Ko je ba slab sa parama, kako su onda doveli sve ove igrace, tipa Spalevic Pelak, nema kod njih zime dok je Gracic predsjednik.anes78 je napisao/la:moje misljenje nema sta trazit u premijer ligi zato sto su slabi sa parama i tesko ce se zadrzat jer se kod nas sve kupuje a oni to nece moc izdrzat
znas kako su doveli prodali su skoro cijelu ekipu kad su usli u premijer ligu eto kako su doveli vidicete ljudi u 15 kolu tabele kakva ce bit sad je jos rano govorit moze bit svastathunder je napisao/la:Ko je ba slab sa parama, kako su onda doveli sve ove igrace, tipa Spalevic Pelak, nema kod njih zime dok je Gracic predsjednik.anes78 je napisao/la:moje misljenje nema sta trazit u premijer ligi zato sto su slabi sa parama i tesko ce se zadrzat jer se kod nas sve kupuje a oni to nece moc izdrzat
Ma Anese nema potrebe da komentarises nesto sto neznas,bezveze rasprava pocinje,oni nikoga nisu prodali sve su otjerali kompletnu ekipu samo 2-3 igraca ostavili,doveli kompletnu novu ekipu,nije to nista za dz ni od tih para sto su negdje zaradili vec sve iz dzepa Nijaza Gracicaanes78 je napisao/la:znas kako su doveli prodali su skoro cijelu ekipu kad su usli u premijer ligu eto kako su doveli vidicete ljudi u 15 kolu tabele kakva ce bit sad je jos rano govorit moze bit svastathunder je napisao/la:Ko je ba slab sa parama, kako su onda doveli sve ove igrace, tipa Spalevic Pelak, nema kod njih zime dok je Gracic predsjednik.anes78 je napisao/la:moje misljenje nema sta trazit u premijer ligi zato sto su slabi sa parama i tesko ce se zadrzat jer se kod nas sve kupuje a oni to nece moc izdrzat
vidicemo polako tu nema ni jedan igrac skuplji od 10000 moje misljenje da su valjali kupio bi ih neko drugimiky_hz je napisao/la:Pa logika je da je on mislio da nisu dovoljno dobri da iznesu teret Premier Lige i otjerao ih,njegov klub ,njegove pare covjek moze raditi sta hoce
A Spalevic ? najbolji strijelac lige,kojeg Sarajevo nije moglo kupiti jer su oni iz Slavije pukli cifru pa ga ciko kupi sad pa sadanes78 je napisao/la:vidicemo polako tu nema ni jedan igrac skuplji od 10000 moje misljenje da su valjali kupio bi ih neko drugimiky_hz je napisao/la:Pa logika je da je on mislio da nisu dovoljno dobri da iznesu teret Premier Lige i otjerao ih,njegov klub ,njegove pare covjek moze raditi sta hoce
Simpatizer je napisao/la:Simcevic mi je potpuno nepoznat igrac koji sigurno nije imao 25 nastupa u mladoj rep. Srbije. Cak bih rekao da nije imao nijedan!
A Kolarov ce vas tek usreciti, ako je to ovaj sto je otisao iz Borca? Taj idiot je prosle sezone na utakmici sa Velezom dogovorio sa igracem Veleza(koji je ranije igrao u banjaluckom BSK-u) da se kao pokoskaju da bi Kolarov dobio crveni i propustio naredni mec. I uspjelo im je! Pitate se zasto je to uradio? Pa zato da bi konj mogao da ide na svadbu nekog njegovog prijatelja koja je planirana za narednu subotu! Vjerovali ili ne.
Igrač sa kojim se pokoškao na pomenutoj utakmici je Velagić koji nikada nije bio na stadionu BSK-a a kamoli igrao za njega. A kad već lupaš lupaj kako treba. Momak je dobio dijete i nije izostao niti sa jedbog treninga iako ga je i predsjednik i struka oslobodila obaveza zbog prinove i porodici. Tek nakon 3 ili 4 dana po rodjenju je otišao vidjeti dijete i vratio se. Ne lupaj molim te bezveze. A za Simčevića ako nisi čuo tek ćeš čutiSimpatizer je napisao/la:Simcevic mi je potpuno nepoznat igrac koji sigurno nije imao 25 nastupa u mladoj rep. Srbije. Cak bih rekao da nije imao nijedan!
A Kolarov ce vas tek usreciti, ako je to ovaj sto je otisao iz Borca? Taj idiot je prosle sezone na utakmici sa Velezom dogovorio sa igracem Veleza(koji je ranije igrao u banjaluckom BSK-u) da se kao pokoskaju da bi Kolarov dobio crveni i propustio naredni mec. I uspjelo im je! Pitate se zasto je to uradio? Pa zato da bi konj mogao da ide na svadbu nekog njegovog prijatelja koja je planirana za narednu subotu! Vjerovali ili ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.