivnosti ti ne bi skodilo....cuj polurepka-Paja je napisao/la:najjaci su mi ovi copy-paste forumasi sto prisvajaju neke epitete tim polureprezentacijama a ne znaju istinu da je samo jedna dominacija a to je Arsenal i Oranje pa eto mozda i Brazil.

btw. nadam se da Lale uzimaju zbog Wesleya

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Nadao sam se pobjedi Njemačke ali večeras to nije bio tim kojeg smo gledali u prethodnim utakmicama, nisu imali ni volje ni želje da pobijede, jednostavno večeras su bili očajni.
Čestitke Španiji na sigurno zasluženoj pobjedi jer su večeras bili dominantni u svim segmentima igre.
Čestitke Španiji na sigurno zasluženoj pobjedi jer su večeras bili dominantni u svim segmentima igre.
nemoj tako Arsenal ipak dominira .... u kupu sljiva u Gracanicivuvu_zzz je napisao/la:bogami znam da ih mrzis ali brate malo objektivnosti ti ne bi skodilo....cuj polurepka-Paja je napisao/la:najjaci su mi ovi copy-paste forumasi sto prisvajaju neke epitete tim polureprezentacijama a ne znaju istinu da je samo jedna dominacija a to je Arsenal i Oranje pa eto mozda i Brazil.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
26 GODINA , 0 EVROPSKIH TROFEJA. WENGER DOMINIRA !!!-Paja je napisao/la:najjaci su mi ovi copy-paste forumasi sto prisvajaju neke epitete tim polureprezentacijama a ne znaju istinu da je samo jedna dominacija a to je Arsenal i Oranje pa eto mozda i Brazil.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
izgleda da nije bio Jimmy nego neki talijan. a i bilo mi je cudno kako ga odmah uhvatise, Jimmy je brz stigao bi makar do Puyola dok ga ne uhvate redarijuznjak> je napisao/la:i ja sam to pomislio odma jel zna neko ?calcio je napisao/la:Paul legenda![]()
jeli ono Jimmy Jump uletio na teren u prvom poluvremenu?![]()
a paul je legenda treba mu neku zenku nabavit za poklon

- -Paja
- Kontakt:
Je li se ovo javio juznjak zvani Segunda division
ne mogu da vjerujem covjek zeli da izbrise historiju i medju trofeje u potpis nece da stavi ovo prestizno takmicenje u kojem su se ne tako davno dvije godine patili 

Dio Arsenala
- __Liedson__
- Kontakt:
u Gradačcujuznjak> je napisao/la:nemoj tako Arsenal ipak dominira .... u kupu sljiva u Gracanicivuvu_zzz je napisao/la:bogami znam da ih mrzis ali brate malo objektivnosti ti ne bi skodilo....cuj polurepka-Paja je napisao/la:najjaci su mi ovi copy-paste forumasi sto prisvajaju neke epitete tim polureprezentacijama a ne znaju istinu da je samo jedna dominacija a to je Arsenal i Oranje pa eto mozda i Brazil.

Španija je bolja, i večeras je bila bolja i zasluženo je prošla u finale...Nijemci su odigrali dosta dobro, pogotovo u defanzivi gdje nisu dopustili španjolcima puno prilika, primili su gol iz prekida dosta neočekivano, i imali su jednu odličnu šansu kod 0-0...Ako su htijeli proći u finale morali su puno agresivnije i grublje igrati veceras, ali očigledno da prljavom igrom nisu željeli dolazit do eventualnog uspjeha i kapa im dolje za to...Što se tiče onog prekršaja Ramosa sudija je trebao svirati faul, bio je van kaznenog prostora, i trebao je pokazati crveni karton Ramosu (upravo je to potvrdio Beusan)....Ali opet kazem španci su pokazali malo više veceras i bili su baš bolji za onaj jedan gol....Njemačka je odigrala odličan turnir i siguran sam da će osvojiti treće mjesto u meču sa urugvajcima...
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 07 jul 2010, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
eee pa notingham ima evropskih titula jel to znaci da dominira???? stvarno ste djeca i sta se svi palite na paju i za mene licno arsenal dominira i sa politikom koju vodi koja je jedna od najboljih jer uopste dug ne raste
... dakle neko dominira tamo neko ovamo a vi se i dalje palite i budite zavidni 

Pedro više nece zaigrati kod del Bosquea.Napravio je neviđenu glupost u onoj kontri iz koje je španija morala zabiti gol 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- JuveSissoko
- Kontakt:
Xavi majstor,najbolji igrač,lik pleše
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Joj jes syebo to bas.Al inace,odigrao je veoma dobro,ali morao je i mogao bolje u onoj situaciji.drop je napisao/la:Pedro više nece zaigrati kod del Bosquea.Napravio je neviđenu glupost u onoj kontri iz koje je španija morala zabiti gol
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
jbga zato je po meni uz majstora Xavia bio najbolji na terenu do tog momenta al mlad je ponijelo gadrop je napisao/la:Pedro više nece zaigrati kod del Bosquea.Napravio je neviđenu glupost u onoj kontri iz koje je španija morala zabiti gol

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Onakav pristup može u dresu Barce ali kad vode 4-0 protiv Tenerifa ili Osasune. Ipak je ovo polufinale SP i tu nema zajebancija na terenu i neke sebicnosti. Torres ceka ko zapeta puška da sprovede loptu u mrežu ,a ovaj magarac nešto dribla i pravi budalu od sebe umjesto da dodaje ili da barem šutira.nidjo_barca je napisao/la:Joj jes syebo to bas.Al inace,odigrao je veoma dobro,ali morao je i mogao bolje u onoj situaciji.drop je napisao/la:Pedro više nece zaigrati kod del Bosquea.Napravio je neviđenu glupost u onoj kontri iz koje je španija morala zabiti gol
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Hobotnica dominira !

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ajd oprastam ti ono za Harisa.EdinTM87 je napisao/la:Hobotnica dominira !

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- nidjo_barca
- Kontakt:
Yebiga sad,htio je on da zabije gol,vidjelo se to,ali syeba sve.Nema veze,mislim ipak predobro je igrao.drop je napisao/la:Onakav pristup može u dresu Barce ali kad vode 4-0 protiv Tenerifa ili Osasune. Ipak je ovo polufinale SP i tu nema zajebancija na terenu i neke sebicnosti. Torres ceka ko zapeta puška da sprovede loptu u mrežu ,a ovaj magarac nešto dribla i pravi budalu od sebe umjesto da dodaje ili da barem šutira.nidjo_barca je napisao/la:Joj jes syebo to bas.Al inace,odigrao je veoma dobro,ali morao je i mogao bolje u onoj situaciji.drop je napisao/la:Pedro više nece zaigrati kod del Bosquea.Napravio je neviđenu glupost u onoj kontri iz koje je španija morala zabiti gol
Xavi najbolji igrac ubjedljivo !

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Paja dominiras-Paja je napisao/la:Je li se ovo javio juznjak zvani Segunda divisionne mogu da vjerujem covjek zeli da izbrise historiju i medju trofeje u potpis nece da stavi ovo prestizno takmicenje u kojem su se ne tako davno dvije godine patili

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.