09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Ma Hasagic garant ima neke zapise iz Plave Dzamije kada stima ove utakmice..Garant ima neka dova ili nesto da prouci i niko mu gola ne moze dati....Pazite se njega...Zbog toga nestovjerujem da BIH moze i do pobjede veceras...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ajmo malo euforije !!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
HAJMO LJILJANI
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
HAJMO LJILJANI

hoce li gdje biti na netu utakmica ? ako hoce moze link ?

- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Tekma nije ni pocela Kapetanovic bio na podu :
Pazi Hasana i Bole koji sminkeri
[youtube][/youtube]
Nasi igraci su imali cast bar igrati protiv velikog Ronalda a jes nam ga ciko zaprcio
Edit:ebes mehiko, red je da imi ove preko bare pobijedimo..
Tekma nije ni pocela Kapetanovic bio na podu :

[youtube][/youtube]
Nasi igraci su imali cast bar igrati protiv velikog Ronalda a jes nam ga ciko zaprcio

Edit:ebes mehiko, red je da imi ove preko bare pobijedimo..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 09 feb 2011, 14:05, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
HAJMOOOOOOOOOOOOO BOSNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
evo ga:Los_Blanos2 je napisao/la:brate vj. tebi..padobranac1978 je napisao/la:brate imam tiket samo da ga skeniramLos_Blanos2 je napisao/la:@Analitico
Ahhhhh sto lazes sram te bilo, znaci ako smo mi skinulu tekmu i ti si
@analitico sta veli hasanaga jesu svi na broju danas da nije Subasa pobjegaohocel sam sebi zabiti Hasanaga o ce Mravac opet da bere grozdje, jel rekao hoceli driblati ChicichacicHacacaaritacacaritoosa
[URL=http://img227.imageshack.us/i/s6301349.jpg/]

P.S.Ja sam ga obojio jer je bio crno-bijeli

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Principatus
- Kontakt:
Ovo mi se bolje svidja nego ono kukanje. 
Evo jos jedan:
[youtube][/youtube]

Evo jos jedan:
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Uplatio sam listic na BiH .. Kvota 5,25 

Svaki put kada vidim ovu našu sigurnost u igri protiv Turske i atmosferu na Bilinom Polju se naježim... A Sejo legenda kao i uvijek... Pored Spahića najdraži igrač repke Tita mi 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
- Kontakt:
2 uplacena i plus da ce Vedo dati golGoalgetter je napisao/la:Uplatio sam listic na BiH .. Kvota 5,25

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Ja se unaprijed izvinjavam na neupucenosti, al prenosi li iko ovu utakmicu, vidim na kladari da pocinje u 02:00
nema potpisa
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ova namijerno toliko stranica iza nas pregledaj malo unazad odg. na to glupo pitanje ces naci, imas net goglaj barAdmir_Sa je napisao/la:Ja se unaprijed izvinjavam na neupucenosti, al prenosi li iko ovu utakmicu, vidim na kladari da pocinje u 02:00

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 09 feb 2011, 14:31, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ima prenos na BHT-u u 01:50.Admir_Sa je napisao/la:Ja se unaprijed izvinjavam na neupucenosti, al prenosi li iko ovu utakmicu, vidim na kladari da pocinje u 02:00
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- bosanac723
- Kontakt:
Bice na BHT-u, ako nemas tv, onda imas na netu...www.myp2p.eu.Admir_Sa je napisao/la:Ja se unaprijed izvinjavam na neupucenosti, al prenosi li iko ovu utakmicu, vidim na kladari da pocinje u 02:00
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
normala u Tuzli organizovano na trgu prijenos, vjerovatno će i ispred BBI u Sarajevu biti nešto slično.Han!$;Lfc je napisao/la:Hoceli ko gledati tekmu ?![]()
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Kakvo glupo pitanje. Ma dobro ima i onih koji nece, prvenstveno mislim na ciroljupce (ped'ere).Han!$;Lfc je napisao/la:Hoceli ko gledati tekmu ?![]()
- Megamon
- Kontakt:
Ja bi gledao al brate prva smjena jedino sa cackalicama da idem u skolu,a odgledat cu snimakBilal je napisao/la:Kakvo glupo pitanje. Ma dobro ima i onih koji nece, prvenstveno mislim na ciroljupce (ped'ere).Han!$;Lfc je napisao/la:Hoceli ko gledati tekmu ?![]()

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hvala punoMonolog je napisao/la:Ima prenos na BHT-u u 01:50.Admir_Sa je napisao/la:Ja se unaprijed izvinjavam na neupucenosti, al prenosi li iko ovu utakmicu, vidim na kladari da pocinje u 02:00
Za onog gore, da mi nije mrsko guglat ne bi ovde pitao
nema potpisa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Naravno, oni koji rade noćnu te koji nisu u mogućnosti gle'ati tekmu su ćiroljupci, je li?Bilal je napisao/la:Kakvo glupo pitanje. Ma dobro ima i onih koji nece, prvenstveno mislim na ciroljupce (ped'ere).Han!$;Lfc je napisao/la:Hoceli ko gledati tekmu ?![]()

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.