Ja se vraćao kući iz škole i ovi moji počeli dovikivati AMINAAAAAAAAAA DOĐI VAMO cura se okrenu vidjela i mene, sad ja ne znam jel mislila da sam ja vikao, ugl. bRezobrazni su pravovedofeelgood je napisao/la:Kad idem s rajom, i nailazi treba za koju ovi jarani znaju da mi se svidja, svi pričaju i nešto se zezaju i to na MOJ račun odmaAl uvijek tako
A ja jadnik propadnem u zemlju od stida, jos mi se i ona pocne u facu smijati
Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- TheVerminator
- Kontakt:
Re: Naše čudne sitnice :)
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Eto vidiš. Jesu smradovi pravi, namazano je to nemaaaa, al' sve se vraca, sve se plaćaTheVerminator je napisao/la:Ja se vraćao kući iz škole i ovi moji počeli dovikivati AMINAAAAAAAAAA DOĐI VAMO cura se okrenu vidjela i mene, sad ja ne znam jel mislila da sam ja vikao, ugl. bRezobrazni su pravovedofeelgood je napisao/la:Kad idem s rajom, i nailazi treba za koju ovi jarani znaju da mi se svidja, svi pričaju i nešto se zezaju i to na MOJ račun odmaAl uvijek tako
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- TheVerminator
- Kontakt:
To stoji. Jedno sedam dana poslije taj isti što je vikao, složi se pred trebom, malo je reć' da sam oplako od smijeha. Pade frajer ko pokošen, okliznuo se na leduvedofeelgood je napisao/la:Eto vidiš. Jesu smradovi pravi, namazano je to nemaaaa, al' sve se vraca, sve se plaćaTheVerminator je napisao/la:Ja se vraćao kući iz škole i ovi moji počeli dovikivati AMINAAAAAAAAAA DOĐI VAMO cura se okrenu vidjela i mene, sad ja ne znam jel mislila da sam ja vikao, ugl. bRezobrazni su pravovedofeelgood je napisao/la:Kad idem s rajom, i nailazi treba za koju ovi jarani znaju da mi se svidja, svi pričaju i nešto se zezaju i to na MOJ račun odmaAl uvijek tako
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Meni redovno zajebu trenutke u kojim se odlučim prići nekoj trebi
Nisam ni ja puno bolji 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa to je klasika, ebo jarana koji to ne radi 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nista novo 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- TheVerminator
- Kontakt:
Denga brate koliko ih često mjenjaš sumnjam da ti ih raja stigne upoznatiSarajlijc@ je napisao/la:Nista novo
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
gojzerica
- Kontakt:
E nek sam i ovo pročitao ahhahahhahaahSemirr je napisao/la:da nema ove teme mislio bih da sam lud![]()
kad hocu da slusam muziku na mobitelu, slusalicu na kojoj pises slovo "r" stavljam u desno, a slusalicu na kojoj pise "l" stavljam u lijevo uho
-
teletovic12
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:Care pogresno to radisSemirr je napisao/la:da nema ove teme mislio bih da sam lud![]()
kad hocu da slusam muziku na mobitelu, slusalicu na kojoj pises slovo "r" stavljam u desno, a slusalicu na kojoj pise "l" stavljam u lijevo uho"r" znaci left, znaci u lijevo uho, a "l" ti je right, u desno turis
HAHAHAAHAH pravo si mu objasnioo hahah
ev sad mi se dešava jedna čudna sitnica. Znam nekad pjevati dobar dio dana neku pjesmu koja mi se uopšte ne sviđa il recimo pjevač/ica mi je odvratan/na
Sad pjevam od Lepe Brene "Na neke stvari me prosto, ovaj život natera" ahhahaha 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
^^ i meni se to ponekad dešava, nekad mi pri samom buđenju misli odlutaju na neke glupe stihove i pjevam ih pola dana. naravno, pjevam ih na neki način kojim ih ismijavam, ali svejedno me nervira što su mi u glavi 
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma to vam je pojava koja se u psihologiji oznacava na sljedeci nacin : imaš podražaj koji je nestao, ali se 'osjet' ne gubi uvijek sa gubitkom podražaja. Znaci moze a i ne mora. Tako ti je npr. sto vi radite, mislim to i ja radim logicno, cujem ujutro neku pjesmu, i cijeli dan je pjevušim iako je vise ne slusam i podrazaja nema samim tim 
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Profa jeste li to vi ???vedofeelgood je napisao/la:Ma to vam je pojava koja se u psihologiji oznacava na sljedeci nacin : imaš podražaj koji je nestao, ali se 'osjet' ne gubi uvijek sa gubitkom podražaja. Znaci moze a i ne mora. Tako ti je npr. sto vi radite, mislim to i ja radim logicno, cujem ujutro neku pjesmu, i cijeli dan je pjevušim iako je vise ne slusam i podrazaja nema samim tim
PAZZA INTER !!!
Doktore, sta ima josvedofeelgood je napisao/la:Ma to vam je pojava koja se u psihologiji oznacava na sljedeci nacin : imaš podražaj koji je nestao, ali se 'osjet' ne gubi uvijek sa gubitkom podražaja. Znaci moze a i ne mora. Tako ti je npr. sto vi radite, mislim to i ja radim logicno, cujem ujutro neku pjesmu, i cijeli dan je pjevušim iako je vise ne slusam i podrazaja nema samim tim
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- vedofeelgood
- Kontakt:
Nisam kriv sto me zanima psihologija i tako to
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Rekoh već da spavam u čarapama.
najjače ono ljeti kad kod jastuka tražiš što hladnije dijelove
Najčudnije mjesto na kojem sam ikad zaspao bilo je ispod stola..
onaj bezuspješni pokušaj da uhvatiš taj trenutak kad će se velika kazaljka koja označava minute pomaknuti..
najjače ono ljeti kad kod jastuka tražiš što hladnije dijelove
Najčudnije mjesto na kojem sam ikad zaspao bilo je ispod stola..
onaj bezuspješni pokušaj da uhvatiš taj trenutak kad će se velika kazaljka koja označava minute pomaknuti..
You'll never walk alone.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa da, nemoj mislit' na slona jbtvedofeelgood je napisao/la:Ma to vam je pojava koja se u psihologiji oznacava na sljedeci nacin : imaš podražaj koji je nestao, ali se 'osjet' ne gubi uvijek sa gubitkom podražaja. Znaci moze a i ne mora. Tako ti je npr. sto vi radite, mislim to i ja radim logicno, cujem ujutro neku pjesmu, i cijeli dan je pjevušim iako je vise ne slusam i podrazaja nema samim tim
Napamet sam naucio nekakvu pjesmu 'duso izvini, za moj **** ne brini' tako nesto.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
SempreJuve
- Kontakt:
Kad pisam u solju,obavezno pljujem na mlaz ili tik pored glavica.
Gad pisam vani,npr u snijegu,stalno pisem svoje ime mokracom
Najdalje dodjem do treceg slova
Kad kenjam,OBAVEZNO zapalim,ako nema cigara necu ni srati
Gad pisam vani,npr u snijegu,stalno pisem svoje ime mokracom
Kad kenjam,OBAVEZNO zapalim,ako nema cigara necu ni srati
Jel se vama desavalo kada idete piskit da na sve strane preska, ti kontas ono pravo ce kad mlaz na sve strane.
Meni se to desi ponekad ne znam do cega je.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- vedofeelgood
- Kontakt:
Jest jbtElegant je napisao/la:Jel se vama desavalo kada idete piskit da na sve strane preska, ti kontas ono pravo ce kad mlaz na sve strane.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.