Fala nešo
EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
neno, ajd, ako ti nije mrsko, pogledaj sutra tekmu Hrvatske i Srbije pa mi prepričaj. Ja imam obaveza, pa neću moći.
Fala nešo
Fala nešo
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:To finale 1995. je vec diskutabilno![]()
@ Neno,nije Milicic ja mislim psovao 2005.On je to u Spaniji brate ako me secanje dobro sluzi,a 2005. je bila ona katastrofa Srbije u Srbiji
Tad nam sudije nista skrivile nisu .
izuzetno diskutabilno
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Texi je napisao/la:Vidim neki pišu o tim čuvenim krađama 1995 i 2002, ajde da realno sagledamo stvari.
2002 je bio prekršaj u zadnjem napadu, dakle sl.bacanja za Argentinu i SRJ ne bi videla zlato, a po mom laičkom mišljenju malo ranije je napravljena još jedna greška, kad je svirana lična Skoli ( čini mi se ) koji je čisto izbio loptu Divcu (gle čuda promašio oba bacanja).
O krađi 95 nema govora, 20 (ili koliko već) hiljada grčkih navijača je bilo na strani Litvanije jer su od SRJ poraženi u grupi i polufinalu, posle od Hrvatske i ostali bez medalje, takođe i Litvanija je pobeđena u grupi, a narednih godina do SP 1998 po 2 ili 3 puta su pobeđeni i jedni i drugi i kvalitet je dokazan brojnim medaljama (zlatnim).
Prvi sudija Amerikanac, drugi Grk ako se ne varam. Amerikanac 95 na strani Srba ? Danas, sutra, bilo kada Amer na strani Srba, ma dajte molim Vas.
Drugi Grk, 20 hiljada Grka protiv SRJ, a našao se jedan pametan na terenu da ošteti Litvance.
ne prićamo o teorijama zavjere
Ja sam ostavio komentar, jer sam primetio da pominješ 95-u.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Texi je napisao/la:Vidim neki pišu o tim čuvenim krađama 1995 i 2002, ajde da realno sagledamo stvari.
2002 je bio prekršaj u zadnjem napadu, dakle sl.bacanja za Argentinu i SRJ ne bi videla zlato, a po mom laičkom mišljenju malo ranije je napravljena još jedna greška, kad je svirana lična Skoli ( čini mi se ) koji je čisto izbio loptu Divcu (gle čuda promašio oba bacanja).
O krađi 95 nema govora, 20 (ili koliko već) hiljada grčkih navijača je bilo na strani Litvanije jer su od SRJ poraženi u grupi i polufinalu, posle od Hrvatske i ostali bez medalje, takođe i Litvanija je pobeđena u grupi, a narednih godina do SP 1998 po 2 ili 3 puta su pobeđeni i jedni i drugi i kvalitet je dokazan brojnim medaljama (zlatnim).
Prvi sudija Amerikanac, drugi Grk ako se ne varam. Amerikanac 95 na strani Srba ? Danas, sutra, bilo kada Amer na strani Srba, ma dajte molim Vas.
Drugi Grk, 20 hiljada Grka protiv SRJ, a našao se jedan pametan na terenu da ošteti Litvance.
P.S To što si izvukao samo jednu rečenicu iz mog komentara je dokaz da sam u pravu, a u isto vreme tvoj pokušaj da budeš duhovit.
I think I'm a pussy one.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Texi je napisao/la:Ja sam ostavio komentar, jer sam primetio da pominješ 95-u.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Texi je napisao/la:Vidim neki pišu o tim čuvenim krađama 1995 i 2002, ajde da realno sagledamo stvari.
P.S To što si izvukao samo jednu rečenicu iz mog komentara je dokaz da sam u pravu, a u isto vreme tvoj pokušaj da budeš duhovit.
pogledaj ponovo tu tekmu iz finala 95. pa probaj dokazati da si u pravu
Video sam ja u toj tekmi 41 poen Đorđevića, video sam kucanje Danilovića preko Sabonisa, video sam očajne Litvance koji napuštaju teren vršeći pritisak na sudije, video sam silazak sa postolja kome se i Sabonis čudio.
Jesi ti Hrvat ? Ako jesi sve mi je jasno, shvatam te u potpunosti.
I think I'm a pussy one.
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bila je to utakmica ,kada je pobjedila ubjedjlivo jača ekipa,sa fantastičnim igračima..ko dan danas se sjećam tog prvenstva,iako sam bio klinac...Evo ko hoće,neka pogleda...
..Jbt kakvi igrači...Divac,Đorđević,Danilović,Paspalj..i ostali.Takva generacija se ejdnom rađa.
Bila je to utakmica ,kada je pobjedila ubjedjlivo jača ekipa,sa fantastičnim igračima..ko dan danas se sjećam tog prvenstva,iako sam bio klinac...Evo ko hoće,neka pogleda...
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Texi je napisao/la:Video sam ja u toj tekmi 41 poen Đorđevića, video sam kucanje Danilovića preko Sabonisa, video sam očajne Litvance koji napuštaju teren vršeći pritisak na sudije, video sam silazak sa postolja kome se i Sabonis čudio.
ja sam vidio i to što si nabrojao i dosta drugih stvari,ali odosmo u off topic.
zar je bitno ko sam i šta sam,ni ja tebe nisam pitao ko si i šta si
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bila je to utakmica ,kada je pobjedila ubjedjlivo jača ekipa,sa fantastičnim igračima..ko dan danas se sjećam tog prvenstva,iako sam bio klinac...Evo ko hoće,neka pogleda.....Jbt kakvi igrači...Divac,Đorđević,Danilović,Paspalj..i ostali.Takva generacija se ejdnom rađa.
znaš koja se generacija,bar kad je evropa u pitanju,jednom rađa,ona SFRJ s kraja 80 - tih i početka 90 - tih godina prošlog vijeka
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Evo ponovo sam odlučio da pogledam taj meč...gledam na klupi Duda i Željko,jbt koje veličine..a Dude i frizure mu
...Nego mogu samo da poželim da se ovo finale ponovi nakon 16 godina,tj za nekih mjesec dana..i da Duda opet uzme titulu..euro titulu. 
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Rasored reprezentacije Srbije na turniru u Londonu.
16. avgust: Srbija - Hrvatska (18:00)
17. avgust: Kina - Srbija (15:30)
18. avgust: Srbija - Velika Britanija (20.30)
20. avgust: Srbija - Australija (20:30)
21. avgust: Francuska - Srbija (20:30)
ima li gdje prenosa na tv?
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
na RTS će biti najvjerovatnije,a moguće da bude na Areni ili Eurosport2kakavdanakneiskustvu je napisao/la:mnogo_smo_jaki je napisao/la:Rasored reprezentacije Srbije na turniru u Londonu.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:na RTS će biti najvjerovatnije,a moguće da bude na Areni ili Eurosport2kakavdanakneiskustvu je napisao/la:mnogo_smo_jaki je napisao/la:Rasored reprezentacije Srbije na turniru u Londonu.
nema izgleda na RTS,bar nema na njihvom sajtu.
p.s. nema izgleda ni na eurospprtu 2
Zadnja izmjena: kakavdanakneiskustvu, dana/u 15 avg 2011, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Najavili su da ce pokusati otkupiti prava za prenos. Vjerovatno to jos nije sredjeno, ali vjerujem da ce prenositi kad su vec i ova prva dva turnira.
Turnir u Londonu 16-21 avgust.
Francuska: Andrew Albicy, Antoine Diot, Tony Parker, Nicolas Batum, Nando de Colo, Mickael Gelabale,
Charles Kahudi, Boris Diaw, Florent Pietrus, Joakim Noah, Kevin Seraphin, Ronny Turiaf.
Australija: Damian Martin, Peter Crawford, Adam Gibson, Brad Newley, David Barlow, Daniel Kickert, Aron Baynes, Aleks Marić, Patrick Mills, Joe Ingles, Matthew Nielsen, AJ Ogilvy, Mark Worthington.
Kina: Wei Liu, Qingpeng Zhang, Jinhui Ding, Ailun Guo, Shipeng Wang, Fangyu Zhu, Yue Sun, Jianlian Yi,
Peng Zhou, Zhizhi Wang, Su Wei, Zhaxu Zhang.
Hrvatska: Marko Car, Dontaye Draper, Rok Stipčević, Bojan Bogdanović, Krunoslav Simon, Marko Popović,
Damjan Rudež, Marko Tomas, Zoran Vrkić, Lukša Andrić, Luka Žorić, Damir Markota, Stanko Barać, Ante Tomić.
Velika Britanija: Odo Adegboye, Nate Reinking, Devon Van Oostrum, Loul Deng, Kyle Johnson, Andrew Lawrence,
Mike Lenzly, Andrew Sullivan, Robert Archibald, Eric Boateng, Daniel Clark, Joel Freeland, Ryan Richards, Laurence Ekperigin.
Srbija: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Milenko Tepić, Dragan Milosavljević, Ivan Paunić, Uroš Tripković, Aleksandar Rašić, Marko Kešelj, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Duško Savanović, Nenad Krstić, Kosta Perović, Boban Marjanović.
Francuska: Andrew Albicy, Antoine Diot, Tony Parker, Nicolas Batum, Nando de Colo, Mickael Gelabale,
Charles Kahudi, Boris Diaw, Florent Pietrus, Joakim Noah, Kevin Seraphin, Ronny Turiaf.
Australija: Damian Martin, Peter Crawford, Adam Gibson, Brad Newley, David Barlow, Daniel Kickert, Aron Baynes, Aleks Marić, Patrick Mills, Joe Ingles, Matthew Nielsen, AJ Ogilvy, Mark Worthington.
Kina: Wei Liu, Qingpeng Zhang, Jinhui Ding, Ailun Guo, Shipeng Wang, Fangyu Zhu, Yue Sun, Jianlian Yi,
Peng Zhou, Zhizhi Wang, Su Wei, Zhaxu Zhang.
Hrvatska: Marko Car, Dontaye Draper, Rok Stipčević, Bojan Bogdanović, Krunoslav Simon, Marko Popović,
Damjan Rudež, Marko Tomas, Zoran Vrkić, Lukša Andrić, Luka Žorić, Damir Markota, Stanko Barać, Ante Tomić.
Velika Britanija: Odo Adegboye, Nate Reinking, Devon Van Oostrum, Loul Deng, Kyle Johnson, Andrew Lawrence,
Mike Lenzly, Andrew Sullivan, Robert Archibald, Eric Boateng, Daniel Clark, Joel Freeland, Ryan Richards, Laurence Ekperigin.
Srbija: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Milenko Tepić, Dragan Milosavljević, Ivan Paunić, Uroš Tripković, Aleksandar Rašić, Marko Kešelj, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Duško Savanović, Nenad Krstić, Kosta Perović, Boban Marjanović.
I think I'm a pussy one.
Evo Finci poprilicno lagano sa Portugalom... 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Izgleda da je sve blize tome da Novica Ubica nece moc da igra na EP.
To je jasno od kada je Duda protiv Turaka držao Kešelja i Bjelicu zajedno na parketu, tj. Bjelica na poziciji 4.VanTheMan je napisao/la:Izgleda da je sve blize tome da Novica Ubica nece moc da igra na EP.
I think I'm a pussy one.
Arena za vikend radi ovaj turnir iz Londona. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.