NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Cestitam! Izlazite iz krize polako, ali sigurno. Bit cete u top 8 garantujem 

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Hvala svima na cestitkama. Nadam se da smo prebrodili ovu krizu i da cemo u proljece biti jos bolji 

Dragon Town
I memi je drago sto Zvijezda grabi prema sredini tabele gdje joj je mjesto...Gradacac je jako lijepo osvjezenje u BH fudbalu,prvenstveno kao jedan od najposjecenijih stadiona na kojem se pritom moze igrati fudbal bez pritiska.
Samo naprijed,sad ste mi jos simpaticniji od kad vam je trener nasa legenda.
Samo naprijed,sad ste mi jos simpaticniji od kad vam je trener nasa legenda.
Hvala i tebi i svima ostalima na čestitkama. Ja još strahujem, ali pobjedom kod kuće protiv Travnika završit ćemo prvi dio znatno bolje nego što se mislilo. Inače, i u Široki se idemo nadigravati, ko zna, možda iznenadimo kao i u Trebinju.loptica je napisao/la:Čestitke vam na pobijedi ,ljepo tri nova velika boda![]()
Šta je s onima Iz Nigerije da li su još dole?
Pozz Zmajevima naj čaršijici
Nigerijci su ba bili samo par treninga i odmah poslani nazad, nema hajra od njih, tu je Moussa

Na polusezoni dolazi par provjerenih i kvalitetnih igrača, stim da ih nekoliko koji ne igraju napušta klub.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Moussa napusta, kao jos nekih 7-8 igraca. Djed mi rekao, veliki navijac ZvijezdeKnele je napisao/la:Hvala i tebi i svima ostalima na čestitkama. Ja još strahujem, ali pobjedom kod kuće protiv Travnika završit ćemo prvi dio znatno bolje nego što se mislilo. Inače, i u Široki se idemo nadigravati, ko zna, možda iznenadimo kao i u Trebinju.loptica je napisao/la:Čestitke vam na pobijedi ,ljepo tri nova velika boda![]()
Nigerijci su ba bili samo par treninga i odmah poslani nazad, nema hajra od njih, tu je Moussa![]()
![]()
Na polusezoni dolazi par provjerenih i kvalitetnih igrača, stim da ih nekoliko koji ne igraju napušta klub.

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Haha znaci djed ti je ZmajDinoTM je napisao/la:Moussa napusta, kao jos nekih 7-8 igraca. Djed mi rekao, veliki navijac ZvijezdeKnele je napisao/la:Hvala i tebi i svima ostalima na čestitkama. Ja još strahujem, ali pobjedom kod kuće protiv Travnika završit ćemo prvi dio znatno bolje nego što se mislilo. Inače, i u Široki se idemo nadigravati, ko zna, možda iznenadimo kao i u Trebinju.loptica je napisao/la:Čestitke vam na pobijedi ,ljepo tri nova velika boda![]()
Nigerijci su ba bili samo par treninga i odmah poslani nazad, nema hajra od njih, tu je Moussa![]()
![]()

Dragon Town
Zmaj, Zmaj, a ja Manijakzmaj_Bosne je napisao/la: Haha znaci djed ti je Zmaj![]()

Zvijezda mi je drugi najdrazi tim u BiH, valjda zato
Ma pretežno svi vole Zvijezdu i Gradačac jer je takva sredina, takav mentalitet. Ovdje su svi uvijek dobrodošli, sportski dočekani, nema krađe niti nekog 'masakriranja', za razliku od nekih i znatno manjih sredinaDinoTM je napisao/la:Zmaj, Zmaj, a ja Manijakzmaj_Bosne je napisao/la: Haha znaci djed ti je Zmaj![]()
![]()
Zvijezda mi je drugi najdrazi tim u BiH, valjda zato

Danas nam dolazi Travnik, veoma teška utakmica obzirom da Veziri igraju bunker, vjerovatno će pokušti i ovaj put na taj način do boda. Ako Bog da, past će Travničani u zadnjem kolu prvog dijela sezone.
U Zvijezdi nema samo Moranjkića, ostali su tu i spremni da pobijede.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Jedva je probijen taj bunker, još nisam vidio ekipu koja se brani sa 6 igrača u linijiMinistaR je napisao/la:Danas nam dolazi Travnik, veoma teška utakmica obzirom da Veziri igraju bunker, vjerovatno će pokušti i ovaj put na taj način do boda. Ako Bog da, past će Travničani u zadnjem kolu prvog dijela sezone.

E sada se sprema čišćenje u Zvijezdi

[youtube][/youtube]
Dragon Town
Zmaju, jes' to ti na toj strani gdje su najzvučniji i najvatreniji 
p.s. Hvala za video

p.s. Hvala za video

- edo_malesak
ova tribina je tito za onu drugu u svakom pogleduMinistaR je napisao/la:Zmaju, jes' to ti na toj strani gdje su najzvučniji i najvatreniji
p.s. Hvala za video
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ja ne mijenjam mjesto već 15 godina, a tu je uvijek i ona "žustra" navijačka skupinaMinistaR je napisao/la:Zmaju, jes' to ti na toj strani gdje su najzvučniji i najvatreniji
p.s. Hvala za video

Dragon Town
Hehe, jašta vala, tamo se vrši pritisak na sudiju, a i najviše se podiže atmosfera na stadionu. Ja sam vazda prije bio na toj strani, ali sada je druga priča, valja na službeni, uštedit petakzmaj_Bosne je napisao/la:Ja ne mijenjam mjesto već 15 godina, a tu je uvijek i ona "žustra" navijačka skupinaMinistaR je napisao/la:Zmaju, jes' to ti na toj strani gdje su najzvučniji i najvatreniji
p.s. Hvala za video

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Kako se zove ovaj Cupic sto je kod vas neki novi igrac

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Druže, mani se transfermarkt i ostalih stranica, ja ću ti prvi javiti ako se u Zvijezdi pojavi neko novo ime.FK Sarajevo je napisao/la:Kako se zove ovaj Cupic sto je kod vas neki novi igrac![]()
![]()
http://transfermarkt.de/de/spieler/1334 ... rofil.html - Tog nema u klubu.
Kao ni Sanela Muslimovića...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Da si citao sastave prije utakmica nasao biMinistaR je napisao/la:Druže, mani se transfermarkt i ostalih stranica, ja ću ti prvi javiti ako se u Zvijezdi pojavi neko novo ime.FK Sarajevo je napisao/la:Kako se zove ovaj Cupic sto je kod vas neki novi igrac![]()
![]()
Kakve sastave bolan? Nemaš ti blage, hoćeš da ti ovdje postavim sliku zapisnika utakmice od subotu sa Travnikom?FK Sarajevo je napisao/la:Da si citao sastave prije utakmica nasao biMinistaR je napisao/la:Druže, mani se transfermarkt i ostalih stranica, ja ću ti prvi javiti ako se u Zvijezdi pojavi neko novo ime.FK Sarajevo je napisao/la:Kako se zove ovaj Cupic sto je kod vas neki novi igrac![]()
![]()
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nije protiv Travnika nisam rekao protiv Travnika haj necemo o tome nije bitno
Ma ja, nije bitno, ali ti kažem da imam kompletnu statistiku kluba ove i prethodne tri sezone, a samim tim i tačne podatke o igračima. Javi na tm.de da izbace dva igrača koja sam ti napisao, jer nisu u klubu, kao što ih neće biti još dosta za nekoliko sedmica.FK Sarajevo je napisao/la:Nije protiv Travnika nisam rekao protiv Travnika haj necemo o tome nije bitno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.