Nemoj zaboravljat da i Bordeaux ima tekmu manje, polako, opusteno...marseille_unique je napisao/la:nista nije na tim tvojim nogama titula je nasa vjeruj mi
Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Francuska liga
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Pa nemogu da vjerujem kakva je ekipa ovaj PSG, jedva se provukose na penale, i to 5:6 zavrsi tekma protiv Auxerea, ccc, jesu ekipa svaka im cast...
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
auxerre je dobio marseille-a 2-0 na veledromeu i ispred vas je na tabeli cak, kakav je tek marseille ako ti je psg los sto je dobio auxerre na strani u kupu 
A PSG - Marseille 0:3, jesi to zaboravio!!!steve-o je napisao/la:auxerre je dobio marseille-a 2-0 na veledromeu i ispred vas je na tabeli cak, kakav je tek marseille ako ti je psg los sto je dobio auxerre na strani u kupu
nisam. svaka cast psg-u koji su na strani uspjeli izbaciti auxerre kad i veci timovi to nisu mogliWert je napisao/la:A PSG - Marseille 0:3, jesi to zaboravio!!!steve-o je napisao/la:auxerre je dobio marseille-a 2-0 na veledromeu i ispred vas je na tabeli cak, kakav je tek marseille ako ti je psg los sto je dobio auxerre na strani u kupu
Nemoze Marseille da stigne na sto frontova, a neke ekipe su se usredocile samo na neka takmicenja koja Marseille maltene neinteresuju, to su ekipice kao PSG, Lyon, sta ja znam, Monaco i slicno!
cuj lyon "ekipica"
, lyon igra cetvrtfinale LPa i zadnji par godina je najbolji francuski klub!
Sedam puta za redom ta ekipa osvajalo Francusko prvenstvo i sad ona se marseljeza nasla ko biva iznenadjena.steve-o je napisao/la:cuj lyon "ekipica", lyon igra cetvrtfinale LPa i zadnji par godina je najbolji francuski klub!
Nije ni cudo sto se sve veci broj ismijava glupostima ovih navijaca sa foruma.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Onda je i Wycombe bolji od Millwalla jer su vam ljudi odrzali lekciju u obje utakmice, kod kuce i na strani. Wycombe je predzadnji, jel to treba da znaci da ste gori!?
Allez OM!
Allez OM!
vidis da su oni najbolji u svemu, imaju najljepsi stadion, najbolje navijace, jednostavno najbolji klub su u cijelom univerzu!harishp je napisao/la:Sedam puta za redom ta ekipa osvajalo Francusko prvenstvo i sad ona se marseljeza nasla ko biva iznenadjena.steve-o je napisao/la:cuj lyon "ekipica", lyon igra cetvrtfinale LPa i zadnji par godina je najbolji francuski klub!
![]()
Nema onog smajlica sto povracasteve-o je napisao/la:vidis da su oni najbolji u svemu, imaju najljepsi stadion, najbolje navijace, jednostavno najbolji klub su u cijelom univerzu!harishp je napisao/la:Sedam puta za redom ta ekipa osvajalo Francusko prvenstvo i sad ona se marseljeza nasla ko biva iznenadjena.steve-o je napisao/la:cuj lyon "ekipica", lyon igra cetvrtfinale LPa i zadnji par godina je najbolji francuski klub!
![]()
ja cijenim kad neko bas ono ostavlja srce za svojim klubom,ali brateslatki kad neko pretjera i jos omalovazava klubove koji uopste nisu slabiji od njih onda ....ebiga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
to je to. jos pocnu s onim pricama kako ce oni prvo osvojit laganini LP, pa francuski sampionat, kup, liga kup i superkup, sve odjednomharishp je napisao/la: Nema onog smajlica sto povraca
ja cijenim kad neko bas ono ostavlja srce za svojim klubom,ali brateslatki kad neko pretjera i jos omalovazava klubove koji uopste nisu slabiji od njih onda ....ebiga.
- marseille_unique
- Kontakt:
to je ono sto nas cini unique, pa zato i jesmo po vama tako mal klub a imamo toliko navijaca sirom svijeta, za rto niej malo cudno kako to ako smo tolko manji od vas
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Lille vodi na poluvremenu 1:0 protiv Monpeillerta golom a koga drugog no Gervinha?Sto ne igra Spahic za ove povreda ili kartoni??
Ostali rezultati danas:
Le Mans 1 - 3 Rennes
Lorient 4 - 0 St Etienne
Nancy 5 - 1 Lens
PSG 3 - 0 Boulogne
Toulouse 0 - 2 Nice
Ostali rezultati danas:
Le Mans 1 - 3 Rennes
Lorient 4 - 0 St Etienne
Nancy 5 - 1 Lens
PSG 3 - 0 Boulogne
Toulouse 0 - 2 Nice
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Izgubili 4-1 a samo im fakticki Spahic i falio.Devil je napisao/la:Lille vodi na poluvremenu 1:0 protiv Monpeillerta golom a koga drugog no Gervinha?Sto ne igra Spahic za ove povreda ili kartoni??
Ostali rezultati danas:
Le Mans 1 - 3 Rennes
Lorient 4 - 0 St Etienne
Nancy 5 - 1 Lens
PSG 3 - 0 Boulogne
Toulouse 0 - 2 Nice
inace zbog zutih je morao pauzirati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Odprilike im je onda citava odbrana falila jer Spahic skoro pa drzi njihovu odbranu.harishp je napisao/la:Izgubili 4-1 a samo im fakticki Spahic i falio.Devil je napisao/la:Lille vodi na poluvremenu 1:0 protiv Monpeillerta golom a koga drugog no Gervinha?Sto ne igra Spahic za ove povreda ili kartoni??
Ostali rezultati danas:
Le Mans 1 - 3 Rennes
Lorient 4 - 0 St Etienne
Nancy 5 - 1 Lens
PSG 3 - 0 Boulogne
Toulouse 0 - 2 Nice![]()
inace zbog zutih je morao pauzirati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma oni će pasti do kraja sezone. Na njih vidim negdje na diobi između 5 i 6 mjesta. Bordeaux, Marseille, Lyon, Auxerre, te Lille će biti ispred njih. S tim da će se sa jednom od ovih ekipa boriti za to 5 mjesto. No , mislim i 6 vodi u Evropu, tako da im je i to dobro.
Vjeruj mi da bih to najviše volio. Lyon jednostavno previše kiksao, a Bordeaux je izgubio kup, tako da će se koncentrisati malo više na Ligu prvaka sa Lyonom, dok Marseille tu može upasti iz drugog plana, te na kraju sjajnom serijom dosta toga uraditi. Mislim da gostuju oni Lille-u, koja također može sve iznenaditi .
Marsej vec godinama ispada iz evropskih kupova ko' iz ''trajvana''
Samo bi brukao Francuske klubove.
Ocit primjer je Lyona uvijek su igrali u LS za 5 a to vec i Bordo pokazuje.
Monpelijer je imao u planu uzeti jos par pojacanja ako uspiju otici u Evropu.Ovu zadnju su igrali bez dva glavna stopera.Zamislite nasu repku bez Nadara i Spahica
Bordo je svoj kvalitet vec pokazao i protiv Bayerna.
Kao i Lyon jedan od ta dva ce biti u polufinalu LS.Sto je svakako za respekt.
Marseju bi bilo najbolje u evropsku ligu svejedno nikad proljece i ne docekaju drugdje.
Samo bi brukao Francuske klubove.
Ocit primjer je Lyona uvijek su igrali u LS za 5 a to vec i Bordo pokazuje.
Monpelijer je imao u planu uzeti jos par pojacanja ako uspiju otici u Evropu.Ovu zadnju su igrali bez dva glavna stopera.Zamislite nasu repku bez Nadara i Spahica
Bordo je svoj kvalitet vec pokazao i protiv Bayerna.
Kao i Lyon jedan od ta dva ce biti u polufinalu LS.Sto je svakako za respekt.
Marseju bi bilo najbolje u evropsku ligu svejedno nikad proljece i ne docekaju drugdje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.